Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (15 μέλη και 183 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
"Κατά πληροφορίες μου", έσκασε μύτη στην Αθήνα (με στόχο να δουλέψει) η Κάρλα η καύλα που είχε σταματήσει το πήδημα για αρκετό καιρό.
Δεν ξέρω αν θα πιάσει δουλειά σε μπουρδέλο ή στούντιο, κάπου θα πιάσει πάντως.
Παρακαλείται όποιος την δει κάπου, να ρίξει ένα σύρμα εδώ.

Η καρλα ειναι must για τους αυθεντικους πορνους.......προσωπικα μου εχει κανει το καλυτερο τελειωτικο τσιμπουκι, μετα την αιμιλια-ντιανα...στην 20αχρονη καριερα μου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
την Καρλα απο Ρεμουνδου λετε?
είμαι η καρλα και καυλα,ονομα και πραγμα...και στο κρεβατι,φωτια και λαβρα...παρτουζα ,τριουζα,τετραουζα,αν δε σας αρεσουν τα ουζα εχουμε τσιπουρα...

αυτή λενε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
είμαι η καρλα και καυλα,ονομα και πραγμα...και στο κρεβατι,φωτια και λαβρα...παρτουζα ,τριουζα,τετραουζα,αν δε σας αρεσουν τα ουζα εχουμε τσιπουρα...

αυτή λενε

Τελευταία φορά την θυμάμαι στο Ιάσωνος 46 όροφος με φουλ προγραμματάκι  :grin: :grin: και τους ινδοπακιστανούς να κάνουν ουρά στο σαλόνι  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Κλασικά η εικοσάχρονη ρουμάνα Σιμόνα, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούτσικο πρόσωπο, μεσαίο ωραίο στήθος, καλοφτιαγμένο κορμί με καλλίγραμμη κωλάρα (με ίχνη κυττατίτιδας) και ωραίες ποδάρες. Σε απλό.
όσες φορές πέρασα ανακοίνωνε κώλο... :think:

υγ. για άλλη μια φορά μπράβο Φανούρη!

Καλημέρα παιδιά μετάμεσονύκτια βόλτα σε μετάξι αρχικα και φυλής έτσι έχουμε τα εξης απο την τριτη βάρδια

Κολωνου47 ισόγειο Σουζάνα  ηταν δωμάτιο δεν την είδα μάλλον θα εννοεί την Ζάνα πιστεύω,στον Όροφο Μαρια νεαρή κοπελα απο Μολδαβία κοντό καστανό μαλλί ωραίο σώματακι και φατσα
η Ζάνα κάνει αυστηρά και μόνο την 2η βάρδια...
στην 3η που πήγες ήταν η Σούζη/Σουζάνα, το γκιλφ με το καρέ ξανθό μαλλί από Ιάσονος 1Β δεξιά και ανακοινώνει φουλ πρόγραμμα...
την ίδια την είχε πάρει το μάτι μου και κάπου αλλού στην 2η βάρδια αλλά δεν θυμάμαι που...

υγ. σούπερ ενημέρωση αυτή όπως και όλες σου και πολλά μπράβο φίλε αόρατε!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
όσες φορές πέρασα ανακοίνωνε κώλο... :think:

υγ. για άλλη μια φορά μπράβο Φανούρη!
η Ζάνα κάνει αυστηρά και μόνο την 2η βάρδια...
στην 3η που πήγες ήταν η Σούζη/Σουζάνα, το γκιλφ με το καρέ ξανθό μαλλί από Ιάσονος 1Β δεξιά και ανακοινώνει φουλ πρόγραμμα...
την ίδια την είχε πάρει το μάτι μου και κάπου αλλού στην 2η βάρδια αλλά δεν θυμάμαι που...

υγ. σούπερ ενημέρωση αυτή όπως και όλες σου και πολλά μπράβο φίλε αόρατε!
Γεια σου fystiki ευχαριστώ για την επισήμανση να σαι καλά.Τώρα δεν ξέρω αν η Ζάνα συνεχίζει ακόμα στο Αδάνων πρωι

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γειά σας!
Απογευματινή βάρδια δούλευαν οι εξής κοπέλες:
ΜΑ 22 στο ισόγειο το φαλαινοθηρικό μιλφ απο Ρωσία Τζούλια. Ψηλή,με μακριά καστανά μαλλιά,μεγάλα μαστάρια.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μ.Α 22 όροφος ήταν μαύρη γαζέλα κανονικών κιλών.Απλό.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ισόγειο η επιστροφή της Σόνιας που πριν μία εβδομάδα έκανε μία απόπειρα να δουλέψει στο Φυλής 74 υπόγειο.Μαύρα παλιά πλέον κάτω απο τους ώμους και τώρα εμφανίζεται στο σαλόνι με σουτιέν.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η Νικόλ απο Μολβαδία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανοκόκκινα μαλλιά θυσανωτά ως τους ώμους,λευκό δέρμα και χονδρή μύτη.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο,μία καινούρια,κοντή,παχουλή και πλαδαρή με μακριά καστανά μαλλιά.Καλά Ελληνικά.Απλό.
Στο Μ.Α 28 ήταν η Φλώρα,γεματούλα,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους και μελαμψό δέρμα.Απλό.
Στο Μ.Α 25 το αριστερό όπως ανεβαίνουμε κλειστό ενώ το δεξί είχε την καινούρια κοπέλα 1 εβδομάδας με όνομα Μαρία.Κοντή,με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο η Νίνα απο το Καλλέργη 33,Λιοσίων 79 και προσφάτως το Κολωνού 47 ισόγειο.Κοντή,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,καστανόξανθα μαλλιά,κοντόλαιμη,λεπτή.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν η Ναταλία.Λεπτή,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό ανακοινώθηκε.
Στο Ιάσωνος 27στο υπόγειο η Ροζαλίντα απο Αλβανία που εργάζεται τα πρωινά στον όροφο του Ιάσωνος 37 και παλιότερα στα ΜΑ 20&22.Κανονικών κιλών αν και έχει βάλει λίγα κιλά που δεν της πάνε,μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν η Ντιάνα,κοντή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και μία καινούρια καβλιάρα με όνομα Ντενίσα,ψηλή,με μακριά καστάνα μαλλιά και λεπτή.Και οι δύο αρχίσανε να με θωπεύουν στο σαλόνι για να μπω.Απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.Ο όροφος κλειστός.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας εργαζόταν η Καρίνα που είχα δοκιμάσει με καλά αποτελέσματα στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο.Ψηλή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μακριά καστανόμαυρα μαλλιά απο κατάμαυρα που τα είχε,λεπτή,με όμορφο κορμί και καβλιάρικο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.Πέρασα ξανά.Το αποτέλεσμα αυτήν την φορά; Κούφαλα καρύδια! Με το που μπήκε στο δωμάτιο μου λέει να κάνω σιγά γιατί πονάει, μου θύμισε τον χρόνο και στο σεξ τραβιόταν συνέχεια γιατί πονούσε.Άρχισε να πονηρεύει και αυτή και γρήγορα μάλιστα.Την πήδηξα απτόητος την έχυσα και άλλαξα κατεύθυνση για κάτι πιο δυνατό.
Στο Βέργας 6 στον ημιόροφο παίζει κλασσικά η Πατρίτσια,γεματούλα,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Με γυμνό τσιμπούκι.Εργαζόταν παλιότερα Αλκιβιάδου 16Β και πρόκειται για την πιο νεαρή Πατρίτσια όχι την ώριμη που παίζει ακόμα Αλκιβιάδου 16Α.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο η Ναταλύ Τσιαντάκης με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 2 η Μαρία απο το Διδύμου 20 προσφάτως και Διδύμου 8 ισόγειο παλιότερα.Κοντή,σώμα με πιασιματάκια,μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Επιεικώς μέτριας εμφάνισης με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο αριστερό μαγαζί η υπηρεσία είπε ότι είχε καινούρια κοπέλα και μας παρουσίασε την Κάτια που είναι φυσικά η Κατερίνα απο τα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12 παλιότερα καθώς και τα Βέργας 3 και Μαραθώνος 59 προσφάτως.Ψηλή κοπέλα,με πιασιματάκια,μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,με σιλικονάτα βυζιά και επηρμένη αρκετά.Την είχα δοκιμάσει πολύ παλιά και ήταν φόλα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο δεξιά ήταν κλασσικά η Γιούλια,ψηλή,κανονικών κιλών και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους πιασμένα πίσω.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 3 στον όροφο ήταν η Εύα κλασσικά,κοντή,με λίγα πιασιματάκια,καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Μέτρια επιεικώς.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Λιοσίων 76 στον όροφο ήταν η Μελίνα η οποία επέστρεψε,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Λευκό δέρμα.Μαζί της η Ελένη, στον ίδιο σωματότυπο με Μελίνα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους και λευκό δέρμα.Φουλ πρόγραμμα και για τις 2.
Στο Διδυμου 27 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Σουζάνα απο το Ιάσωνος 1 μεσαίο και Ιάσωνος 36 αυλή.Γκράνυ,κοντή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Η δεύτερη ήταν η Ντιάνα,ώριμη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα.Η Ντιάνα έχει εργαστεί και Ιουλιανού προσφάτως αλλά και σαν Μαρία στο Μ.Α 22 ισόγειο.Επίσης παλιότερα έχει περάσει και απο Ιωαννίνων 3 καθώς και Κων/πόλεως 166 ισόγειο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο η Αλεξάνδρα η "Σέρβα" σε απλό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό η Λάνα.Νεαρή,ρωσόφωνη,γεματούλα,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και λευκό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι.Το αριστερό κλειστό.
Στο Φυλής 71 στον όροφο η Τζούλια κλασσικά με γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα και κώλο.Μαζί της και μία καινούρια κοπέλα με όνομα Ρωξάνα,με γυμνό τσιμπούκι.Ξανθά πλατινέ μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια και κωλάρα και κάποια τατού στο σώμα της.Την Ρωξάνα την έχω ξαναπετύχει και παλιότερα σε κάποιο σπίτι νομίζω Φωκαίας 17.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Άννα.Καστανόξανθά μαλλιά,προς το καρέ,σώμα με πιασιματάκια και κωλάρα.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η Ιωάννα η οποία εργαζόταν και παλιότερα στα 69άρια.Επιστροφή απο Μεταξουργείο.Κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν η Λάουρα,γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Πλέον ανακοινώνει απλό.
Ο όροφος του 86 κλειστός.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο ήταν η Μόνικα με κώλο στο πρόγραμμα.Αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά κοντά,βυζάρες.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Εμμανουέλα.Αθίγγανη,λεπτή αν και πρέπει να έχει βάλει λίγα κιλά,με καστανόμαυρα μαλλιά μακριά πιασμένα αλογοουρά και χαρακτηριστική ποντικόφατσα.Απλό ανακοινώνει.
Στο Φυλής 65 στον όροφό ήταν μία κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών με μακριά καστανόξανθά μαλλιά.Σε απλό πρόγραμμα.Καλά σχετικά Ελληνικά.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα με όνομα Καρολίνα η Καρολάιν κατά την Εύα.Κοντή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κανωνικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 17 στον όροφο ήταν η Ξένια με απλό πρόγραμμα.Πρόκειται για κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών.
Στο Φώκαιας 19 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών,κοντή,με καστανόξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς.Απλό πρόγραμμα.Μέτριας εμφανίσεως.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο η Νίκη-Ρομπέρτα.Απλό πρόγραμμα.Λεπτή,κοπέλα με μακριά καστανά μαλλιά.
Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο η Λουίζα,κοπέλα λεπτή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους με χαρακτηριστική λεπτή φωνή.Απλό πρόγραμμα.Η Λουίζα εργαζόταν και Φυλής 84&86.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο σε ντουέτο η Σιμόνα το φίδι με την ανανεώμενη της εμφάνιση.Μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών.Με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μαζί της η Λαρίσα απο το Κολωνού 11 όροφος,λεπτή,με καστανόξανθά πλέον μαλλιά ως τους ώμους,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα.Και για την Λαρίσα ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η Άννα η Άνυ η πορνοστάρ.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο το στανταράκι μου το Χριστινάκι η Ελληνοουκρανέζα.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Πέρασα φυσικά στο δωμάτιο και ήταν πολύ σούπερ για ακόμα μία φορά.
Καλά να περνάτε κύριοι!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αυτή λενε
Ορθώς το θέτεις.
Και ακριβέστατα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

αυτή λενε
Καλημέρα σύμφωνα με ανεπιβεβαιωτη πληροφορία απο εξωθεσμικο συναγωνιστή με επιφύλαξη υπάρχει περίπτωση απο βδομάδα να ξεκινήσει στο Βουρβαχη19 οπου είχε δουλέψει και παλιότερα θα δουμε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
"Κατά πληροφορίες μου", έσκασε μύτη στην Αθήνα (με στόχο να δουλέψει) η Κάρλα η καύλα που είχε σταματήσει το πήδημα για αρκετό καιρό.
Δεν ξέρω αν θα πιάσει δουλειά σε μπουρδέλο ή στούντιο, κάπου θα πιάσει πάντως.
Παρακαλείται όποιος την δει κάπου, να ρίξει ένα σύρμα εδώ.
Απο Τριτη και για δυο μηνες περιπου  στην στουντιο αλυσιδα Βουρβαχη 19  - Η.Ηλιου 82

;) ;) ;) ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
λογω τριημερου η κινηση ειναι ηρεμη (ακομη ποιο ηρεμη απο προηγουμενες μερες) κορασις τις προαλλες ειχε βγει στον δρομο και φωναζε οτι οι ελληνες δεν γαμουν πλεον ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ενα μπραβο στους ενημερωτες που ενημερωνουν τα μελη και τους επισκεπτες του παρον ιστοτοπου !!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975

kinikos777

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λογω τριημερου η κινηση ειναι ηρεμη (ακομη ποιο ηρεμη απο προηγουμενες μερες) κορασις τις προαλλες ειχε βγει στον δρομο και φωναζε οτι οι ελληνες δεν γαμουν πλεον ...
Ποια κορασίδα ήταν φιλε?

kinikos777

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom