Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (16 μέλη και 184 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Ακριβώς! 20 ισόγειο!
επισκεψη σημερα το απογευμα στην κατερινα στο 134 το μεσαιο,μονο φιλια στο στομα δεν εχουμε δωσει ακομη,ολο ξωφαλτσα περνανε :cheesy:,νομιζω οτι οπως παμε δεν θ αργησει να γινει και αυτο
,προφανως ειμαστε και οι δυο παλαιων αρχων και περιμενουμε να γνωριστουμε καλυτερα για να δωσουμε το πρωτο μας φιλι,τι να πω ρε παιδια,δεν το πιστευω πως γινεται να περνω τοσο καλα
μ ενα ανθρωπο που ξερω τοσο λιγο
Αυτα τα κανει και με τους πακιστανους,γι αυτο προσοχη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Μεγαλε,εσυ μας ελεγες την αλλη φορα για ακαποτα,τωρα λες για φιλια..
Θα μπορουσες να κανεις λαμπρη καριερα στην επιδαυρο..
Ποσο βλακας εισαι? Εγω τα λεω γιατι πρεπει να προσεχουμε.Ευ αν εισαι τοσο μαγκας γαμα και χωρις καποτα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΠΑΡΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποσο βλακας εισαι? Εγω τα λεω γιατι πρεπει να προσεχουμε.Ευ αν εισαι τοσο μαγκας γαμα και χωρις καποτα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΠΑΡΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ
Ειπα γω ρε σκατογερε οτι γαμαω χωρις καποτα?
Εσυ αληθεια ποσο προσεχες οταν εκανες το υποτιθεμενο γλυφομουνι στην Κατερινα που ελεγες?ΨΕΥΤΗΗΗΗ..

Λοιπον αν θες να εισαι σωστος να λες για ολες οτι δε κανει ακαποτα και μαλακιες και οχι για μια κοπελα συγκεκριμενα,γιατι μαρτυραει πολλα αυτο,καταλαβες γερο?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το post μου ρε παιδια ηταν μεταφορικο,οχι στη κυριολεξια,το αναφερω αλλωστε οτι τα φιλια ειναι ξωφαλτσα :),χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο και στο στοματικο,αλλωστε σε μια αναφορα που εκανα για την ελλη ειπα οτι με ρωτησε αν θελω στο στοματικο προφυλακτικο και της ειπα ναι
για τους πακιστανους δεν μιλαω γιατι στο 134  δεν εχω δει,επισης στα δυο γειτονικα δωματια δεν υπαρχουν τρυπες και στη πορτα που υπαρχει αναμεσα η τρυπα ειναι τοσο μικρη που αμφιβαλω αν μπορεις να δεις το προφυλακτικο οταν το βαζει η κοπελα που συνηθως το εχει στο στομα οταν ξεκινα να το τοποθετει

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
το post μου ρε παιδια ηταν μεταφορικο,οχι στη κυριολεξια,το αναφερω αλλωστε οτι τα φιλια ειναι ξωφαλτσα :),χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο και στο στοματικο,αλλωστε σε μια αναφορα που εκανα για την ελλη ειπα οτι με ρωτησε αν θελω στο στοματικο προφυλακτικο και της ειπα ναι
για τους πακιστανους δεν μιλαω γιατι στο 134  δεν εχω δει,επισης στα δυο γειτονικα δωματια δεν υπαρχουν τρυπες και στη πορτα που υπαρχει αναμεσα η τρυπα ειναι τοσο μικρη που αμφιβαλω αν μπορεις να δεις το προφυλακτικο οταν το βαζει η κοπελα που συνηθως το εχει στο στομα οταν ξεκινα να το τοποθετει
Kαι βεβαια δεν ειδα αν εχειβαλει καποτα, αλλα ειδα οταν τελειωσε να πηγαινει η κοπελα στο νιπτηρα και να φτυνει τα φλοκια.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
To προστυχο ναι :rockon: :rockon:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ε πειτε το ρε παιδια τοσο καιρο και την ψαχνω και δε τη βρισκω.......
αξιζει?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ιασωνος20 α, β ή  γ    ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ε πειτε το ρε παιδια τοσο καιρο και την ψαχνω και δε τη βρισκω.......
αξιζει?
Οπλισου με υπομονη,με ευγενεια και καλους τροπους κι αν ειναι στις καλες της
θα περασεις τελεια :boobies:
20α απογευμα μετα τις πεντεμιση

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ωχ! δηλαδη υπαρχει περιπτωση να με δειρει ?
υπομονη γιατι? λαικο προσκυνημα ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Επισκέπτης
Ρε μαγκες οταν πατε στο Ιασωνος 20α που δουλευει η Βανεσσα,η τσατσα η κουτση ειναι ολα τα λεφτα.Πραγματικα αποκληρη της κοινωνιας απο εμφανιση και επαγγελμα,ποσο τραγικη ειναι η ζωη για καποιους.Απο οτι την ειχα ακουσει να λεει ειναι ετσι περιπου 30 χρονια απο δυστυχημα-τροχαιο.Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ο σεβασμος που εμπνεει,μιλαμε σκανε ολοι οι καφροι και δεν ακουγεται κιχ.RESPECT...............

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φιλε στο 134,δεχονται πακιστανους κανονικα, δυστυχως......

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μόνο από τις κοπέλες εξαρτάται αν θα μπει ένας Πακιστανός ή όχι.Σε όλα μπαίνουν,και ανάλογα με την κοπέλα μπαίνουν και στο δωμάτιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom