Σ ευχαριστω φιλε μου ξυνομουρη,βλεπω ότι είναι το πρωτο σου μηνυμα και το ποσταρεις για μενα,το αγαπημενο μου τραγουδι από τον Στελιο είναι το θεε μου δευτερη φορα δεν θα ξαναγαπησω
Με αφορμη τις τσατσαδες να πω και μια ιστορια που μου συνεβη πριν λιγους μηνες και είναι 100% αληθινη
Ειμαι στο σπιτακι περγαμου 1 στη φυλης,εχει βγει στο σαλονι μια πραγματικα πολύ ωραια μελαγχροινη κοπελα στο σαλονι,η μονικα,εχω δωσει το εικοσαρικο και μπαινω μεσα
Ερχεται η κοπελα στο δωματιο και εκεινη τη στιγμη καθως παει να βγαλει το προφυλακτικο θυμαμαι ότι την εχω παρει πριν λιγο καιρο στη φυλης 65 κατω,βραδακι
Η κοπελα θυμαμαι ότι δεν μου λεγε όχι σε ότι της ζητουσα,και από πανω και πισωκολλητο,τα παντα,αλλα δεν μου λεγε ποτε και ναι,και εννοω ,αχ ναι…στη διαρκεια της πραξεως(όπως και η αλεξανδρα με τις βυζαρες στο ιδιο σπιτι)
Ετσι λοιπον της λεω ξερεις κατι ,θα ηθελα να το αναβαλουμε ,συγγνωμη,βγαινει η κοπελα εξω ασφαλως ενοχλημενη,το καταλαβαινω ,και μετα από λιγο αφου ντυνομαι παω στη τσατσα να παρω τα λεφτα
Δεν σου δινω ,μου λεει,ρε δωσε τα λεφτα ,λεω εγω,οχι μου λεει δεν σου δινω,απαξ και μπηκες τερμα,ρε λεω δεν την αγγιξα,όχι μου λεει,την επαιξες στο δωματιο και τωρα δεν μπορεις
Ρε πλακα μου κανεις, τις λεω,όχι μου λεει την επαιξες,τελος παντων σκεφτομαι αστραπιαιως και της λεω,καλα πες στη κοπελα να περασει μεσα και θα δουμε αν την επαιξα η’ όχι
Πραγματι συμφωνουμε,μπαινω στο δωματιο και μετα από λιγο ερχεται και η κοπελα,της ζηταω συγγνωμη και της εξηγω ότι την προηγουμενη φορα δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος
Εκατσε στο δωματιο 15 λεπτα ,εμεινα πολύ ευχαριστημενος καθως καναμε ολες τις στασεις και στο τελος τελειωνοντας με ιεραποστολικο,ενοιωσα ότι και σ αυτή αρεσε
στο τελος μου ειπε ,ειδες ,γιατι φωναζες,αφου καλα περασες
την χαιρετησα ,της ζητησα ξανα συγγνωμη,και βγαινοντας απ το δωματιο καταναλωσα αλλα 5 με 10 λεπτα συνομιλωντας με την τσατσα ,εξηγωντας ο καθενας μας τους λογους της παρεξηγησης