Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 398 άτομα (32 μέλη και 366 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ειδικά σε ένα παρακμιακό, η τσατσόγρια - ένα θλιβερό δείγμα ανθρώπινου είδους, αφού μου έδειξε το μπάζο της, μετά όταν πήγα να φύγω, μου έκλεισε το δρόμο και μου έπιασε το εργαλείο!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :S :uglystupid:
Ο Θεός με κράτησε και δε της έριξα ενστικτωδώς κανένα μπουνίδι ή κλωτσίδι να την αφήσω και στον τόπο και να βρω κάνα μπελά στα καλά καθούμενα. επαναλαμβάνω είμαι "φαν" της Λιοσίων. Μουνάρες όπως η Μπιάνκα στο Λιοσίων 73 ούτε σε στούντιο βρίσκεις.
Έπρεπε να της πεις, "Τώρα που μου την έπιασες έχυσα, τί να μπω να κανω? "

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ποιά είναι ακριβώς η διαφορά μπουρδέλου και studio?
Ως επι το πλειστον ομορφοτερες γυναικες,καλυτερες συμπεριφορες,περισσοτερος χρονος,προσεγμενοι χωροι και παντα ακριβοτερες τιμες!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.868
Πόντοι
12.056
Από χθεσινή βόλτα στο Μεταξουργείο και Λιοσίων. Μια βόλτα στο Μεταξοθργείο απλά θα σε ξενερώσει. Τίποτα μπάζα και τρίμπαζα. Εκεί όμως που λες δεν υπάρχει χειρότερα, άμα πας στη Λιοσίων, ξεπερνιούνται τα όρια.Ενώ το Μεταξουργείο απλά σε ξενέρώνει, στη Λιοσίων σιχαίνεσαι και την ίδια την ιδέα του σεξ. Ξεφτίλα, ξεπεσμός μιζέρια και εξαθλίωση όσο δεν πάει άλλο! Οικτρά και θλιβερά απομεινάρια ανθρώπων, φυτωζοούν εκεί - αποσκοπώντας να κάνουν τι άραγε? να προσφέρουν σεξ????? :headbang: :uglystupid:
Ειδικά σε ένα παρακμιακό, η τσατσόγρια - ένα θλιβερό δείγμα ανθρώπινου είδους, αφού μου έδειξε το μπάζο της, μετά όταν πήγα να φύγω, μου έκλεισε το δρόμο και μου έπιασε το εργαλείο!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :S :uglystupid:
Ο Θεός με κράτησε και δε της έριξα ενστικτωδώς κανένα μπουνίδι ή κλωτσίδι να την αφήσω και στον τόπο και να βρω κάνα μπελά στα καλά καθούμενα. Πραγματικά εκεί συναντάς υπάρξεις οι οποίες με το ζόρι συγκεντρώνουν το ελαχιστότατο αυτό όριο ιδιοτήτων και ποιοτικών χαρακτηριστικών που τους επιτρέπουν να συγκαταλεχθούν στο ανθρώπινο είδος... :think: Και μάλιστα με μία καθοδικώ τάση προς ξεπέρασμα του ορίου αυτού... Υπερβολές? Και όμως αυτά τα γράφει κάποιος που είναι "φαν" του underground που κινείται στο μπουρδελάκι του 20ρικο και το 15ρικου και το στούντιο ακόμνη του φαίνεται μια ανούσια "κυρίλα". Αλλά είπαμε. Τέτοιος ξεπεσμός, ξεφτίλα και παρακμή, οδηγεί τα πράγματα αλλού. Χώρια που χαλάει και την πιάτσα γενικώς. Δηλαδή εκεί που είσαι φουλ καβλομένος, ξαφνικά σε πιάνει ένα συναίσθημα αηδίας και βάζεις τα πόδια στους ώμους και αρχίζεις να σκέφτεσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις με αυτά τα ευρώ στην τσέπη ( κόστος ευκαιρίας!). Τι να πω άλλο? Ότι και να πεις δεν αντέχει κριτικής. Για κοινωνιολογικούς λόγος ίσως ή κάνα "ντοκιμαντέρ" ή "ρεπορτάζ" αξίζει να κατέβεις- .Το ξαναλέω το Μεταξουργείο απλά έχει χαμηλή ποιότητα αλλά η Λιοσίων ( που είναι ένας "αγαπημένος δρόμος" που τον έχω στη ρίξει πάμπολλες φορές) έχει ξεφύγει εντελώς. Και με 20ρικο αν και αυτό είναι το λιγότερο ( ενώ στο Μεταξουργείο βρίσκεις τουλάχιστον και τιμές έως και 10!!!).

Θα απορήσατε ίσως χθες με τα πλήθη ασιατών, αράβων πακιστανών κλπ μελαψών φυλών στους δρόμους του μεταξιού! Τελείωσε μια μουσουλμανική θρησκευτική γιορτή, οπότε... τόσες ορμές συγκρατημένες, έπρεπε να βρουν διέξοδο! :grin:

Υ.Γ. παρόλα αυτά στην ευρύτερη περιοχή μη βαριέστε να περπατήσετε μέχρι την Ξανθίππης
(πλατεία Αττικής). Μέχρι και κοπέλες από στούντιο έχω βρει εκεί. Επίσης συμπαθητικό είναι το Κωνσταντινυπόλεως 206 αλλά και το Αδάνων έχει φέρει κατά καιρούς "δυνατά" πουλέν ( και γενικά είναι αυτ΄που ξεχωρίζει εκεί ακόμη και τώρα). Φυσικά - το ξαναλέω- αυτά που έγραψα ισχύουν για τη χθεσινή βόλτα και τις τελευταίες εβδομάδες γενικώς. Γενικά επαναλαμβάνω είμαι "φαν" της Λιοσίων. Μουνάρες όπως η Μπιάνκα στο Λιοσίων 73 ούτε σε στούντιο βρίσκεις.

Respect για αλλη μια φορα.... :rockon:

Αλλα να ανοιγουμε και κανενα βιβλιο..οχι μονο μπουρδελοτσαρκες  :grin: :grin: :grin:

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δε πιστεύω να...ζήλεψες που έγινε "αντικείμενο θαυμασμού και λατρείας" το εργαλείο από εκίνη τη μούμια! Και να θες να ζήσεις κάτι ανάλογο!!!!

Οχι απλα ρωταω γιατι πηγαινω τακτικα εκει στην περιοχη και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος
Για παραδειγμα Εξηκιου 18 και 20 ειναι γι'αυτους που θελουν χοντρες.Βεβαιως η εμφανιση τους δεν λεει και πολλα αλλα ειναι φοβερα εξυπηρετικες και καθονται και ενα 20λεπτο στο δωματιο.
Λιοσιων 73 θα λες για το στουντιο που δεν ειναι 20 ευρω.Διπλα αστω καλυτερα ειναι αυτη που φωναζει στο μπαλκονι
Τωρα Λισιοων 67 ειναι μια ξανθια μιλφ χονδρουλα προσπερασε το και αυτο αν και παλι καθεται 20 λεπτα στο δωματιο (αλλωστε ανοιγει μετα τις 21.00)
Χωματιανου 9α και β δεν νομιζω να μην σου αρεσουν.Νεοτατες και απο εμφανιση αρτιες.
Προυσσης εχει μαυρες οπως και στα τρια σπιτακια στη Βεργας.Παιανειεων 47 τωρα παλι εχει μιλφ και χονρουλες αλλα καποτε αυτες δουλευαν και στη Φωκαιας.Στα δυο κολλητα της Λιοσιων πανω ειναι η Σοφια.Γραφουν πολλοι γι'αυτην στο forum αυτο,στο κατω τωρα εχει απο μπαζα μεχρι πολυ καλες.Αδανων 2 που λες εχει παχουλουτσικες αλλα καλες εμφανισιακα (Μαρια το πρωι ).Οσο για τα 4 της Τροφωνιου εχουν φανατικους επισκεπτες.

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η ελλη μας την εκανε??Ξερει κανεις τπτ?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ξερει κανεις αν υπαρχει ανω των 55 πορνη σε καποιο μπουρδελο?
την τσατσα μπορουμε να τη γαμισουμε?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα στη φυλης ολα κλειστα ...και καθως περπαταγα στην οδο βεργας μια ξανθια,με γυαλακια η οποια πρεπει να δουλευε στο μεταξουργειο στα εφηβικα μου χρονια,μολις την ειδα τρομαξα λιγακι αλλα ευτυχως ηρθε κοντα μου,μου χαιδεψε το μαγουλακι
και ηρεμησα,ευτυχως ειπα μεσα μου δεν δαγκωνει αφου μιλαμε για κατηγορια σκυλια του πολεμου.
Εντυπωση μου εκανε που ενας συναγωνιστης εβγαινε απ το δωματιο και ενας αλλος πληρωνε και εμπαινε,μιλαμε πρεπει να εχεις πολυ θαρρος,τι ΛΟΚ και ΟΥΚ...αποστολη αυτοκτονιας,πρεπει να το λεει η περδικουλα σου,αυτοι ειναι γνησιοι ταλιμπαν,επιπλεον οταν εστριψε το περπατημα θυμιζε θαναση Δημοπουλο του Παναθηναικου,ακομη
ακκονατου μεταξουργειο στο ενα μια μαυρουλα,στο αλλο εν παλιο,πρωτη φορα πηγα,ιδια και χειροτερα με βεργας
μια επισκεψη στη λιοσιων την ημερα που ειχε απεργια στη φυλης
,κοιταξε skidoo αυτη η περιοχη εχει μεινει 50 χρονια πισω,μιλαμε για μια παρακμιακη κατασταση αλλα τι να κανουμε,ετσι ειναι τα γουστα ,αλλος θελει να πηδαει λεπτες αλλος χοντρες αλλος γριες και αλλος πιτσιρικεs,μην το ψαχνεις

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Την αγορα της Λιοσιων-Κωνστ/πολεως.... αν την μαθεις τοτε δεν θα ξαναπας στη Φυλης

Αλλα καλυτερα αυτη η αρνητικη κριτικη λειτουργει ευνοικα σε εμας που την επιλεγουμε.

Με συναδελφικους χαιρετισμους και εκφραζοντας παντα την αποψη μου και τα γουστα μου.

Βρε xilnik μια απορια τοσο συχνα που πηγαινεις στα μπουρδελα και σε βλεπουν τσατσαδες-κοπελες δεν σου την λενε που πηγαινεις βλεπεις και φευγεις ?(Δεν μιλω γι'αυτες που καταθετεις) ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ειμαι πολυ μεγαλος πια Εinheit για να επικρινω καποιον για τα γουστα του,για ολους εχει ο θεος γι αυτο και ολοι βρισκουν αυτο που θελουν
ειδικα για τις mlf και καποιες χοντρες που τα κανουν ολα στο κρεβατι
οταν ημουν μικρος νομιζεις δεν εμπαινα(στις mlf, γιατι οι χοντρες και οι  πολυ κοντες δεν μου αρεσουν και ας με καβλωναν τοτε και αυτες καμια φορα),στις προτιμησεις στα μπουρδελα παιζει ρολο και η ηλικια,οταν εισαι μικρος θες να τις δοκιμασεις και να τις γνωρισεις ολες
οσον αφορα το δευτερο ερωτημα,τις γραφω και τις τσατσαδες και τα κοριτσια αν προκειται να κανω τη δουλεια μου,δεν ενοχλω απλα βλεπω και φευγω,απλα με ορισμενα κοριτσια αν τα ξερω καλα ειναι λιγο δυσκολο αλλα στη δουλεια αυτη πρεπει να σαι και σκληρος  ;)

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Mπραβο σου παντως

Εγω παλια που εμπαινα και εγραφα στις ενημερωσεις με αλλο νικ σταματησα γιατι μια στη Φυλης  τσατσα μου την ειχε πει πολυ ασχημα και με ειχε κανει ρεζιλι μπροστα σε κοσμο (Δεν θα το ξεχασω "Η Αλεξανδρα ειναι,την ξερουμε την Αλεξανδρα,πως δεν την ξερουμε την Αλεξανδρα καθε μερα  εδω ειμαστε για να παιρνουμε ματι" και δεν συνεχιζε αμα δεν εφευγα και ξερεις τι ειναι μεσα σε γεματο μπουρδελο να  αναγκαζεσαι να φευγεις με την ουρα στα σκελια.Θα μου πεις αν ηταν αλλος δεν θα τον πειραζε.Και φαντασου πηγαινα καθε εβδομαδα τσαρκα.

Η Λιοσιων μου αρεσει επειδη εχει ησυχια.

Καλες τσαρκες σε ολους!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η τσατσα δεν εχει κανενα δικαιωμα να σου πει οτιδηποτε απο τη στιγμη που μπαινεις στο σπιτι χωρις να μιλας και χωρις να ενοχλεις,γι αυτο να τις γραφεις στ αρχιδια σου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι πολυ μεγαλος πια Εinheit για να επικρινω καποιον για τα γουστα του,για ολους εχει ο θεος γι αυτο και ολοι βρισκουν αυτο που θελουν
ειδικα για τις mlf και καποιες χοντρες που τα κανουν ολα στο κρεβατι
οταν ημουν μικρος νομιζεις δεν εμπαινα(στις mlf, γιατι οι χοντρες και οι  πολυ κοντες δεν μου αρεσουν και ας με καβλωναν τοτε και αυτες καμια φορα),στις προτιμησεις στα μπουρδελα παιζει ρολο και η ηλικια,οταν εισαι μικρος θες να τις δοκιμασεις και να τις γνωρισεις ολες
οσον αφορα το δευτερο ερωτημα,τις γραφω και τις τσατσαδες και τα κοριτσια αν προκειται να κανω τη δουλεια μου,δεν ενοχλω απλα βλεπω και φευγω,απλα με ορισμενα κοριτσια αν τα ξερω καλα ειναι λιγο δυσκολο αλλα στη δουλεια αυτη πρεπει να σαι και σκληρος  ;)
xilnik ολη η μπουρδελοσοφια σε ενα ατομο
πραγματικη πορνοεγκυκλοπαιδεια :rockon:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλ που να δειτε αυτην στο 134 πανω την κυριακη το πρωι που με βλεπει.ενω ειμαι υσηχως και απλα βλεπω αρχιζει να φουντωνει γιατι δεν μπαινω και απλα λεω ευχαριστω και αρχιζει να λεει οτι παω μονο για ματι και οτι με βλεπει την προηγουμενη μερα ενω εγω ειμαι στην δουλεια πως τα καταφερνει δεν ξερω και διαφορα αλλα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καλ που να δειτε αυτην στο 134 πανω την κυριακη το πρωι που με βλεπει.ενω ειμαι υσηχως και απλα βλεπω αρχιζει να φουντωνει γιατι δεν μπαινω και απλα λεω ευχαριστω και αρχιζει να λεει οτι παω μονο για ματι και οτι με βλεπει την προηγουμενη μερα ενω εγω ειμαι στην δουλεια πως τα καταφερνει δεν ξερω και διαφορα αλλα
Λες για μια χτικιαρα μαυρομαλλα?

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
κοντη μαυρομαλλα γρια και παχουλουτσικια

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
κοντη μαυρομαλλα γρια και παχουλουτσικια
Στο ιδιο σπιτι εχω μανουριασει με μια αδυνατη πετσιασμενη τσατσα με μακρυ κορακι μαλλι.Εχει φαει μαυρο αυτη και η κοπελα της :uzi:

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Εχουν τρελαθεί  τανες  και  τσατσαδες  γιατί  έχουν  πέσει οι  εισπράξεις. και εγώ  τελευταία  στο  φυλής  40  με  ην  τσατσα  την  ξανθιά ένα  απόγευμα  μου  την  είπε γιατί  δεν  περνώ και  της  έριξα  ένα τσακωμό  γιατί  έχω  περάσει τέσσερεις  φορές και στην  αγ  Πέτρου  παλιά  πέρναγα  κάθε  μέρα. και  μόνο  που  δεν  την  έπιασα  από τον  λαιμό  και  ερχόταν  και  ίσια  επάνω  μου  με  τσαμπουκα. που  ήρθαν  εδω  και  είδαν  χρηματα  στην  τσέπη τους  και  θα  μας  πουν  και  πια  θα  γαμησουμε.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
γενικά, τελευταία οι περισσότερες τσατσές άμα δεν περάσεις σου την λένε!
νομίζουν όλες ότι έχουν τις σούπερ γκόμενες και εμείς είμαστε μαλάκες χωρίς δικαίωμα επιλογής!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γι αυτό και εχω δηλωσει κατ επαναληψη ότι ο σωστος μπουρδελιαρης είναι και σκληρος ,γι αυτό εχω διαφοροποιηθει από παιδια που εχουν δηλωσει ότι αποχωρουν από το site η’ την μπουρδελιαρικη ζωη γιατι δεν μπορουν αυτό το τροπο ζωης.,ενώ ενοειται  ότι είναι εμπειροι στο χωρο.Ο πεπειραμενος μπουρδελιαρης είναι εξοικιωμενος και συνειδητοποιημενος με αυτό το τροπο ζωης και δεν αποριπτει τον προηγουμενο τροπο ζωης του επειδη θελει ν αλλαξει για τους δικους του λογους.Επισης δεν το ανακοινωνει αλλα το πρατει.  Είναι και αισθηματιας  όμως γιατι πρεπει ν αγαπα τις γυναικες και δη τις ιεροδουλες.Διοτι ως γυναικες καταλαβαινουν από τον τροπο που τους φερεσαι αν πραγματι τις σεβεσαι,μου εχει τυχει με μια κοπελα που δεν θα ξεχασω ποτε,την σαρα από ρωσια  που με αποκαλουσε husband γιατι παντα την εβρισκα οπου και αν πηγαινε και παντα πηγαινα μαζι της,αν ημουν λιγο περιεργα και ηθελα πολύ να βρεθω μαζι της για να ξεχασω καποια κακη στιγμη η΄ μερα ότι ημουν διαφορετικος,ενώ εγω νομιζα ότι ημουν ο ιδιος μαζι της.

bourdeliaris400

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπορο να το καταλαβω,δεν σου αρεση η κοπελα δεν μπενεις πιος θα στο επιβαλη?
οσο για της τσατσαδες υπαρχουν πολλες καργιες,αλλα γραφτετες στα καριδιασας. :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom