Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (28 μέλη και 181 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Να προσθέσουμε στον παραπανω κατάλογο Λιοσιων76Β,79Α,Β

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
:-
Παιδιά στο Λεωνίδου 28 δούλευε ένα τσιγγανορουμάνικο πορνίδιο η Λευλά
Ξέρει κάποιος που δουλεύει ?  :kissass2:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
παίδες γνωρίζει κάποιος ποια μπορεί να κάνει cif αν κατέβω σε λίγο Φωκαίας?

Πριν αρκετούς μήνες είχα χύσει στη μάπα μια Βιολέτα, Μολδαβή, στο Φωκαίας24, χαμογελαστή γενικά, διαβάζω στις ενημερώσεις το όνομα, αυτή είναι και μήπως παίζει afterhours?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
παίδες γνωρίζει κάποιος ποια μπορεί να κάνει cif αν κατέβω σε λίγο Φωκαίας?

Πριν αρκετούς μήνες είχα χύσει στη μάπα μια Βιολέτα, Μολδαβή, στο Φωκαίας24, χαμογελαστή γενικά, διαβάζω στις ενημερώσεις το όνομα, αυτή είναι και μήπως παίζει afterhours?

Δυστυχώς η Βιολέτα έφυγε για την πατρίδα της...

Στα γωνιακά της Φωκαίας και Αχαρνών θα υπάρχει κάποια μεταμεσονύκτια που το κάνει-μία που μου έρχεται στο μυαλό (και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά της...) είναι η Μαρίνα που επέστρεψε...

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Δυο φορές την είχα πάρει και ήταν πολύ καλή!

Στανταράκι μου ήταν η φίλη της    :cum:  που (πρωτο)έφυγαν  μαζί για Γερμανία...   :-

εγώ αυτή την είχα πάρει 5 η 6 φορές
Όλες πολύ τίμιες καταθέσεις, φοβερό κορμί και μεγάλη πουτανόφατσα με μάτια που σε μαγνητίζουν.
Συμφωνείς ?
:orchestra:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Στα γωνιακά της Φωκαίας και Αχαρνών θα υπάρχει κάποια μεταμεσονύκτια που το κάνει-μία που μου έρχεται στο μυαλό (και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά της...) είναι η Μαρίνα που επέστρεψε...
μια μελαχροινή με βυζάρες?  :tits:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αλήθεια η Καμέλια πότε επιστρεφει ?  :2on1:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εγώ αυτή την είχα πάρει 5 η 6 φορές
Όλες πολύ τίμιες καταθέσεις, φοβερό κορμί και μεγάλη πουτανόφατσα με μάτια που σε μαγνητίζουν.
Συμφωνείς ?
:orchestra:

Απόλυτα-και είχε κάνει και κορμάρα, παίζει να ήταν από τα πιο γυμνασμένα κορμιά...  :orchestra:

Σφικτό όσο και όπου έπρεπε...  ;)

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Απόλυτα-και είχε κάνει και κορμάρα, παίζει να ήταν από τα πιο γυμνασμένα κορμιά...  :orchestra:

Σφικτό όσο και όπου έπρεπε...  ;)

πωπω ξενέρωσα τώρα ώπου νάναι εκεί θα πήγαινα γιατί είχα καιρό να την τιμήσω.... έχεις να προτείνεις κάτι ανάλογο για Μετάξι ?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
μια μελαχροινή με βυζάρες?  :tits:

Α, μπράβο...Ολίγον τι τρελλοκομείο αλλά τα δίνει όλα...  :pipa1: :pipa2: :pipa3:

Η Καμέλια έφυγε αρχές Μαίου λέγοντας  πως θα επιστρέψει σε ενάμιση μήνα αλλά βάλε λίγο παραπάνω...

Επίσης η Εστέλ θα αργήσει ακόμη...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Α, μπράβο...Ολίγον τι τρελλοκομείο αλλά τα δίνει όλα...  :pipa1: :pipa2: :pipa3:

Η Καμέλια έφυγε αρχές Μαίου λέγοντας  πως θα επιστρέψει σε ενάμιση μήνα αλλά βάλε λίγο παραπάνω...

Επίσης η Εστέλ θα αργήσει ακόμη...
ωραιος, πλήρης ενημέρωση , να σαι καλά  :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πωπω ξενέρωσα τώρα ώπου νάναι εκεί θα πήγαινα γιατί είχα καιρό να την τιμήσω.... έχεις να προτείνεις κάτι ανάλογο για Μετάξι ?

Δυστυχώς σε αυτό το στυλ κοπέλας και κυρίως με αυτές τις υπηρεσίες δεν μού έρχεται κάτι  στο μυαλό.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

Όχι που να πάρει έφυγε η βιολέτα πολύ κακή είδηση καθώς ηταν ο επόμενος στόχος μου στη Φώκαιας εντος της της εβδομάδας τα ειχαμε πει ωραία πριν λίγες μέρες φωκαιας27 υπόγειο αφηνοντας μου προσδοκιες οτι θα περναγαμε καλα στο δωματιο εκεί διαπιστωσα οτι είχε ωραίο σώματακι σφιχτό πολύ καλό κορίτσι,μακάρι να επιστρέψει κάποια στιγμη...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom