You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Σωστός ο Κόμπρας.
Αν δεν είναι εκεί ρίξε μια ματιά στον όροφο του 54.
Και αν την πάρεις (και αν θες βέβαια) ρίξε μας κι ένα μικρό ραπόρτο πως είναι και τί παίζει στα ενδότερα. ;)
Για 54 όροφο ξέρω ότι δουλεύει η Γιάννα τουλάχιστον πρωινά.Θα κοιτάξω και κει πάντως.Απλά την είχα χάσει τη Νάταλι και είναι παιχνιδιάρικο μωρό και καλό από εμφάνιση
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Για 54 όροφο ξέρω ότι δουλεύει η Γιάννα τουλάχιστον πρωινά.Θα κοιτάξω και κει πάντως.Απλά την είχα χάσει τη Νάταλι και είναι παιχνιδιάρικο μωρό και καλό από εμφάνιση
Φίλε μου εσύ ρωτούσες για πρωί; :-
Γιατί εμείς αναφερόμασταν στην απογευματινή βάρδια - στο λέω σε περίπτωση που είσαι μακρυά.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.595
- Πόντοι
- 41.129
Τα ξέρουμε αυτά ρε κλώνε.
Και το Κολωνού 32β ανακαινίζεται και το Κολωνού 11 ισόγειο στο σαλόνι και στα δωμάτια με ντουζιέρες και καινούρια κρεββατια και το Κολωνού 15α με ντουζιέρες και το Κολωνού 15β με ανακαίνιση δωματίων.
Και από τον ρουφιάνο που σού τα είπε θα μάθω και ποιος είσαι κλωνάρι του κεράτα.
μετα τις ανακαινισεις στα υπολοιπα τσαρδια εκτος του onlygreekαδικου μυριζομαι και αυξημενο αντιτιμο για να σπρωξεις
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
μετα τις ανακαινισεις στα υπολοιπα τσαρδια εκτος του onlygreekαδικου μυριζομαι και αυξημενο αντιτιμο για να σπρωξεις
Μπαααααα... ;)
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Φίλε μου εσύ ρωτούσες για πρωί; :-
Γιατί εμείς αναφερόμασταν στην απογευματινή βάρδια - στο λέω σε περίπτωση που είσαι μακρυά.
Όχι φίλε δεν με νοιάζει ποιά βάρδια δουλεύει.Απλά να πετύχω το μωρό.
ωραιο μωρο το γνωριζω αλλα δεν το τιμησα . αν την βρω θα την τεσταρωΌχι φίλε δεν με νοιάζει ποιά βάρδια δουλεύει.Απλά να πετύχω το μωρό.
Μπαααααα... ;)
Προς τι ομως το κοστος για ντουζιερες και νεα σαλονια;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Προς τι ομως το κοστος για ντουζιερες και νεα σαλονια;
Δηλαδή;
Προφανώς ρωτάς για ποιο λόγο γίνονται τέτοιου είδους ανακαινίσεις;
Και μάλιστα στο Μεταξουργείο...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Για να μη σε λενε απο μοχα,μποχα μυστη μουΠρος τι ομως το κοστος για ντουζιερες και νεα σαλονια;
Πολυ αξιολογη κινηση αυτη,αν αρχιζουν και βαζουν ντουζιερες στα παραπανω οικηματα
Οσοι ιδιοκτητες οικων ειναι εξυπνοι και προχωρημενοι,η τοποθετηση ντουζιερας ειναι η πρωτη κινηση που πρεπει να κανουν
Ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες ειναι απολυτως απαραιτητο
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Κρατώντας όμως το αντίτημο χαμηλά, φοβάμαι ότι όποια προσπάθεια και αν γίνει στην αναβάθμιση των υποδομών, πολύ γρήγορα θα απαξιωθούν και θα επανέλθουμε στα σημερινά. Δηλαδή με 10,00 Ευρώ, τι συντήρηση και καθαρισμός θα υπάρχει? γρήγορα θα φτάσουν σε σημείο που θα σιχαίνεσαι να πατήσεις στην ντουζιέρα...Για να μη σε λενε απο μοχα,μποχα μυστη μου
Πολυ αξιολογη κινηση αυτη,αν αρχιζουν και βαζουν ντουζιερες στα παραπανω οικηματα
Οσοι ιδιοκτητες οικων ειναι εξυπνοι και προχωρημενοι,η τοποθετηση ντουζιερας ειναι η πρωτη κινηση που πρεπει να κανουν
Ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες ειναι απολυτως απαραιτητο
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Στο Φυλής 65 όροφος μουναροπιπίνα...
Η καστανόξανθη Ντιάνα επέστρεψε και αυτή μετά την Μπιάνκα...
Με πανέμορφο αγγελικό προσωπάκι και με πολύ ωραίο κορμί με προκλητικό κωλαράκι...
Από δωμάτιο βγήκε ένα μαυριδερό τσιγγανογυφτοειδές που -υπό φυσιολογικές συνθηκες-την Ντιάνα δεν θα την έβλεπε ούτε στον ύπνο του...
Και όμως βγήκε και έκανε παράπονα για την κοπέλα...
3η καταθεση εγινε Φυλης65 οροφο στη μουναρα Μπιακα(η Ντιανα δεν ειμαι σιγουρος). Προκειται για την καστανομαλλα πανεμορφη κοπελα που δουλευε στην αλυσισα Συγγρου144, Ισμηνης κλπ κλπ... Ομολογουμενως καλουτσικη και αυτη, παρα πολυ βελτιωμενη σε σχεση με το 2010 που την ειχα γαμησει στο Φυλης69 που ηταν τεραστια φολα, καθαρη ευγενικη με καλα προκαταρκτηκα και πεντακαθαρο μουνακι με μεγαλα μουνοχειλα που δε χορταινα να το γλειφω, αλλα το υπεραπλο προγραμα και χωρις γλωσσοφιλα που ακολουθησε, μου προσεφερε λιγοτερη ηδονη και απο μαλακια με το αριστερο χερι, αρχισε να μου πεφτει και την εδιωξα.
Ερώτηση: Άλλη κοπέλα η Μπιάνκα και άλλη η Ντιάνα ? ? ?
Ευχαριστώ
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ρε άσχετε παπαρίδη Κρέταν μη σού βάλω το Σκαραβαίο στον κώλο αφού δεν ξέρεις από Μεταξουργείο τί μιλάς;
Ένας άνθρωπος που κάνει τέτοια κίνηση- επένδυση νομίζεις ότι θα περιμένει τα 10ρικα για να συντηρήσει την επένδυσή του;
Ακόμη και ο νέος φωτισμός των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι πανάκριβος-μόνο μια λάμπα κοστίζει 140 ευρώ.
Υπάρχει το οικονομικό υπόβαθρο για τα περαιτέρω-μέχρι και νέο στούντιο θα ανοίξει στον Βοτανικό.
Ένας άνθρωπος που κάνει τέτοια κίνηση- επένδυση νομίζεις ότι θα περιμένει τα 10ρικα για να συντηρήσει την επένδυσή του;
Ακόμη και ο νέος φωτισμός των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι πανάκριβος-μόνο μια λάμπα κοστίζει 140 ευρώ.
Υπάρχει το οικονομικό υπόβαθρο για τα περαιτέρω-μέχρι και νέο στούντιο θα ανοίξει στον Βοτανικό.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ερώτηση: Άλλη κοπέλα η Μπιάνκα και άλλη η Ντιάνα ? ? ?
Ευχαριστώ
Αμαντέους,δικό μου το λάθος-πρόκειται για την ίδια κοπέλα.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
H ίδια είναι,απλά από μπιανκα τώρα την λενε ντιανα συνθεταΕρώτηση: Άλλη κοπέλα η Μπιάνκα και άλλη η Ντιάνα ? ? ?
Ευχαριστώ
Δεν έχεις κάνει λάθος dude
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
H ίδια είναι,απλά από μπιανκα τώρα την λενε ντιανα συνθετα
Δεν έχεις κάνει λάθος dude
Αμαντέους,δικό μου το λάθος-πρόκειται για την ίδια κοπέλα.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση . . . . .
Να είστε καλά & να περνάτε ακόμα κα(υ)λύτερα . . .
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Σε αυτή την περίπτωση θα χαθεί ένα μεγάλο μέρος του target group για το οποίο και το +5,00 είναι απαγορευτικό. Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε.Aντε και να παει 15,λογικο ειναι,βαλε και εξοδα προφυλακτικου και χαρτιου να σκουπιστεις
Οι μονοι που θα δικαιουνται εκπτωση θα ειναι ο cobra με τον kostaki κατα περιπτωση
rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Αλλωστε πινω και την πορτοκαλαδιτσα μου μετα και οπου να ναι ερχεται και ο καφες απο Μαλαισια
μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K