amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλά που μου το θύμισες . έχεις δίκιο .Και να ταν μονο το βλεμμα
καλά που μου το θύμισες . έχεις δίκιο .Και να ταν μονο το βλεμμα
θα ερθω αθηνα την επομενη εβδομαδα. Σε ποια κοριτσια top, που μεινατε πολυ ευχαριστημενοι, μου προτεινεται να παω στη φυλης? που και σε ποιες βαρδιες?
Το πρωί από τις 10:00-16:00 δοκίμασε την Ελένη στην Αγίου Πέτρου.Είναι 20-21 ετών,μέτριο πρόσωπο ωραίο σώμα,και φοβερή συμπεριφορά και συμμετοχή.Και πανέμορφες ματάρες!
Φυλής 69 κάτω απόγευμαΣε ποιο δουλεύει η Λαρίσσα;
καλά πράγματα θα βρεις ποιο πολύ το πρωί αλλά και απόγευμα έχει καλά με αποκορύφωμα την βανέσσα που έλεγες .θα ερθω αθηνα την επομενη εβδομαδα. Σε ποια κοριτσια top, που μεινατε πολυ ευχαριστημενοι, μου προτεινεται να παω στη φυλης? που και σε ποιες βαρδιες?
καλά πράγματα θα βρεις ποιο πολύ το πρωί αλλά και απόγευμα έχει καλά με αποκορύφωμα την βανέσσα που έλεγες .
απόγευμα και οι δυο η βενέσσα Φυλής 59 κάτω λαρίσσα Φυλής 69 κάτωΗ Λαρίσσα και η Βανέσσα (σε ποιο δουλεύει αυτή;) τι ώρες δουλεύουν;
καλή είναι πιστεύω ότι θα σου αρέσει .Η Βανέσσα απο εξωτερική εμφάνιση τι λέει?
ελα ντε εγω παλι την πηρα αλλα θα θελα μια φορα ακομαΡε μαγκες η ελλη που ηταν πριν κανα μηνα στο φυλης 71 κατω με την τσατσα την ευα ξερετε τι εγινε? χαθηκε? δε την ειχα παρει τοτε που γινοταν χαμος μαζι της κ τωρα το εχω μετανιωσει!