Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (10 μέλη και 91 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
ακόμα δεν θυμάμαι το όνομα μου από την κατάθεση στην Μαρινάρα Αχαρνών 85. Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης και πολύ καλή σαν άνθρωπος την τιμώ κάθε βδομάδα για μιλφολάτρες προτείνεται χωρίς καμία επιφύλαξη.
Βέβαια συμφωνεί όλο το σωμα των μιλφακηδων για την Μαρίνα είναι διαμάντι και όπως ειπες καλη σαν άνθρωπος φαίνεται και απο το χαμόγελο της.Επίσης και η Υβόν Ρεμουνδου21 ηταν εκεί σήμερα μαζί την Μαρίνα οτι καλλίτερο υπάρχει στην κατηγορία

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Στην τρέχουσα απογευματινή βάρδια (μόλις που προλαβαίνω):

Φωκαίας 27Β όροφος : δυο κοπέλες, η Σιμόνα και η Λαρίσα
Φωκαίας 27Β ισόγειο : η Άννυ η "πορνοστάρ"
Φωκαίας 24 : η Μαρίνα και η Χριστίνα
Φωκαίας 25Α : η Νίκη
Φωκαίας 17Α: η Ιονέλλα ολόγυμνη ως συνήθως
Φωκαίας 17Β όροφος: η επίσης ολόγυμνη Ξένια (θα συμφωνήσω με όσους έχουν πει ότι είναι "θεά")
Φυλής 65: κλασικά η Εμμανουέλα
Φυλής 84 Β όροφος: η Λάουρα
Φυλής 86 Β ισόγειο: η Μάγια
Φυλής 86 Α όροφος: η "ελληνίδα"(???) Λίλυ
Φυλής 72: η Μαίρη
Φυλής 59: τρεις κοπέλες παρακαλώ, που δεν συγκράτησα ονόματα και η Αλίσια με πολιτικά
Φυλής 72 κεντρικό: η Σόνια
Φυλής 72 αριστερό: μια νέα κοπέλα για εμένα και καλά από την Πίζα της Ιταλίας (???)
Φυλής 74 δεξιά: η Μαρία

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ο κύριος υπηρεσία της απογευματινής βάρδιας, στο Βέργας 3 όροφος πριν την προσπάθεια να "προωθήσει" την κοπέλα με το όνομα Έυα (μελαχρινή κοντούλα) μου έλεγε ότι πρέπει όλοι να περνάμε είτε μας αρέσει η κοπέλα είτε όχι διότι τι αξία έχει το 20άρικο για δέκα λεπτά? Δηλαδή με άλλα λόγια να του τα σκάμε για να έχει το μαγαζί -και αυτός- δουλειά άσχετα από το αν θα περνάμε καλά ή όχι. Μάλιστα μου έλεγε ότι όποιος δεν περνάει, λέει εκείνος ας "μη σώσει να περάσει ποτέ". Ήταν τόσο απόλυτος στην άποψή του που δεν δεχόταν να ακούσει και την άλλη άποψη (δική μου) ότι μα κάποιες κοπέλες δεν τιμούν τα λεφτά που πέρνουν από εμάς και πρέπει να κάνουμε κάποια επιλογή. Προσωπικά από εμένα θα φάει μαύρο διότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται παρόμοια συζήτηση.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο κύριος υπηρεσία της απογευματινής βάρδιας, στο Βέργας 3 όροφος πριν την προσπάθεια να "προωθήσει" την κοπέλα με το όνομα Έυα (μελαχρινή κοντούλα) μου έλεγε ότι πρέπει όλοι να περνάμε είτε μας αρέσει η κοπέλα είτε όχι διότι τι αξία έχει το 20άρικο για δέκα λεπτά? Δηλαδή με άλλα λόγια να του τα σκάμε για να έχει το μαγαζί -και αυτός- δουλειά άσχετα από το αν θα περνάμε καλά ή όχι. Μάλιστα μου έλεγε ότι όποιος δεν περνάει, λέει εκείνος ας "μη σώσει να περάσει ποτέ". Ήταν τόσο απόλυτος στην άποψή του που δεν δεχόταν να ακούσει και την άλλη άποψη (δική μου) ότι μα κάποιες κοπέλες δεν τιμούν τα λεφτά που πέρνουν από εμάς και πρέπει να κάνουμε κάποια επιλογή. Προσωπικά από εμένα θα φάει μαύρο διότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται παρόμοια συζήτηση.
μηπως θελει να του στηνουμε και κωλο :2funny: :jerking:

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
δυστυχως εχει εξαφανιστει εδω και αρκετο καιρο απο την πιατσα η γυρολογος μιλφαρα Ναταλι που τελευταια σταση της ητανε η δυδιμου 16.
Ναταλι come back. ο πουτσος μας σε γυρευει  :cum: :cum: :cum: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
δυστυχως εχει εξαφανιστει εδω και αρκετο καιρο απο την πιατσα η γυρολογος μιλφαρα Ναταλι που τελευταια σταση της ητανε η δυδιμου 16.
Ναταλι come back. ο πουτσος μας σε γυρευει  :cum: :cum: :cum: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Την ειχα δει προσφατα να περπαταει με τα πολιτικα της στην οδο Περγαμου  :cum: :cum: :cum:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει παρει καποιος την μουναρα :wanker: Τζουλια :cum: :cum: :cum: απο Φυλης 59? :think:
:hi:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ωωω η επιστροφη του κομπρα - bmw !!!

απο οτι βλεπω μυστη μας επεστρεψες με αγριες πορνοδιαθεσεις !!!

3 Χ 20 + 1 Χ 10 +30 + 20 = 120 ευρωπουλακια
συν κανα 5αλαρο για γευμα με 125 ευρωπουλακια εκανες την εισοδο σου !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

τι να καμεις :P εχουν πιασει οι ζεστες χαχχαχαχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
κομπρα ηρθες πορνοτουριστας κανονικος !!!!

βαδιζεις στα χναρια του πορνομεταναστη που ειχε ερθει και εκεινος πριν κανα δυο εβδομαδες ινκογκνιτο !

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ο καραφλας ηταν που δούλευε και στα Αχιλλεως,Μαραθωνος59? κρίμα γιατί τον είχα για εντάξει σοβαρό ξηγημενο τυπο αλλά έχει αρχίσει το μιναρισμα όπως λέει καί ο Πατρινός.Άκου εκεί η παλιοσφεντονα έγινε και απόλυτος ο κλαμπανος τι να πεις είναι και μεγάλος άνθρωπος,τουλάχιστον αν είναι αυτός που νομιζω δε χτυπά πόρτα αυτό να του το αναγνωρίσουμε. Καλημέρα να έχετε καλη δουλεια

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Βέβαια συμφωνεί όλο το σωμα των μιλφακηδων για την Μαρίνα είναι διαμάντι και όπως ειπες καλη σαν άνθρωπος φαίνεται και απο το χαμόγελο της.Επίσης και η Υβόν Ρεμουνδου21 ηταν εκεί σήμερα μαζί την Μαρίνα οτι καλλίτερο υπάρχει στην κατηγορία

Σταθερές αξίες!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ωωω η επιστροφη του κομπρα - bmw !!!

απο οτι βλεπω μυστη μας επεστρεψες με αγριες πορνοδιαθεσεις !!!

3 Χ 20 + 1 Χ 10 +30 + 20 = 120 ευρωπουλακια
συν κανα 5αλαρο για γευμα με 125 ευρωπουλακια εκανες την εισοδο σου !!!!
Γιατρέ μου... :kneel:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
......

.... billy μου έχεις καμιά προτασούλα πρωινή γιά διδυμάκι ??
Καλημέρα Ναύαρχε. Στα δικά σου στάνταρ,δεν έχω να προτείνω. :hi:
Παίξε με κορασίδες που είναι κλασικές,μην ρισκάρεις. :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στην τρέχουσα απογευματινή βάρδια (μόλις που προλαβαίνω):

Φωκαίας 27Β όροφος : δυο κοπέλες, η Σιμόνα και η Λαρίσα
Φωκαίας 27Β ισόγειο : η Άννυ η "πορνοστάρ"
Φωκαίας 24 : η Μαρίνα και η Χριστίνα
Φωκαίας 25Α : η Νίκη
Φωκαίας 17Α: η Ιονέλλα ολόγυμνη ως συνήθως
Φωκαίας 17Β όροφος: η επίσης ολόγυμνη Ξένια (θα συμφωνήσω με όσους έχουν πει ότι είναι "θεά")
Φυλής 65: κλασικά η Εμμανουέλα
Φυλής 84 Β όροφος: η Λάουρα
Φυλής 86 Β ισόγειο: η Μάγια
Φυλής 86 Α όροφος: η "ελληνίδα"(???) Λίλυ
Φυλής 72: η Μαίρη
Φυλής 59: τρεις κοπέλες παρακαλώ, που δεν συγκράτησα ονόματα και η Αλίσια με πολιτικά
Φυλής 72 κεντρικό: η Σόνια
Φυλής 72 αριστερό: μια νέα κοπέλα για εμένα και καλά από την Πίζα της Ιταλίας (???)
Φυλής 74 δεξιά: η Μαρία
Τυπε η λαουρα η τατουζατη η αλλη λαουρα??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom