- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
- Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish.
- Αξίζει και παρα-αξίζει η Έλενα.
- Αξίζει και παρα-αξίζει η Έλενα.
καλημερα lostrome,δεν ξερω αν εννοεις την εμφανιση,τη συμμετοχη της η' και τα δυο,θα ειναι μια μικρη εκπληξη αν μου πεις για την συμμετοχηxilnik εγω την σοφια που πηρα δεν μου αρεσε καθολου βεβαια γουστα ειναι αυτα.
λοιπον η τινα ηταν στο φωκ 19 για οποιον την ψαχνει αυτο χθες το πρωι τωρα αν ξανααλαξε δεν ξερω.
xilnik η σοφια δεν μπορω να πω απο εμφανηση και δικιο εχεις αλλα απο συμετοχη τουλαχιστον εμενα τζιφος.εκτος απο λιγη καλη θα την χαρακτηριζα πιπα αλλα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα
εγώ θα περάσω αύριο απο το 19 και θα το ποστάρω και εγώ .Οχι ρε γμτ,μπερδευτικα και ειχα την εντυπωση πως ηταν στο 17 και δεν πηγα καθολου απο το Φωκαιας 19 το πρωι..Αμα το εξακριβωσω θα ποσταρω...
λοιπον η τινα ηταν στο φωκ 19 για οποιον την ψαχνει αυτο χθες το πρωι τωρα αν ξανααλαξε δεν ξερω.
xilnik η σοφια δεν μπορω να πω απο εμφανηση και δικιο εχεις αλλα απο συμετοχη τουλαχιστον εμενα τζιφος.εκτος απο λιγη καλη θα την χαρακτηριζα πιπα αλλα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα
Ρε παιδια λέτε για μια ψιλοκοντή μελαχρ. βουλγάρα που ξεκίνησε από φυλης 69 κάτω??? με μεγάλα βυζια?? Αυτήν την είδα κυριακή στο 109 κάτω, ψάχνοντας για την τζίνα που δεν την έχω παρεπιπτόντως δει ποτέ αλλά από αναφορές θέλω να το πάρω...
έλα ρε είναι η Ιβάννα στο αλκαμενούς??Πρέπει να την τιμήσω..
ελα ρε lalepi ,σε ειδα σημερα και σε χαρηκα,ωραια ενημερωση,την βικτωρια την βρηκες η'ακομαλοιπόν σύντομη μεσημεριανή τσάρκα...
Αλκαμένους 113 - Σοφία, μιλφ
Αλκαμένους 117 - Ιβάννα
Ρεμούνδου 21 κάτω - Ντενίζα
Ρεμούνδου 21 πάνω - μια ψιλομίλφ αδιάφορη
Ρεμούνδου 20 - ένα ξανθό ψηλό
Διδύμου 8 πάνω - μια ξανθιά μιλφ με κοτσίδες
Διδύμου 8 κάτω - αδιάφορο ξανθό
Διδύμου 16 - Αλεξάνδρα νταρντάνα
Διδύμου 16 υπόγειο - Αλεξάνδρα ζουμπάς
Διδύμου 18 - Νατάσα μιλφ
Διδύμου 20 - Αντριάννα μιλφ
Έλλης 3 - Νατάσα ψιλομίλφ, αδιάφορο
ρε άνθρωπε πλάκα μας κάνεις?...ΑΡΧΙΔΙΑ βοήθεια έδωσες...ΠΟΤΕ είναι εκεί δηλαδή????
πάω πρωί ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω μασημέρι ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω απόγευμα ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
πάω βράδυ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ
και αυτό το βιολί γίνεται εδώ και κάνα μήνα σερί...
δηλαδή πότε είναι εκεί ρε μαλάκα που βοήθησες κιόλας???? πριν λίγο εκεί ήμουνα πάλι...ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ...
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑΤΑ STOPΧάσαμε την Ρενάτα, Stop.
Σήμερα 28/06/2008 πρωί πέρασα από Φυλής 134 (υπόγειο),
πήγα για την Ρενάτα
αλλά η Τσατσά μου είπε οτι το μωράκι σταμάτησε για πάντα.
Επειδή οι τσατσάδες μπορεί να λένε και μπαρούφες, αν
κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι ή την πετύχει πουθενά
ας ενημερώσει. Μπορεί γενικά να ήταν ένα πανέμορφο
κομοδινάκι, αλλά τώρα τελευταία είχαμε ταιριάξει στο σέξ,
και μάλιστα πολύ, γμτ, και το έχασα το μωράκι.
Αν κανείς βρεί το Ρενατάκι ας μου πεί,
γιατί η πορνιάρικη καρδιά μου έχει ραγίσει στα δύο τώρα.
...Αχχχ, ΡΕΝΑΤΑΑΑ...
αυτη η Ευα στο Φ92 ποτε και τι ωρες δουλευει?
και τι προγραμματα κανει???