Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (11 μέλη και 102 επισκέπτες)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Τυπε η λαουρα η τατουζατη η αλλη λαουρα??
Είναι η Λάουρα που δούλευε επί μακρόν στο ισόγειο του 86, καστανο-ξανθιά με μεγάλο στήθος  :tits:. Τις τελευταίες ημέρες ήταν στο Φωκαίας 25Β, ισόγειο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Η Κατερίνα η Σέρβα και πάλι στην ενεργό δράση! :rockon:

Πρωινή στο Διδύμου 18 ισόγειο...

Επίσης επειδή αρκετοί σε πμ ρωτάτε για την Αντριάννα,εκτός απροόπτου θα δουλεύει Παρασκευή,Σαββάτο,Κυριακή πρωί στο ίδιο κλασσικό μαγαζί της...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Στα υπόλοιπα μαγαζιά της Διδύμου...

▪Διδύμου 22:
Η Ρούμπυ - η τέως Σαμπρίνα...
Είχα πάρα πολύ καιρό να τη δω...
Δίχως κάποια μεγάλη αλλαγή επάνω της...
Ξανθιά,μού φάνηκε πιο γλυκιά στο πρόσωπο...
Ζουμερή όπως ήταν με την χαρακτηριστική κωλάρα...
Ωραία μαύρα εσώρουχα σε αντίθεση με το λευκό δέρμα της...
Τελευταία ημέρα της στη δουλειά-μέχρι να επιστρέψει πάλι...

▪Διδύμου 20:
Η Πάολα...
Πως πρήστηκε έτσι αυτή η κοπέλα;
Ψηλή,μελαχροινή,
νταρντάνα με καλή κωλάρα...
Με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό στο πρόγραμμα.

▪Διδύμου 18β:
Η Κατερίνα η Σέρβα...
Παρ'όλη την όποια (αναπόφευκτη) φθορά του χρόνου βγάζει αυτό που ήταν...
Αέρα και αύρα της έμπειρης γυναίκας...
Με θηλυκό πρόσωπο,ωραίο κορμί όχι στεγνό και σαμιαμίδικο...
Γυναίκα παλαιάς κοπής...
Δεν πέρασα μαζί της,πήγα παρακάτω,ζαλίστηκα απ'τα βυζιά και έφαγα τη φόλα...

▪Διδύμου 18α:
Άλλη ωραία γυναίκα αυτή...
Η Σοφία...
Μελαχροινή με όμορφο πρόσωπο...
Ανοικτά μάτια και ωραίο λευκό δέρμα...
Μπάνικο,στητό στήθος...
Το είχε έξω φορώντας ένα μαύρο αέρινο εσώρουχο...
Αν δεν είχα διαβάσει τόσα για αυτήν θα είχα περάσει πολλές φορές μαζί της μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισής της...

▪Διδύμου 16:
Ωραίο αντίθετο-χρωματικά-μιλφοδίδυμο...
Η Μαρία...
Μελαχροινή με ροζ ολόσωμο δικτυωτό και με τις βυζάρες της να βγάζουν μάτι...
Και η ξανθιά σεμνή Αναστασία...
Με μαύρο ολόσωμο δικτυωτό και με τις βυζάρες της να σηκώνουν πούτσο...
Πέρασα και έφαγα φόλα...
Άλλη φορά ας μη κοιτάζω τις ντροπαλές βυζαρούδες...

▪Διδύμου 8β:
Η ξανθιά Ελένη με την χαρακτηριστική φράτζα...

▪Διδύμου 8α:
Η Νικόλ...
Καστανή κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο...
Με μακρύ σγουρό μαλλί και με ζουμερό κορμί-όχι απωθητικό ή αντιαισθητικό...
Μια πολύ γλυκιά γεματούλα στο στυλ της Νατάσας που δουλεύει στο ίδιο μαγαζί.

▪Διδύμου 7α:
Η Ξένια...
Δεν ξέρω γιατί αλλά και τις δύο τελευταίες φορές που την έχω δει μού φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της....
Μαύρο στην τσατσά (που είναι σαν ξανθιά έκδοση της Ρούλας Βροχοπούλου...)που ύστερα από 10 λεπτά που ήταν στο δωμάτιο η Ξένια,άρχισε να βήχει σαν φυματική...
Ρε το έχετε πάρει χαμπάρι όλες σας ότι υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που δουλεύει και το 20άρικο δεν το βγάζει ούτε σε μια μέρα;
Άντε γκιώσες.

Το Διδύμου 7β είναι κλειστό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
▪Διδύμου 16:
Ωραίο αντίθετο-χρωματικά-μιλφοδίδυμο...
Η Μαρία...
Μελαχροινή με ροζ ολόσωμο δικτυωτό και με τις βυζάρες της να βγάζουν μάτι...
Και η ξανθιά σεμνή Αναστασία...
Με μαύρο ολόσωμο δικτυωτό και με τις βυζάρες της να σηκώνουν πούτσο...
Πέρασα και έφαγα φόλα...
Άλλη φορά ας μη κοιτάζω τις ντροπαλές βυζαρούδες...
Δηλώνω πλήρη άγνοια για τα τσιμπουκομιλφάδικα του δρόμου,αλλά σε μόλις χθεσινή αναρτημένη κριτική η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική!Τι διάολο,άλλους τους προσέχουν κι άλλους όχι;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στα υπόλοιπα μαγαζιά της Διδύμου...
▪Διδύμου 7α:
Η Ξένια...
Δεν ξέρω γιατί αλλά και τις δύο τελευταίες φορές που την έχω δει μού φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της....
Μαύρο στην τσατσά (που είναι σαν ξανθιά έκδοση της Ρούλας Βροχοπούλου...)που ύστερα από 10 λεπτά που ήταν στο δωμάτιο η Ξένια,άρχισε να βήχει σαν φυματική...
Ρε το έχετε πάρει χαμπάρι όλες σας ότι υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που δουλεύει και το 20άρικο δεν το βγάζει ούτε σε μια μέρα;
Άντε γκιώσες.
Σκατά  :shit: στην τσα2,με την πρησμένη μάπα.... :kneel:
Τα ίδια έκανε προχθές... :orchestra:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Σκατά  :shit: στην τσα2,με την πρησμένη μάπα.... :kneel:
Τα ίδια έκανε προχθές... :orchestra:
Αν και έχω ξαναπεί την άποψή μου,θα το ξαναγράψω κάνοντας τον αυτόκλητο ψυχολόγο:Δεν είναι αποκλειστικά θέμα διαχείρισης του κόστους λειτουργίας του μαγαζιού.Την ίδια πάγια πρακτική ακολουθούν πολλές,είτε έχει κόσμο στην αναμονή είτε έισαι ο μαναδικός πελάτης για εκείνη την ώρα.Μάλλον βγάζουν τα κόμπλεξ της αγαμίας τους σε συνδυασμό με τις ορμονικές διαταραχές της κλιμακτηρίου που βιώνουν...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Ο κύριος υπηρεσία της απογευματινής βάρδιας, στο Βέργας 3 όροφος πριν την προσπάθεια να "προωθήσει" την κοπέλα με το όνομα Έυα (μελαχρινή κοντούλα) μου έλεγε ότι πρέπει όλοι να περνάμε είτε μας αρέσει η κοπέλα είτε όχι διότι τι αξία έχει το 20άρικο για δέκα λεπτά? Δηλαδή με άλλα λόγια να του τα σκάμε για να έχει το μαγαζί -και αυτός- δουλειά άσχετα από το αν θα περνάμε καλά ή όχι. Μάλιστα μου έλεγε ότι όποιος δεν περνάει, λέει εκείνος ας "μη σώσει να περάσει ποτέ". Ήταν τόσο απόλυτος στην άποψή του που δεν δεχόταν να ακούσει και την άλλη άποψη (δική μου) ότι μα κάποιες κοπέλες δεν τιμούν τα λεφτά που πέρνουν από εμάς και πρέπει να κάνουμε κάποια επιλογή. Προσωπικά από εμένα θα φάει μαύρο διότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται παρόμοια συζήτηση.

...πες του καραγκιοζη κατι για το ρημαδι το μπουσα που εχει και το παιζει αρχοντας της κοντρας...!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Ακολουθησε ρομαντικος καφες στην Πλατεια Βικτωριας και μετα πηγα Ντισνευ  :wanker:. Στο Κολωνου27 το δεξι, πετυχα τη ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΑ Χριστινα, μελαχρινη μουναρα με πανεμορφο προσωπο Κ Ω Λ Α Ρ Α και βυζαρα(ελαφρως κρεμασμενη). Προκειται για τη Χριστινα που πριν λιγο καιρο δουλευε Χωματιανου11 και στο στουντελο Λιοσιων73. Κατευθειαν εδωσα το απαξιωτικο δεκαρικο, περιμενα οτι θα φαω φολα, αλλα επεσα εξω. Επεσε τρελη γαμησαρα, πιο gfe δε γινεται, με πολυ παθος και τρελα γλωσσοφιλιδια, γλυφομουνια γλυφοκωλαδες και φυσικα μολις τελειωσε ο χρονος, της εδωσα κατευθειαν αλλα 30 ευρω για αλλη μιση ωρα. Ναι δεν ηταν και πολυ καλο ντιλ αλλα δε με επερνε και για πολλα πολλα καθως γινοταν χαμος απο κοσμο που ηθελε να περασει. Περασα αψογα και εννοειται θα ξαναπαω αυριο  :wanker: Εχω φοβερη χημεια με τις τσιγγανες :wanker:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Ο κομπρα το είχε τεράστια ανάγκη αυτό το πόρνιασμα  :rockon: :rockon:,εγώ δυστυχώς πλέον αυτή την έποχη δεν αντέχω καν να κυκλοφορώ πριν πέσει ο ήλιος  :S :S,πόσο μάλλον να γαμήσω  :headbang: :headbang:.Πόρνιασμα μόνο 3η βάρδια για μένα  :wanker: :wanker:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην γνωστή αλυσίδα της Κολωνού...

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα...
Μελαχροινή, πολύ αδύνατη πιτσιρίκα...  :erection:
Πονηρό κοριτσίστικο μουτράκι και ωραίο κορμάκι-αν έβαζε κάνα κιλό τουλάχιστον στο κωλαράκι της... :kissass:
Με ωραία αθώα κοριτσίστικα εσώρουχα...

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα...
Ξανθούλα με περίεργα συμπαθητικό πρόσωπο σήμερα που την παρατήρησα καλύτερα...
Προκλητικά ζουμερά χειλάκια για...  :pipa1:
Ωραίο κορμάκι η μικρούλα...Όχι αδύνατο ή στεγνό...
Καλό κωλαράκι ζουμερό όσο πρέπει... :kissass2:
Με λευκά εσώρουχα που τόνιζαν το κορμί της και ιδίως το στήθος της... :tits2:

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Ζωή...
Κοντούλα, μελαχροινούλα  με περίεργες ανταύγειες...
Χαριτωμένο προσωπάκι...Μικρό στηθάκι και αδύνατο σώμα.... :boobies:
Έκανε στροφή στο σαλόνι και ένα περίεργο σκύψιμο και τα είδα όλα με το κωλαράκι της...  :rolleyes:

▪Κολωνού 15α:
Ωραίο αντίθετο διδυμάκι...
Από τη μια η Σάρα...
Ξανθιά, με θηλυκό πρόσωπο...
Ωραία κοπέλα με τις βυζάρες της της  :tits: και κυρίως την προκλητική κωλάρα της...
Απίστευτα ζουμερά καπούλια...  :wanker:
Φορούσε και ένα περίεργο φωσφοριζέ σαν μαγιουδάκι τσίτα τα καπούλια της...

Απ'την άλλη η Μόνικα...
Μικρούλα με το πονηρό μουτράκι της...
Βγήκε γυμνή από δωμάτιο και το έδειχνε φόρα παρτίδα...  :cum:
Μικρό βυζάκι αλλά με ωραία πεταχτή ρωγίτσα...

▪Κολωνού 15β:
Και εδώ ωραία αντίθεση...
Από τη μια η ξανθιά Μαρία η γνωστή Ρωσίδα μιλφ...
Με θηλυκό πρόσωπο και αέρα και στυλ γυναικάρας-απ'τα παλαιά κλασσικά μιλφ...
Με ωραίες βυζάρες και ζουμερό κορμί για πολλά  :knockinb:
Προχθές θεσμικός φίλος την δοκίμασε με άριστες εντυπώσεις...

Απ'την άλλη η μελαχροινή Άντζελα...
Κοντούλα, με όχι στεγνό κορμάκι -κανονικό θα έλεγα...
Ωραίο κωλαράκι έχει πάντως αλλά και ζουμερό στήθος...
Σαλονάρισε και τριβόνταν σε συναγωνιστή που είχε καυλώσει με τις τσιτωμένες ρώγες της...
Έχει μια περίεργη ξεπετόφατσα που σε προκαλεί να την βάλεις μέσα και να την τιμωρήσεις...  :lheel:

▪Κολωνού 32β:
Η Μισέλ με το πυρηνικό οπλοστάσιο...  :tits:
Ωραίο πρόσωπο, μελανούρι...
Μακρύ μαλλί, αδύνατο κορμί που την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή...
Για το βυζί τι να πούμε, τι να κάνουμε και τι να φανταστούμε...
Σκούρο δέρμα, σκούρα ρώγα-πάλι σήμερα τη μισή την είχε έξω και μόνο που δεν την έπαιζαν όλοι στο σαλόνι μαζί της...  :wanker:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πορνοενημερωση πριν καμια ωρα...

Γυρναω απο το γραφειο, ξεντυνομαι κανω ενα ντους και αραζω ...

Η ζεστη εξω αρκετη και δεν ειχα ορεξη για τιποτα...

Η μηχανη παρκαρισμενη κατω απο το σπιτι μπροστα απο ενα "κλειστο" παρκινγκ ενος ναυτικου που εμφανιζεται 3 φορες το χρονο ... Μεχρι που ακουω κορνες ... Οχι ρε πουστη μου δεν ειναι η μερα μου σημερα, βγαινω στο μπαλκονι " Γεια σου Τακη, ερχομαι να τη μετακινησω"

Σαν να ενεργοποιηθηκε ο οργανισμος μου με αυτη την ενεργεια, μπηκα στο σαιτ και εκανα μια Cyber-Βολτα μεχρι που Target Locked.. Με 3 εναλλακτικες λυσεις κιολας..
Ηθελα να δω 3 κοριτσια που διαβασα αλλα δεν τα ειχα δει ποτε. Φοραω το κρανος μου ανεβαινω στη μηχανη και ξεκιναω (Κινηση στο κεντρο της Αθηνας , ο κακος χαμος, με αμαξι ακομα θα πηγαινα)

Στοχος Νο1 Βεργας 2 να δω τη Μονικα που διαβασα απο τον φιλος μας το Φανουρη, δυστηχως αντι για τη Μονικα ήταν καποια Μαρια αν δεν κανω λαθος το ονομα. Προς στιγμη σκεφτηκα να περασω αλλα μετα λεω δε γαμιεται παμε στα αλλα 2 που εχω lockαρει...

Στοχος Νο2 Διδυμου 18 για την Ιζαμπελα , αντι αυτης ομως ηταν η αλιονα (εφυγα τρεχοντας) πολυ μακρια απο τα γουστα μου.

Στοχος Νο3 Σοφια απο Φωκαιας 27 πανω , αντι αυτης ομως 2 στυλιαρια γυφτοειδη ..

0/3 , στοιχημα να επαιζα 1/3 θα το επιανα ..

Η ζεστη ΤΡΑΓΙΚΗ .. και ειδικα με το κρανος που φοραγα ειχα βαρεσει κοκκινα. Στο τσακ ειμουν να φυγω, βασικα εφευγα για το σπιτι αλλα ειχε πολυ κενο χωρο για σταθμευση μπροστα στο Φωκαιας 17 κατω οπου σταματησα και μπηκα, εκει παρουσιαστηκε κατι το αξιολογο. η Ιονελα , Ιαλονα δεν καταλαβα το ονομα της , με καλο κορμι και φουλ προγραμμα εδωσα το "Εισητηριο" στη τσατσα και περασα να δω τι γινεται.

Χαμηλων τονων το κοριτσι, δεχτηκο στα χαδια μου και μαλιστα καυλωνε !! και οταν λεω καυλωνε το εννοω , κατι που το βλεπεις τοσο απο τα ματια οσο και απο το στηθος και αλλα.
Με ρωτησε τι θελω να κανουμε και της απαντησα οτι θελω προφυλαξη στο στοματικο, εκει που εκανε εντυπωση ηταν την ωρα που τον ειχε στο στομα και μου χαιδευε απαλα τα @@ οπως μου αρεσει..εγω εψαχνα να πιασω απο παντου ... τοτε αυτη ηρθε προς το μερος μου και πηρε μια πολυ καλη σταση ωστε να εχω προσβαση οπου θελω. Εξαιρετικα ξεκινησαμε...

Στο κυριος πιατο δεν ηθελα πολλα πολλα ... της ειπα οτι θελω να τη δω στα 4 και να τη παρω κατευθειαν απο πισω, εβαλε λιγη κρεμα και μπηκα ... ηταν απο τους πιο "Τιμιους" κωλους που εχω παρει σε σπιτι. Δεν εκλεψε πουθενα και ηταν πολυ καλη.

Λιγομιλητη η κοπελα δεν ξερω αν βαριοταν ή δεν της αρεσει αλλα στη δουλεια της ηταν πολυ καλη. Νομιζω οτι πλεον απο αυτο το σπιτι θα ξεκιναω αφου εχω φτασει και σε καποια ηλικια που οι τσαρκες πιο πολυ με κουραζουν παρα με "αναβουν".

ΥΓ + οτι υπηρχαν υγρα μαντηλακια στο δωματιο για τον πελατη
  - οτι το κλιματιστικο ηταν διακοσμητικο οπως το τραπεζακι

Καλα να περνατε μαγκες !

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
ακόμα δεν θυμάμαι το όνομα μου από την κατάθεση στην Μαρινάρα Αχαρνών 85. Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης και πολύ καλή σαν άνθρωπος την τιμώ κάθε βδομάδα για μιλφολάτρες προτείνεται χωρίς καμία επιφύλαξη.
Πολυ ρομαντικη η Μαρινα...

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Εγινε ενα καλο ''μπαμ'' πριν ενα δυο χρονια εκει στη βεργας......αλλα παλι επεσε,το επιπεδο...κριμα......οπως και στο αλκαμενους 117...που ειναι οι εποχες της ιβανας...της τζουλιας,της ριτας οσοι τη θυμουνται...της αντζελας ξανθο εκφυλο αλογο που δουλεψε αργοτερα και στο στουντιο της πιπινου....ακομη παλαιοτερα της χριστινας,παλι αλκαμενους...εποχες βικυς ζανας μαριας,προτζιλφ τοτε.....κριμα επεσε το επιπεδο πολυ σε αυτο το θρυλικο χυστηρι.
Ειχα παθει παρκισον στα ποδια τοτε απο τα τσιμπουκια !!!

kinikos777

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

στο φ27 οροφο ειδες την σιμονα(καραφολαρα) και την λαρισα
τωρα για την ιονελα<3 εμενα μου εκανε την δυσκολη οταν της ζητησα κωλο, ως προς τον χαρακτηρατης ναι δεν μιλαει και πολυ,πιος ξερει μπορει να εχει προβληματα.. :wanker: :wanker: :fuck2: :fuck2:
υ.γ. ιονελα το καλύτερο κωλαράκι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης...

▪Ιωαννίνων 3 ισόγειο:
Η ξανθιά Κρίστυ από Αλκαμένους 117...
Ομόρφυνε,γλύκανε...
Με το ίδιο ωραίο προκλητικό,ελαφρώς ζουμερό,κορμί...
Ευχάριστη αύρα,χαμογελαστή,ζουμερά χείλια...
Θα δουλεύει εδώ πλέον...

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά:
Η Νικόλ...
Η οποία είναι η γνωστή Νέλυ από Φυλής...
Εξακολουθεί και είναι ωραίο καυλάκι-έχει χάσει κιλάκια και το βυζί δεν είναι τόσο τουμπανιασμένο όσο ήταν...

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Η μελαχροινή Ζακλύν...
Γλυκιά παρουσία,θηλυκό πρόσωπο...
Με ψιλογεμάτο κορμί με σχετικά μικρό στήθος και με κώλο ζουμερό όσο πρέπει...

▪Ιωαννίνων 3 όροφος:
Η Μελίσα...
Μικρή μαυρούλα,κοντούλα με τουμπανιασμένο κωλί...
Μαζί της η Βίκυ...Ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί και με κανονικό σσώμα-εντελώς αδιάφορη σαν γενική εμφάνιση και παρουσία.
Με πρωκτικό στο πρόγραμμα και οι δύο κοπέλες με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
στο φ27 οροφο ειδες την σιμονα(καραφολαρα) και την λαρισα
τωρα για την ιονελα<3 εμενα μου εκανε την δυσκολη οταν της ζητησα κωλο, ως προς τον χαρακτηρατης ναι δεν μιλαει και πολυ,πιος ξερει μπορει να εχει προβληματα.. :wanker: :wanker: :fuck2: :fuck2:
υ.γ. ιονελα το καλύτερο κωλαράκι

ναι φιλε φ27 αυτες οι 2 που λες ηταν τωρα που ειπες το ονομα τα θυμηθηκα. η μια ειχε και πολλα σπυρια στο προσωπο, αν επετρεπε τελειωτικο στο προσωπο ειχα μπει με τα 1000000000

kinikos777

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι φιλε φ27 αυτες οι 2 που λες ηταν τωρα που ειπες το ονομα τα θυμηθηκα. η μια ειχε και πολλα σπυρια στο προσωπο, αν επετρεπε τελειωτικο στο προσωπο ειχα μπει με τα 1000000000
σε καυλαντισε μια απο τις 2?
αν ναι αυτη ειναι η σιμονα
ΦΟΛΑ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
▪Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά:
Η Νικόλ...
Η οποία είναι η γνωστή Νέλυ από Φυλής...
Εξακολουθεί και είναι ωραίο καυλάκι-έχει χάσει κιλάκια και το βυζί δεν είναι τόσο τουμπανιασμένο όσο ήταν...
Ξερόχυσα.... :wanker:
Ωραίος. :hi:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
σε καυλαντισε μια απο τις 2?
αν ναι αυτη ειναι η σιμονα
ΦΟΛΑ

τη ψιλιαστικα τη δουλεια και εφυγα αμεσως μολις τις ειδα , αντιθετα ενα παλικαρι που ηταν μαζι μου εκανε να φυγει και του ορμηξαν να τον καυλαντισουν

LEEVANCLEEF

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην γνωστή αλυσίδα της Κολωνού...

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα...
Μελαχροινή, πολύ αδύνατη πιτσιρίκα...  :erection:
Πονηρό κοριτσίστικο μουτράκι και ωραίο κορμάκι-αν έβαζε κάνα κιλό τουλάχιστον στο κωλαράκι της... :kissass:
Με ωραία αθώα κοριτσίστικα εσώρουχα...

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Ζωή...
Κοντούλα, μελαχροινούλα  με περίεργες ανταύγειες...
Χαριτωμένο προσωπάκι...Μικρό στηθάκι και αδύνατο σώμα.... :boobies:
Έκανε στροφή στο σαλόνι και ένα περίεργο σκύψιμο και τα είδα όλα με το κωλαράκι της...  :rolleyes:
Την τελευταία εβδομάδα τις έχω πάρει και τις δύο και ήταν πολύ καλές!  :fuck2: :fuck1:
Μάπα το καρπούζι ήταν ένα βράδυ η ξανθιά Γκαμπριέλα στην Κολωνού 32 και Λεωνίδου. :S
Θα γράψω και κριτικές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom