Καλησπέρα βραδινή βόλτα σε φυλής πριν κάνα δυωρο ενω πριν λίγο εκανα και ενα συντομο περασμα απο μετάξι και Λιοσίων θα ξεκίνησω απο το τέλος της βόλτας
Βεργας3 κάτω αριστερά Κατερίνα μελαχρινή μιλφ θα έλεγα Ρωσσιδα με μακρί μαυρο μαλλί σωμα με πιασιματα έχει δουλέψει Διδυμου20 Αγκυρας12Α,Β χωρίς διάθεση στο σαλόνι μούτρα ως το πάτωμα,δεξια Τζένη ηταν δωμάτιο.
Επανω μια ξενερωτη συνάντηση για μένα καθώς εγώ γράψει κριτική στο Μαραθωνος59 για την συγκεκριμένη άσχετη μετριοτατη εμφανισιακά για20€ και φολα για μένα ηταν η Βαλερία απο τα Αχιλλέως 48& Μαραθώνος που όταν μου την παρουσίασε η τσατσά της είπα φυσικά οτι δεν θα πέρναγα καθώς έχω αρνητικό προηγούμενο μαζί της η Βαλερία έλεγε κάτι μαλακιες στη γλώσσα της και εγώ ελεγα στην τσατσά οτι η κοπελα δεν είναι και τοσο καλη.
Τοτε η τσατσά αρχισε να μου λέει τα γνωστα παραμύθια οτι όλοι που περνανε μαζί της λένε τα καλιτερα και οτι λαμβάνει τις γνώμες των πολλων.Και λέω εγώ τώρα ποιών πολλών αφού οσες φορες έχω περάσει απο τα μαγαζιά που δουλεύει ποτε δεν την είδα να βγαίνει απο δωμάτιο ηταν παντα διαθέσιμη κριτικες για αυτην ελαχιστες,εντάξει μπορεί να μην έκατσε καλά η φαση σε μένα αλλά όπως έγραψα και στην κριτική η κοπελα αυτή έπρεπε να δουλεύει μετάξι στο10€ και Πολυ της είναι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει20€ έχετε πολύ καλλίτερες επιλογες μην κουραζω όμως πάμε παρακατω
Λιοσιων73 Ντάρια ηταν δωμάτιο δεν την ειδα
Κολωνου48 Βαλερία ξανθιά προμιλφ ηταν δωμάτιο και Ναταλυ το καινούργιο αδύνατο γκιλφ με καστανό μαλλί που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες Κολωνου53 κανει ελεύθερο στοματικό
Κολωνόυ30Α Ηλέκτρα όμορφη νεαρή ξανθιά κοπελα ωραίο σώματακι και διάθεση στο σαλονι
Κολωνου27Β οροφος Μια μελαχρινή ευσωμη νεαρή κοπελα κοντή με φουλ πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό κσι κώλο
Κολωνου27Β υπόγειο μια αδύνατη αρκετά με λάμψη κοπελα με μαυρο μακρι μαλλί που πριν λιγες μέρες δούλευε Κολωνού11 όροφος
Μεγάλου Αλεξανδρου 15 Εύα η θρυλική ξανθιά γκιλφ παλιά καραβάνια παντα ευδιαθετη και καλοσυνάτη ενω το Απόγευμα δούλευε Αγκυρας12Α και μια καινουργια πιο νεαρή Άντζελα κοντό καστανό μαλλί παχουλό σωμα σχετικά ψηλή
Φυλής δεύτερη βάρδια λίγο πριν της 22.00
Φυλης59 Ρεγγινα μιλφ ξανθιά σωμα Με πιασιματα ελεύθερο στοματικό και μια Νίκη νεαρή αδύνατη κοπελίτσα κοπελίτσα με σπαστό καστανοξανθο μαλλί ωραίο στήθος για τη σωματοδομή της
Φυλης86Α Λίλυ προμιλφ Ελληνίδα μάλλον κοντό ξανθό μαλλί μετριο σωμα με πιασιματα συμπαθητικο προσωπο πολύ ευγενική στο σαλόνι
Φυλης69Α Ιωάννα νεαρή κοντή μαυρο κοντό μαλλί μέτριο προσωπο καλό σώματακι και Σοφία νομιζω ψηλή μαυρο μακρί μαλλί καλό σωμα
Φυλης71Β Ελένη αδύνατη κοπελα κανονικό υψος χαμογελαστή αξιόλογη παρουσια
Φυλης71Α Άντζελα η ψηλή κοπελα με το μοντέλε σωμα που δεν περνά αδιαφορη
Αγκυρας12Α Εύα θρυλική ξανθιά Ρωσσιδα γκιλφ απο Περγαμου27 ισόγειο προσφατα
Φωκαίας 27Β κάτω Αλινα νεαρή κοπελα μελαχρινή σχετικά καλό σωμα και προσωπο χάνει όμως σε βυζια είναι μικρά κανει ελεύθερο στοματικό και επανω Σιμονα μελαχρινή κοπελα αδύνατη συνηθισμένη παρουσια πολύ και Λάρισα με λάμψη κοπελα αδύνατη ωραίο φάτσα και στήσιμο πριν λιγες μέρες δούλευε Κολωνου11 όροφο
Αυτά για την ωρα δεν υπάρχει κάποια σημαντική μεταβολή αλλαγη οποίες εγιναν έχουν αναφερθεί σε προηγουμενες ενημερωσεις αξιόλογων συναδέλφων καλό βράδυ να εχετε