Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (18 μέλη και 214 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εσυ απο που κρατα σκουφια σου που λενε στα χωρια ?
ή

ποιανου κλωναρι εισαι που λενε και στο μπουρδελα.κομ ?

Γιατρέ σαν πολλοί περίεργοι έχουν μαζευτεί τελευταία... >:(

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αυτή την ωρα live απο μετάξι

Κολωνου 53 Πάολα η χοντρουλα Ρουμάνα και Χριστίνα λογικά η ψηλή μελαχρινή και οι δυο δωμάτιο ο χώρος για μια ακόμα φορά με απαίσια Μπόχα δυστυχώς
Μεγάλου Αλέξανδρου15 Αλίσα καινούργια μιλφ ξανθια μακρί μαλλί σωμα κανονικό με κυταριτιδα όχι έντονη προσωπο μέτριο και Βίκυ το θηρίο με καστανό κοντό μαλλί καλη διάθεση βυζαρες προς στιγμη σκέφτηκα να περάσω αλλά μου φάνηκε κάπως ιδρωμενη
Καλεργη33 Τάνια μελάμψη τσιγγάνα  με ξανθό μαλλί μαζί μου μπήκε ένας πακιστανος ψευτοτρεντυ με τζινακι σαγιοναρα γυαλί ήλιου περιπτεRayban είχε όρεξη για κουβέντα καθώς μου έλεγε οτι δεν υπαρχουν ωραίες κοπέλες πια εγώ όπως τον έβλεπα προσπαθούσα να μην γελασω μόλις η τσατσά παρουσίασε την Τάνια με ρώτησε γιατί χαμογελαω και η Τάνια με ρώτησε ποτε θα περάσω και γιατί κάνω βόλτες
Ιάσωνος46 όροφος Αλίσα καινούργια κοπελα όπως είπε η ευγενεστατη τσατσά Νεαρή μελαχρινή μαυρο μακρί μαλλί αδύνατη πολύ συνηθισμένη παρουσια τίποτα ιδιαίτερο
Μόλις είδα την Τάνια να φεύγει πεζή με την σπαστική τσατσά
Καλό μεσημέρι να εχετε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ναι μολις μου δωσουν μισθο και αξιωμα πορνορεπορτερ τοτε θα επανελθουν !
Παρακαλω μπορεις να γινεις πιο σαφης λεγοντας τι εννοεις οταν αναφέρεσαι σε "μισθο" ?
Οχι τιποτα αλλο, αλλα καποιος που δεν ξερει μπορει να βαλει διαφορα στο μυαλο του......

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εχουν γινει περικοπες ρε πουστη μου.   :gay: :gay:
Εμεις οι τιμημενοι ουτε 10 καταθεσεις στη φυλης το μηνα δεν βγαζουμε εδω μεσα πλεον  :pipa2: :pipa2:

Οι πορνορεπορτερς πρεπει να ειναι σε καλυτερα επιπεδα, αν και με το νεο μνημονιο βλεπω να ανεβαινουν οι κρατησεις παλι  :orchestra: :orchestra:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Πολυ ρομαντικη ενημερωση Φανουρη :rockon: :rockon: :rockon:
Χα χα χα... Πάντα με καπότα φίλε COBRA, πάντα με καπότα ;)

όσες φορές πέρασα ανακοίνωνε κώλο... :think:
[...]
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:48452/]Αυτή[/url] η Σιμόνα. Εγώ χθες είδα www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46892/]αυτή[/url].

[...]
υγ. για άλλη μια φορά μπράβο Φανούρη!
Σ' ευχαριστώ φίλε fystiki :)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν η Αλιονα δουλευει σημερα Διδυμου 18 ?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν η Αλιονα δουλευει σημερα Διδυμου 18 ?
αυτήν την στιγμή δουλεύει η μιλφ Ουκρανή Σοφία με ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό.
Η υπηρεσία μου πε πως αύριο θα ξέρει πότε επιστρέφει η Αλιόνα.

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες 2 φορές που επισκέφτηκα κάποιο σπίτι δεν είχα κάνει έρευνα και κατέληξα να φάω φόλα...

Σκέφτομαι να πάω σήμερα στη γειτονιά της Φυλής. Για να μην την ξαναπατήσω, μπορεί κάποιος να μου πει ένα-δυο σπίτια, που να είναι εγγυημένα καλά Κυριακή βράδυ..;

Ευχαριστώ!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

John,μια και είσαι εύκαιρος θέλω να μου πεις αν δουλεύει τώρα στο Διδύμου 7α η Πατρίτσια, στο Διδύμου 7β η Τζωρτζιάννα, στο Διδύμου 8α η Νατάσα με τη Νικόλ, στο Διδύμου 7β η Μόνικα, στο Διδύμου 16 η Μαρία ή η Άννα, στο Διδύμου 18α η Μαρία, στο Διδύμου 20 η Μαρία η Τσέχα, στο Διδύμου 22 η Άννα η Σταμάτη και στο Διδυμου 27 η Κατερίνα ή μήπως επέστρεψε η Μελίνα.

Μετά σε θέλω και κάτι για Φωκαίας.

Τhanks!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Απογευματινη βολτα με αρχικο σκοπο μια πιθανη καταθεση στην μαρινα από αχαρνων 85 αλλα και μια μικρη επιθεωρηση κοριτσιων στην απογευματινη βαρδια
Βεργας
3 δεξια η ξανθια πληθωρικη mlf τζενη  με τις βυζαρες
3 αριστερα κατερινα,η μελαγχροινη μονικα μπελουτσι από αγκυρας 12,διδυμου 20,μαραθωνος 59,γοητευτικη mlf  με καλο κορμι,σεξι εμφανιση
2 η μαρια από διδυμου 20 αλλα  και  εξηκιου 18γ,μελαγχροινη με φουλ τοτε,καλο κορμι,μετρια εμφανιση
6 υπογειο η ναταλι τσιαντακης
6 ισογειο νικολ,μελαγχροινη πληθωρικη κοπελα,γνωστη και από φυλης 69β,γλυκια εμφανιση και συμπεριφορα που αφηνει υποσχεσεις για γλυκο γαμησι μεσα στο δωματιο όπως οι περισσοτερες από τις πολύ ζουμερες κοπελες
Εξηκιου 18γ δουλευε η ξανθια νταρντανα mlf κατερινα με την βαρια φωνη,ενώ στην πρωινη βαρδια ηταν η μαρια που ανεφερε προηγουμενως ότι το απογευμα μετακινηθηκε στο βεργας 2
Χωματιανου 11
Ισογειο η νινα,μελαγχροινο σφριγηλο κοντοπουτανο με γυαλακια,παντελως αδιαφορο
Οροφος η ντιανα από κωνσταντινουπολεως 166 υπογειο,σχετικα ψηλη  μελαγχροινη με κανονικο κορμι
Αχαρνων 85 βικτωρια,η ξανθια mlf η οποια δουλευε πριν ένα χρονο περιπου εκει και η οποια ηταν σουπερ στανταρακι για πολύ κοσμο αλλα και για μενα
Ειχα ακουσει ότι παχυνε,αλλα ειλικρινα δεν περιμενα τετοια μεταμορφωση
Δεν είναι θεμα κιλων,η γυναικα φαινεται να εχει προσθεσει δεκα χρονια συνολικα σαν εμφανιση.Εμφανιστηκε με μαυρο φορεμα που την καλυπτε πληρως,ξανθια περουκα και η εμφανιση της εδειχνε μια γυναικα ηλικιας των πενηντα και όχι των σαραντα ετων όπως περυσι
Παρ όλα αυτά παλι θα περναγα μαζι της,αν ειχα διαθεση,ηταν πολύ γλυκια και ειμαι σιγουρος ότι στην συμπεριφορα της θα εξακολουθει να είναι
Φωκαιας
24 χριστινα,η καστανη σχετικα ψηλη βουλγαρα αν εχω  διαβασει καλα η οποια δουλευε φυλης 109 β προσφατα
27 ισογειο αννυ η πορνοσταρ,ξανθια με ωραιο κορμι,πολύ σεξι εμφανιση,με μια λεξη μουνος
Κοινως το παει το γραμμα
27 οροφος σιμονα,ομορφη και γοητευτικη μελαγχροινη κοπελα με λεπτο σεξι κορμι,ωραια ματια,ομορφο βλεμμα
27 υπογειο χριστινα,η ξανθια γλυκια ελληνοουκρανεζα με φουλ
Φυλης
59 τζουλια,μελαγχροινη γοητευτικη γυναικα με καλο κορμι
66α ρενατα,η γοητευτικη μελαγχροινη ελαφινα του hotvenom
65 οροφος μπιανκα, η γνωστη γλυκια ομορφη κοπελα από φυλης 80 και ξανθιπης 2 αλλα και από στουντιο
65 ισογειο εμμανουελα,εμφανιστηκε ολογυμνη  με σουπερ σεξι κορμι και δυο δωματια να την περιμενουν
Aγκυρας 12α ευα,η ξανθια gilf απο περγαμου 27

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Live...

Διδύμου

η μιλφ Νατάσα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, σχετικά γεματούλα με κανονικό πρόγραμμα.

Η σχετικά νεαρή Αλεξάνδρα (πρώην Μόνικα από Φ.40), μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο με κανονικό σώμα, φουλ πρόγραμμα.

the__undertaker

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
28
Πόντοι
1
27 ισογειο αννυ η πορνοσταρ,ξανθια με ωραιο κορμι,πολύ σεξι εμφανιση,με μια λεξη μουνος
Κοινως το παει το γραμμα
Ρε μαγκες γτ την λεμε πορνσταρ τη συγκεκριμενη?εχει εμφανιστει πουθενα?επισης αν ξερει κανεις συνεχιζει και τριτη βαρδια η 11 σχολαει?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Έχει παίξει σε μια ταινία
Ουσιαστικά όμως αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι όπως τα παρατσούκλια στα χωριά
Έχουν μια βάση αλλά δεν ισχύουν και απόλυτα,απλά με αυτά είναι περισσότερο γνωστοί απ ότι με τα κανονικά τους ονοματα
Προσωπικά πάντα χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς σε ορισμένες κοπέλες,για να γίνονται καλυτερα αντιληπτές γι αυτούς που διαβάζουν πιο συστηματικά

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..καλησπέρα κύριοι..μετά από καιρό κυριακάτικη πρωινή βολτίτσα με το μοτομπιτσιγκάν κι είπα να περάσω απ'τα ροζ σπιτάκια..στο Φωκαίας 27υπ Χριστίνα από πατέρα Ουκρανό και μητέρα Ελληνίδα,όπως ισχυρίζεται η τρεμάμενη τσατσά..είχε ησυχία και πέρασα..πρώτη μου φορά με την κοπέλα κι μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος..πολύ καλή στα προκαταρτικά,φιλώντας με παντού και δεχόμενη τα χάδια μου σ'όλο της το κορμί μ'ευχαρίστηση..μία στάση στα τέσσερα και μόνο κωλαράκι..πολύ καλή και χωρίς να βιαστεί,εγαμήθη για ώρα και πολύ αισθαντικά..Αφού χτύπησα μια πορτοκαλαδίτσα μπλε συνέχισα για Ρεμούνδου 21up,όπου εμφανιζόταν ντούο η Ελένα από Αγκύρας 12 κι η Καιτούλα..πήρα Καιτούλα η οποία φορούσε μινιόν σκωτσέζικο φουστάκι -που τόνιζε ακόμα πιο πολύ την κωλάρα της- και πιγκουινάτο μπουστάκι..τρελή πίπα,οσκαρικό στήσιμο στα τέσσερα και σφυροκόπημα με κραυγούλες απο μέρους της μέχρι που με στράγγιξε..2 20ευράκια που ευχαριστήθηκα μέχρι τελευταίου σεντ..Τα σέβη μου κύριοι..

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ρε μαγκες γτ την λεμε πορνσταρ τη συγκεκριμενη?εχει εμφανιστει πουθενα?επισης αν ξερει κανεις συνεχιζει και τριτη βαρδια η 11 σχολαει?

Βασικα εχει παιξει σε τρια ερασιτεχνικα του Σειρινακη και από κει της εχει μεινει ο τιτλος "πορνοσταρ"....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom