χαλαρωσε σερνονται και ΣΜΝτο παρθενικό φιλί σας θα δώσετε ρε xilnik .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Ακριβώς! 20 ισόγειο!
Αυτα τα κανει και με τους πακιστανους,γι αυτο προσοχη.επισκεψη σημερα το απογευμα στην κατερινα στο 134 το μεσαιο,μονο φιλια στο στομα δεν εχουμε δωσει ακομη,ολο ξωφαλτσα περνανε ,νομιζω οτι οπως παμε δεν θ αργησει να γινει και αυτο
,προφανως ειμαστε και οι δυο παλαιων αρχων και περιμενουμε να γνωριστουμε καλυτερα για να δωσουμε το πρωτο μας φιλι,τι να πω ρε παιδια,δεν το πιστευω πως γινεται να περνω τοσο καλα
μ ενα ανθρωπο που ξερω τοσο λιγο
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αυτα τα κανει και με τους πακιστανους,γι αυτο προσοχη.
Μεγαλε,εσυ μας ελεγες την αλλη φορα για ακαποτα,τωρα λες για φιλια..
Θα μπορουσες να κανεις λαμπρη καριερα στην επιδαυρο..
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Ποσο βλακας εισαι? Εγω τα λεω γιατι πρεπει να προσεχουμε.Ευ αν εισαι τοσο μαγκας γαμα και χωρις καποτα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΠΑΡΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑΜεγαλε,εσυ μας ελεγες την αλλη φορα για ακαποτα,τωρα λες για φιλια..
Θα μπορουσες να κανεις λαμπρη καριερα στην επιδαυρο..
Ποσο βλακας εισαι? Εγω τα λεω γιατι πρεπει να προσεχουμε.Ευ αν εισαι τοσο μαγκας γαμα και χωρις καποτα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΠΑΡΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ
Πάρα πολύ σωστά
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ειπα γω ρε σκατογερε οτι γαμαω χωρις καποτα?Ποσο βλακας εισαι? Εγω τα λεω γιατι πρεπει να προσεχουμε.Ευ αν εισαι τοσο μαγκας γαμα και χωρις καποτα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΠΑΡΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ
Εσυ αληθεια ποσο προσεχες οταν εκανες το υποτιθεμενο γλυφομουνι στην Κατερινα που ελεγες?ΨΕΥΤΗΗΗΗ..
Λοιπον αν θες να εισαι σωστος να λες για ολες οτι δε κανει ακαποτα και μαλακιες και οχι για μια κοπελα συγκεκριμενα,γιατι μαρτυραει πολλα αυτο,καταλαβες γερο?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
το post μου ρε παιδια ηταν μεταφορικο,οχι στη κυριολεξια,το αναφερω αλλωστε οτι τα φιλια ειναι ξωφαλτσα ,χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο και στο στοματικο,αλλωστε σε μια αναφορα που εκανα για την ελλη ειπα οτι με ρωτησε αν θελω στο στοματικο προφυλακτικο και της ειπα ναι
για τους πακιστανους δεν μιλαω γιατι στο 134 δεν εχω δει,επισης στα δυο γειτονικα δωματια δεν υπαρχουν τρυπες και στη πορτα που υπαρχει αναμεσα η τρυπα ειναι τοσο μικρη που αμφιβαλω αν μπορεις να δεις το προφυλακτικο οταν το βαζει η κοπελα που συνηθως το εχει στο στομα οταν ξεκινα να το τοποθετει
για τους πακιστανους δεν μιλαω γιατι στο 134 δεν εχω δει,επισης στα δυο γειτονικα δωματια δεν υπαρχουν τρυπες και στη πορτα που υπαρχει αναμεσα η τρυπα ειναι τοσο μικρη που αμφιβαλω αν μπορεις να δεις το προφυλακτικο οταν το βαζει η κοπελα που συνηθως το εχει στο στομα οταν ξεκινα να το τοποθετει
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Kαι βεβαια δεν ειδα αν εχειβαλει καποτα, αλλα ειδα οταν τελειωσε να πηγαινει η κοπελα στο νιπτηρα και να φτυνει τα φλοκια.το post μου ρε παιδια ηταν μεταφορικο,οχι στη κυριολεξια,το αναφερω αλλωστε οτι τα φιλια ειναι ξωφαλτσα ,χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο και στο στοματικο,αλλωστε σε μια αναφορα που εκανα για την ελλη ειπα οτι με ρωτησε αν θελω στο στοματικο προφυλακτικο και της ειπα ναι
δηλαδη η αλινα ειναι η παλια βανεσα απο φυλης???????η σγουρομαλλα? το εκφυλο καστανο σγουρομαλλικο κλαπετο ?Ψυχανόμαλη είναι αυτή δεν θα ξαναπάω μαζί της .
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Οπλισου με υπομονη,με ευγενεια και καλους τροπους κι αν ειναι στις καλες τηςε πειτε το ρε παιδια τοσο καιρο και την ψαχνω και δε τη βρισκω.......
αξιζει?
θα περασεις τελεια
20α απογευμα μετα τις πεντεμιση
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Υπομονη μαζι της πανω απο ολα!!ωχ! δηλαδη υπαρχει περιπτωση να με δειρει ?
υπομονη γιατι? λαικο προσκυνημα ?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
σε ποιο μπουρδελο φιλε?Kαι βεβαια δεν ειδα αν εχειβαλει καποτα, αλλα ειδα οταν τελειωσε να πηγαινει η κοπελα στο νιπτηρα και να φτυνει τα φλοκια.
γιατι ?Υπομονη μαζι της πανω απο ολα!!
Επισκέπτης
Ρε μαγκες οταν πατε στο Ιασωνος 20α που δουλευει η Βανεσσα,η τσατσα η κουτση ειναι ολα τα λεφτα.Πραγματικα αποκληρη της κοινωνιας απο εμφανιση και επαγγελμα,ποσο τραγικη ειναι η ζωη για καποιους.Απο οτι την ειχα ακουσει να λεει ειναι ετσι περιπου 30 χρονια απο δυστυχημα-τροχαιο.Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ο σεβασμος που εμπνεει,μιλαμε σκανε ολοι οι καφροι και δεν ακουγεται κιχ.RESPECT...............
Φιλε στο 134,δεχονται πακιστανους κανονικα, δυστυχως......το post μου ρε παιδια ηταν μεταφορικο,οχι στη κυριολεξια,το αναφερω αλλωστε οτι τα φιλια ειναι ξωφαλτσα ,χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο και στο στοματικο,αλλωστε σε μια αναφορα που εκανα για την ελλη ειπα οτι με ρωτησε αν θελω στο στοματικο προφυλακτικο και της ειπα ναι
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Μόνο από τις κοπέλες εξαρτάται αν θα μπει ένας Πακιστανός ή όχι.Σε όλα μπαίνουν,και ανάλογα με την κοπέλα μπαίνουν και στο δωμάτιο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις