Από χθεσινή βόλτα στο
Μεταξουργείο και Λιοσίων. Μια βόλτα στο Μεταξοθργείο απλά θα σε ξενερώσει. Τίποτα μπάζα και τρίμπαζα. Εκεί όμως που λες δεν υπάρχει χειρότερα, άμα πας στη Λιοσίων, ξεπερνιούνται τα όρια.Ενώ το
Μεταξουργείο απλά σε ξενέρώνει, στη Λιοσίων σιχαίνεσαι και την ίδια την ιδέα του σεξ. Ξεφτίλα, ξεπεσμός μιζέρια και εξαθλίωση όσο δεν πάει άλλο! Οικτρά και θλιβερά απομεινάρια ανθρώπων, φυτωζοούν εκεί - αποσκοπώντας να κάνουν τι άραγε? να προσφέρουν σεξ?????
Ειδικά σε ένα παρακμιακό, η τσατσόγρια - ένα θλιβερό δείγμα ανθρώπινου είδους, αφού μου έδειξε το μπάζο της, μετά όταν πήγα να φύγω, μου έκλεισε το δρόμο και μου έπιασε το εργαλείο!!!!!!!!!
:S
Ο Θεός με κράτησε και δε της έριξα ενστικτωδώς κανένα μπουνίδι ή κλωτσίδι να την αφήσω και στον τόπο και να βρω κάνα μπελά στα καλά καθούμενα. Πραγματικά εκεί συναντάς υπάρξεις οι οποίες με το ζόρι συγκεντρώνουν το ελαχιστότατο αυτό όριο ιδιοτήτων και ποιοτικών χαρακτηριστικών που τους επιτρέπουν να συγκαταλεχθούν στο ανθρώπινο είδος...
Και μάλιστα με μία καθοδικώ τάση προς ξεπέρασμα του ορίου αυτού... Υπερβολές? Και όμως αυτά τα γράφει κάποιος που είναι "φαν" του underground που κινείται στο μπουρδελάκι του 20ρικο και το 15ρικου και το στούντιο ακόμνη του φαίνεται μια ανούσια "κυρίλα". Αλλά είπαμε. Τέτοιος ξεπεσμός, ξεφτίλα και παρακμή, οδηγεί τα πράγματα αλλού. Χώρια που χαλάει και την πιάτσα γενικώς. Δηλαδή εκεί που είσαι φουλ καβλομένος, ξαφνικά σε πιάνει ένα συναίσθημα αηδίας και βάζεις τα πόδια στους ώμους και αρχίζεις να σκέφτεσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις με αυτά τα ευρώ στην τσέπη ( κόστος ευκαιρίας!). Τι να πω άλλο? Ότι και να πεις δεν αντέχει κριτικής. Για κοινωνιολογικούς λόγος ίσως ή κάνα "ντοκιμαντέρ" ή "ρεπορτάζ" αξίζει να κατέβεις- .Το ξαναλέω το
Μεταξουργείο απλά έχει χαμηλή ποιότητα αλλά η Λιοσίων ( που είναι ένας "αγαπημένος δρόμος" που τον έχω στη ρίξει πάμπολλες φορές) έχει ξεφύγει εντελώς. Και με 20ρικο αν και αυτό είναι το λιγότερο ( ενώ στο
Μεταξουργείο βρίσκεις τουλάχιστον και τιμές έως και 10!!!).
Θα απορήσατε ίσως χθες με τα πλήθη ασιατών, αράβων πακιστανών κλπ μελαψών φυλών στους δρόμους του μεταξιού! Τελείωσε μια μουσουλμανική θρησκευτική γιορτή, οπότε... τόσες ορμές συγκρατημένες, έπρεπε να βρουν διέξοδο!
Υ.Γ. παρόλα αυτά στην ευρύτερη περιοχή μη βαριέστε να περπατήσετε μέχρι την Ξανθίππης
(πλατεία Αττικής). Μέχρι και κοπέλες από στούντιο έχω βρει εκεί. Επίσης συμπαθητικό είναι το Κωνσταντινυπόλεως 206 αλλά και το Αδάνων έχει φέρει κατά καιρούς "δυνατά" πουλέν ( και γενικά είναι αυτ΄που ξεχωρίζει εκεί ακόμη και τώρα). Φυσικά - το ξαναλέω- αυτά που έγραψα ισχύουν για τη χθεσινή βόλτα και τις τελευταίες εβδομάδες γενικώς. Γενικά επαναλαμβάνω είμαι "φαν" της Λιοσίων. Μουνάρες όπως η Μπιάνκα στο Λιοσίων 73 ούτε σε στούντιο βρίσκεις.