Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (35 μέλη και 186 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Όχι που να πάρει έφυγε η βιολέτα πολύ κακή είδηση καθώς ηταν ο επόμενος στόχος μου στη Φώκαιας εντος της της εβδομάδας τα ειχαμε πει ωραία πριν λίγες μέρες φωκαιας27 υπόγειο αφηνοντας μου προσδοκιες οτι θα περναγαμε καλα στο δωματιο εκεί διαπιστωσα οτι είχε ωραίο σώματακι σφιχτό πολύ καλό κορίτσι,μακάρι να επιστρέψει κάποια στιγμη...

Πολύ καλή επιλογή (για εμένα τουλάχιστον...) η Βιολέτα... :erection:

Λογικά θα επιστρέψει-όπως επέστρεψε και η τρελλοΜαρίνα...  :pipa3:

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Αν έκλεισε το Αδανων 2 η Μπάρμπορα που θα στεγάζεται απο δω και στο εξης ?

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Που βοσκει η Ξεκωλιαρα η Μπαρμπορα ..αληθεια.....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Από τη σημερινή σπάταλη πορνοβόλτα:Με τη Μαρίνα στο Ιάσονος 1α το άφησα.Η Αντριάνα και η Νατάσα στο Κολωνού 30 απουσιάζουν λόγω... υδραυλικών,και στον α΄όροφο είναι μόνη της η Ελένη,ενώ στον β΄όροφο παραμένει η Ντιάνα.Πιάστηκα στα... πράσα ότι πήγαινα για Αντριάνα,(η κ.Βέρα μ’ένα μπλέ λουλουδωτό αεράτο καλοκαιρινό ριχτό μ’έψησε και πέρασα,ενώ μόλις χτες ήμουνα πάλι με την Ελένη στον πάνω όροφο όπως της εξήγησα),δεν μου ''βγήκε'' και βρήκα ευκαιρία να δοκιμάσω την άλλη Αντριάνα στο Κολωνού 48,όπου δούλευε και η milf Βαλέρια.Εντελώς απότομη και αντιερωτική συμπεριφορά,μάλλον επειδή μ’έχει σταμπάρει ότι είμαι πελάτης της Άντζελας που απουσίαζε και δεν γουστάρει να είναι αναπληρωματική,το παράτησα κι εκεί και κατέληξα πάλι στο Κολωνού 30 β’όροφο για να δοκιμάσω την Ντιάνα.Θα κάνω εδώ το ανώδυνο κουτσομπολιό μου:Πέρα από τη γενική ομοιότητα στο πρόσωπο και στον σωματότυπο με την Ελένη,εάν έκλεινα τα μάτια δεν θα ξεχώριζα με ποια πάω!Πανομοιότυπη συμπεριφορά,κινήσεις και αντιδράσεις!Έμεινα ευχαριστημένος,προστέθηκε άλλη μία επιλογή για το Μετάξι.
Επίσης είδα στο Κολωνού 23 την ξανθιά Αντελίνα με το καλό κορμί,στο Κολωνού 30 ισόγειο την Ντάρια που σαλονάρισε ολόγυμνη,και τέλος στο onlygreekάδικο στο Κολωνού 32 πάνω άκουσα την ατάκα της ημέρας.Μπαίνοντας μέσα σαλονάριζαν τρεις κοπέλες για άλλον συναγωνιστή,και η μία μου ''πέταξε'' το εξής:''Εσύ γιατί έχεις ψηλά το παντελόνι,για να μας δείξεις τ’αρχίδια σου'';  :headbang: Εννοείται ότι δεν έμεινα για να συγκρατήσω ονόματα και φυσιογνωμίες...

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Το στέγαστρο το έχουν αφαιρέσει εδώ καί καιρό. Οσο για τον "Αντζελο" δεν απαντά καί στα δυό τηλέφωνα.Εμαθα από συναδέλφισσα ότι δεν δουλευει ,πλέον.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε serapis. Έχω δοκιμάσει και εγώ τα
τηλέφωνα, πράγματι δεν απαντούν. Έχασα το στανταράκι μου, κρίμα,
εσύ πάντως έκανες ότι μπορούσες.

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Την προηγούμενη εβδομάδα στην πρώτη βάρδια έσπρωξα την ξανθιά Μαρία απο Φωκαίας 17Α με τις μεγάλες βυζάρες...Η κοπέλα δεν το έχει. Κομοδίνο από τα λίγα.
Μακριά!
Ενημερώνω μπάς και σώσω κανένα φιτιλιασμένο 20αρι.

Σήμερα πήρα για δεύτερη φορά την Αλίνα απο Φυλής 69 πάνω. Αρκετά καλό και αισθησιακό κορίτσι. Προτείνεται!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Από τη σημερινή σπάταλη πορνοβόλτα:Με τη Μαρίνα στο Ιάσονος 1α το άφησα.Η Αντριάνα και η Νατάσα στο Κολωνού 30 απουσιάζουν λόγω... υδραυλικών,και στον α΄όροφο είναι μόνη της η Ελένη,ενώ στον β΄όροφο παραμένει η Ντιάνα.
Πότε επιστρέφει ρώτησες?
Έχω να την πάρω 10 μέρες και την έχω απεριόριστη ανάγκη.... :2on1: :zfuck: :wanker: :orchestra:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Κολωνού,Διδύμου και Φωκαίας...
Στη Διδύμου...

▪Διδύμου 18α:
Ιζαμπελάρα και τα μυαλά στα κάγκελα....
Γυναικάρα με τα όλα της...
Προσωπάρα,μπουτάρες,
κωλάρα όλα αυτά μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό...

Στη Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Σιμόνα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα με όμορφο προσωπάκι με σκιστά μάτια...
Ωραίο αδύνατο σώμα,με μικρό στήθος και με ζουμερό κώλο...
Μαζί της η Σοφία...
Πρόστυχο-ψιλοσκυλέ πρόσωπο...
Κοντοπούτανη με σχετικά αδύνατο κορμί και κωλί "ξέσκισέ το"...
Το δίνει...

Αυτες διαβασα τωρα και καυλωσα
για τη 1η εχω ακουσει πολλα αλλα δεν την εχω δει ποτε
την 2η πρωτη φορα την ακουω αλλα καυλωσα με τη περιγραφη !

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πότε επιστρέφει ρώτησες?
Έχω να την πάρω 10 μέρες και την έχω απεριόριστη ανάγκη.... :2on1: :zfuck: :wanker: :orchestra:
Το Σάββατο στις επάλξεις!
(Δεν ρώτησα,φρόντισε να με ενημερώσει η κ.Βέρα από μόνη της).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το Σάββατο στις επάλξεις!
(Δεν ρώτησα,φρόντισε να με ενημερώσει η κ.Βέρα από μόνη της).
:hi:
Αυτες διαβασα τωρα και καυλωσα
για τη 1η εχω ακουσει πολλα αλλα δεν την εχω δει ποτε
την 2η πρωτη φορα την ακουω αλλα καυλωσα με τη περιγραφη !
Με Σόφι,τον νου σου...είναι λίγο ιστορία... ;)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Για τα μαγαζιά που έχουν ρωτήσει διάφορα παιδιά έχουν κλείσει:

▪Το Δροσοπούλου 97-αυτό μάλλον μόνιμα.
Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα προ ολιγου με τη Ντιανα μου ανεφερε οτι απο Σεπτεμβριο το Δροσοπουλου 97 θα λειτουργει κανονικα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα προ ολιγου με τη Ντιανα μου ανεφερε οτι απο Σεπτεμβριο το Δροσοπουλου 97 θα λειτουργει κανονικα

Άμεση και έγκυρη ενημέρωση (όπως πάντοτε άλλωστε...) από τον CHRIS1971...  :hi:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Γρηγορη περιπολια στη β' βαρδια (17:00) στη Φυλης.

Δεξια πλευρα:

Φ.69 επανω: Αλινα, απο Φωκαιας 27, μελαχρινη με ωραιο κωλο κ μπουτι,μικρο βυζι, ρουμανα,
(Φιλικη, χωρις προκαταρκτικα, λιγο μη μου απτου, φιλοτιμη πιπα, οχι παιξιμο με χερι, δεν ...)
Φ.67: Χριστινα Καζακσταν,καταθεση, ειναι η αγαπημενη μου εδω κ πολυ καιρο  !!!
Φ.65 ισογειο: αλλαγη,εφευγε Αντζελινα,ερχοταν Εμμανουελα, δεν τις ειδα
Φ.65 οροφος:κοντη ξανθια ρωσιδα,  no way ....

Αριστερη πλευρα:

Φ.84 ισογειο: Μονικα, σκουρα,μαλλον ρουμανα,μαυρο μαλλι αλα γκαρσον,μετριο προσωπο, μπουταρες,κωλαρα, δεν ..
Φ.84 οροφος: ψηλη,ξανθια, ισιο μαλλι, βυζια κ κωλος γκραντε, βοσκοπουλα, καλη,
Φ.86 οροφος: Λιλη, αγνωστου εθνικοτητας, πολυ καλα ελληνικα, ψηλη ξανθια σγουρο μαλλι, μπουτια,κωλος, βοσκοπουλα, δεν ....

ΥΓ: Αχ, Χριστινακι, γιατι αργεις τοσο πολυ να ανοιξεις ....

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Άμεση και έγκυρη ενημέρωση (όπως πάντοτε άλλωστε...) από τον CHRIS1971...  :hi:
Καλησπέρα σωστός ο CHRIS1971 βέβαια εδώ να πούμε ότι τον τελευταιο χρονο στο μαγαζί αυτό δεν άνοιγαν την πόρτα σε όλους δούλευε με στάνταρ πελάτες μάλλον.Θεωρούσα φάουλ το αντίτιμο των25€ που ηθελε οποτε και εγω πορτα ειχα φαει πριν μηνες που περασα απο εκει.Παλιά καραβάνια καποτε είχε δουλέψει Κολωνου48 στο10€ακι έτσι για την Ιστορία το αναφερω

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πολύ σωστός ο φίλος Αόρατος!  :hi:

Με λίγα λόγια η περιοχή της Λιοσίων και πέριξ έχει αποδεκατιστεί...

Εγινε ενα καλο ''μπαμ'' πριν ενα δυο χρονια εκει στη βεργας......αλλα παλι επεσε,το επιπεδο...κριμα......οπως και στο αλκαμενους 117...που ειναι οι εποχες της ιβανας...της τζουλιας,της ριτας οσοι τη θυμουνται...της αντζελας ξανθο εκφυλο αλογο που δουλεψε αργοτερα και στο στουντιο της πιπινου....ακομη παλαιοτερα της χριστινας,παλι αλκαμενους...εποχες βικυς ζανας μαριας,προτζιλφ τοτε.....κριμα επεσε το επιπεδο πολυ σε αυτο το θρυλικο χυστηρι.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ακόμα δεν θυμάμαι το όνομα μου από την κατάθεση στην Μαρινάρα Αχαρνών 85. Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης και πολύ καλή σαν άνθρωπος την τιμώ κάθε βδομάδα για μιλφολάτρες προτείνεται χωρίς καμία επιφύλαξη.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗΝ ΝΤΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ dude επεστρεψε η μαρινα με την περιεργη μουρη που ειναι λιγο τρελοκομειο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.268
Πόντοι
7.885
ακόμα δεν θυμάμαι το όνομα μου από την κατάθεση στην Μαρινάρα Αχαρνών 85. Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης και πολύ καλή σαν άνθρωπος την τιμώ κάθε βδομάδα για μιλφολάτρες προτείνεται χωρίς καμία επιφύλαξη.

Μύστη πόση περίμενες στην αναμονή  :rolleyes: :think: :S :S.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom