Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (16 μέλη και 151 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σωστός ο Κόμπρας.

Αν δεν είναι εκεί ρίξε μια ματιά στον όροφο του 54.

Και αν την πάρεις (και αν θες βέβαια) ρίξε μας κι ένα μικρό ραπόρτο πως είναι και τί παίζει στα ενδότερα.  ;)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Σωστός ο Κόμπρας.

Αν δεν είναι εκεί ρίξε μια ματιά στον όροφο του 54.

Και αν την πάρεις (και αν θες βέβαια) ρίξε μας κι ένα μικρό ραπόρτο πως είναι και τί παίζει στα ενδότερα.  ;)

Για 54 όροφο ξέρω ότι δουλεύει η Γιάννα τουλάχιστον πρωινά.Θα κοιτάξω και κει πάντως.Απλά την είχα χάσει τη Νάταλι και είναι παιχνιδιάρικο μωρό και καλό από εμφάνιση

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για 54 όροφο ξέρω ότι δουλεύει η Γιάννα τουλάχιστον πρωινά.Θα κοιτάξω και κει πάντως.Απλά την είχα χάσει τη Νάταλι και είναι παιχνιδιάρικο μωρό και καλό από εμφάνιση

Φίλε μου εσύ ρωτούσες για πρωί;  :-

Γιατί εμείς αναφερόμασταν στην απογευματινή βάρδια - στο λέω σε περίπτωση που είσαι μακρυά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Τα ξέρουμε αυτά ρε κλώνε.

Και το Κολωνού 32β ανακαινίζεται και το Κολωνού 11 ισόγειο στο σαλόνι και στα δωμάτια με ντουζιέρες και καινούρια κρεββατια και το Κολωνού 15α με ντουζιέρες και το Κολωνού 15β με ανακαίνιση δωματίων.

Και από τον ρουφιάνο που σού τα είπε θα μάθω και ποιος είσαι κλωνάρι του κεράτα.

μετα τις ανακαινισεις στα υπολοιπα τσαρδια εκτος του onlygreekαδικου μυριζομαι και αυξημενο αντιτιμο για να σπρωξεις  :knockinb:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Φίλε μου εσύ ρωτούσες για πρωί;  :-

Γιατί εμείς αναφερόμασταν στην απογευματινή βάρδια - στο λέω σε περίπτωση που είσαι μακρυά.

Όχι φίλε δεν με νοιάζει ποιά βάρδια δουλεύει.Απλά να πετύχω το μωρό.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Προς τι ομως το κοστος για ντουζιερες και νεα σαλονια;
Για να μη σε λενε απο μοχα,μποχα μυστη μου  :)
Πολυ αξιολογη κινηση αυτη,αν αρχιζουν και βαζουν ντουζιερες στα παραπανω οικηματα
Οσοι ιδιοκτητες οικων ειναι εξυπνοι και προχωρημενοι,η τοποθετηση ντουζιερας ειναι η πρωτη κινηση που πρεπει να κανουν
Ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες ειναι απολυτως απαραιτητο

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Για να μη σε λενε απο μοχα,μποχα μυστη μου  :)
Πολυ αξιολογη κινηση αυτη,αν αρχιζουν και βαζουν ντουζιερες στα παραπανω οικηματα
Οσοι ιδιοκτητες οικων ειναι εξυπνοι και προχωρημενοι,η τοποθετηση ντουζιερας ειναι η πρωτη κινηση που πρεπει να κανουν
Ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες ειναι απολυτως απαραιτητο
Κρατώντας όμως το αντίτημο χαμηλά, φοβάμαι ότι όποια προσπάθεια και αν γίνει στην αναβάθμιση των υποδομών, πολύ γρήγορα θα απαξιωθούν και θα επανέλθουμε στα σημερινά. Δηλαδή με 10,00 Ευρώ, τι συντήρηση και καθαρισμός θα υπάρχει? γρήγορα θα φτάσουν σε σημείο που θα σιχαίνεσαι να πατήσεις στην ντουζιέρα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Aντε και να παει 15,λογικο ειναι,βαλε και εξοδα προφυλακτικου και χαρτιου να σκουπιστεις
Οι μονοι που θα δικαιουνται εκπτωση θα ειναι ο cobra με τον kostaki κατα περιπτωση

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στο Φυλής 65 όροφος μουναροπιπίνα...
Η καστανόξανθη Ντιάνα επέστρεψε και αυτή μετά την Μπιάνκα...
Με πανέμορφο αγγελικό προσωπάκι και με πολύ ωραίο κορμί με προκλητικό κωλαράκι...
Από δωμάτιο βγήκε ένα μαυριδερό τσιγγανογυφτοειδές που -υπό φυσιολογικές συνθηκες-την Ντιάνα δεν θα την έβλεπε ούτε στον ύπνο του...
Και όμως βγήκε και έκανε παράπονα για την κοπέλα...

3η καταθεση εγινε Φυλης65 οροφο στη μουναρα Μπιακα(η Ντιανα δεν ειμαι σιγουρος). Προκειται για την καστανομαλλα πανεμορφη κοπελα που δουλευε στην αλυσισα Συγγρου144, Ισμηνης κλπ κλπ... Ομολογουμενως καλουτσικη και αυτη, παρα πολυ βελτιωμενη σε σχεση με το 2010 που την ειχα γαμησει στο Φυλης69 που ηταν τεραστια φολα, καθαρη ευγενικη με καλα προκαταρκτηκα και πεντακαθαρο μουνακι με μεγαλα μουνοχειλα που δε χορταινα να το γλειφω, αλλα το υπεραπλο προγραμα και χωρις γλωσσοφιλα που ακολουθησε, :shit: μου προσεφερε λιγοτερη ηδονη και απο μαλακια με το αριστερο χερι, αρχισε να μου πεφτει και την εδιωξα.

Ερώτηση: Άλλη κοπέλα η Μπιάνκα και άλλη η Ντιάνα ? ? ?

Ευχαριστώ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε άσχετε παπαρίδη Κρέταν μη σού βάλω το Σκαραβαίο στον κώλο αφού δεν ξέρεις από Μεταξουργείο τί μιλάς;

Ένας άνθρωπος που κάνει τέτοια κίνηση- επένδυση νομίζεις ότι θα περιμένει τα 10ρικα για να συντηρήσει την επένδυσή του;

Ακόμη και ο νέος φωτισμός των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι πανάκριβος-μόνο μια λάμπα κοστίζει 140 ευρώ.

Υπάρχει το οικονομικό υπόβαθρο για τα περαιτέρω-μέχρι και νέο στούντιο θα ανοίξει στον Βοτανικό.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
H ίδια είναι,απλά από μπιανκα τώρα την λενε ντιανα συνθετα
Δεν έχεις κάνει λάθος dude

Αμαντέους,δικό μου το λάθος-πρόκειται για την ίδια κοπέλα.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση . . . . .

Να είστε καλά & να περνάτε ακόμα κα(υ)λύτερα . . .

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Aντε και να παει 15,λογικο ειναι,βαλε και εξοδα προφυλακτικου και χαρτιου να σκουπιστεις
Οι μονοι που θα δικαιουνται εκπτωση θα ειναι ο cobra με τον kostaki κατα περιπτωση
Σε αυτή την περίπτωση θα χαθεί ένα μεγάλο μέρος του target group για το οποίο και το +5,00 είναι απαγορευτικό. Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε.

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Θέλω τις απόψεις σας για τις top 3 τσιγγάνες του Μεταξιού
:wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom