Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (12 μέλη και 124 επισκέπτες)

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Βολτα χθες το απόγευμα απο Φυλης και όσα θυμαμαι.
Φυλης 71 Μια ξανθια με ωραιο σώμα
Φυλής 67 Χριστινα με ωραιο κωλαρακι
Φυλης 65 Εμμανουελα που με θυμηθηκε απ'την αλλη φορα που είχα περασει μαζι της
Φυλης 86 κατω Μαγια με ωραια βυζακια και κωλαρακι.Αυτη όλο λεω οτι θα την παρω αλλα...
Φυλης 84 πανω Μονικα καλο μελαχροινακι στα μετρα μου και στο υψος μου
Φυλης 84 κατω Αννα μικρη ξανθια
Φυλης 56 Αννα η ωραια ξανθια που έχει παντα το στηθος έξω
Φυλης 54 Αουρορα σαν κουρδισμενο εκανε
Φυλης 54 πανω Ελλη μικρο ξανθο που μου αρεσε πιο πολυ απο ολες και η Ναντια.

Joel2014

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε η Ελλη απο Φ.56
Δεν την είχα ξαναπετύχει στις τσάρκες μου αλλά μου φάνηκε πολύ γνωστή φυσιογνωμία..
Κοντουλα με ωραίο σωματάκι και πολύ γλυκό πρόσωπο

Απο τα του δωματίου όλα καλά αν και δυσκολευόταν στην πιπα.
Αλλά είναι μονο για GFE καταστάσεις..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Κολωνού...

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η ψηλή Χριστίνα με το ωραίο αδύνατο κορμί.

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό πιπινομαϊμουδάκι με ωραία λευκά εσώρουχα.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η πρόστυχη Βίκυ που βγήκε από δωμάτιο με τις γεμάτες βυζάρες της έξω και η μινιόν Ζωή με νέο γκλαμουράτο μαλλί.

▪Κολωνού 15α:
Η ψηλή Πάολα η μελαχροινή με το όμορφο πρόσωπο και η ξανθιά κοντή Μαρία με το αδύνατο κορμί και με απίθανο κωλί.

▪Κολωνού 15β:
Η Άννα η πολύ αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα με το νόστιμο μουτράκι και με ωραίο φωσφοριζέ ασπρόμαυρο εσώρουχο να τονίζει το κωλαράκι της και η Άντζελα η κοντούλα με την ξεπετοφάτσα.

▪Κολωνού 23β:
Η Έλενα το μελαχροινό βυζοτούμπανο με το όμορφο πρόσωπο και με ωραίο κωλαράκι - κλασσικά με μαύρο εσώρουχο-κορμάκι.

▪Κολωνού 27 όροφος:
Η Λουίζα μελαχροινή χοντρή πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με τεράστια κωλάρα.

▪Κολωνού 27 υπόγειο:κλειστό.

▪Κολωνού 27 ισόγειο:
Η ξανθιά Νατάσα η πιτσιρίκα με το κοριτσίστικο προσωπάκι και με καλή κωλάρα.
Είναι η γνωστή Νατάσα που παρουσιάζει ως Ελληνίδα.

▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Κλασσικά η ξανθιά Ηλέκτρα με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο κανονικό σώμα.

▪Κολωνού 30 όροφος:
Κάτω η Άννα η μελαχροινή μιλφ.
Επάνω ή Άννα,καστανόξανθη κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο σώμα με ελάχιστα -όχι απωθητικά-πιασίματα.

▪Κολωνού 32β:
Η Μισέλ και η μικρή ξανθιά πιπινοΜέγκυ.

▪Κολωνού 32γ:
Η Άννα η πολύ αδύνατη κοκκινομάλλα.

▪Κολωνού 32α:
Η Μελίσα ή Άννα,η μελαχροινή πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο και με ψιλοζουμερό σωματάκι.
Μαζί της η καστανή Βανέσα,με πρόστυχο πρόσωπο και με καλό κορμί με βυζάρες.
Είναι η Βανέσα που πριν από λίγο καιρό δούλευε στο Κολωνού 30 ισόγειο.

▪Κολωνού 47:
Ισόγειο,η Σουζάνα το ξανθό μιλφογκιλφ από Ιάσωνος 36.
Όροφος,η Τζούλια με τις τερατώδεις βυζάρες και η γνωστή Γκαλίνα με τον κώλο σαν αεροδρόμιο.

▪Κολωνού 53:
Η Αντριάννα η ξανθιά πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο και το ωραίο σωματάκι και η ζουμερότατη Χριστίνα με θηλυκό πρόσωπο και με βυζάρες και κωλάρα.

Το πρωί επιγραμματικά στην γνωστή αλυσίδα...

Κολωνού 11 όροφος:κλειστό.
Κολωνού 11 ισόγειο: Η Λάουρα με το όμορφο πρόσωπο και το μοντελέ κορμί.
Κολωνού 11 υπόγειο: Η Βίκυ.
Κολωνού 15α: Η Πάολα.
Κολωνού 15β: Η Άννα η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα.
Κολωνού 32β: Η Ντιάνα η αδύνατη με το ωραίο σώμα και η Καρίνα με το σιλικονάτο στήθος και την ζουμερή κωλάρα.

Χθες νύχτα...
Κολωνού 11 ισόγειο: Η Ζωίτσα.
Κολωνού 11 υπόγειο: Η Άννα η πολύ αδύνατη.
Κολωνού 15α: Η Κατερίνα η μιλφ.
Κολωνού 15β: Η Αλεξάνδρα νιάου.
Κολωνού 32β: Η Μισέλ και η ξανθιά μιλφ ή Μαρία.
Κολωνού 23α: Η Άννα Κου.
Κολωνού 23β: Η Χριστίνα Κου.
Κολωνού 30 ισόγειο: Η Τάνια και η Κατερίνα τα δύο μιλφ.
Κολωνού 30 όροφος: Η Άννα το μελαχροινό μιλφ και επάνω η Άννα η καστανή καινούρια ομορφούλα κοπέλα.
Κολωνού 32α: Η Γκαμπριέλα η ξανθιά και η Αλεξάνδρα η μελαχροινή τα δύο τσοπανομοντέλα με τα γυαλάκια.

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Περασμα απο Μεταξι και μινι δειγματοληψια για επιβεβαιωση 2-3 κορασιδων

Κολωνου 11α πανω, Χριστινα απο Κολωνου 15β, θελω να την δοκιμασω αλλα το ενστικτο μου προειδοποιει..
Κολωνου 11α κατω, Αννα-μαιμουδακι, την σιχτιριζε μεσα ενας με αδερφιστικη φωνη και ταυτοχρονα την σφυροκοπουσε, πλαφα-πλουφα  :rockon:
Κολωνου 15β Αννα, στεγναρι με εκφυλο προσωπο (στα υποψιν) μαζι με Αντζελα, ηδυπαθες πορνιδιο
Ιασωνος 10 κατω, η Αλινα ωραιο κορμι, γλυκο αλλα οχι ομορφο προσωπο, θα τιμηθει και αυτη  :knockinb:
Ιασωνος 10 πανω η Χριστινα, το επιβεβαιωσε εξερχομενος συναγωνιστης

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν λιγο πήγα με την νικη απο αλκαμενους . Πολυ υπομονετική και καλές υπηρεσίες . Ημουν στο δωματιο 20 λεπτα :wanker:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πέρασα για τη μηνιαία αναμνηστική μου δόση με το Χριστινάκι στο Φυλής 67,για άλλη μία φορά χαίρει απεριόριστης εκτίμησης και σεβασμού...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Κολωνού...
▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η πρόστυχη Βίκυ που βγήκε από δωμάτιο με τις γεμάτες βυζάρες της έξω και η μινιόν Ζωή με νέο γκλαμουράτο μαλλί.
:tooth: :hi: :wanker:
Ωραίος.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
τιτλοι, νομιζω θα επρεπε να αποδοθουν σε πιο παλιές καραβάνες του χώρου η μικρή είναι μια απλή μαθητευόμενη στην αυλή των άλλων κυριών
να κάνω και τις προτάσεις μου μιας και εχουμε όρεξη για πλάκα

Αλιόνα η Κόμισσα του στοματικού
Αλίνα η βασίλισσα των τσιγγανων
Τζινα η μαρκησία του πισοκολλητου
Αλεξανδρα η δουκισσα της καβλαντας
Αννα πιτσος η Βαρόνη της ορχεολειχίας (προσωπικά αρκετες φορές μου έκανε πίπα τυπου Αλιόνας)

Χριστίνα καζακσταν η Αντιβασιλέας των ιεροδούλων εδώ ο τίτλος πάει πραγματικά στο άτομο που σχεδόν στα τόσα χρόνια κανένας δεν έχει παράπονο απο αυτή τη γυναίκα, στην ομορφη παρουσία της και την εμφυτη ευγενεια της

και ψιτ είναι καθαρά για τη πλάκα ετσι μην πεταχτει κανεις και πει για το οτι δεν σεβομαστε τα κοριτσια αυτα
ισα ισα εγω οποτε πηγαινω μαζι τους περναω καλά
Γαμάτος! :2funny:
Αν και βασίλισσα του στοματικού θα έλεγα την Σόνια από Βέργας 6.Έχει πολύ ιδιαίτερο τρόπο.Η Αλιόνα μια φορά που την πήρα μου τον παπάριασε τόσο πολύ με τα σάλια της που σχεδόν δεν ένιωθα τίποτα.
Επίσης ποιαν Αλεξάνδρα εννοείς;Αυτή που είναι πολύ καλή στην καβλάντα είναι η Άννα-Ιλόνα.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ενδεχομένως να έχει ξαναγραφτει η παρακάτω είδηση αλλά λόγω αποχής μου από το site δεν γνωρίζω εάν είναι γνωστό.

Η Μαρσελα από το Μαραθωνος 59 θα δουλεύει έως και την Παρασκευή και θα την "χάσουμε" για περίπου δυο μήνες.  Από την ερχόμενη Δευτέρα θα δουλεύει η Βίκυ σε διπλοβαρδεια (πρωί και απόγευμα). Θα μας λειψει η Μαρσελινα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Περιήγηση πριν από λίγο...

▪Μαραθώνος 59:
Η Μαρσέλα.Με τα μαλλιά πιασμένα κότσο και με ωραία λευκά εσώρουχα.Σαφώς αδυνατισμένη σε σχέση με τότε που ήρθε...

Το σκέφτηκα γιατί στα τέλη Μαΐου φεύγει και επιστρέφει μετά από δύο μήνες.

:coffee: :coffee: :coffee:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Η Μαρσελα από το Μαραθωνος 59 θα δουλεύει έως και την Παρασκευή και θα την "χάσουμε" για περίπου δυο μήνες.  Από την ερχόμενη Δευτέρα θα δουλεύει η Βίκυ σε διπλοβαρδεια (πρωί και απόγευμα). Θα μας λειψει η Μαρσελινα.
Καλημέρα το θέμα ειναι οτι αδειάζει ο πάγκος αλλά δεν υπάρχει ανανεωση με κάποια βελτιωμένη παρουσια.Τώρα αν θα αποτελεσει απώλεια η απουσια της εμένα προσωπικά  δεν θα με ενδιέφερε μελλοντικά αν θα επέστρεφε η όχι καθώς δοκιμασα μαζί της καποιες φορες πέρνοντας απλα καλά χωρίς να είναι η κοπελα που θα έκανε τη διάφορα με την απόδοση η την εμφάνιση της και να δικαιολογήσει το20€ που είναι πολύ στις μέρες μας.Αλλωστε σκεπτόμενοι ορθολογιστικα σε απόσταση λίγων μετρων υπάρχει προσφορά στα μισά λεφτα.

Επίσης χρόνια πολλά στους εορταζοντες

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σχόλια σχετικά με την αλυσίδα Κολωνου 11
Το εντλώς επάνω. Παρουσιάζει μια μαυριδερή γύφτισσα ως μουνάρα αλλά δεν πείθει με τίποτα για να περάσει κανείς μέσα.
Το ισόγειο. Προχθές παρουσίασε μία ψηλή που είναι παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι και  είπε η γριά ότι είναι καινούργια εκεί. Προηγουμένως, από το σαλόνι είχαν ξεμπουκάρει καμιά 15αριά πακιστανοί και ο χώρος μέσα βρόμαγε ποδαρίλα με μπαχαρικό κάρρυ-σκόρδο. Έγινα αμέσως άφαντος. Το κακό είναι ότι εκεί μέσα δουλεύει και η μαϊμού η οποία τώρα τελευταία έχει βελτιωθεί αρκετά (γλύφει - ρουφάει αρχίδια, γλύφει πλάγια ακάποτο πούτσο κλπ κλπ κλπ. Προσοχή βοεντουζιάζει επικίνδυνα τους λαιμούς). Δυστυχώς όμως γαμιέται και με άραβες αμφιβόλου υγιεινής. Ένα δεκάρικο το πλήρες σέρβις της μαϊμούς με υπονοούμενα επιπρόσθετης αμοιβής για ρομαντικά παιχνιδάκια.
Υπόγειο-κωλοχανίο Στάνταρ παρουσίαση η Χριστίνα. Πριν μία βδομάδα την δοκίμασα και ακόμη κλαίω το 10άρικο. Ναι, δεν λέω, ωραία είναι ως παρουσία,  αλλά ψυγείο ΕSKIMO. Αλλοί στον μα....που θα περάσει μέσα παρασηρμένος από την εξωτερική της εμφάνιση. Επίσης στο υπόγειο εμφανίζεται πολλές φορές και η βρωμόχοντρη τσατσα με τα πατομπούκαλα η οποία  είναι ειδικά εκπειδευμένη στο να πείθει (τύπου Ευας στο Φωκαίας 27) τους ανυποψίαστους - υποψήφους πελάτες να περάσουν μέσα με την φόλα χριστίνα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Σχόλια σχετικά με την αλυσίδα Κολωνου 11

Το ισόγειο. Το κακό είναι ότι εκεί μέσα δουλεύει και η μαϊμού η οποία τώρα τελευταία έχει βελτιωθεί αρκετά (γλύφει - ρουφάει αρχίδια, γλύφει πλάγια ακάποτο πούτσο κλπ κλπ κλπ. Προσοχή βοεντουζιάζει επικίνδυνα τους λαιμούς). Δυστυχώς όμως γαμιέται και με άραβες αμφιβόλου υγιεινής. Ένα δεκάρικο το πλήρες σέρβις της μαϊμούς με υπονοούμενα επιπρόσθετης αμοιβής για ρομαντικά παιχνιδάκια.
''Τον άρτον ημών τον επιούσιον...'' Όλα ζήτημα επιβίωσης είναι στον ανταγωνισμό...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όντως η παλιό μαϊμού έχει γίνει πολύ ρομαντική και ξεπέτα.
Ουστ. :s&m_1:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Γαμάτος! :2funny:
Αν και βασίλισσα του στοματικού θα έλεγα την Σόνια από Βέργας 6.Έχει πολύ ιδιαίτερο τρόπο.Η Αλιόνα μια φορά που την πήρα μου τον παπάριασε τόσο πολύ με τα σάλια της που σχεδόν δεν ένιωθα τίποτα.
Επίσης ποιαν Αλεξάνδρα εννοείς;Αυτή που είναι πολύ καλή στην καβλάντα είναι η Άννα-Ιλόνα.
την "Σερβα"
η άννα είναι με την ορεξη που έχει κάθε μέρα, και στην κατάθεση το ίδιο έχω περάσει πολλές φορές καλά, αλλά και άλλες πολυ μέτρια μουνάρα πάντως!!

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Νωριτερα το πρωι περασα στο Κολωνού 11 ισογειο με την Αννα.
Καυλα ηταν το μικρο!  :cum:
Και περιποιητικο και ευωδιαστο και σιγουρα οχι ξεπετα.Να φανταστειτε στο δωματιο ημουνα 13 λεπτα.

Επισης πριν απο δυο-τρεις ημερες πηρα τη Χριστινα.Διαβασα την κριτικη του billy13 και με αντιπροσωπευει απολυτα.
Θα γραψω κι εγω κριτικες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νωριτερα το πρωι περασα στο Κολωνού 11 ισογειο με την Αννα.
Καυλα ηταν το μικρο!  :cum:
Και περιποιητικο και ευωδιαστο και σιγουρα οχι ξεπετα.Να φανταστειτε στο δωματιο ημουνα 13 λεπτα.

Επισης πριν απο δυο-τρεις ημερες πηρα τη Χριστινα.Διαβασα την κριτικη του billy13 και με αντιπροσωπευει απολυτα.
Θα γραψω κι εγω κριτικες.
Να'σαι καλά φίλε....
Ποια Άννα λες,την ξανθο-μαϊμού φαντάζομαι και όχι το στυλιάρι μαυρομάλλα!
Η μαϊμού,αν σε κάνει πελάτη σε θεωρεί δεδομένο.
:hi: 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το μαιμουδακιστο κολωνου11 αμα σε καβαλησει τα βλεπεις ολα.ασε που σου δινει και φιλακια στο λαιμο :erection:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
η άννα είναι με την ορεξη που έχει κάθε μέρα, και στην κατάθεση το ίδιο έχω περάσει πολλές φορές καλά, αλλά και άλλες πολυ μέτρια μουνάρα πάντως!!
Και λίγα λες!Αλλά όντως στις επιδόσεις της είναι πολύ ασταθής.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
στο θεμα με την αννα το μαιμουδακι απο κολωνου 11 ισογειο εγω την  εχω παρει αρκετες φορες δεν εχω θεμα με εχει περιποιηθει και με τον χρονο δεν εχω  θεμα τωρα ο καθενας εχει την δικια του αποψη αλλα δεν ειναι φολα η κοπελα ειναι καλη περιπτωση για το 10 ευρω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom