mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Το βανεσακι απο το γωνιακό?
εσυ απο που κρατα σκουφια σου που λενε στα χωρια ?
ή
ποιανου κλωναρι εισαι που λενε και στο μπουρδελα.κομ ?
Το βανεσακι απο το γωνιακό?
εσυ απο που κρατα σκουφια σου που λενε στα χωρια ?
ή
ποιανου κλωναρι εισαι που λενε και στο μπουρδελα.κομ ?
κλωναρια ... συνηθισμενη περιπτωση !Γιατρέ σαν πολλοί περίεργοι έχουν μαζευτεί τελευταία... >
Παρακαλω μπορεις να γινεις πιο σαφης λεγοντας τι εννοεις οταν αναφέρεσαι σε "μισθο" ?ναι μολις μου δωσουν μισθο και αξιωμα πορνορεπορτερ τοτε θα επανελθουν !
Τα Χωματιανού 11 είναι κλειστά όπως και το Λιοσίων 91 και Αδάνων 2.
Χα χα χα... Πάντα με καπότα φίλε COBRA, πάντα με καπότα ;)Πολυ ρομαντικη ενημερωση Φανουρη
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:48452/]Αυτή[/url] η Σιμόνα. Εγώ χθες είδα www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46892/]αυτή[/url].όσες φορές πέρασα ανακοίνωνε κώλο...
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλε fystiki[...]
υγ. για άλλη μια φορά μπράβο Φανούρη!
αυτήν την στιγμή δουλεύει η μιλφ Ουκρανή Σοφία με ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό.παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν η Αλιονα δουλευει σημερα Διδυμου 18 ?
αυτήν την στιγμή δουλεύει η μιλφ Ουκρανή Σοφία με ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό.
Η υπηρεσία μου πε πως αύριο θα ξέρει πότε επιστρέφει η Αλιόνα.
Απο Τριτη και για δυο μηνες περιπου στην στουντιο αλυσιδα Βουρβαχη 19 - Η.Ηλιου 82
;) ;) ;) ;)
Ρε μαγκες γτ την λεμε πορνσταρ τη συγκεκριμενη?εχει εμφανιστει πουθενα?επισης αν ξερει κανεις συνεχιζει και τριτη βαρδια η 11 σχολαει?27 ισογειο αννυ η πορνοσταρ,ξανθια με ωραιο κορμι,πολύ σεξι εμφανιση,με μια λεξη μουνος
Κοινως το παει το γραμμα
Ρε μαγκες γτ την λεμε πορνσταρ τη συγκεκριμενη?εχει εμφανιστει πουθενα?επισης αν ξερει κανεις συνεχιζει και τριτη βαρδια η 11 σχολαει?