Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (9 μέλη και 87 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Η Κατερίνα η Σέρβα και πάλι στην ενεργό δράση! :rockon:

Πρωινή στο Διδύμου 18 ισόγειο...

Επίσης επειδή αρκετοί σε πμ ρωτάτε για την Αντριάννα,εκτός απροόπτου θα δουλεύει Παρασκευή,Σαββάτο,Κυριακή πρωί στο ίδιο κλασσικό μαγαζί της...

Ειδηση ΒΟΜΒΑ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
giphy.gif

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Επίσης...

▪Ιωαννίνων 3 ισόγειο:
Η ξανθιά Κρίστυ από Αλκαμένους 117...
Ομόρφυνε,γλύκανε...
Με το ίδιο ωραίο προκλητικό,ελαφρώς ζουμερό,κορμί...
Ευχάριστη αύρα,χαμογελαστή,ζουμερά χείλια...
Θα δουλεύει εδώ πλέον...

ωραιος! και την εψαχνα!πολυ αξιολογο μιλφ!!!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα βραδινή βόλτα σε φυλής πριν κάνα δυωρο ενω πριν λίγο εκανα και ενα συντομο περασμα απο μετάξι και Λιοσίων θα ξεκίνησω απο το τέλος της βόλτας

Βεργας3 κάτω αριστερά Κατερίνα μελαχρινή μιλφ θα έλεγα Ρωσσιδα με μακρί μαυρο μαλλί σωμα με πιασιματα έχει δουλέψει Διδυμου20 Αγκυρας12Α,Β χωρίς διάθεση στο σαλόνι μούτρα ως το πάτωμα,δεξια Τζένη ηταν δωμάτιο.
Επανω μια ξενερωτη συνάντηση για μένα καθώς εγώ γράψει κριτική στο Μαραθωνος59 για την συγκεκριμένη άσχετη μετριοτατη εμφανισιακά για20€ και φολα για μένα ηταν η Βαλερία απο τα Αχιλλέως 48& Μαραθώνος που όταν μου την παρουσίασε η τσατσά της είπα φυσικά οτι δεν θα πέρναγα καθώς έχω αρνητικό προηγούμενο μαζί της η Βαλερία έλεγε κάτι μαλακιες στη γλώσσα της και εγώ ελεγα στην τσατσά οτι η κοπελα δεν είναι και τοσο καλη.
Τοτε η τσατσά αρχισε να μου λέει τα γνωστα παραμύθια οτι όλοι που περνανε μαζί της λένε τα καλιτερα και οτι λαμβάνει τις γνώμες των πολλων.Και λέω εγώ τώρα ποιών πολλών αφού οσες φορες έχω περάσει απο τα μαγαζιά που δουλεύει ποτε δεν την είδα να βγαίνει απο δωμάτιο ηταν παντα διαθέσιμη κριτικες για αυτην ελαχιστες,εντάξει μπορεί να μην έκατσε καλά η φαση σε μένα αλλά όπως έγραψα και στην κριτική η κοπελα αυτή έπρεπε να δουλεύει μετάξι στο10€ και Πολυ της είναι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει20€ έχετε πολύ καλλίτερες επιλογες μην κουραζω όμως πάμε παρακατω

Λιοσιων73 Ντάρια ηταν δωμάτιο δεν την ειδα
Κολωνου48 Βαλερία ξανθιά προμιλφ ηταν δωμάτιο και Ναταλυ το καινούργιο αδύνατο γκιλφ με καστανό μαλλί που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες Κολωνου53 κανει ελεύθερο στοματικό
Κολωνόυ30Α Ηλέκτρα όμορφη νεαρή ξανθιά κοπελα ωραίο σώματακι και διάθεση στο σαλονι
Κολωνου27Β οροφος Μια μελαχρινή ευσωμη νεαρή κοπελα κοντή με φουλ πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό κσι κώλο
Κολωνου27Β υπόγειο μια αδύνατη αρκετά με λάμψη κοπελα με μαυρο μακρι μαλλί που πριν λιγες μέρες δούλευε Κολωνού11 όροφος
Μεγάλου Αλεξανδρου 15 Εύα η θρυλική ξανθιά γκιλφ παλιά καραβάνια παντα ευδιαθετη και καλοσυνάτη ενω το Απόγευμα δούλευε Αγκυρας12Α και μια καινουργια πιο νεαρή Άντζελα κοντό καστανό μαλλί παχουλό σωμα σχετικά ψηλή

Φυλής δεύτερη βάρδια λίγο πριν της 22.00

Φυλης59 Ρεγγινα μιλφ ξανθιά σωμα Με πιασιματα ελεύθερο στοματικό και μια Νίκη νεαρή αδύνατη κοπελίτσα κοπελίτσα με σπαστό καστανοξανθο μαλλί ωραίο στήθος για τη σωματοδομή της
Φυλης86Α Λίλυ προμιλφ Ελληνίδα μάλλον κοντό ξανθό μαλλί μετριο σωμα με πιασιματα συμπαθητικο προσωπο πολύ ευγενική στο σαλόνι
Φυλης69Α Ιωάννα νεαρή κοντή μαυρο κοντό μαλλί μέτριο προσωπο καλό σώματακι και Σοφία νομιζω ψηλή μαυρο μακρί μαλλί καλό σωμα
Φυλης71Β Ελένη αδύνατη κοπελα κανονικό υψος χαμογελαστή αξιόλογη παρουσια
Φυλης71Α Άντζελα η ψηλή κοπελα με το μοντέλε σωμα που δεν περνά αδιαφορη
Αγκυρας12Α Εύα θρυλική ξανθιά Ρωσσιδα γκιλφ απο Περγαμου27 ισόγειο προσφατα
Φωκαίας 27Β κάτω Αλινα νεαρή κοπελα μελαχρινή σχετικά καλό σωμα και προσωπο χάνει όμως σε βυζια είναι μικρά κανει ελεύθερο στοματικό και επανω Σιμονα μελαχρινή κοπελα αδύνατη συνηθισμένη παρουσια πολύ και Λάρισα  με λάμψη κοπελα αδύνατη ωραίο φάτσα και στήσιμο πριν λιγες μέρες δούλευε Κολωνου11 όροφο

Αυτά για την ωρα δεν υπάρχει κάποια σημαντική μεταβολή αλλαγη οποίες εγιναν έχουν αναφερθεί σε προηγουμενες ενημερωσεις αξιόλογων συναδέλφων καλό βράδυ να εχετε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Βόλτα στο Μετάξι στη δεύτερη βάρδια με @filos 78 και δύο παλιούς σκληροπηρυνικούς και ρομαντικούς θεσμικούς,συγκράτησα τα εξής:
Κολωνού 30 ισόγειο μια καλλίγραμμη milf με μακρύ ξανθό μαλλί.
Κολωνού 30 β’όροφος η Άννα,μια επίσης ξανθιά milf με ζεστό χαμόγελο.
Κολωνού 32 γωνία η Μελίσα,μελαχροινή με γυαλιά,ζουμερό κορμί με κωλάρα.
Κολωνού 48 η ξανθιά με πιασίματα Αντριάνα,χθες έφαγα φόλα,ο θεσμικός συναγωνιστής έμεινε ευχαριστημένος.Τι να γίνει,συμβαίνουν αυτά!
Ιάσωνος 2 όροφος η άσχημη καχεκτική πιτσιρίκα Εύα,χωρίς κώλο,μόνο 69.
Ιάσωνος 1 γωνία η γνωστή Μαρίνα με φουλ και ακά, και μια άλλη χοντρούλα milf.
Ιάσωνος 1 μεσαίο αριστερά η Ρίτα,ψηλή αδύνατη ξανθιά πιπίνα,και στο δεξιά η Αλίνα που μέχρι πριν μερικές μέρες δούλευε στο Ιάσωνος 19 πάνω,τσιγγάνα με κανονικό κορμί και κώλο στο πρόγραμμά της.Σήμερα με στενοχώρησε γιατί ήταν βιαστική και αγχωτική,αλλά θα της δοθεί και άλλη ευκαιρία σε δεύτερο χρόνο.
Ιάσωνος 1 τελευταίο ήταν η Μίνα,ωραίο κορμί αλλά μέχρις εκεί…
Ιάσωνος 30 πάνω η γνωστή Τζέσικα,μελαχροινό στυλιάρι με επιθετικό σαλονάρισμα στον @filos 78,και η πιο ήπια Βανέσα,επίσης μελαχροινή με κανονικό κορμί.Στο υπόγειο η ξαναβαπτισμένη Εσμεράλντα τώρα,πρώην Λόλα-φόλα,ξανθιά με ωραίο κορμί και όμορφα μάτια.
Ιάσωνος 36 η ατσούμπαλη Μανταλένα,εδώ έγινε κατάθεση μακράς διάρκειας από τον ρομαντικό μύστη της παρέας.
Ιάσωνος 37 ισόγειο η Γκαμπριέλα,ψηλό όμορφο καλλίγραμμο πιπίνι.
Είδαμε και την τρομακτική ''Μαρία η φυλακόβια'' στο Ιάσωνος 46.
Καλό ξημέρωμα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τρομακτικη τυπε αλλα μολης στο παρη στο στομα χανης το φως σου...και μολης τουρλοση το κολαρακι της...θες σαν κολασμενος.να το σκισης...

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βραδυνή τσάρκα στις 22.00 αλλά στοχευμένη αφού έψαχνα για στοματικό κυρίως λόγω κούρασης...
φωκαίας 24 . ήταν 2 κοπέλες η Γκαμπριέλα που αν και δεν είναι μοντέλο μου έκανε κλικ στο καυλάντισμά της στο σαλόνι αλλά τελικά δεν πέρασα ....μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να πει αν είναι καλή στο δωμάτιο? ...Η δεύτερη κοπέλα βγήκε με καθυστέρηση από το δωμάτιο που είναι καλή ένδειξη αλλά ήταν η Μαρίνα μια ψηλή μελαχρινή που την είχα πάρει παλαιότερα αλλά ήταν πολύ φόλα τότε , ελπίζω να έχει βελτιωθεί αλλά δεν ρισκάρω να την ξαναδοκιμάσω....πάντως ήταν εμφανή τα σημάδια είτε μαστούρας είτε αλκοόλ όπως και τότε που την είχα δοκιμάσει όχι όμως σε εμφανισιακή φθορά αλλά σε συμπεριφορά και τρόπο ομιλίας , αλλά το θετικό και εύγε της για αυτό έχει αδυνατήσει και είναι πολύ πιο θυληκή και όμορφη ....αν δεν την είχα πατήσει θα την δοκίμαζα .....
Φωκαίας 27 υπόγειο . ήταν η συμπαθέστατη τσατσά που μας υποδέχτηκε και συνομίλησε με εμένα και αγνώστους συναγωνιστές θηρευτές της πορνοηδονής με εγκαρδιότητα ...Η κοπέλα ήταν η ελληνοουκρανέζα Χριστίνα που έχει γίνει αστέρι σε σχέση με αρκετό καιρό πριν που είχα επισκευτεί τον εν λόγω οίκο....ανήγγηλε full πρόγραμμα αλλά από περιέργεια να δω τι συμβαίνει στα υπόλοιπα συστεγαζόμενα επί του κτιρίου πορνεία .δυστυχώς όπως θα περιγράψω παρακάτω , δεν πέρασα αλλά την έθεσα στην πορνοεγκεφαλική μου RAM ως την πιθανότερη επιλογή για συνουσιασμό.
Φωκαίας 27 ημιόροφος . Η κυρία επί της υποδοχής και λοιπών υπηρεσιών του οίκου ευγενέστατη με ενημερώνει ότι είναι η Αλίνα που εργάζεται και ότι μόλις προ δευτερολέπτων εισήλθε στον επικρεβάτιο στίβο μάχης με προσδοκία να εξέλθει σε λίγα λεπτά . Την ρωτάω είναι ψηλή και όμορφη ? ....προφανώς αστειευόμενος και μη γνωρίζοντας την κοπέλα γιατί έχω αρκετό καιρό να κατέβω στα πέριξ για να αγωνιστώ ...και μου απαντά όχι το ακριβώς αντίθετο , μόνο ως προς το ύψος γιατί σε ομορφιά σκίζει .....οκ λέω σκεπτόμενος ότι μου αρέσουν οι μικρόσωμες και στεγνές κοπέλες , αλλά θα επισκεπτώ και τον άνω οίκο της απαντάω και αποχώρησα ευγενικά ανακοινώνοντάς της την επικείμενη επιστροφή μου σε ολίγα λεπτά της ώρας....τι το ήθελα και έφυγα?
Φωκαίας 27 όροφος . Με το που εισέρχομαι στο σαλόνι και αφιχθείς στο ύψος της κατακόρυφης δοκού πέριξ της οποίας λικνίζονται οι καλύπυγες κορασίδες του εν λόγω οίκου ώστε να επιτύχουν να εμπνεύσουν στους υποψήφιους αγωνιστές του αθλήματος εκτός της θέλξης στην ακοή τους με τα πορνοηδονικά γλυκόλογά τους και τις υποσχέσεις που παραπέμπουν σε λάγνους ήχους Σειρηνών εκ των Ομηρικών Επών αναδυόμενες , και τον οπτικό ενθουσιασμό .....ξεπρόβαλε η Σιμόνα ....μες στην ομορφιά και την ζωηράδα και τα τεχνάσματα που προ ολίγου ανέφερα ...η τσατσά ακολούθησε στην παρουσίαση του προγράμματός της ελεύθερο στοματικό ,69 , τελειωτικό στο στόμα κλπ που δεν θυμάμαι γιατί αφ' ενός θαύμαζα το δροσερό νεανικό της κορμί από την κορυφή ως τα νύχια ων ποδιών και ειδικά μόλις άκουσα αυτό το τελειωτικό στο στόμα ενθουσιάστικα γιατ΄έχω μια αδυναμία σε αυτό ειδικά ....Μου παρουσίασε και μια δεύτερη κοπέλα που μου διαφεύγει το όνομά της ,η οποία ήταν αρκετά μελαμψή , μέτρια σε εμφάνιση όχι όμως αποριπτέα αλλά η σύγκριση με την Σιμόνα ήταν άνιση οπότε το μπλέ εισητήριο με ευκολία δόθηκε στην Κυρία επί των πληρωμών και εισπράξεων και επέλεξα την Σιμόνα ....δυστυχώς ...
Εισήλθα στο δωμάτιο , τακτοποίησα τα πράγματά μου , και σε 2-3 λεπτά εισέρχεται η εν λόγω κορασίδα ....πάω να την φιλήσω στο όρθιο μου δίνει κάποιο πεταχτό και εξωτερικό των χειλέων φιλί και μετά δυστροπία...οκ σκέπτομαι δεν χάθηκε κι ο κόσμος ...της λέω ξάπλωσε και θα σε περιποιηθώ λίγο στο γατάκι σου ....οκ μου λέει και ξαπλώνοντας χωρίς να έχει βγάλει ούτε τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της ούτε το άνω και κάτω εσώρουχο ξεκινάω να της βγάλω τα γοβάκια πρώτα με περισσή ευγένεια και μου απαντάει όχι δεν τα βγάζω αυτά ...2ο σφάλμα ....οκ λέω ...της βγάζω αρχικά το κάτω εσώρουχο που μου αρέσει σαν διαδικασία αυτό και με φτιάχνει και στο εγχείρημά μου να της αφαιρέσω και τον στηθόδεσμο καθώς ήταν ξαπλωμένη μου λέει όχι δεν το βγάζω αυτό ....3ο φάουλ....μα τις λέω τα γοβάκια αν και δεν θέλω να τα φοράς το καταλαβαίνω τον στηθόδεσμο όμως , πώς θα σε χαϊδεύω να φτιαχτώ και εγώ? ....όχι μου λέει έτσι δουλεύω εγώ...κατάλαβα σκέφτηκα την πάτησα ....και μάλιστα σε επόμενες προσπάθειές μου να την μεταπίσω στην ολιγόλεπτη συνεύρεσή μας επένενε στην άρνησή της ...επιχειρώ να της περιποιηθώ το γατάκι το οποίο παρεπιμτώντως είναι πανέμορφο και σε χρώμα (ροζ) και σε σχήμα και σε μέγεθος (ποίημα) ...στα 30 δευτερόλεπτα η αλήθεια είναι πως ερεθίστηκε και έγινε κατακόκκινο και πάνω που άρχισα να αναθαρεύω ότι το παρεξήγησα το κορίτσι , στο 31 δευτερόλεπτο και για να προλάβει τυχόν εκροή από τους χυμούς της μου λέει φτάνει έλα να σε γλύψω εγώ τώρα....εκνευρισμένος από τα αλεπάλληλα σφάλματα της λέω οκ κάνε μου το τελειωτικό στο στόμα και δεν σου ζητάω τίποτε άλλο ....προφανώς έσφαλε και πάλι και έβαζε συνέχεια χέρι στην πίπα η οποία ήταν μεν ζεστή υγρή και σε βάθος , έγλυψε και όρχεις αλλά όποτε της έβγαζα το ένα χέρι και της το κρατούσα αυτή έβαζε στη συνέχεια το άλλο χέρι και προσπαθούσε να με τελειώσει με φραπέ....οπότε στο τέλος την κέρασα και εγώ το φραπόγαλο στο στόμα και εκεί τελείωσε η κακή αυτή ανάμνηση ....ενώ πρόκειται για πολύ όμορφο κορίτσι και στο πρόσωπο και στο σώμα ... :headbang:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Φιλέ κρίμα που εδωσες20€ και δεν πέρασες καλα.Διαβάστε και καμία κριτική πριν πάτε με κάποια μπορεί να σας επηρεάσει προς τη σωστη κατεύθυνση κα να αξιοποιησετε καλλίτερα τα λεφτά σας,δεν τίς γραφουμε έτσι για να τις γράφουμε καλη τύχη στα επομενα να εχεις

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλέ κρίμα που εδωσες20€ και δεν πέρασες καλα.Διαβάστε και καμία κριτική πριν πάτε με κάποια μπορεί να σας επηρεάσει προς τη σωστη κατεύθυνση κα να αξιοποιησετε καλλίτερα τα λεφτά σας,δεν τίς γραφουμε έτσι για να τις γράφουμε καλη τύχη στα επομενα να εχεις
Δίκιο έχεις....για τη Γκαμπριέλα που ήταν στο Φωκαίας 24 ξέρεις κάτι?

apachee

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες,,, η Ντιανα στο κολωνου 30 τι βαρδυα ειναι γενικα??? Εχω ακουσει καλα λογια και θελω να την επισκευτω  :erection:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Μύστη αυτή η άννα στο Κολωνού τι ράτσα είναι  :think: :think:.Παίζει να την παραμύθιασε πιρφόρος του σάιτ και πλέον να σου ξηγιέται έτσι  :rolleyes: :huh: :tickedoff: :headbang:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Τα μπαλακια μου δεν ειχαν αδειασει τελειως και ετσι κατα τις 5 πηγα μια γρηγορα απο Φυλης. Στο 27Β οροφο πετυχα την ΜΟΥΝΑΡΑ Χριστινα που ειχα γαμησει χθες στο Κολωνου27.
Μαυτο το κοριτσι εχουμε την απολυτη χημεια  :smitten:
Αυτη η "γρηγορη" βολτα μου στοιχησε ενα ρομαντικο 60αρι (3*20) και συνολικα εκατσα στο δωματιο περιπου 45 λεπτα.
Νορμαλ προγραμμα μεν, αλλα πολυ εμπλουτισμενο και αισθησιακο :wanker:

και εγω νομιζα οτι η πανσεληνος ηταν προχθες αχχαχααχαχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σημειωση :

ειμαι κατα των ρομαντικων παρανομων εξτραδακιων που αναφερει ο καταζητουμενος του κεελπνοο κομπρα1986 γνωστος και με τα εξης παρατσουκλια οπως μπεμπας , μπεμπας ο σπεσιαλ , ο παρανομος εξτραδακιας , ο μερακλης εξτραδακιας , γλωσσοφιλατζης , μπεμπας ο εξτρας κ.α.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Τρομακτικη τυπε αλλα μολης στο παρη στο στομα χανης το φως σου...και μολης τουρλοση το κολαρακι της...θες σαν κολασμενος.να το σκισης...
Δεν θα διαφωνήσω για τις υπηρεσίες της,(δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω),αλλά αν δεν ''φτιαχτώ'' και λίγο εγκεφαλικά με την εξωτερική εμφάνιση,εγώ δεν...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιατραρα μου σε εχουμε τρελη αναγκη :wanker:

μπεμπα η απογευματινη σου βολτα προς αναζητηση παρανομων εξτραδακιων βγηκε ακαρπη απο οτι διαβαζω ! χαχαχαχααχ

η αντισταση των κορασιδων ηταν σθεναρη στον μπεμπα τον σπεσιαλ χαχαχαχαααχχαχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μη με τραμπουκιζεις γιατραρα μου... εχω γινει καλο παιδι τωρα... μονο 2 κρεμπιεδες εριξα  :dunno:

δεν σε τραμπουκιζω , απλα πρεπει να ξεκινησεις να λειτουργεις στα προτυπα του safe sex !

τα εξτραδακια τα κραταμε για την καλη μας !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Τα μπαλακια μου δεν ειχαν αδειασει τελειως και ετσι κατα τις 5 πηγα μια γρηγορα απο Φυλης. Στο 27Β οροφο πετυχα την ΜΟΥΝΑΡΑ Χριστινα που ειχα γαμησει χθες στο Κολωνου27.
Μαυτο το κοριτσι εχουμε την απολυτη χημεια  :smitten:
Αυτη η "γρηγορη" βολτα μου στοιχησε ενα ρομαντικο 60αρι (3*20) και συνολικα εκατσα στο δωματιο περιπου 45 λεπτα.
Νορμαλ προγραμμα μεν, αλλα πολυ εμπλουτισμενο και αισθησιακο :wanker:

γιατι δεν επαιρνες μια βιζιτα τελειωνεις ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Γιατραρα μου, παρανομα εξτραδακια κανω μονο με κοπελες που γνωριζομαστε, η εστω νιωθουμε σαν να γνωριζομαστε χρονια...
Αλλωστε πινω και την πορτοκαλαδιτσα μου μετα και οπου να ναι ερχεται και ο καφες απο Μαλαισια... Θεωρω οτι λειτουργω ηδη στα προτυπα του safe sex  :dunno:

ειναι λαθος ! και ειμαι καθετος σε αυτο !

αλλο ο χαβαλες και αλλο να δινουμε λαθος προτυπα !

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Δίκιο έχεις....για τη Γκαμπριέλα που ήταν στο Φωκαίας 24 ξέρεις κάτι?
Καλημέρα όχι φιλέ δεν γνωριζω πρέπει να είναι καινούργια στο μαγαζί νομιζω δεν την έχω δει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom