Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (9 μέλη και 186 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μόνο από τις κοπέλες εξαρτάται αν θα μπει ένας Πακιστανός ή όχι.Σε όλα μπαίνουν,και ανάλογα με την κοπέλα μπαίνουν και στο δωμάτιο.
Emενα κοπελα απο τον προαναφερομενο οικισκο μου ειπε οτι δεν θελει ξενους και αρχικα δεν ''επαιρνε'',αλλα τους εβαλαν χερι τα αφεντικα και τωρα τους δεχεται.....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
συμφωνω,απλα στο συγκεκριμενο δεν το εχω παρατηρησει,εχω αναφερει και γω για αγ πετρου,επισης στα μπουρδελα δεν ψαχνουμε να βρουμε την ασπρη μυγα γι αυτο ακριβως η προφυλαξη επιβαλεται,ομως εδω εγινε μια αναφορα χωρις ο μπατιστ ν αναφερει μπουρδελο και δωματιο που συνεβη
επισης δεν εχει γινει αναφορα απο την υπηρεσια για εξτρα,ουτε απο αλλο μελος αναφορα για ακαποτο,ο μπατιστ αφου ηταν μεσα στο δωματιο δεν μας ειπε ουτε πως ειναι η συμπεριφορα της μεσα,ουτε αν του εκανε επισης ακαποτο
Τελος τις 4-5 φορες που εχω παει,ουτε μια φορα μ εγλειψε χωρις προφυλακτικο,αν και οι επαφες μας ειναι πολυ θερμες
ας μου απαντησει λοιπον πρωτα που και σε ποιο δωματιο την ειδε και το ξανασυζηταμε

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κοιταξε ο μπατιστ σε παλιοτερο του μηνυμα,ελεγε και οτι εγλειψε το μουνι της κατερινας69,ενω η κατερινα ισχυριζεται(και το πιστευω),οτι δεν συνεβει ποτε κατι τετοιο.Τωρα πως γινεται να την εγλειψε,ενω παροτρυνει ολους να μην κανουν φιλια και ελευθερο στοματικο με τις πουτανες για προστασια της υγειας τους,ειναι αντιφατικο.....
Οποτε διαλεγουμε ποιους πιστευουμε και ποιους οχι....

Υ.γ. Εσυ χιλνικ συνεχισε τις εξαιρετικες σου ενημερωσεις!!!εισαι κορυφαιος!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
To χει πει κι η Κατερινα,γεροντικη ανοια.. :uglystupid:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μαλακίες η Κατερίνα δεν κάνει ακάποτα το καταλάβατε αυτό σε κανένα απο τα 134 δεν κάνουν ακάποτα το καταλάβατε  :uglystupid: .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δηλαδη η αλινα ειναι η παλια βανεσα απο φυλης???????η σγουρομαλλα? το εκφυλο καστανο σγουρομαλλικο κλαπετο ?
ναι ρε φίλε η βανέσσα η αλλιώς αλίνα του μεταξουργείου έγινε πολύ για τον πούτσο φένετε παίρνει ψυχοφάρμακα η καριόλα την ρωτάω κάτι και μετά βρύζει άμα φύγεις αλλά και όποιος κάθετε μέσα στο δωμάτιο λέει όλο μαλακίες η ψυχανόμαλη . την έχει φάει . καλή γαμήση αλλά μόνο μια φορά έχει χαλάσει πάρα πολύ .

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τον paok τζη, :cheesy:,αnthony που την ανωμαλια,τη περιπετεια και την
ταλαιπωρια την εχει στο αιμα του,ο paok δεν γουσταρει την φυσιολογικη γκομενα,οπως λεει και το τραγουδι.. παοκ σ αγαπω ,ξερω γω ενταξει..συμπληρωσε paok

ilovevotka

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διδύμου 8 (κάτω) γύρησε η Πολίνα(ψηλή ξανθιά), έλειπε 2 μήνες
ωραία κοπέλα :grin:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
κατα τις 2 που έκανα μια μικρη εξορμηση στην θρυλικη οδο φυλης στο 92 ηταν και καινουρια τσατσα και καινουρια
πουτανα ψιλομιλφ μου φανηκε.μηπως κανενας συναγωνιστης ξερει τιποτα?

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο σημερινη επισκεψη στο Φ92 πρωινη βαρδια ηταν μια ψιλοαδιαφορη ξανθια,οπως αναφερει ο φιλος adonis13,ενω το απογευμα θα ειναι η χριστινα,η μελαχροινη με το petite σωματακι..Δεν μου ειχε αφησει παντως θετικες εντυπωσεις αφου ειναι ψιλομπαζε στο προσωπο και απειρη στο κρεββατι.

Ο τσατσος με ενημερωσε οτι η Tina η ρουμανα,δεν δουλευει ποια εκει και μου ειπε πως ειναι στο Φ84 ή καποιο διπλανο...Παντως πρωινη και απογευματινη βαρδια δεν ηταν εκει σημερα...Αν την εντοπισει καποιος που την ξερει ας ενημερωσει...

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Από  ακαποτα  δεν  έχω  ακούσει  για  τα 134 και  ούτε  έχω  ζητήσει  ποτέ  μόνο η  Έλλη  που  δούλεψε  για  λίγο  στο  μεσαίο  και  μετά  στο  71  κάνει  και  μου  έχει  κάνει  μια  φορά .αλλά  από  πακιστανούς  και μαύρους  και  Μπαγκλαντές έχω  δει  πολλές  φορές  μιας  και  αυτά  τα  νούμερα  τα  έχω  περάσει  πολλές  φορές  και στο  200  και  την  σοφία  στο  αγ  Πέτρου  πήρα  τελευταία  και  τσακώνονταν  με  δυο  πακιστανούς  γιατί  δεν  τελείωσε  αυτός και  ζητούσε  τα  χρήματα  πίσω  .  και  η  τσατσα  μου  λέει  θα  περάσεις  γιατί  αυτοί  δεν  περνούν  έρχονται    για  μάτι  και  όταν  πήγα  στο  δωμάτιο  άκουσα  τι  είχε  γίνει  και  η σοφία τους  φώναζε  να  φύγουν.
το  καλύτερο  είναι  να  προσέχουμε  εμείς  γιατι  αυτές  τόσο  χρήμα  δεν  το  έχουν  δει  ούτε  στα  όνειρα  τους  και  πάνω  στην  καυλα  τους  μπορεί  να  κάνουν  και  ακαποτα  και  χωρίς  πληρωμή

εγώ  πάντως  πήγαινα  σε  κάποια  στην  φυλής  και  δεν  έχει  ακουστεί  τίποτα  για  ακαποτα . και  επειδή είχα καιρό  να  πάω  και με γούσταρε  και  είχαν  πέσει  και  φιλιά  στο  στόμα  χωρίς  γλώσσα  τότε  πήγε  να  μου  πάρει  πίπα  χωρίς  προφυλακτικό  και  την  σταμάτησα  και  την  επόμενη μετά  από  καιρό  μου  έγλειφε  τα  αρχιδια και  το  πέος  χωρίς  το  κεφάλι . και  δεν  έχει  γραφτεί  ποτέ  τίποτα  από  αυτά  για  αυτήν  και    φανταστείτε  εμείς  ξέρουμε  τι  γίνεται  μετά  από  αυτά  που  γράφουμε  εδω  μέσα  και  δεν  είμαστε δέκα  δεκαπέντε που  οι  εκατό  που  παίρνει  κάθε  κοπέλα  σε  δυο  βάρδιες 

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάνα Ρωσσία, παλιό θέμα αλλά καλό όποιος θέλει να συζητήσουμε μήνυμα private please

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω που βρισκεται η λαουρα???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μιλανα,μια ξανθια υπεροχη σγουρομαλα ρωδιδα με πολυ ωραιο στηθος και πολυ θερμη μεσα που ηταν πριν δυο περιπου χρονια στη φυλης
την πρωτη φορα που με ειδε στο σαλονι,μου λεει εσυ μην φυγεις,πραγματι δεν εφυγα,μπηκα μεσα και ηταν υπεροχα
οταν ξαναπηγα,τη δευτερη φορα ,δεν περασα,κατι που της εκανε εντυπωση
οταν πηγα την τριτη φορα μπηκα μεσα αλλα μολις με ειδε,ηταν θυμωμενη,μου κραταγε μουτρα,δεν μπορουσε να εξηγησει γιατι δεν ειχα μπει τη δευτερη φορα ,δεν της ειπα τιποτα ,αλλα ηταν σαν να μου βαζε το μαχαιρι στη καρδια,ηταν τοσο εντονο το παραπονο της  και η θλιψη στο προσωπο της,οταν μου ειπε οτιημουν τοσο καλη μαζι σου την πρωτη φορα,γιατι δεν περασες? που σχεδον γονατιστος της ζητησα συγγνωμη
απο εκεινο το σημειο και μετα,περναγα  σχεδον παντα και ηρθαμε πολυ,πολυ κοντα
στενοχωριεμαι τωρα που μου τη θυμησες,την αγαπουσα πολυ την μιλανα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Που τι θυμηθήκατε την Μιλάνα πολύ καλό κορίτσι και κάβλα στο δωμάτιο απο της καλύτερες ιερόδουλες που είχα πάρει θυμάμαι έκανε και ισπανικό και έπερνε 25 . γεια σου μιλάνα όπου βρίσκεσε τώρα .

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μιλανα,μια ξανθια υπεροχη σγουρομαλα ρωδιδα με πολυ ωραιο στηθος και πολυ θερμη μεσα που ηταν πριν δυο περιπου χρονια στη φυλης
την πρωτη φορα που με ειδε στο σαλονι,μου λεει εσυ μην φυγεις,πραγματι δεν εφυγα,μπηκα μεσα και ηταν υπεροχα
οταν πηγα την τριτη φορα μπηκα μεσα αλλα μολις με ειδε,ηταν θυμωμενη,μου κραταγε μουτρα,δεν μπορουσε να εξηγησει γιατι δεν ειχα μπει τη δευτερη φορα ,δεν της ειπα τιποτα ,αλλα ηταν σαν να μου βαζε το μαχαιρι στη καρδια,ηταν τοσο εντονο το παραπονο της  και η θλιψη στο προσωπο της,οταν μου ειπε οτιημουν τοσο καλη μαζι σου την πρωτη φορα,γιατι δεν περασες? που σχεδον γονατιστος της ζητησα συγγνωμη
παπυρος λαρους πουτανικα  :rockon: :rockon: :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
α ρε xilnik ερωτιαρηηηηη  :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πως με υποστηριζουν τ αδελφια μου του θρυλου,σας ευχαριστω μαγκες :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom