Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 511 άτομα (24 μέλη και 487 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης συνοπτικά στην Κολωνού...

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Λαρίσα.

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η όμορφη πιπινοΛάουρα με το ωραίο πρόσωπο και το μοντελέ κορμί.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η ψηλή ξανθιά Χριστίνα η πιτσιρίκα με το αδύνατο κορμί.

▪Κολωνού 15α:
Η μελαχροινή ψηλή Πάολα με το ωραίο "ψυχρό" πρόσωπο η οποία πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

▪Κολωνού 15β:
Η Άννα η καστανόξανθη κοπέλα με τον ωραίο κώλο που δούλευε στο Λεωνίδου 28.

▪Κολωνού 32β:
Η Καρίνα με το σιλικονάτο στήθος και την ζουμερή κωλάρα και η ξανθιά πιπινοΜέγκυ με τα ωραία βυζάκια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
να συμπληρωσω κι εγω μερικα

φωκαιας 7,επι της φωκαιας η βικυ απο μεταξουργειο.επι της φυλης η ειρηνη με το πιρσιν στο χειλος,με την κωλαρα.μου ειπε "ΜΙΑ φορα να περασεις εσυ.ΜΙΑ" και απορησα,αλλα οταν βγηκα απ το μπουρδελο καταλαβα οτι ειναι η παλια ειρηνη η φολα απο φ104 κτλ.πως αδυνατισε ετσι αυτη :huh:

φωκαιας 17 κατω,η ξενια με τις βυζαρες
           πανω,η κορινα,μελαχρινη

φωκ19, μια αδυνατουλα δεν τη θυμαμαι καλα

φωκ 25 πανω ενα μπαζο με τατου στο βυζι

φωκαιας 27α μια ομορφουλα,ονομα νομιζω μελινα

φυλης

84α,αυτη που ειναι τελευταια εκει το πρωι
84β,86α κλειστα
86β αλινα

69 πανω η μαιρη η παλια
69 κατω αλεξανδρα δωματιο
71 πανω η τζουλια με φουλ
71 κατω η αντζελα η ξανθια

ελλης 3 η τζοανα

στο διδυμου 18 πανω η τσα2 που με ξερει λογω αντριανας,μου ειπε οτι η αντριανα εφυγε διακοπες και πριν τον αυγουστο δε γυρναει.τη ρωτησα αν κανει ιδιο προγραμμα η σοφια και μου ειπε το ιδιο,τελειωτικο,69 κτλ.εμενα με ενδιεφερε αν κανει γλειφοκωλι ομως,αλλα ντραπηκα να τη ρωτησω :tooth:

φυλης 40 η μονικα/αλεξανδρα με τις βυζαρες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μίνι επίσκεψη τώρα το μεσημέρι σε μερικά σπιτάκια περισσότερο διερευνητικα αρχικά λόγω σωματικής κόπωσης
Βέργας 3 η ελλη αριστερά και δεξιά μάλλον η Στέλλα αν άκουσα καλά
Ο όροφος κλειστός
Πήγα φυσικά για την καιτη αλλά θ απουσιάζει
Αν και ήθελα να περάσω με την ελλη,προτίμησα ν ανανεωσω το ραντεβού μας κάποια στιγμή που θα ήμουν πιο ξεκούραστος
Αλκαμενους
113 δυο κοπέλες,η νίκη και η συλβια,πολύ γνωστες
117 αννα μου ανέφερε η υπηρεσία,μόλις είχε μπει δωμάτιό,είναι σταθερά πρωί εκεί
Έχω δει δυο κοπέλες με αυτο τ όνομα,την πρώην βανεσσα από το 113 και μια άλλη ζουμερή ξανθιά mlf
Ρεμούνδου 21
Ισόγειο δυο κοπέλες,η ξανθιά κοντοπουτανη λολα και η πληθωρική ξανθιά Καρολίνα από παρασιου και βέργας
Όροφος η ξανθιά ζουμερή καιτη της οποίας τα καπούλια έχουν αρχίσει να φαρδαίνουν επικίνδυνα
Αχαρνών 85 αλισια,η κοκκινομάλλα granny
Τέλος φυλής 86 ισόγειο η αλινα,καταθεση
Αν και πέρασα περισσότερο για ένα γεια,
η κόπωση πήγε περίπατο βλέποντας το ηλιοκαμένο της κορμί και πέρασα στο δωματιο
Δυο στάσεις,ιεραποστολικα και όρθια στον τοίχο όπου ήρθε το τέλος

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Χθες βραδυ πηγα και καβαλησα μια χοντρη απο κωλο, ουτε θυμαμαι ποια ηταν ειχα λυσσαξει σαν παλαβος, στο Τροφωνιου 11 ηταν, σφιχτο κωλαντερο παντως γιατι ειχε τιγκα ξυγκι πηρε και γλυψιμο @@ ολα καλα!
Επισης προχθες ξανακαβαλησα νυχτιατικα κωλο, μια αλλη μελαχρινη γυφτορουμανα, γυφτοβουλγαρα ξερω κι εγω τι ειναι στη ντουντα μου κριτικες παρατηστε με ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ, Η ΟΥΡΑΛ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΙΝ ΖΗΤΩ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΧΘΕΣ 5/6 ΜΕ ΓΕΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ!!
Στο Πιπινου 60 στο μαναβικο πανω ειναι το κωλαδικο!  :rockon:

Sorry Admin για τα κεφαλαια συστηματα ακαπ φτιαχνουμε!

Nτουντα Γερα ... Στειλε μας ταμειο και ΓΑΜΑ τα Μουνια !  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
χεραιτω τα καυλομενα πληθη. θελω μια απαντηση απο τουσ εμπειρογνωμονες του ειδους, μεταξυ 1) αννας μυστηριας δ22 2)μαρινας απο αχαρνων 85 και 3) αλιονας δ18β ποια ειναι η καλυτερη .... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: ;;;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Η Νικόλ με τις ωραίες βυζάρες! :tits:

Δούλευε τα πρωινά στο Διδύμου 20 και έκανε και κάποια απογεύματα βάρδιες στο Βέργας 6β.

Είχε φύγει όμως και δεν γνωρίζω αν επέστρεψε.

Αν την πετύχω θα σε ενημερώσω αλλά - μια που το έφερε η (βυζο)κουβέντα-εσύ που την δοκίμασες τί "έλεγε" στο δωμάτιο;

τύπε Ντουντ αν λέμε την ίδια ήταν σχετικά νέα δε την έκοψα για πάνω απο 25-26...πολύ καλή ήταν ακάποτο μαστόρικο τρομπόνι χωρίς βιασύνη με αρχιδόπιπα μάχιμη..γαμήσι αρκετά συμμετοχική

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
χεραιτω τα καυλομενα πληθη. θελω μια απαντηση απο τουσ εμπειρογνωμονες του ειδους, μεταξυ 1) αννας μυστηριας δ22 2)μαρινας απο αχαρνων 85 και 3) αλιονας δ18β ποια ειναι η καλυτερη .... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: ;;;;;;;
ρε φιλε ο καθενας εχει τα γουστα του στο τσιμπουκι

ειναι σα να ρωτας ποιος καφες ειναι καλυτερος?ο εσπρεσο,ο ελληνικος,ή ο φιλτρου?

ή ποιος καπνος ειναι καλυτερος?ο ολντ χολμπορν,ο γκολντεν βιρτζινια ή ο καρελια?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τύπε Ντουντ αν λέμε την ίδια ήταν σχετικά νέα δε την έκοψα για πάνω απο 25-26...πολύ καλή ήταν ακάποτο μαστόρικο τρομπόνι χωρίς βιασύνη με αρχιδόπιπα μάχιμη..γαμήσι αρκετά συμμετοχική

Ναι,νέα είναι-όπως το λες, σε εκείνη την ηλικία βρίσκεται!

Ώστε έτσι η τύπισσα,ε;  :hmm:

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία σου! :erection:

Να είσαι καλά!  :hi:

TO_EXW_ANAGGH_POLY

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
στο ιασωνος 10 τιμηθηκε προσφατα η χριστινα του εππιρεπη ,το σκυλι του πολεμου οπως την αναφερεται μερικοι,τιμια επιλογη με ανεση χρονου  :wanker: :wanker: :wanker:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Ναι,νέα είναι-όπως το λες, σε εκείνη την ηλικία βρίσκεται!

Ώστε έτσι η τύπισσα,ε;  :hmm:

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία σου! :erection:

Να είσαι καλά!  :hi:

την είχα πετύχει 3η βάρδια στο φ.109 που είναι σπάνιο να ναι ανοιχτό τότε...άμα τη πετύχεις πουθενά σφύρα Dude

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
την είχα πετύχει 3η βάρδια στο φ.109 που είναι σπάνιο να ναι ανοιχτό τότε...άμα τη πετύχεις πουθενά σφύρα Dude

Ναι, αρκετές φορές δούλευε δεύτερη βάρδια και λίγες συνέχιζε και τρίτη στο Φυλής 109.

Οκ, αν την πετύχω θα σου πω... ;)

TO_EXW_ANAGGH_POLY

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Nα ενημερωσω οτι ειχα παρει και την καιτη στο κολονου 53 το μιλφ με την κωλαρα και τα κοντα μαλλια,τοτε δεν εκανε ελευθερο στοματικο γιατι τωρα διαβασα απο αλλους συναγονιστες οτι το εχει βαλει στο προγραμμα της.Δεν ηταν κατι το συγκλονιστικο στο δωματιο αλλα μονο που ειχε την κωλαρα της στα 4 τελειωσα πολυ ρομαντικα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σήμερα το πρωί στης Ιάσονος γρήγορη βόλτα χωρίς κατάθεση λόγω χρόνου

10 κάτω μελαχρινή με πλούσιο στήθος και κοιλιά σε απλό
10 πάνω Ντιάνα γλυκιά κοπέλα με καλό σώμα κ μικρό στήθος
20 δεξιά ξανθιά με ακάλυπτο πεσμένο στήθος και ακάλυπτη πίπα με παχάκια κοιλιά κ περιφέρεια, χτυπούσε την κοιλιά της κάνοντας πλατς πλουτς
19 κάτω η Ντιάνα με τα πάκια της
33 πάνω κοντό ξανθό μαλλί και 2,5 στήθος
30 πάνω η Τζέσικα στολισμένη μες στην καυλα - θα πέρναγα αν είχα χρόνο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
στο ιασωνος 10 τιμηθηκε προσφατα η χριστινα του εππιρεπη ,το σκυλι του πολεμου οπως την αναφερεται μερικοι,τιμια επιλογη με ανεση χρονου  :wanker: :wanker: :wanker:
Δεν έχω καμία ''Χριστίνα'' στην κατοχή μου,ΔΧ είναι κι αυτή όπως και οι άλλες κοπέλες που εκδίδονται,απλώς είναι μια στάνταρ επιλογή,και τυχαίνει να μου αρέσει αυτό το στυλάκι της,που για πολλούς είναι απωθητικό και ενοχλητικό!Κατά τά άλλα,όντως άνεση χρόνου άπλετη,η υπηρεσία της δεν μ'έχει ενοχλήσει ποτέ,και τίμια στη δουλειά της!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σήμερα το πρωί στης Ιάσονος γρήγορη βόλτα χωρίς κατάθεση λόγω χρόνου

10 κάτω μελαχρινή με πλούσιο στήθος και κοιλιά σε απλό
10 πάνω Ντιάνα γλυκιά κοπέλα με καλό σώμα κ μικρό στήθος
20 δεξιά ξανθιά με ακάλυπτο πεσμένο στήθος και ακάλυπτη πίπα με παχάκια κοιλιά κ περιφέρεια, χτυπούσε την κοιλιά της κάνοντας πλατς πλουτς
19 κάτω η Ντιάνα με τα πάκια της
33 πάνω κοντό ξανθό μαλλί και 2,5 στήθος
30 πάνω η Τζέσικα στολισμένη μες στην καυλα - θα πέρναγα αν είχα χρόνο

Η Μαρία το ξωτικό ήταν...δεν θα συνεχίσει απόγευμα... :hi:

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
αυτη τη στιγμη 17΄'30 δεν ξερω εαν συνεχιζουν σερι απο πρωι

κολ 53 σιμονα
ιας 15 φωτεινη κ μαρια(μια ξανθια οχι η γνωστη που ειναι τρομερα τσουποτη...μια αλλη μαρια ναι μεν τσουποτη αλλα πιο αδυνατη)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Φυλής 67 κατά τις 4:30 υποθέτω δεύτερη βάρδια η Χριστίνα η Καζακστανή.
Στο 69 πάνω αντί για την Άννα Πίτσος ένα μελαχρινό πολύ όμορφο πρόσωπο η Μαίρη.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Κατά κανόνα πρώτη αλλά ενίοτε κάνει και διπλοβάρδια.Φόλα από τις καλές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom