Ξεκίνησα την πορνοκαταδρομή μου για την Ελένη στο Κολωνού 30 2ος όροφος,απουσίαζε λόγω πυρετού κατά την υπηρεσία,ήταν μια άλλη κοπέλα που μόνο από πίσω την είχα δει την προηγούμενη φορά,Ντιάνα άκουσα,(το παράνομο creampie του @COMBRA είναι αυτή;),πιο ψηλή και λυγερόκορμη από την Ελένη,με τη διασταλτική έννοια του όρου μπορώ να πω ότι μοιάζουν σαν συγγενείς…
Είχα στον νου μου τη Χριστίνα την Ουκρανή προ-milf στο Κολωνού 53,ήταν κλειστό την ώρα εκείνη,(μετά από λίγο άνοιξε απ’ότι διαπίστωσα λίγο αργότερα),και κατέληξα απέναντι στο Κολωνού 48,στην άλλη Ουκρανή milf την Άντζελα,με άλλο look,κοντό πάλι μαλλί με ξανθές ανταύγειες πλέον.Χάρηκε και προφορικά,αλλά και έμπρακτα που με είδε μετά από αρκετόν καιρό,από την αρχή έως και το τέλος το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο.(Ίσως έχει δίκιο,μπορεί να΄χω ανοίξει πολλά μέτωπα με ''στανταράκια'' από δω κι από κει,και στο τέλος... σκορπίζω εξαντλούμενος τόσο οικονομικά,όσο και σωματικά)! Η Άντζελα είναι εγγύηση,και το’χω ξαναγράψει ότι το τιμάει το 10ευρω και με το παραπάνω...
Ήταν και η Αντριάνα,η πιο νεαρή με το καλό κορμί και το ωραίο χαμόγελο!
*Στιχομυθία μεταξύ εμού και της Άντζελας:
-''Να σου κάνω με ή χωρίς προφυλακτικό;Σε βλέπω πάντα καθαρούλης είσαι''!
-''Εγώ σε εμπιστεύομαι,αν μ’εμπιστεύεσαι,θα ήθελα ακά,τσιμπούκι,όχι μουνί εννοείται''!
Με κοιτάζει λίγο στραβά και λέει:''Μου’ρχονται κάποιοι και μου λένε,''Άντζελα,να σου δώσω άλλα 20€ να το κάνουμε χωρίς προφυλακτικό;'',και τους λέω ''και τρία μηδενικά να βάλεις στο τέλος,δεν θα το κάνω επειδή είσαι βλάκας,και μετά από δω θα πας στη γυναίκα σου και στο παιδί σου...''.