Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 392 άτομα (31 μέλη και 361 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χθες το βραδυ Κεφαλληνιας75 Ειρηνη μουναρα αλλα ασχημες κριτικες οποτε δεν μπηκα και
Φυλης214 καλουτσικο μιλφ,γνωστη φυσιογνωμια,ισως τιμηθει καποια στιγμη πρεπει λογω προσελευσης το συγκεκριμενο σπιτι να ειναι πιο χαλαρο απο αποψη χρονου!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
στον αντ1 στην στεφανιδου δειχνει μια δραματικη ιστορια μιας ιεροδουλης. μηπως την ξερει κανεις?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σ ευχαριστω φιλε μου ξυνομουρη,βλεπω ότι είναι το πρωτο σου μηνυμα και το ποσταρεις για μενα,το αγαπημενο μου τραγουδι από τον Στελιο είναι το θεε μου δευτερη φορα δεν θα ξαναγαπησω
Με αφορμη τις τσατσαδες να πω και μια ιστορια που μου συνεβη πριν λιγους μηνες και είναι 100% αληθινη
Ειμαι στο σπιτακι περγαμου 1 στη φυλης,εχει βγει στο σαλονι μια πραγματικα πολύ ωραια μελαγχροινη κοπελα  στο σαλονι,η μονικα,εχω δωσει το εικοσαρικο και μπαινω μεσα
Ερχεται η κοπελα στο δωματιο και εκεινη τη στιγμη καθως παει να βγαλει το προφυλακτικο θυμαμαι ότι την εχω παρει πριν λιγο καιρο στη φυλης 65 κατω,βραδακι
Η κοπελα θυμαμαι ότι δεν μου λεγε όχι σε ότι της ζητουσα,και από πανω και πισωκολλητο,τα παντα,αλλα δεν μου λεγε ποτε και ναι,και εννοω ,αχ ναι…στη διαρκεια της πραξεως(όπως και η αλεξανδρα με τις βυζαρες στο ιδιο σπιτι)
Ετσι λοιπον της λεω ξερεις κατι ,θα ηθελα να το αναβαλουμε ,συγγνωμη,βγαινει η κοπελα εξω ασφαλως ενοχλημενη,το καταλαβαινω ,και μετα από λιγο αφου ντυνομαι παω στη τσατσα να παρω τα λεφτα
Δεν σου δινω ,μου λεει,ρε δωσε τα λεφτα ,λεω εγω,οχι μου λεει δεν σου δινω,απαξ και μπηκες τερμα,ρε λεω δεν την αγγιξα,όχι μου λεει,την επαιξες στο δωματιο και τωρα δεν μπορεις
Ρε πλακα μου κανεις, τις λεω,όχι μου λεει την επαιξες,τελος παντων σκεφτομαι αστραπιαιως και της λεω,καλα πες στη κοπελα να περασει μεσα και θα δουμε αν την επαιξα η’ όχι
Πραγματι συμφωνουμε,μπαινω στο δωματιο και μετα από λιγο ερχεται και η κοπελα,της ζηταω συγγνωμη και της εξηγω ότι την προηγουμενη φορα δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος
Εκατσε στο δωματιο 15 λεπτα ,εμεινα πολύ ευχαριστημενος καθως καναμε ολες τις στασεις και στο τελος τελειωνοντας με ιεραποστολικο,ενοιωσα ότι και σ αυτή αρεσε
στο τελος μου ειπε ,ειδες ,γιατι φωναζες,αφου καλα περασες
την χαιρετησα ,της ζητησα ξανα συγγνωμη,και βγαινοντας απ το δωματιο καταναλωσα αλλα 5 με 10 λεπτα συνομιλωντας με την τσατσα  ,εξηγωντας ο καθενας μας τους λογους της παρεξηγησης
:cheesy:

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
ενημερωση σημερα εχει κανενας ρεπορτερ???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σ ευχαριστω φιλε μου ξυνομουρη,βλεπω ότι είναι το πρωτο σου μηνυμα και το ποσταρεις για μενα,το αγαπημενο μου τραγουδι από τον Στελιο είναι το θεε μου δευτερη φορα δεν θα ξαναγαπησω
Με αφορμη τις τσατσαδες να πω και μια ιστορια που μου συνεβη πριν λιγους μηνες και είναι 100% αληθινη
Ειμαι στο σπιτακι περγαμου 1 στη φυλης,εχει βγει στο σαλονι μια πραγματικα πολύ ωραια μελαγχροινη κοπελα  στο σαλονι,η μονικα,εχω δωσει το εικοσαρικο και μπαινω μεσα
Ερχεται η κοπελα στο δωματιο και εκεινη τη στιγμη καθως παει να βγαλει το προφυλακτικο θυμαμαι ότι την εχω παρει πριν λιγο καιρο στη φυλης 65 κατω,βραδακι
Η κοπελα θυμαμαι ότι δεν μου λεγε όχι σε ότι της ζητουσα,και από πανω και πισωκολλητο,τα παντα,αλλα δεν μου λεγε ποτε και ναι,και εννοω ,αχ ναι…στη διαρκεια της πραξεως(όπως και η αλεξανδρα με τις βυζαρες στο ιδιο σπιτι)
Ετσι λοιπον της λεω ξερεις κατι ,θα ηθελα να το αναβαλουμε ,συγγνωμη,βγαινει η κοπελα εξω ασφαλως ενοχλημενη,το καταλαβαινω ,και μετα από λιγο αφου ντυνομαι παω στη τσατσα να παρω τα λεφτα
Δεν σου δινω ,μου λεει,ρε δωσε τα λεφτα ,λεω εγω,οχι μου λεει δεν σου δινω,απαξ και μπηκες τερμα,ρε λεω δεν την αγγιξα,όχι μου λεει,την επαιξες στο δωματιο και τωρα δεν μπορεις
Ρε πλακα μου κανεις, τις λεω,όχι μου λεει την επαιξες,τελος παντων σκεφτομαι αστραπιαιως και της λεω,καλα πες στη κοπελα να περασει μεσα και θα δουμε αν την επαιξα η’ όχι
Πραγματι συμφωνουμε,μπαινω στο δωματιο και μετα από λιγο ερχεται και η κοπελα,της ζηταω συγγνωμη και της εξηγω ότι την προηγουμενη φορα δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος
Εκατσε στο δωματιο 15 λεπτα ,εμεινα πολύ ευχαριστημενος καθως καναμε ολες τις στασεις και στο τελος τελειωνοντας με ιεραποστολικο,ενοιωσα ότι και σ αυτή αρεσε
την χαιρετησα ,της ζητησα ξανα συγγνωμη,και βγαινοντας απ το δωματιο καταναλωσα αλλα 5 με 10 λεπτα συνομιλωντας με την τσατσα  ,εξηγωντας ο καθενας μας τους λογους της παρεξηγησης
gentleman ακομα και στα μπουρδελα  :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
xilnik είσαι Κύριος με το Κ κεφαλαίο.
Η μεγαλύτερη αγένεια και τα περισσότερα νεύρα σε έναν οίκο ανοχής αποδεδειγμένα έρχονται απο την 'υπηρεσία'(τσατσάδες και τσάτσοι δηλαδή).Οι τσατσάδες βγάζουν απο 1.500 έως και 4.000 γιούρια το μήνα (ανάλογα απο το ρδέλο και την τάνα βέβαια τα ποσά).Αρκετά αγενείς,χρηματόδουλοι και σπασαρχίδες πέρα απο την αχαριστία που τους διακατέχει.Για 5 ευρώ μπορεί να ξεφτιλιστούνε τελείως.Πόσα και πόσα περιστατικά έχουν γραφεί για τσατσάδες και την τρομερή τους αγένεια απέναντι στους ευρω-αιμοδότες των πουτάνων δηλαδή εμάς τους πελάτες.Παρόλο που τέτοια φαινόμενα έχουν μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν πάντα δεν παύουν να υπάρχουν όμως και αρκετές αγενείς περιπτώσεις τσατσάδων.Οι χειρότερες 'φάρες' είναι οι πρώην τάνες που γίνανε τσατσάδες (μιλάμε για τρελλά κόμπλεξ) και οι ομοφυλόφιλοι τσάτσοι (άλλα κελεπούρια και αυτοί).Απλώς τους γράφουμε στ'αρχίδια μας και συνεχίζουμε.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πολύ σωστά τα είπες. Πάνω απ'όλα σεβασμός στον πελάτη!!!
Ένα εικοσάευρω δεν είναι λιγα για 5-10 λεπτά το πολύ γρήγορη "ανακούφηση".

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
συμφωνω οτι υπάρχουν τσατσαδες αγενεις αλλα υπάρχουν και ευγενεις οπως οεπικοινωνιακος τσατσος του φυλης 92 ο οποιος ειναι πολυ ωραιος τυπος ισως ο καλυτερος της φυλης.
Υ.Γ. αγαπητε xilnik η προεδρος δουλευει ακομα στο αχαρνων 104 και αν ναι τι ωρες?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
xilnik είσαι Κύριος με το Κ κεφαλαίο.
Η μεγαλύτερη αγένεια και τα περισσότερα νεύρα σε έναν οίκο ανοχής αποδεδειγμένα έρχονται απο την 'υπηρεσία'(τσατσάδες και τσάτσοι δηλαδή).Οι τσατσάδες βγάζουν απο 1.500 έως και 4.000 γιούρια το μήνα (ανάλογα απο το ρδέλο και την τάνα βέβαια τα ποσά).Αρκετά αγενείς,χρηματόδουλοι και σπασαρχίδες πέρα απο την αχαριστία που τους διακατέχει.Για 5 ευρώ μπορεί να ξεφτιλιστούνε τελείως.Πόσα και πόσα περιστατικά έχουν γραφεί για τσατσάδες και την τρομερή τους αγένεια απέναντι στους ευρω-αιμοδότες των πουτάνων δηλαδή εμάς τους πελάτες.Παρόλο που τέτοια φαινόμενα έχουν μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν πάντα δεν παύουν να υπάρχουν όμως και αρκετές αγενείς περιπτώσεις τσατσάδων.Οι χειρότερες 'φάρες' είναι οι πρώην τάνες που γίνανε τσατσάδες (μιλάμε για τρελλά κόμπλεξ) και οι ομοφυλόφιλοι τσάτσοι (άλλα κελεπούρια και αυτοί).Απλώς τους γράφουμε στ'αρχίδια μας και συνεχίζουμε.

εγω αμα βρώ χάλια τσάτσο/τσατσά αποφευγω να μπώ όσο ωραία και να είναι η γκόμενα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χτες το μεσημεράκι πέρναγα απο Φυλής με το αμάξι και πέτυχα το 214 καινούργει μαγαζάκι και καλά στούντιο σκάω μέσα ο χώρος καλός και προσεγμένος η τσατσά μου ζάλησε τα @@ με της μαλακίες ότι έχει λέει 4 εταίρεις δικές σε όλη την Ευρώπη και ότι φτάχνει κωλόνιες . τώρα μετά απο το ζάλισμα τον αρχιδιών απο την θείτσα μου λέει το πρόγραμμα έχω την κυρία μου και κάνει 20 κανονικό 25 ισπανικό και 69 και 30 αυταρχικό μπορώ να πω πως σε αυτό το μπουρδελάκι άξηζαμε μόνο οι καλές τσόντες που είχε στην TV τίποτε άλλο βγαίνει απο το δωμάτιο ήταν πλαδαρή θείτσα με μικρό βυζί και ξανθιά . Παιδές μόνο αυτό πρόλαβα γιατί βιαζόμουν κιόλας .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη ενημερωση
Ισμηνης2 Μαντυ
Συγγρου144 Τζεσικα
Τριγγετα3 Μαρθα
Μπουρδελινγκ τωρα...
Καλλιφρονα12 Ντιο,ψωλοκομμενη μαυρομαλλα που ηθελε και 30ευρω :2funny: :2funny:
Μηθυμνης13 Τζουλια,ηταν απο τις πρωτες μου,δουλευε Σαρρη πριν καμια δεκαετια γερασε κι αυτη χαλασε,αλλα τα δωματια φουλ :uglystupid: :uglystupid:
Φ71ισογειο Αννυ η Βραζιλιανοκατιτετοιο βγηκε φορωντας μονο τα τακουνια της κορμαρα χειλαρες αλλα αναβοσβηνει ταμπελα πανω της που λεει προσοχη ξεπετα
Φ92 νεο τεμαχιο Μαιρη καλλιγραμη πιτσιρικα καλη περιπτωσουλα φανηκε
Φ71πανω Βαρβαρα
84ισογειο αλβανιδουλα καλο τεμαχιο μεν κατι μου λεει δεν!!
86ισογειο μετριοτατη ξανθια
80 Κατια
54 Μαιρη ελληνιδα μοσχαροπουλα
54πανω μεγαλορωσιδα ευχαρη αλλα ασχημη
Καλυμνου48 Βικυ απο Καζακσταν με τα μπαλκονια της τα υπογεια της γυναικα κρεβαταμπλ συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας  :2funny: :2funny:
Φ65 πανω κλειστο

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Το χάλασες ρε Πιάτσα το ποστ, όλα τα λεφτά ήταν αυτό που λεγτε για το μπαμπα-γυιο !!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Φ92 διαδραματιστηκε το καλυτερο σκηνικο του πρωινου!
Μπαινουν στο σαλονι πατερας και γιος,ο μικρος αστερατος αλανι ηταν δεν ηταν 15,βγαινει η ταναπου τσιτσιδι αδειαζει το σαλονι αλλα καποιος  :think: :think: ειχε ξεχαστει μεσα κι ενα ανηλικο αγορι φωναζε απεξω απο το σπιτι Αντε μπαμπα παμε να μπουμε και σε αλλα σπιτια!Βγαινει εξω ο πατηρ και του εβαζε χερι του μικρου οτι τον κουρασε το περα δωθε :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Έτσι μπράβο!!! Αυτό είναι ρεπορτάζ!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φ92 διαδραματιστηκε το καλυτερο σκηνικο του πρωινου!
Μπαινουν στο σαλονι πατερας και γιος,ο μικρος αστερατος αλανι ηταν δεν ηταν 15,βγαινει η ταναπου τσιτσιδι αδειαζει το σαλονι αλλα καποιος  :think: :think: ειχε ξεχαστει μεσα κι ενα ανηλικο αγορι φωναζε απεξω απο το σπιτι Αντε μπαμπα παμε να μπουμε και σε αλλα σπιτια!Βγαινει εξω ο πατηρ και του εβαζε χερι του μικρου οτι τον κουρασε το περα δωθε :2funny: :2funny:
Ωχ παναγια μου!!!!Με εκανες και γελασα παρα πολυ,απαλευτο περιστατικο!!!!Εχω πετυχει και εγω σε μπουρδελο μπαμπα με 15-16 χρονο γιο και Ρωτουσε τους αλβανους που εκαναν τσαρκα εξω απο τα σπιτακια,σε ποιο σπιτακι εχει γκομενα που κανει καλο κρεβατι και αλλα τετοια.Πιο αλανι ηταν και εκει ο γιος!!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σήμερα το βραδάκι τσάρκα στην Φυλής και πέριξ όπου υπήρξε μια κατάθεση .

Φωκαίας 22 η γνωστή Αλεξάνδρα ή Μαρία απο Λετονία
Φυλής 92 ένα μιλφ μελαχρινό με καλό βυζάκι
Φυλης 59 κάτω η γνωστή Βανέσσα του Μεταξουργείου ήταν εκεί σήμερα με ένα υφάκι της ντίβας πάνω ένα μπαζάκι
Φυλής 84 πάνω μια μελαχρινή με καλό βυζί κάτω η Άννα η ξανθιά και αυτή με καλό βυζί
Φυλής 134 υπόγειο Άννα η γνωστή μεσάιο η Κατερίνα του xilnik
Φυλής 65 πάνω Ρόζα μελαχρινή κάτω έλεγε η τσατσά ότι την λένε Σάντρα αλλά εγώ την ξέρω σαν Αλεξάνδρα με καλό βυζί
Φωκαίας 17 κάτω μια μελαχρινή λεπτή όπου όταν έφευγα με χούφτωσε πάνω ένα μελαχρινό σχεδόν καλό
Φωκαίας 19 ένα μιλφ σχεδόν καστανό με καλό βυζί
Φωκαίας 25 πάνω ένα ξανθό μικρό κάτω ένα καστανό μπάζο
Φωκαίας και Αχαρνών 86 στο πάνω ένα καστανό μιλφ
Ρεμούνδου 21 κάτω Ντενίζα όπου όταν έφευγα μου έπιασε τον πούτσο
Φυλής 67 ένα ξανθό αλλά ξυνισμένο
Φυλής 66 ένα μελαχρινό ολίγον μπαζάκι αλλά καλό κώλο
Φυλής 86 κάτω Τζούλι η κουλουρτζού και πάνω ένα ξανθό που το είχα πετύχει και στο Φωκαίας 25 κάτω
Φυλής 71 πάνω εδώ έγινε η κατάθεση ήταν ξανά η Άννα - Μαρία μπορώ να πω πως σήμερα ήταν κάπως η κοπέλα απο την άλλη φορά που πήγα μπορεί να ήταν και κουρασμένη γιατί πήγα λίγο αργά αλλά κάπως προσπάθησε . Μπαίνει μέσα μου λέει γεια σας της λέω για σου κάθομαι στο κρεβάτι αρχίζει να μου παίζει τον πούτσο στα βυζιά και να χτυπάει το πουτσοκέφαλο στης ρώγες της και μου έδινε φιλάκια χαμηλά στην κοιλιά και στο στήθος έκει έγινα τούρμπο βάζει την καπότα η πιπούλα καλή και μου λεέι έλα την πέρνω στο πισωκολητό όπου μπορώ να πω δεν είχε και την καλύτερη συμμετοχή αλλά κουνιότανε και αυτή όπου είχαμε μερικές κραυγές της λέω αλλάζουμε και έρχετε απο πάνω όπου εκεί κατέθεσα το υγρό πυρ μου με την θέα της ρώγας της να την πιάνω και να χτυπιέτε ικανοποιητικά αλλά δεν υπήρχαν κραυγές αλλά μόνο ανάσες , σηκώνετε και φέυγει και μου την έσπασε που ούτε ένα γεια η καληνύχτα δεν μου είπε όπου εγώ της είπα .
Φυλής 80 ένα κάπως καλό κοριτσάκι με ξανθά μαλλιά

Μπορώ να πως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και απο το καλοκαίρι η κοπέλες σχεδόν όλα μπάζα μόνο 2 με 3 καλές . Τι να πω παρακμή .

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Βόλτα Σάββατο βράδυ στη φυλής μεταξύ 21:00 και 22:30. Αρκετός κόσμος και το κερασάκι κάποια ομάδα πιτσιρικάδων φορώντας φόρμες που κάνουν τσάρκα. Μάλλον κάποια ποδοσφαιρική ομάδα εφήβων απο επαρχεία που ήρθε για αγώνα στην Αθήνα και οι πιτσιρικάδες άρπαξαν την ευκαιρία!!! Αφού βρήκα σχετικά γρήγορα να παρκάρω (αρκετά τυχερός είμαι στις στις τελευταίες μου τσάρκες...) ξακίνησα απο αγκύρας που ήταν πιο κοντά:
Αγκύρας 12: Η Μαρία η μιλφ ψιλοχοντρόυλα. Εκεί ήταν ο κλασσικός πουστροτσάτσος που ήταν παλιότερα στη Διδύμου 20. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με ενα Πι. Μου λέει ορίστε η κοπέλλα που σου αρέσει και περίμενες... Του κάνω θα ξαναπεράσω και πάω να φύγω, οπότε μου απαντάει Α ναι? Τι ώρα? ...!!
Στο ακριβώς διπλα στη γωνία της Αγκύρας άλλη μια χοντρούλα μεγαλούτσικη, αν άκουσα καλά το όνομα που μουρμούρισε η τσατσα Ηρα ή Ηρώ. Έκανε και ισπανική με 20Ε. Πάντως είχε τεράστιο στήθος!
Φυλής 92: μια μελαχρινή, κάπως νταρντάνα, με καλό βυζι. Συγχαρητηρια στον τσάτσο του συγκεκριμένου μαγαζιού! Σωστός επαγγελματίας. Ευγενικός, ομιλητικός γενικά άψογος!! μακάρι να ήταν όλοι έτσι!
Φυλής 86Β: Την είδα μόλις έμπενα στη πόρτα και άφυγα. μελαχρινή με περίεργο σώμα. Έχω ξαναγράψει για αυτή που περπατάει λες και έχει πάθει λουμπάγκο.
Φυλής 86Α: Ένα ρωσσιδάκι ξανθό, αρκετά καλό, με ωραίο σωματάκι. Πολύς κόσμος στο σαλόνι και η τσατσα άλλη φάση. Να λεει ενα ποίημα... ορίστε περάστε, κανεια τούτο το άλλο κλπ. περάστε και μετά θα κάνετε το σταυρό σας τι ωραία που πέρασα... Της κάνει ένα παλικάρι αφού άκουγε το ποίημα δε πιστευω να βιάζεται και στο δωμάτιο? και του λεει όχι κέθεται μέχρι Κυριακή πρωι...
Φυλής 85 κάτω: Μια μέτριας προς καλούτσικης εμφάνισης.
Φυλής 80: Δε το θυμάμαι καλά... Αλλά δε πρέπει να μου έκανε και τόση εντύπωση γιατί αλλιώς θα το θυμόμουν...
φυλής 59 κάτω: Μελαχρινό αρκετά εντυπωσιακό σε εμφάνιση αλλά περίεργο στιλλάκι και τουπέ.
Φυλής 59 επάνω: Μεαλαχρινό πετίτ συμπαθητικό, αλλά και αυτό με πολύ τουπέ. Γενικά τον τελευταίο καιρό στα δυο συγκεκριμένα μαγαζιά ο΄σες έχω πετύχει το πάιζουν κάπως... Γιατί άραγε??
Φυλής 54Β: Εκεί με μπαίνο και βλέπω δυο Πακιστανούς και τη τσατσα να τους δίνει ένα 20ευρο και να λέει πείτε του να ντυθεί να φύγεται. Κάτι παίχτηκε με τη κοπέλλα προφανώς και τους έδιωχνε. Με τον πανικό είδα στα πεταχτά τη κοπέλλα αλλά δε μπόρεσα να κρίνω καλά. Με αυτή τη κατάσταση το μυαλό μου ήταν στο να πάρω δρόμο.
Στο μυαλό μου όμως είχα να επενδύσω σε κάτι πιο μιλφ απόψε και κατηφόρησα προς Διδύμου.
Έκανα μια στάση στο Διδύμου 8Β όπου ήταν η Μαρία προφανώς αυτή που έχουν γραφτεί κάποια σχόλια ήδη, που μου φάνηκε αρκετά ενδαφέρουσα περίπτωση. Αν δεν είχα πάρει την απόφαση να μιλφάρω μάλλον θα κατέθετα εκέι. Εκτός αυτού όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα..
Διδύμου 16Α: Η Φώφη 50αρα καλοστεκούμενη, η φαντασίωση ίσως πολλών μιλφάδων. Εκεί γύρισα για κατάθεση (έχω γράψει κριτική).
Διδύμου 18Α: Μιλφ μέτριας εμφάνισης που κατά τα πρότυπα του μαγαζιού έκανε ισπανική και 69 με 20Ε. Όνομα δυστηχώς δεν είπε η τσατσα..
Διδύμου 20: Φωτεινή. Μίλφ με μέτριο σώμα, λίγο μεγάλη κοιλίτσα, γενικά μέτρια κατάσταση.
Επιστροφή λοιπόν στο 16Α για κατάθεση, όπου δε το μετάνιωσα!!!!

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή αρχή στο πρώτο μου μήνυμα στο forum σας. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια ιδιαίτερα αξιόλογη. Γνώμη μου πρέπει να σεβόμαστε τις κοπέλλες, που αξίζουν, γι'αυτο προτείνω λίστα με τις καλυτερες γιατί κάποιες είναι όντω πολύ πουτάνες στο χαρακτήρα. Σήμερα εγώ γάμησα δύο φορές μια στην Εύα στο 92, όπου, σωστά, ειπόθηκε δουλεύει ο Αναστάσης ο οποίος είναι ευγενέστατος εξυπηρετικότατος και πολύ καλή ψυχή. Οφείλουμε να αναβαθμίσουμε περαιτέρω το χώρο των οίκων, εμείς ή τουλάχιστον όσοι μπορούμε γιατί παιδιά τα πράγματα έχουν σκαρτέψει πολύ. Αποφύγετε Φιλής τέρμα κάτω το τελευταίο μπουρδέλο το οποίο το έχει μια Ουκρανή, εκεί δουλεύει μια Ρωσίδα άθλια στη συμπεριφορά....ΆΘΛΙΑ ΌΜΩΣ. Οι εποχές Μιλάνας πέρασαν ανεπιστρεπτί, πληρώνουμε για όσες επιλογές κάναμε, μάλλον δεν κάναμε. Καλή υπόμονή και καλά κουράγια για τα χειρότερα, που προφανώς ήρθαν ή έρχονται

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
[Σήμερα το βραδάκι τσάρκα στην Φυλής και πέριξ όπου υπήρξε μια κατάθεση .

Φυλής 65 πάνω Ρόζα μελαχρινή κάτω έλεγε η τσατσά ότι την λένε Σάντρα αλλά εγώ την ξέρω σαν Αλεξάνδρα με καλό βυζί
Αυτή  είναι  η  σαντρα  είναι  στην  φυλής  ένα  χρόνο  και  κάτι  μήνες .τώρα  την  ονόμασαν  Αλεξάνδρα  για να  μας  μπερδέψουν με την  Αλεξάνδρα με  το  τατου  που  έλεγαν  ότι  είναι ρωσίδα. αλλά  τελικά από  άλλη  κοπέλα όταν  την  ρώτησα  μου  είπε  ότι είναι  από  βουλγαρια. το  συνηθίζουν  άλλωστε  να  βαφτίζουν  τις κοπελες. με  ονόματα  που  άφησαν  καλή  εντύπωση. όπως  Άννα  Μαρία  Κατερίνα  Έλενα  και πολλά  άλλα.. όσο  για  την  σαντρα  είναι  μέτρια και  με  τα   κέφια  της  και  αυτή  εγώ  την  έχω  πάρει  πέντε φορές  και για μια  κουβέντα  που  νου  είπε  το  περσινό  καλοκαίρι δεν  περνώ  ποτέ  πάλι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom