Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (21 μέλη και 232 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δε ξέρω αν εχει γραφτεί αλλά στο 65β στο δωματίο απέναντι απο την πόρτα του οικου εχει καθρεφτη δίπλης όψεως.
Προσοχη στους έχοντες και παντρεμένους

πως το διαπιστωσες αυτο ;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Δε ξέρω αν εχει γραφτεί αλλά στο 65β στο δωματίο απέναντι απο την πόρτα του οικου εχει καθρεφτη δίπλης όψεως.
Προσοχη στους έχοντες και παντρεμένους
Οπότε δεν είναι απίθανο, ειδικά δε αν κάποιος τυχαίνει να είναι καλός γαμιάς, να πετύχει τον εαυτό ως ερασιτέχνη πορνοστάρ σε κανά τσοντοσάιτ του εξωτερικού...  :)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Οπότε δεν είναι απίθανο, ειδικά δε αν κάποιος τυχαίνει να είναι καλός γαμιάς, να πετύχει τον εαυτό ως ερασιτέχνη πορνοστάρ σε κανά τσοντοσάιτ του εξωτερικού...  :)

μπας και κάνουμε καριερα ως πορνσταρ στο εξωτερικο γιατι στην Ελλαδα δεν έχει ψωμι....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
True story (μάλλον θα βαρεθείτε να το διαβάσετε):

Είχα βρει μια κοπέλα σε ένα σπίτι που μου άρεσε πολύ. Πέρναγα καλά, ήταν γλυκιά και παιχνιδιάρα, έδινε άφθονα φιλία και πριν αλλά και μετά και γελάγαμε με μαλακιούλες. Δεν είμαι ούτε αγαπούλης. Γνωρίζω πως οι κοπέλες δεν γουστάρουν αλλά πέρναγα καλά.

Μέσα σε περίπου δυο μήνες είχα πάει μαζί της 4 ή 5 φορές.

Επειδή σιχαίνομαι τα κρεβάτια στα μπουρδέλα, δεν βγάζω τα ρούχα μου. Λόγω αυτής της δυσκολίας την ρώτησα αν κάνει ξενοδοχείο, για να απολαύσω πιο ελεύθερα την κοπέλα.

Από εκεί ίσως να νόμισε πως την γούσταρα, οπότε από εκείνη την φορά με έλεγε "αγάπη μου" (δεν κάναμε τελικά ξενοδοχείο). Εμένα στα παπάρια μου, ας με φωνάζει όπως θέλει.

Σήμερα που την επισκέυτηκα, μπήκε μέσα και άρχιζε να με αγκαλιάζει "αγάπη μου", "εσύ είσαι ο ένας" και διάφορες μαλακιούλες και γελάγαμε. Με το που ξεκινάμε τα φιλάκια ένιωσα ξεπέτα, σαν να βιάζονταν.

Εκεί λοιπόν που πάει να μου πάρει πίπα χωρίς προφυλακτικό και την σταματάω αρκετά απότομα και της λέω "ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!".

Ρε παιδιά εκεί θύμωσε. Πραγματικά, στην αρχή νόμιζα πως έκανε ναζάκια έτσι για να μαλακιστούμε λίγο αλλά πραγματικά θύμωσε.

Δεν έδινε φιλιά, κοίταζε το ταβάνι και μου είπε να τελειώσω γρήγορα επειδή την περιμένουν πελάτες.

Δεν τελείωσα φυσικά και με το που ντύνεται να φύγει μου λέει "εγώ είμαι πολύ καθαρή και δεν έπρεπε να μου πεις όχι ακάποτο. Δεν θέλω ξανά με εσένα". "Καλά" της είπα, και έφυγε.

Εντάξει, Ρουμάνα είναι, είναι περίεργες, αλλά δεν ξέρω. Μήπως ήταν δικαιολογία επειδή ίσως να μύριζα;
Αν ήταν πρώτη φορά θα έλεγα πως το έκανε για να με ξεφορτωθεί επειδή είμαι άσχημος.

Είμαι εντελώς ξενερωμένος. Η μαλακία ειναι πως έχω ακόμα μόνο μια κοπέλα που περνάω καλά και αυτήν την ψιλοβαριέμαι πλέον. Οποτε τον πούλο στο μπαούλο.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ασε να περασουν 10 μερες και ξαναπηγαινε με κανενα λουλουδι,θα της περασει

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Παιδιά συγγνώμη που διακόπτω την ρομαντική ατμόσφαιρα με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά αλλά εκτός από κάτι τσεκουριές που έπεσαν Αχαρνών και Παιωνίου (και πριν από μια ενημερωσούλα που έχω) να σάς πληροφορήσω και για έναν πιρφόρο που στήνεται έξω από το μαγαζί της Άννας Ιλόνας από τις 12 το βράδυ ως τις 7 το πρωί περιμένοντας την αγαπημένη του Αννούλα...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παιδιά συγγνώμη που διακόπτω την ρομαντική ατμόσφαιρα με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά αλλά εκτός από κάτι τσεκουριές που έπεσαν Αχαρνών και Παιωνίου (και πριν από μια ενημερωσούλα που έχω) να σάς πληροφορήσω και για έναν πιρφόρο που στήνεται έξω από το μαγαζί της Άννας Ιλόνας από τις 12 το βράδυ ως τις 7 το πρωί περιμένοντας την αγαπημένη του Αννούλα...

Και αν θέλει να πάει τουαλέτα τι κάνει;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γι αυτο ακουγονταν σειρηνες περιπολικων;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
χαχαχα τον πιασανε αλλα τι εγινε για πιο λογο εριχνε τσουκεριες και πως σκασανε τα ΔΙΑΣ καυλωμενα που λεμε χαχαχα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στην Κολωνού στη βάρδια που ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα...

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η κατανόξανθη Άννα...Με συμπαθητικά θηλυκό πρόσωπο και με σχετικά καλό κορμί...
Με προκλητικό ψιλοζουμερό κώλο...
Για να μην μπερδευόμαστε με τις Άννες είναι η κοπέλα που δούλευε στο Λεωνίδου 28 όροφος.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Άννα η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα.

▪Κολωνού 15α:
Η Μόνικα η γνωστή κοντή ψιλοαδύνατη με τον ολοστρόγγυλο κώλο.

▪Κολωνού 15β:
Η κοκκινομάλλα Αλεξάνδρα νιάου.

▪Κολωνού 32β:
Η βυζοΜισέλ.

Στην προηγούμενη βάρδια στη Φυλής...

Στο Φυλής 71 ισόγειο ήταν η Μαίρη...
Μουνάρα η μελαχροινή πιτσιρίκα...Με θηλυκό πρόσωπο με σκιστά μάτια και με λάτιν κωλάρα...
Της πάει πολύ αυτό το λευκό αέρινο σαν φορεματάκι που βάζει με την ζουμερή κωλάρα της έξω...

Στο Φυλής 71 όροφος υπηρεσία είναι η πρώην πουτάνα του Κνίδου 18...
Παραμένει αξιογάμητη-στο Μεταξουργείο δούλευε σαν υπηρεσία στα Ιάσωνος 1 και μού έκανε τη δύσκολη...
Όταν την βρήκα σαν κοπέλα στην Κνίδου δεν μού άρεσε αλλά τώρα μου αρέσει πάλι...
Μήπως είμαι ανώμαλος;;;

Από κοπέλα είχε μια Ελένα...Καστανόξανθη, με θηλυκό προσωπάκι...Με μάτι σπιρτόζικο και σχετικά αδύνατο κορμί...Ωραίο κωλαράκι...

Στο Φυλής 69 ισόγειο ήταν η Άννα...Καστανόξανθη ψηλή με ωραίο κορμί...
Με μικρό στήθος και με κωλάρα στο στυλ της Στεφανίας...
Όταν σαλονάρει έχει ένα ψεύτικο ψιλοπαγωμένο στο πρόσωπό της αλλά μέσα είναι αλλιώς και μάλλον αδικείται-ως προς αυτό που βγάζει σαν πρώτη εντύπωση, όχι ως προς τι κάνει...

Στο Φυλής 67 ήταν κλασσικά η Χριστίνα η Καζακστανή.

Στο Φυλής 65 ισόγειο η γυμνή Εμμανουέλα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο...

Στο Φυλής 65 όροφος μουναροπιπίνα...
Η καστανόξανθη Ντιάνα επέστρεψε και αυτή μετά την Μπιάνκα...
Με πανέμορφο αγγελικό προσωπάκι και με πολύ ωραίο κορμί με προκλητικό κωλαράκι...
Από δωμάτιο βγήκε ένα μαυριδερό τσιγγανογυφτοειδές που -υπό φυσιολογικές συνθηκες-την Ντιάνα δεν θα την έβλεπε ούτε στον ύπνο του...
Και όμως βγήκε και έκανε παράπονα για την κοπέλα...

Στο Φυλής 86 ισόγειο κλασσικά η μίνι Μάγια με το ωραίο μαύρο εσώρουχο κορμάκι...

Στο Φυλής 84 όροφος η ξανθιά βλαχοΛάουρα είχε βγει στο παράθυρο μες τις βυζάρες έξω και αγνάντευε τον κόσμο...

Στο Φυλής 84 ισόγειο ήταν η Άννα ένα απίστευτο μπάζο με κοντό πλατινέ μαλλί και με κοιλιά σαν του Πάγκαλου.
Μαζί της η μελαχροινή γυφτοΑντελίνα με νόστιμο προσωπάκι με σκιστά μάτια και με σώμα με ωραία πιασιματάκια.

Το Φυλής 86 όροφος ήταν κλειστό.

Στο Φυλής 61 δεν μπήκα αλλά έκλεισε νωρίτερα και ερχονταν να πιάσουν δουλειά η μελαχροινή Τζούλια η ψηλή μουνάρα και η καστανόξανθη Νίκη πρώην Τζούλια.
Κωλάρα η Τζούλια!

Στο Φυλής 59 η Αλίσια θα λείπει για καμμιά βδομάδα.
Στη θέση της είναι η ξανθιά Ρεγγίνα...Κωλάρα απίστευτη, ζουμερή και πλατιά όσο πρέπει...
Με μικρό στήθος και ωραίο θηλυκό πρόσωπο...
Μαζί της η μελαχροινή Τζούλια...
Δεν είναι κακή...Με θηλυκό πρόσωπο και αυτή πιο όμορφη (και νεότερη) απ'τη Ρεγγίνα και με ωραίο σώμα...
Με ελάχιστα πιασίματα εκεί που πρέπει...
Και τρίτη κοπέλα η Βανέσα...Καστανόξανθο σαμιαμίδι...Κοντούλα, αδυνατούλα, αμήχανη μια και καινούρια...
Με ελευθερο στοματικό στο πρόγραμμά της.

Στο Φυλής 66α ήταν η Ρενάτα.

Το Φυλής 66δ ήταν κλειστό.

Στο Φυλής 56 ήταν η Ξένια...
Παίζει να ήταν (μαζί με την Ντιάνα) η πιο ωραία που είδα απόψε...
Βαμμένη ωραία, προκλητικό το προσωπάκι της...Κορμί μπάνικο μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό και απίθανο το κωλαράκι της μέσα σε μαύρο στριγκάκι...
Μουνάρα απόψε το Ξενάκι...

Στο Φυλής 54 ήταν η Νάντια με ένα πράσινο κορδόνι να τονίζει την κωλάρα της...
Η υπηρεσία χαστούκιζε τα ζουμερά κωλομάγουλά της προσπαθώντας να πείσει ηλικιωμένο υποψήφιο πελάτη(που είχε αλλοιθωρήσει από το θέαμα) να μπει σε δωμάτιο...

Στο Φυλής 54α ήταν η ξανθιά ζουμερή Ναταλί.
Πολύ πιο όμορφη και πιο γλυκιά σήμερα με τα μαλλιά μαζεμένα επάνω...

Στο Διδύμου 7α ήταν η ξανθιά Άννα Ιλόνα...
Μέσα σε ένα μίνι δικτυωτό φορεματάκι με τις ρωγίτσες της να βγαίνουν από τις τρυπούλες του...

Επίσης στην Κολωνού το απόγευμα στη γνωστή αλυσίδα...

Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα.

Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Νικόλ η καστανή πιπίνα που πάλι πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Άντζελα η μελαχροινή κοντή ξεπετόφατσα.

Κολωνού 15α:
Η μελαχροινή ψηλή Πάολα με το όμορφο πρόσωπο και τα ωραία ανοικτά μάτια και η Μόνικα η μικρόσωμη.

Κολωνού 15β:
Η ξανθιά Σάρα με το θηλυκό πρόσωπο και την προκλητική κωλάρα-που στο διάολο πήγε η Μαρία η Ρωσίδα μιλφ από Μεγ.Αλεξάνδρου 28;

Κολωνού 32β:
Ωραίο αντίθετο διδυμάκι...
Η βυζαρού σκουρόχρωμη Μισέλ και η αδύνατη ανοικτόχρωμη Ντιάνα.

Κεραμεικού 13 υπόγειο:
Η καστανόξανθη Άννα από Λεωνίδου 28 όροφος.

Ακόμη το Δεληγιώργη 39 την Κυριακή ανακαινίζονταν και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι...
Ήρθε η ανάπτυξη!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να συμπληρώσω τον @Dude007.... :kneel:

2η βάρδια

Ιάσωνος 37Α - Μαρία (τσιγγανοειδές στυλιάρι,έχει φτιάξει κάπως  :pipa1:)

Κολωνού 30 πάνω - Άννα (το άσχημο μιλφ,ανέβαινε να πιάσει δουλειά)  :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Mυστη μου ειναι η παλια Ντιανα απο Φωκαιας25-Φυλης84-86 που εχει χαθει απ τα μπουρδελα εδω και κανα 2-3 χρονια; Που μετα πηγε Θησεως35; :happy:
Αν ειναι αυτη, με τη συγκεκριμενη γνωριζομαστε χρονια και την εχω πραγματικα πελωρια αναγκη! :wanker: :wanker: :wanker:

Που τη ξέθαψες αυτή;  :think:

Άλλη Ντιάνα είναι, πρώην στουντιακή και αυτή-δούλευε ξανά (πριν από καιρό) στο Φυλής 65.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
για τις τσεκουριες πειτε μας παιδια!

ls6484

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,

Την Εστελ υπαρχει περιπτωση να την ξαναδουμε ή μας άφησε;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom