Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (32 μέλη και 316 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επισκεψη σημερα στη φυλης με αποκλειστικο σκοπο να δω την αγαπημενη μου κατερινα απο
Φυλης 134 α,δυστυχως στη θεση της ηταν η αννουλα.
Με  τα φτερα του ερωτα σπασμενα(βλ hotscorpios)πηγα διπλα στο 134 οπου ηταν η μελαγχροινη κατερινα ενώ στο 134 το υπογειο ηταν η τζινα,ένα μελαγχροινο κοντοπουτανο με καλο σωματακι και μαλια extension σε στυλ rasta
Τελος περασα από φυλης 109(του χαρη)οπου ο θεος ερως με θυμηθηκε αφου εκει βρηκα την κατερινα μου,χαδια και φιλια σε ολο το σωμα,στοματικο,τρεις στασεις με αυτή από πανω,πισοκολλητο μεχρι που τα κορμια μας ηταν μπρουμητα στο κρεβατι και τελος ιεραποστολικο όπως συνηθως οπου τελειωνω με την κατερινα
Τελειωνοντας και ενώ ημασταν αγκαλια για μια στιγμη νομιζα ότι ημουν με την πρωην κοπελα μου…

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα στη φυλης με αποκλειστικο σκοπο να δω την αγαπημενη μου κατερινα απο
Με  τα φτερα του ερωτα σπασμενα(βλ hotscorpios)πηγα διπλα στο 134 οπου ηταν η μελαγχροινη κατερινα ενώ στο 134 το υπογειο ηταν η τζινα,ένα μελαγχροινο κοντοπουτανο με καλο σωματακι και μαλια extension σε στυλ rasta
Τελος περασα από φυλης 109(του χαρη)οπου ο θεος ερως με θυμηθηκε αφου εκει βρηκα την κατερινα μου,χαδια και φιλια σε ολο το σωμα,στοματικο,τρεις στασεις με αυτή από πανω,πισοκολλητο μεχρι που τα κορμια μας ηταν μπρουμητα στο κρεβατι και τελος ιεραποστολικο όπως συνηθως οπου τελειωνω με την κατερινα
Τελειωνοντας και ενώ ημασταν αγκαλια για μια στιγμη νομιζα ότι ημουν με την πρωην κοπελα μου…
χα ρε συ καθε μερα πας?εισαι φοβερος respect.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Παιχτρονια,η Κατια δουλευει ακομα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Xilnik,καθε ποτε κοβει τα νυχια των ποδιων της η Κατια?:tooth:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Παιχτρονια,η Κατια δουλευει ακομα?

η Κάτια δουλεύει στο Φ80 καθημερινές (πρωινή βάρδια) και μάλιστα το τελευταίο Σ/Κ δούλεψε σίγουρα το Σάββατο και ίσως και Κυριακή, όπως είπαν άλλοι συναγωνιστές.

ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ :-)

Υ.Γ. Εγώ την 'πήρα' το προ-προηγούμενο Σάββατο και ...ΤΗΣ ΤΑ' ΓΛΥΨΑ ΟΛΑ ;-)
...μάλιστα προς το τέλος της λέω, μόλις πήγε να πάρει θέση για πισωκολλητό,
δεν θέλεις να χύσεις στο στόμα μου μωράκι ? και μου λέει έχω χύσει.
Μάλλον χύνει (αν) στα 'μουλωχτά' το μωράκι, δεν 'βγάζει' ντεσιμπέλ...χαχαχα

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η γνωστη Βανεσσα που δουλευει αυτες τις μερες? και τι βαρδια?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Πιστευω παιδια οτι ολοι εχετε καποια αγαπημενη πουτανα στη φυλης...Αυτη για μενα ειναι η λαρισσα..περασα αλλη μια φορα πανεμορφα..παω σε μπουρδελο και κανω ερωτα οχι απλο σεξ...εχει καταλαβει κι αυτη οτι εχω παθει πλακα μαζι της και δινει το κατι παραπονο...φιλια αγκαλιες προστυχολογα...Πραγματικη καυλα...

απο κει και περα παρατηρησα ενα αξιοσημειωτο καυλακι μελαχρινο στο 66δ βραδινη βαρδια...επισκεφτηκε κανεις συναδελφος?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
απο κει και περα παρατηρησα ενα αξιοσημειωτο καυλακι μελαχρινο στο 66δ βραδινη βαρδια...επισκεφτηκε κανεις συναδελφος?
και εγώ το έχω δει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γ'αυτήν . μια με ωραίο κωλαράκι λες ?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ναι.ενα μελαχρινο και με ομορφη φατσουλα και αρκετα χαμογελαστη...ειχε κοσμο σημερα παντως

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ναι.ενα μελαχρινο και με ομορφη φατσουλα και αρκετα χαμογελαστη...ειχε κοσμο σημερα παντως
φόραγε σουτιέν ? άμα φόραγε θα ήταν η ρωξάνη άμα όχι είναι αυτή που είχα δει και εγώ . πάντως και οι δυο είναι μέτριες .

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
φοργε σουτιε.ειχε και σκουλαρικι στη μυτη.η τσατσα την παρουσιασε για καινουρια

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Ρε συ η τζινα που έπεζε στο 109???? Αυτή είναι??? και εχω φάει τον κόσμο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom