Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (6 μέλη και 174 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Στο Φυλής 71 όροφος υπηρεσία είναι η πρώην πουτάνα του Κνίδου 18...
Παραμένει αξιογάμητη-στο Μεταξουργείο δούλευε σαν υπηρεσία στα Ιάσωνος 1 και μού έκανε τη δύσκολη...
Όταν την βρήκα σαν κοπέλα στην Κνίδου δεν μού άρεσε αλλά τώρα μου αρέσει πάλι...
Μήπως είμαι ανώμαλος;;;
Στην Κνιδου ανακοινωνε τελειωτικο στο στομα :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ναι, εκεί φορούσε κάτι περίεργα ζαρτιερικά και δεν πέρασα γαμώτο.  :headbang:

Σήμερα με καύλωσε πάλι- όπως όταν υπηρεσία στην Ιάσωνος.  :erection:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Παιδιά συγγνώμη που διακόπτω την ρομαντική ατμόσφαιρα με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά αλλά εκτός από κάτι τσεκουριές που έπεσαν Αχαρνών και Παιωνίου (και πριν από μια ενημερωσούλα που έχω) να σάς πληροφορήσω και για έναν πιρφόρο που στήνεται έξω από το μαγαζί της Άννας Ιλόνας από τις 12 το βράδυ ως τις 7 το πρωί περιμένοντας την αγαπημένη του Αννούλα...

μηπως τον μπερδεψες με γνωστο καθυστερημενο που δεν γαμαει ποτε,βγαζει φωτο κορασιδες,παρακαλει για κανενα ευρω και αυτοαποκαλειται προεδρος?

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Η θρυλική Άντζελα με το μεγάλο στήθος. Στην Κνίδου το μαγαζί ήταν δικό της αλλά εδώ και πολυ καιρό το έχει δώσει. Καλή ήταν...

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
περασμα απο ηλια ηλιου 82 βρηκα την καρλα...οτι να ναι ουτε καν με αναγνωρισε κ εχω περασει μαζι της πανω απο 20-25 φορες στο ιασωνος 44...μου κανει σε θυμαμαι απο βουρβαρχη..α καλα λεω απο μεσα μου οκ...την ρωταω εαν μπορω να την βρω αλλου κ απλα μου πε οτι θα κατσει 2 μηνες εκει και θα φυγει μετα....αυτα...

δεν μπορω οικονομικα να δωσω 40ευρα για 10 λεπτα ηδονης..οσο καλα και να ναι..αυτη τη στιγμη υπερισχισε το πανω κεφαλι..

η ξενερα της ξενερας -_-

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
περασμα απο ηλια ηλιου 82 βρηκα την καρλα...οτι να ναι ουτε καν με αναγνωρισε κ εχω περασει μαζι της πανω απο 20-25 φορες στο ιασωνος 44...μου κανει σε θυμαμαι απο βουρβαρχη..α καλα λεω απο μεσα μου οκ...την ρωταω εαν μπορω να την βρω αλλου κ απλα μου πε οτι θα κατσει 2 μηνες εκει και θα φυγει μετα....αυτα...

δεν μπορω οικονομικα να δωσω 40ευρα για 10 λεπτα ηδονης..οσο καλα και να ναι..αυτη τη στιγμη υπερισχισε το πανω κεφαλι..

η ξενερα της ξενερας -_-

Επειδή τα έχουμε πει "κατ'ιδίαν" αρκετές φορές για την συγκεκριμένη,στενοχωρήθηκα με αυτό που έγραψες φίλε μου...

Κρίμα...

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Επειδή τα έχουμε πει "κατ'ιδίαν" αρκετές φορές για την συγκεκριμένη,στενοχωρήθηκα με αυτό που έγραψες φίλε μου...

Κρίμα...

δε βαριεσαι..μες τη ζωη ειναι ολα...παντως εκτιμω ιδιαιτερα την βοηθεια σου...σε ευχαριστω πολυ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
....... Είπα νά συνεχίσω το΄duo  καί σήμερα ...... γρήγορο πέρασμα
άπό Βέργας 3 ίσογειον άριστερα ........ Καίτη - Έλλη .
Τί δίνω κύριε Βασσσσσσσίλη ?? 30 ευρώ νεαρέ !!

Πάω γιά γάμο βλέπω δέν τήν παλεύω ....

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αυτή την ωρα live συντομο περασμα απο μετάξι μιας και βρέθηκα Κοντά

Λεωνιδιου28 ισόγειο μια μελαχρινή μαυρο μακρί μαλλί πιρσινγκ στα χείλη γυαλια μυωπιας κανονικό καλό σωμα ωραία βυζια καλη διάθεση στο σαλόνι
Ιάσωνος30A αδυνατο πολύ κοντό στυλιαρι με κοντό καστανό μαλλί
Ιασωνος30Β Χοντρή μέτρια ξανθιά με μακρί μαλλί αδιάφορη εντελώς
Ιασωνος37Α Μελαχρινή μιλφ Αλβανιδα που έχει δουλέψει ξανά στο μαγαζι αυτο μαύρο μακρί μαλλί κανονικό καλό σωμα φουλ πρόγραμμα με κώλο
Ιάσωνος31Β υπογειο Αλινα Ρωσσιδα μιλφ γυρολόγος που παλιά είχε δουλέψει Αδάνων Αλκιβιαδου,Εξηκιου μαζί με μια αλλη μελαχρινή που δεν είδα καλά αφού έφυγα αμέσως καθώς ο χώρος βρωμαγε απαίσια
Κολοκυνθούς 63 ευθεία Μιρέλα αδύνατη κοντή απο κολωνου27Α και αριστερά Μαρια αδύνατη νεαρή Αλβανιδα με ωραίο σώματακι και φάτσα συμπαθητική περίπτωση απλό προγραμματακι

Αυτά για την ωρα καλό μεσημερι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνοπτική ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Λιοσίων και πέριξ...

▪Βέργας 3:
Αριστερά,η Καίτη...
Άβαφτη,όμορφη,γήινη και με ωραία λευκά εσώρουχα-αθώα στο χρώμα αλλά προκλητικά όπως διαπίστωσα μόλις έκανε στροφή και είδα το κωλαράκι της...
Μαζί της κλασσικά η Έλλη.
Δεξιά η βυζοΤζένη και η Στέλλα ήταν σε παρτούζα.
Στον όροφο η Χρύσα και αυτή σε δωμάτιο.

▪Βέργας 2:
Η ξανθιά ζουμπουρλή μιλφ Αλίκη (νομίζω) με το θηλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί με ωραίες βυζάρες.

▪Βέργας 6α:
Η εντυπωσιακή Σόνια με ένα ροζ περίεργο αραχνούφαντο που μου το άνοιξε φανερώνοντας μου τις βυζάρες της...

▪Βέργας 6β:
Η Μαριάννα η γνωστή βυζομιλφ.

▪Εξηκίου 18γ:
Η καστανή Μαρία η εντελώς άχρωμη κοπέλα με τα πιασίματα από Διδύμου 20.

▪Εξηκίου 18α:
Η Αλεξάνδρα η ξανθιά μιλφ με ωραίο λευκό ολόσωμο κολλητό φόρεμα.

▪Εξηκίου 18:
Η Τζούλια με τα σκιστά μάτια και το μαλλί με αφέλειες η γνωστή παλιά πιατσόβια της Σόλωνος.

▪Τροφωνίου 11α:
Η Τζούλια με τις τερατώδεις βυζάρες.

▪Τροφωνίου 11β:
Η Άννα το καστανό αδύνατο γκιλφ με το ψιλοτρομακτικό πρόσωπο και η Αλεξάνδρα η παχουλή πιτσιρίκα που κάνει νάζια και νιαουρίζει από Παιωνίου 47.

▪Τροφωνίου 13α:
Η Ελένη το ξανθό ψηλό γκράνυ με το κοντό μαλλί από Διδυμου 27 και η Ειρήνη η άλλη γνωστή μιλφογκίλφ.

▪Τροφωνίου 13β:
Η Ναταλία το μιλφογκιλφ που τις προηγούμενες ημέρες ήταν στα Βέργας 6.

▪Παιωνίου 47:
Η Ήρα η ξανθιά ζουμερή μιλφάρα.

▪Χωματιανού 11 ισόγειο:
Η Νίνα το μελαχροινό κοντοπούτανο πιτσιρίκι με τα γυαλάκια και τον ωραίο ζουμερό κώλο.

▪Λιοσίων 73α:
Η όμορφη μελαχροινή πιτσιρίκα Ντάρια με τα σκιστά μάτοα.
Με νόστιμο πρόσωπο και με κορμί με ωραία πιασιματάκια..
Με καλό γεμάτο στήθος...
Είναι η Ντάρια από Φυλής 109 όροφος.

Τα Χωματιανού 11 όροφος,Λιοσίων 76 και 91,Αδάνων 2 είναι κλειστά.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Επίσης στα γωνιακά της Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Τζίνα.Η γνωστή,σχετικά ψηλή πιτσιρίκα,με το παιχνιδιάρικο-πονηρό πρόσωπο...
Με ωραίο κορμί και με ζουμερή κωλάρα...
Δοκιμάστηκε με άριστες εντυπώσεις για ακόμη μία φορά...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η ξανθιά Αθηνά η γνωστή μιλφάρα με το πληθωρικό σώμα και την προστυχόφατσα.

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Σιμόνα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα με ωραίο προσωπάκι...
Σκιστά ματάκια,καλό αδύνατο κορμί...
Με μικρό στήθος και με ελαφρώς ζουμερό κώλο...
Με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα.

▪Φωκαίας 24:
Η καστανή Χριστίνα...
Σκουρόδερμη,σχετικά ψηλή κοπέλα...
Με συμπαθητικό πρόσωπο και με ψιλοαδύνατο κορμί...
Με φουλ πρόγραμμα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πριν από καμιά ώρα πέρασα με την Ελένη στο Κολωνού 30 β'όροφος.Στεκόμενος στο φαρδύ πεζοδρόμιο απέναντι,είδα να ξεπροβάλει από το ισόγειο του 30 μια ψηλή λατινοσκυλόφατσα κορμάρα με περπάτημα ντίβας,και συνοδευόμενη από έναν μαυριδερό με γυφτόφατσα μπήκαν στο Κολωνού 32 γωνία.Λέτε να είναι το καινούργιο αστέρι του Μεταξιού; :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πριν από καμιά ώρα πέρασα με την Ελένη στο Κολωνού 30 β'όροφος.Στεκόμενος στο φαρδύ πεζοδρόμιο απέναντι,ξεπρόβαλε από το ισόγειο του 30 μια ψηλή λατινοσκυλόφατσα κορμάρα,με περπάτημα ντίβας και συνοδευόμενη από έναν μαυριδερό με γυφτόφατσα,και μπήκαν στο Κολωνού 32 γωνία.[glow=pink,2,300]Λέτε να είναι το καινούργιο αστέρι του Μεταξιού;[/glow] :think:
μαλλον κανας νταβας θα ναι τυπε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom