Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (16 μέλη και 261 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνοπτική Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...

▪Κολωνού 15α:
Για όσους την έψαχναν το Σακιράκι,εμφανίσθηκε!Με το μπάνικο κωλαράκι του και τα ωραία τσιμπουκόχειλα του!
Μαζί της η μελαχροινή ψηλή Πάολα.

▪Κολωνού 15β:
Η πολύ αδύνατη μελαχροινή πιπίνα Άννα και η κοντή μελαχροινή Άντζελα με την χαρακτηριστική ξεπετόφατσα.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η ψηλή καστανόξανθη Χριστίνα,η γνωστή πιτσιρίκα με το ωραίο κορμί και με μπάνικο κωλαράκι - με σέξυ μαύρο στριγκάκι!

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Λάουρα η μικρούλα με το αγγελικό προσωπάκι και τα ανοικτά μάτια και με μοντελέ κορμί.

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Λαρίσα η σκουρόδερμη πιτσιρίκα με το ωραίο σώμα.

▪Κολωνού 32β:
Η ξανθιά πιπινοΜέγκυ και η μελαχροινή βυζοΜισέλ.

▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Η ξανθιά Ηλέκτρα με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο σώμα με μικρό στήθος και με προκλητικό κωλαράκι - με ωραία λευκά εσώρουχα.
Μαζί της η Κατερίνα η μιλφάρα με τις βυζάρες.

▪Κολωνού 32γ:
Η κοκκινομάλλα πολύ αδύνατη Άννα με την παπαγαλίσια μύτη.

Στην Ιάσωνος...

43:
Η καστανή πλέον (από ξανθιά) Ιωάννα με τα μεγάλα μάτια και το γεμάτο ατσούμπαλο σώμα.
Μαζί της η ξανθιά Αλίνα η κοντή κοπέλα με το μέτριο πρόσωπο και το ζουμερό κορμί - από Ιάσωνος 30 και 33.

46 αριστερά:
Η Βέρα.

46 ισόγειο:
Η Σάρα με τις βυζάρες.

46 όροφος:
Η Μαρία η ξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας και η Νικόλ/Νίκη μια κοπέλα με σπασμένο πρόσωπο και με κορμί ψιλοατσούμπαλο που συνήθως είναι στο Ιάσωνος 44 δεξιά.

44 αριστερά:
Η νταρντανοΜανταλένα με το σουηδικό πρόσωπο.

44 δεξιά:
Η μελαχροινή Σόνια που έχει πάρει αρκετά κιλά.

37 ισόγειο:
Η μελαχροινή μουνάρα Γκαμπριέλα.
Πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο,κορμί ελαφρώς ζουμερό και με ωραία γεμάτα βυζιά.
Είναι η Γκαμπριέλα από Κολωνού 23 ισόγειο και Ιάσωνος 20α και β.

37 όροφος:
Η μελαχροινή μουναροπιπίνα Κορίνα με το ωραίο αδύνατο κορμάκι.

33:
Η Μαρία με τα σκιστά μάτια και τον λάτιν κώλο.

36:
Η Σοφία το κοκκινομάλλα Κο μιλφ με το γεμάτο κορμί και τις βυζάρες και η γνωστή γυρολόγος μπαζοΜαγδαλένα.

31 υπόγειο:
Η Αλίνα η ξανθιά Ρωσίδα μιλφ με το ανοικτό χρώμα δέρματος,το θηλυκό πρόσωπο και το γεμάτο κορμί.

30 υπόγειο:
Η Λαρίσα.Μελαχροινή κοντούλα πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και σκιστά μάτια και ολίγον τι γεματούλα με κυτταριδοκώλο.

30 όροφος:
Το Τζεσικάκι με το μπάνικο κωλαράκι.

27α:
Η ξανθιά βυζαρού Έλενα με το ωραίο πρόσωπο.

20γ:
Η Βανέσα το μικρόσωμο ωραίο πολύ αδύνατο τσουρκοπιπινάκι με το κοριτσίστικο προσωπάκι.

20β:
Η ξανθιά μπαζοΣουζάννα με το ατσούμπαλο κορμί.

20α:
Η Τζανίνα πάλι κάποιον έβριζε και με κάποιον άλλον τσακωνόνταν αλλά λόγω αναδουλειάς έβγαλε τα βυζάκια της έξω...

19α:
Κλασσικά η Βαλέρια με το πονηρό προσωπάκι και το ωραίο σώμα.

10:
Ισόγειο,η μελαχροινή Αλίνα.Πιτσιρίκα με όμορφο κοριτσίστικο  προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο κορμί με μικρό στήθος και με απίθανο κωλαράκι.

1γ:
Η ξανθιά λεπτή Μίνα και η κοκκινομάλλα Ελένη με το πρόσωπο Ελληνίδας και το κορμί με λίγα πιασίματα.

1β:
Αριστερά,η ξανθιά Ρίτα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί-και με ελευθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Δεξιά,η καστανή Κάτια.Η ψηλή πιτσιρίκα με το ωραίο πρόσωπο και το ελαφρώς ζουμερό σώμα.
Είναι η Κάτια από Κολωνού 30 όροφος.

1α:
Η Βερόνικα και η Ειρήνη οι δύο κοντές ζουμερές μελαχροινούλα με τα γλυκά προσωπάκια.

2α:
Η μελαχροινή Αντριάννα με το συμπαθητικό πρόσωπο και με σχετικά ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης...

▪Κολωνού 48:
Η ξανθιά πιτσιρίκα Αντριάννα με το όμορφο προσωπάκι και το ωραίο κορμάκι.
Μαζί της η καστανή νταρντάνα Χριστίνα με βυζάρες,κωλάρα,μπουτάρες και με πάρα πολλά τατουάζ.

▪Κολωνού 53:
Η Σιμόνα με τις βυζάρες και η θεία Εύα με φουλ πρόγραμμα.

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 15:
Η Φωτεινή Γκμοχ και η Άννα η ξανθιά γεματούλα γυρολόγος με το ωραίο πρόσωπο και με απίθανες βυζάρες.

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 25:
Δεξιά,η μελαχροινή γεματούλα Άντρεα με το γλυκό πρόσωπάκι από Ιάσωνος 44 και 46 και μια Μαρία κοντή με μέτριο πρόσωπο και με σχετικά καλό,ψιλο αδύνατο σώμα.

Αριστερά,η Δώρα με συμπαθητικό-θηλυκό πρόσωπο και με κορμί με ωραία πιασιματάκια και με καλό κώλο τον οποίο και δίνει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια πειτε μου σας παρακαλω,η Λαουρα που δουλευει στην Κολωνου 27 ή 29 (ανεβαινεις καποια σκαλακια βγαινουν 2 κοπελες μαζι) γυσε απο Ρουμανία?
  Η Ανέτα γυρισε απο (Τσεχία) ? :2funny:
    Για γραψτε μου σας παρακαλω  :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Συνοπτική Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...

▪Κολωνού 15α:
Για όσους την έψαχναν το Σακιράκι,εμφανίσθηκε!Με το μπάνικο κωλαράκι του και τα ωραία τσιμπουκόχειλα του!
Μαζί της η μελαχροινή ψηλή Πάολα.

▪Κολωνού 15β:
Η πολύ αδύνατη μελαχροινή πιπίνα Άννα και η κοντή μελαχροινή Άντζελα με την χαρακτηριστική ξεπετόφατσα.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η ψηλή καστανόξανθη Χριστίνα,η γνωστή πιτσιρίκα με το ωραίο κορμί και με μπάνικο κωλαράκι - με σέξυ μαύρο στριγκάκι!

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Λάουρα η μικρούλα με το αγγελικό προσωπάκι και τα ανοικτά μάτια και με μοντελέ κορμί.

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Λαρίσα η σκουρόδερμη πιτσιρίκα με το ωραίο σώμα.

▪Κολωνού 32β:
Η ξανθιά πιπινοΜέγκυ και η μελαχροινή βυζοΜισέλ.

▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Η ξανθιά Ηλέκτρα με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο σώμα με μικρό στήθος και με προκλητικό κωλαράκι - με ωραία λευκά εσώρουχα.
Μαζί της η Κατερίνα η μιλφάρα με τις βυζάρες.

▪Κολωνού 32γ:
Η κοκκινομάλλα πολύ αδύνατη Άννα με την παπαγαλίσια μύτη.

Στην Ιάσωνος...

43:
Η καστανή πλέον (από ξανθιά) Ιωάννα με τα μεγάλα μάτια και το γεμάτο ατσούμπαλο σώμα.
Μαζί της η ξανθιά Αλίνα η κοντή κοπέλα με το μέτριο πρόσωπο και το ζουμερό κορμί - από Ιάσωνος 30 και 33.

46 αριστερά:
Η Βέρα.

46 ισόγειο:
Η Σάρα με τις βυζάρες.

46 όροφος:
Η Μαρία η ξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας και η Νικόλ/Νίκη μια κοπέλα με σπασμένο πρόσωπο και με κορμί ψιλοατσούμπαλο που συνήθως είναι στο Ιάσωνος 44 δεξιά.

44 αριστερά:
Η νταρντανοΜανταλένα με το σουηδικό πρόσωπο.

44 δεξιά:
Η μελαχροινή Σόνια που έχει πάρει αρκετά κιλά.

37 ισόγειο:
Η μελαχροινή μουνάρα Γκαμπριέλα.
Πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο,κορμί ελαφρώς ζουμερό και με ωραία γεμάτα βυζιά.
Είναι η Γκαμπριέλα από Κολωνού 23 ισόγειο και Ιάσωνος 20α και β.

37 όροφος:
Η μελαχροινή μουναροπιπίνα Κορίνα με το ωραίο αδύνατο κορμάκι.

33:
Η Μαρία με τα σκιστά μάτια και τον λάτιν κώλο.

36:
Η Σοφία το κοκκινομάλλα Κο μιλφ με το γεμάτο κορμί και τις βυζάρες και η γνωστή γυρολόγος μπαζοΜαγδαλένα.

31 υπόγειο:
Η Αλίνα η ξανθιά Ρωσίδα μιλφ με το ανοικτό χρώμα δέρματος,το θηλυκό πρόσωπο και το γεμάτο κορμί.

30 υπόγειο:
Η Λαρίσα.Μελαχροινή κοντούλα πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και σκιστά μάτια και ολίγον τι γεματούλα με κυτταριδοκώλο.

30 όροφος:
Το Τζεσικάκι με το μπάνικο κωλαράκι.

27α:
Η ξανθιά βυζαρού Έλενα με το ωραίο πρόσωπο.

20γ:
Η Βανέσα το μικρόσωμο ωραίο πολύ αδύνατο τσουρκοπιπινάκι με το κοριτσίστικο προσωπάκι.

20β:
Η ξανθιά μπαζοΣουζάννα με το ατσούμπαλο κορμί.

20α:
Η Τζανίνα πάλι κάποιον έβριζε και με κάποιον άλλον τσακωνόνταν αλλά λόγω αναδουλειάς έβγαλε τα βυζάκια της έξω...

19α:
Κλασσικά η Βαλέρια με το πονηρό προσωπάκι και το ωραίο σώμα.

10:
Ισόγειο,η μελαχροινή Αλίνα.Πιτσιρίκα με όμορφο κοριτσίστικο  προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο κορμί με μικρό στήθος και με απίθανο κωλαράκι.

1γ:
Η ξανθιά λεπτή Μίνα και η κοκκινομάλλα Ελένη με το πρόσωπο Ελληνίδας και το κορμί με λίγα πιασίματα.

1β:
Αριστερά,η ξανθιά Ρίτα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί-και με ελευθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Δεξιά,η καστανή Κάτια.Η ψηλή πιτσιρίκα με το ωραίο πρόσωπο και το ελαφρώς ζουμερό σώμα.
Είναι η Κάτια από Κολωνού 30 όροφος.

1α:
Η Βερόνικα και η Ειρήνη οι δύο κοντές ζουμερές μελαχροινούλα με τα γλυκά προσωπάκια.

2α:
Η μελαχροινή Αντριάννα με το συμπαθητικό πρόσωπο και με σχετικά ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα.
σακιρακι εννοεις την μαυρουλα :hi:

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στο Αχαρνών 85 η Μαρινάρα ήταν εκεί και τιμήθηκε διπλά. Γινόταν χαμός από αναμονή για δωμάτιο. Η ευγενέστατη υπηρεσία με είχε ήδη ενημερώσει από χτες ότι θα την πετύχω σήμερα και θα ναι απόγευμα εκτός κυριακής.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά μόλις τώρα και γυρίζοντας απο τη δουλεια εκανα μια στάση χωματιανου11ισογειο οπου η τσατσά μου παρουσίασε μια κοπελα που δεν έχω δει αλλη φορά Νίνα νεαρη πολύ κοντουλα μαυρο μακρί μαλλί σωμα κανονικό όχι αδύνατο φορά γυαλιά μυωπίας τίποτα το ιδιαίτερο αλλά κάτι διαφορετικό στην μοντέλοαλυσίδα συμπαθητική ηταν μπορεί να αρέσει σε όσους γουσταρουν Πετίτ παρουσίες καλό βράδυ

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
νωρις το βραδακι...

αλκαμενους 113,η αλινα και η ειρηνη η πολωνεζα η γνωστη γυρολογος μιλφ με το κοντο μαλλι.ρωτησα τι προγραμμα κανουν και δε μου ανεφεραν ελευθερο στοματικο.ειχα παει στο συγκεκριμενο οικο για τη μαρια,δυστυχως ελειπε...

το κνιδου απ οτι εχω καταλαβει εχει κλεισει

τροφωνιου 13 αριστερα ,ηλπιζα να βρω την ελενη,δυστυχως δουλευει νυχτα.παρουσες η ειρηνη η γνωστη περηφανη μελαχρινη γκιλφ και η ξανθια η γεματουλα που παιζει εκει.

τροφωνιου 13 δεξια η γατουλα μιλφ ριτα με το σεξακι της.ειχα καιρο να μπω μαζι της,την ρωτησα τι προγραμμα κανει,μου λεει "χορευω,τραγουδαω",τη ρωτησα για ελευθερο στοματικο ,"αν θες κανω" μου απαντησε...και συμπληρωσε "αλλα στο μουνακι βαζουμε καποτα,γιατι ερχονται πολλοι και ζητανε χωρις καποτα"!εχει φερει τον πανικο ο κομπρα με το ρομαντισμο του μου φαινεται

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Είδα μια κριτική του N. Smirni για τη βραζιλιάνα Μελίσσα στο στουντέλο Ιωαννίνων 3 στον πάνω όροφο. Επειδή χωρίς να τον ξέρω έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο γούστο του και στην κρίση του, προφανώς έχουμε όμοια γούστα,  πέρασα μια βόλτα και βρήκα το νέο μου στανταράκι μετά την απόσυρση της κινέζας Λιλή. Θα ακολουθήσει κριτική.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.164
Πόντοι
22.785
......

...... ένα γρήγορο πρωινό πέρασμα , άπο Αλκιβιαδου 16Γ , πραγματικά φιλότημα καί τα δύο κορίτσια Ντενίσα & Αλίνα....... κόστος συνευρεσης  duo full 40 ευρώ !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Είδα μια κριτική του N. Smirni για τη βραζιλιάνα Μελίσσα στο στουντέλο Ιωαννίνων 3 στον πάνω όροφο. Επειδή χωρίς να τον ξέρω έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο γούστο του και στην κρίση του, προφανώς έχουμε όμοια γούστα,  πέρασα μια βόλτα και βρήκα το νέο μου στανταράκι μετά την απόσυρση της κινέζας Λιλή. Θα ακολουθήσει κριτική.

που είναι η κριτική τύπε να ρίξω μια ματιά?  :sunglasses:

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881

Πρώτη συνάντηση πριν απο λίγο με Ελλη φ56.. Τι γλυκό μωρό είναι αυτό.. !! με αρκετά θα έλεγα προκατασκτικά. Ακολούθησε μετά από λίγο επίσκεψη σε Πατρίτσια φ66α. Τα καλύτερα μωροπίπινα απο όσα ξέρω τουλάχιστον στην περιοχή... :smitten: :smitten: :smitten:  Ευγε!!!

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
το πατρισιακι ειναι δροσερότατο πιπινι οτι πρέπει για την εποχή!!

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
τιτλοι, νομιζω θα επρεπε να αποδοθουν σε πιο παλιές καραβάνες του χώρου η μικρή είναι μια απλή μαθητευόμενη στην αυλή των άλλων κυριών
να κάνω και τις προτάσεις μου μιας και εχουμε όρεξη για πλάκα

Αλιόνα η Κόμισσα του στοματικού
Αλίνα η βασίλισσα των τσιγγανων
Τζινα η μαρκησία του πισοκολλητου
Αλεξανδρα η δουκισσα της καβλαντας
Αννα πιτσος η Βαρόνη της ορχεολειχίας (προσωπικά αρκετες φορές μου έκανε πίπα τυπου Αλιόνας)

Χριστίνα καζακσταν η Αντιβασιλέας των ιεροδούλων εδώ ο τίτλος πάει πραγματικά στο άτομο που σχεδόν στα τόσα χρόνια κανένας δεν έχει παράπονο απο αυτή τη γυναίκα, στην ομορφη παρουσία της και την εμφυτη ευγενεια της

και ψιτ είναι καθαρά για τη πλάκα ετσι μην πεταχτει κανεις και πει για το οτι δεν σεβομαστε τα κοριτσια αυτα
ισα ισα εγω οποτε πηγαινω μαζι τους περναω καλά

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
τιτλοι, νομιζω θα επρεπε να αποδοθουν σε πιο παλιές καραβάνες του χώρου η μικρή είναι μια απλή μαθητευόμενη στην αυλή των άλλων κυριών
να κάνω και τις προτάσεις μου μιας και εχουμε όρεξη για πλάκα

Αλιόνα η Κόμισσα του στοματικού
Αλίνα η βασίλισσα των τσιγγανων
Τζινα η μαρκησία του πισοκολλητου
Αλεξανδρα η δουκισσα της καβλαντας
Αννα πιτσος η Βαρόνη της ορχεολειχίας (προσωπικά αρκετες φορές μου έκανε πίπα τυπου Αλιόνας)

Χριστίνα καζακσταν η Αντιβασιλέας των ιεροδούλων εδώ ο τίτλος πάει πραγματικά στο άτομο που σχεδόν στα τόσα χρόνια κανένας δεν έχει παράπονο απο αυτή τη γυναίκα, στην ομορφη παρουσία της και την εμφυτη ευγενεια της

και ψιτ είναι καθαρά για τη πλάκα ετσι μην πεταχτει κανεις και πει για το οτι δεν σεβομαστε τα κοριτσια αυτα
ισα ισα εγω οποτε πηγαινω μαζι τους περναω καλά

respect :rockon:

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Δροσοπούλου έχουν ανοίξει τα 2 μαγαζάκια;(Το ενα ειναι στην Θασου)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Για καθαρά προσωπικούς και υποκειμενικούς λόγους θα την την τοποθετούσα στη θέση της Βασίλισσας,αλλά για λόγους σεβασμού στις πιο παλιές ιέρειες του χώρου δεν θα το τολμήσω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom