Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (20 μέλη και 171 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.656
Πόντοι
41.129
Το κακό είναι ότι εκεί μέσα δουλεύει και η μαϊμού η οποία τώρα τελευταία έχει βελτιωθεί αρκετά (γλύφει - ρουφάει αρχίδια, [size=12pt]γλύφει πλάγια ακάποτο πούτσο[/size] κλπ κλπ κλπ. Προσοχή βοεντουζιάζει επικίνδυνα τους λαιμούς). Δυστυχώς όμως γαμιέται και με άραβες αμφιβόλου υγιεινής. Ένα δεκάρικο το πλήρες σέρβις της μαϊμούς με υπονοούμενα επιπρόσθετης αμοιβής για ρομαντικά παιχνιδάκια.

τελευταια φορα που την ειχα παρει πανω απο 1 χρονο πριν- μου ειχε βαλει ισα ισα την καποτα πανω στο πουτσοκεφαλο και εγλειφε γυρω γυρω,της λεω παρε μου μονο πιπα χωρις καποτα και δε θα σε γαμησω...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Αλήθεια,τι νέα υπάρχουν από την επιστροφή της Ελένης-Αθηνάς της Πειραιώτισσας;Ας γράψουν κάτι αυτοί που... έφαγαν τον κόσμο ψάχνοντάς την!Δεν με πολυενδιαφέρει,απλώς κουβέντα να γίνεται...

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Όντως επέστρεψε προχτές.Ίσως μέχρι σήμερα να χει φύγει πάλι :grin:
Σιγά τη γκόμενα.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Την έχω πάρει.Μια χαρά με θυμόμουνα.Τυποποιημένη σαν τα LIDL.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Για να'μαστε δίκαιοι,έχει ένας ύφος... κάπως στο σαλόνι,αλλά μέσα είναι πολύ καλή!Τώρα για εμφάνιση και τα ρέστα,όλα είναι υποκειμενικά,είναι στις αναλογίες του γνήσιου θηλυκού κορμιού.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όντως επέστρεψε προχτές.Ίσως μέχρι σήμερα να χει φύγει πάλι :grin:
Σιγά τη γκόμενα.
Σωμα εχει καλο,βυζια σιλικονες,χανει ομως στο προσωπο.Αν και με θαυμαστες της Αλιονας πολλοι δε θα χουν κανενα  προβλημα.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Σωμα εχει καλο,βυζια σιλικονες
Τι καλό;Κοντή χοντρή πλαδαρή.Αν έχει καλό σώμα αυτή τι να πει και η Άννα-Ιλόνα;
Και τα βυζιά της κακοφτιαγμένα είναι.Μην μιλήσω για μούρη.Απλά δίνει γλωσσόφιλα και ψαρώνουν όλοι.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Τι καλό;Κοντή χοντρή πλαδαρή.Αν έχει καλό σώμα αυτή τι να πει και η Άννα-Ιλόνα;
Και τα βυζιά της κακοφτιαγμένα είναι.Μην μιλήσω για μούρη.Απλά δίνει γλωσσόφιλα και ψαρώνουν όλοι.
Είμαι ο πελάτης τής μίας και μοναδικής  επίσκεψης.Όσον αφορά την εμφάνιση,αυτά έχουν σημασία έξω στο σαλόνι,μέσα παίζουν άλλα πρωταρχικό ρόλο,όπως η προσέγγιση,η υπομονή,κ.ά.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Είμαι ο πελάτης τής μίας και μοναδικής  επίσκεψης.Όσον αφορά την εμφάνιση,αυτά έχουν σημασία έξω στο σαλόνι,μέσα παίζουν άλλα πρωταρχικό ρόλο,όπως η προσέγγιση πχ.
Ναι αλλά όπως λέει και ο Αρκάς όλα αυτά μπορώ να τα βρω σε καλύτερη συσκευασία  :grin:
Επίσης όπως είπα και παραπάνω την έχω πάρει και είναι τυποποιημένη όπως στις τσόντες του 80.Απλά δίνει γλωσσόφιλα σε όλους και κάτι έγινε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Ε όχι δα.Κι εμένα μπορεί να μου αρέσει η Γεωργία Βασιλειάδου.Δεν θα βγω να την λέω όμως και μουναρα.
Το πήγες στα άκρα τώρα!Δεν έιναι άσχημη η Πειραιώτισσα,απλώς δεν είναι μουνάρα με τα μοντελά πρότυπα...

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Δεν είναι μουνάρα με κανένα πρότυπο.Όποτε έβλεπα την μούρη της ένιωθα θύμα της διαφήμισης που την επέλεξα έστω μία και μοναδική φορά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Δεν είναι μουνάρα με κανένα πρότυπο.Όποτε έβλεπα την μούρη της ένιωθα θύμα της διαφήμισης που την επέλεξα έστω μία και μοναδική φορά.
Δεν έχω αναλάβει τον ρόλο της υπεράσπισής της ή του διαφημιστή της,αλλά ας έπιαναν την απόδοσή της και άλλες πολυδιαφημισμένες,και θα'μασταν όλοι ευχαριστημένοι!
(Το ''κουράσαμε'' μου φαίνεται...).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μετρια πραγματα...
Μυστη εμένα δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
Για να το λες εσύ,σε πιστεύω διότι έχω παρακολουθήσει τι σου αρέσει και πως τα έχεις περάσει με διάφορες.  :tits2:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Εσύ ήθελες να γίνει κουβέντα...
Εν μέρει έχεις δίκιο,αλλά εγώ απλώς ρώτησα για τις εντυπώσεις των σταθερών πελατών της που την έψαχναν εδώ και μισό χρόνο,και η κουβέντα εξελίχτηκε στο αν είναι καλή μέσα ή όχι,και στο αν είναι μουνάρα ή άσχημη.Τεσπά,κι αυτό εντάσσεται στο ''κουβέντα να γίνεται''... :)

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Οπότε καταλήγουμε στο ότι είναι μέτρια μέσα και πατσαβούρα απ έξω :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας και στα κεντρικά της Φυλής...

▪Φωκαίας 27 όροφος:

Ωραίο και αντίθετο μουναρο πιπινοδιδυμάκι... :cum:
Από τη μια, η μελαχροινή Αλεξία...Όμορφο μελανούρικο προσωπάκι, πονηρά μάτια, απίστευτο κορμί, μοναδικό κωλαράκι!Τι κωλίδιο είναι αυτό!  :kissass2:

Από την άλλη, η ξανθιά Άννα...Ψηλή, με πονηρό πρόσωπο, σώμα όχι εντελώς στεγνό αλλά τόσο όσο πρέπει...
Κωλάρα ζουμερή όσο χρειάζεται για...  :s&m_1:

Απλό πρόγραμμα η πρώτη, με ελευθερο στοματικό η δεύτερη και με παρτούζα στα 30 ευρώ.

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:

Η Σοφία.Το μελαχροινό πιπινάκι...Με όμορφο προσωπάκι, και με αδύνατο κορμί με ωραίο εφηβικό κωλαράκι...
Με ελευθερο στοματικό και 69 στο πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:

Η ξανθιά Χριστίνα η αδύνατη Ελληνοουκρανέζα...Με ωραίο αδύνατο σωματάκι και με καλό κωλαράκι το οποίο και δίνει...
Με τρία άτομα σε αναμονή για δωμάτιο...

▪Φωκαίας 24:

Η καστανή Χριστίνα...Η σκουρόδερμη ψηλή αδύνατη πιτσιρίκα.
Μαζί της και η Βιολέτα η καστανόξανθη Μολδαβή με το γλυκό πρόσωπο και με το ζουμερό κορμί.
Με φουλ πρόγραμμα και οι δυο κοπέλες.

▪Φωκαίας 25β:
Η ξανθιά Λάουρα επέστρεψε...
Η γνωστή Ρουμάνα με το χωριατοπρόσωπο και με κορμί με ωραία πιασίματα...
Καλή κωλάρα, γεμάτο στήθος φορούσε ένα περίεργο μπλέ με λωρίδες που άφηναν τα βυζιά της ελεύθερα...

▪Φωκαίας 25α:
Το Λουιζάκι...Το γνωστό μελαχροινό κοντούλικο πιπινάκι...Με αδύνατο σώμα με μικρό στήθος αλλά και με προκλητικό κωλαράκι...
Με ελεύθερο στοματικό και 69 στο πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 19:
Η Νικόλ.Καστανή πιτσιρίκα...Σχετικά ψηλή, στυλιαράκι με συμπαθητικό προσωπάκι...
Βγήκε και ήταν φανερά αμήχανη...Ωραίο κορμί, μικρός κώλος τον οποίο και δίνει...

▪Φωκαίας 17β:
Η μελαχροινή Κορίνα...Όμορφη πιτσιρίκα με θηλυκό προσωπάκι.Καλό κορμί, όχι εντελώς στεγνό αλλά όσο χρειάζεται πιανούμενο.

▪Φωκαίας 17α:
Κλασσικά η ολόγυμνη Ιονέλα με το φουλ πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom