Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 378 άτομα (39 μέλη και 339 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σημειωση :

ειμαι κατα των ρομαντικων παρανομων εξτραδακιων που αναφερει [size=30pt]ο καταζητουμενος του κεελπνοο [/size]κομπρα1986 γνωστος και με τα εξης παρατσουκλια οπως μπεμπας , μπεμπας ο σπεσιαλ , ο παρανομος εξτραδακιας , ο μερακλης εξτραδακιας , γλωσσοφιλατζης , μπεμπας ο εξτρας κ.α.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
φωκαίας 24 . ήταν 2 κοπέλες η Γκαμπριέλα που αν και δεν είναι μοντέλο μου έκανε κλικ στο καυλάντισμά της στο σαλόνι αλλά τελικά δεν πέρασα ....μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να πει αν είναι καλή στο δωμάτιο? ...

Εκτός από την πρώτη κριτική,οι υπόλοιπες είναι για την Γκαμπριέλα (ή Γκαμπυ) όταν δούλευε ως Χριστίνα στο Μεταξουργείο...

Η προσωπική εμπειρία μου μαζί της είναι θετικότατη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σημειωση :

ειμαι κατα των ρομαντικων παρανομων εξτραδακιων που αναφερει ο καταζητουμενος του κεελπνοο κομπρα1986 γνωστος και με τα εξης παρατσουκλια οπως μπεμπας , μπεμπας ο σπεσιαλ , ο παρανομος εξτραδακιας , ο μερακλης εξτραδακιας , γλωσσοφιλατζης , μπεμπας ο εξτρας κ.α.
Μιμικογιατράρα....είχαμε ανάγκη την τοποθέτηση σου,όντως... :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:
:coffee:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Δεν θα διαφωνήσω για τις υπηρεσίες της,(δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω),αλλά αν δεν ''φτιαχτώ'' και λίγο εγκεφαλικά με την εξωτερική εμφάνιση,εγώ δεν...
Απο οταν την προτοειδα τυπε κατα ενα περιεργο λογο με καυλοσε εμφανησιακα...

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Καλησπέρα!Ρε παίδες ,αυτή η Εμμανουέλα στο Φυλής 65; γιατί εχει φολέψει;Tην έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία;Mολις της έγραψα μια κριτική!

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Προς ενημέρωση των συναγωνιστών, αναφέρω ότι εχθές πληροφορήθηκα ότι επίκειται ριζική ανακαίνιση του "καταστήματος" Κολωνού 32Β (όροφος) γνωστού και ως onlygreekάδικο. Για να δούμε, θα συμπαρασύρει και κανένα άλλο ...  :think:

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
... και βέβαια εννοώ στις κτιριακές υποδομές.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλησπέρα!Ρε παίδες ,αυτή η Εμμανουέλα στο Φυλής 65; γιατί εχει φολέψει;Tην έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία;Mολις της έγραψα μια κριτική!
Σκατά στα μούτρα της,εδώ έφαγα φόλα εγώ που τηνεχωγαμήσει 30 φορές... :)

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Σκατά στα μούτρα της,εδώ έφαγα φόλα εγώ που τηνεχωγαμήσει 30 φορές... :)

Δε ξερω ρε συ.Δεν δικαιολογήται!Μια φορά ειχα πάει 3ις το βραδι με αδειο σαλονι και μου έκανε ξεπέτα!Την πρώτη φορά περασα τέλεια.Εσενα γιατι στο έκανε αυτό που είσαι καλός πελάτης;Προφανως σε έχει σιγουρο!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δε ξερω ρε συ.Δεν δικαιολογήται!Μια φορά ειχα πάει 3ις το βραδι με αδειο σαλονι και μου έκανε ξεπέτα!Την πρώτη φορά περασα τέλεια.Εσενα γιατι στο έκανε αυτό που είσαι καλός πελάτης;Προφανως σε έχει σιγουρο!
Επειδή είναι πονηρή γύφτισσα,τώρα είναι ψυγείο για 6 μήνες να στρώσει... :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τα ξέρουμε αυτά ρε κλώνε.

Και το Κολωνού 32β ανακαινίζεται και το Κολωνού 11 ισόγειο στο σαλόνι και στα δωμάτια με ντουζιέρες και καινούρια κρεββατια και το Κολωνού 15α με ντουζιέρες και το Κολωνού 15β με ανακαίνιση δωματίων.

Και από τον ρουφιάνο που σού τα είπε θα μάθω και ποιος είσαι κλωνάρι του κεράτα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Επειδή είναι πονηρή γύφτισσα,τώρα είναι ψυγείο για 6 μήνες να στρώσει... :hi:
Άστα να πάνε billy δεν στρώνουν αυτά η γυφτια και η κουτοπόνηρια ειναι εμφυτη για καποιες.Ήμουν έτοιμος να περάσω για μια φορά μαζί της αλλά και μετα τη φολα που έριξε μέχρι και σε εσένα είπα άστο καλιτερα.Έχει καταφέρει ομως να φτιαξει λόχο απο πελάτες ξέρω αρκετούς εξωθεσμικους φαντασου οτι γνωστός μου που σπάνια παει στα μπουρδελα ήθελε ο Κοπανός να της αφήσει και  μπουρμπουαρ που θα παει ο κόσμος τι να πεις

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άστα να πάνε billy δεν στρώνουν αυτά η γυφτια και η κουτοπόνηρια ειναι εμφυτη για καποιες.Ήμουν έτοιμος να περάσω για μια φορά μαζί της αλλά και μετα τη φολα που έριξε μέχρι και σε εσένα είπα άστο καλιτερα.Έχει καταφέρει ομως να φτιαξει λόχο απο πελάτες ξέρω αρκετούς εξωθεσμικους φαντασου οτι γνωστός μου που σπάνια παει στα μπουρδελα ήθελε ο Κοπανός να της αφήσει μπουρμπουαρ που θα παει ο κόσμος τι να πεις
αυτο ακριβως
επιασες το νοημα
+ τους εγκεφαλικα αναπηρους πυρφορους / αγαπουληδες που τις κλεινουν 30 λεπτα και δεν γαμανε :orchestra:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Που να ήταν και καμιά μουνάρα δηλαδή ρε τύποι...Μέχρι και ο Μπόλντης που είναι βράχος έπεσε στα δίχτυα της!

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Παιδιά μια ωραία Ρωσιδούλα η Ναταλι που δούλευε Φυλής 66Α ξέρετε που είναι τώρα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom