Τώρα που το▪Διδύμου 7β:Κλειστό.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
▪Διδύμου 22:
Η Άννα η μυστήρια.Σήμερα που την πρόσεξα καλύτερα δεν φέρνει στην Βίκυ Σταμάτη με την τρελλαμένη φάτσα;;;
▪Φωκαίας 17α:
Κλασσικά η Ιονέλα με το πλατινέ μαλλί ολοτσίτσιδη υπό τις οδηγίες της κυρίας Εύας η οποία δήλωσε ότι έχει να κάνει σεξ 2,5 χρόνια.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.666
- Πόντοι
- 41.129
κατεθεσα πριν λιγο στην βαννεσα απο ιασ 30 οροφος,
ωραιο πιπινακι με καλο μουτρακι και πολυ καλο κορμι σφιχτο και σφριγηλο, στην πιπα δεν το εχει αλλα εχει πολυ καλο στησιμο στα 4 και τον δεχετε ολο μεσα,πολυ καλη προταση για μεταξουργειο,απο αυριο μου ειπε θα ειναι εκει 3η βαρδια εγω θα την ξαναγαμησω σιγουρα.
ωραιο πιπινακι με καλο μουτρακι και πολυ καλο κορμι σφιχτο και σφριγηλο, στην πιπα δεν το εχει αλλα εχει πολυ καλο στησιμο στα 4 και τον δεχετε ολο μεσα,πολυ καλη προταση για μεταξουργειο,απο αυριο μου ειπε θα ειναι εκει 3η βαρδια εγω θα την ξαναγαμησω σιγουρα.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Συνέχεια στη Φυλής...
▪Φυλής 54α:
Η ξανθιά Ναταλία.Πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο ζουμερό κορμί με γεμάτο στήθος και με κυτταριδοκώλο.
▪Φυλής 54:
Η μικρή Ορόρα με τις βυζάρες της ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδα.
▪Φυλής 56:
Η ξανθιά Αννα Ιλόνα εντυπωσιακή και απόψε...
Με ένα σαν πολύ λεπτό δαντελωτό να σκεπάζει τους ώμους της και μόνο....
▪Φυλής 66α:
Η καστανόξανθη Ρενάτα. Με αλλαγμένο μαλλί αλλά με το ίδιο ωραίο κορμί...Απίστευτο κορμί, βλέμμα που ζαλίζει...
▪Φυλής 66δ: κλειστό.
▪Φυλής 74:
Δεξιά, η Μαρία.Μελαχροινό τσουρκοπιπινάκι.Με άγουρο κοριτσίστικο προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο κορμάκι.
Με μικρό στήθος και εφηβικό κωλαράκι το ποίο και δίνει...
Αριστερά, η Μαρίνα.Ωραία κοπέλα...Ψηλή, καστανή, με όμορφο πρόσωπο και με σώμα με ωραία πιασίματα καθόλου απωθητικά-κάθε άλλο μάλιστα.
▪Φυλής 59:
Στο ισόγειο, η πλατινέ Ρεγγίνα.Με θηλυκό πρόσωπο, προκλητικό βλέμμα.
Με ελαφρώς ζουμερό κορμί με μικρό στήθος αλλά από τη μέση και κάτω τροφαντή κωλάρα...
▪Φυλής 65 όροφος:
Το Λουιζάκι το μικρό αδύνατο πιπινάκι.
▪Φυλής 65 ισόγειο:
Η γυμνή Εμμανουέλα η καυλαντίστρια...
▪Φυλής 84 ισόγειο:
Η Άννα.Η γνωστή ξανθιά πιτσιρίκα με το ομορφο κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με κορμί με ελάχιστα πιασίματα και με ωραίο κώλο τον οποίο και δίνει.
▪Φυλής 86 ισόγειο:
Η Αλίνα με τα ωραία καπούλια βγήκε γυμνόστηθη στο σαλόνι και η μίνι Μάγια με τα βυζάκια της έξω και αυτή και τοωραίο κωλί της να κουνιέται σαν συγκαμένο...
▪Φυλής 67:
Η Χριστίνα η Καζακστανή ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.
▪Φυλής 69 όροφος:
Ερχόνταν καθυστερημένη για δουλειά η μελαχροινή Άννα της γνωστής οικογενείας των οικιακών συσκευών...
▪Φυλής 69 ισόγειο:
Η ξανθιά Αλεξάνδρα.Η γνωστή Ρουμάνα επέστρεψε αρκετά αδυνατισμένη...
Με ωραίο κορμί, μικρό στήθος και καλό κώλο τον οποίο πλέον δεν δίνει...
▪Φυλής 71 ισόγειο:
Η Άννα η ψηλή καστανόξανθη πιτσιρίκα με το θηλυκό πρόσωπο.
Καλό κορμί με μικρό στήθος και με προκλητική κωλάρα.
Τα Φυλής 86 και 84 όροφος και 71 όροφος,59 όροφος κλειστά.
▪Φυλής 109 ισόγειο:
Η πλατινέ Σάρα του Μεταξουργείου.
Τελευταία φορά την πέτυχα στο Φωκαίας 24.Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο-αδύνατο-κορμί με σχεδόν μεσαίο στήθος και με ολοστρόγγυλο κώλο.
▪Φυλής 134 όροφος:
Η ξανθιά ομορφούλα Τζέσσικα με το ωραίο αδύνατο σώμα.
▪Φυλής 136:
Η μελαχροινή κοντούλα Χριστίνα από Φωκαίας 27 υπόγειο που έδινε κώλο.
Γυρολόγος πλέον τα πρωινά δουλεύει μόνιμα στο Φυλής 109 ισόγειο.
Με νόστιμο προσωπάκι, ωραίο βυζάκι και μπάνικο κωλαράκι.
▪Πιπίνου 65:
Η γνωστή μελαχροινή σκουρόδερμη Μάντα η οποία εφαρμόζει επιθετικότατη πολιτική στο σαλόνι...
Τα Φυλής 134 υπόγειο και 109 όροφος κλειστά.
Επίσης:
▪Αγκύρας 12 δεξιά:
Η Λάνα η ξανθιά τροφαντούλα πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο και με βυζάρες, μπουταρες κωλάρες να ασφυκτιούν μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό.
▪Αγκύρας 12 αριστερά:κλειστό.
▪Αχαρνών 85:
Η ψηλή ξανθιά μιλφ Αλεξία με μικρό στήθος και με καλή κωλάρα με ωραίο λευκό εσώρουχο.
▪Φυλής 54α:
Η ξανθιά Ναταλία.Πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο ζουμερό κορμί με γεμάτο στήθος και με κυτταριδοκώλο.
▪Φυλής 54:
Η μικρή Ορόρα με τις βυζάρες της ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδα.
▪Φυλής 56:
Η ξανθιά Αννα Ιλόνα εντυπωσιακή και απόψε...
Με ένα σαν πολύ λεπτό δαντελωτό να σκεπάζει τους ώμους της και μόνο....
▪Φυλής 66α:
Η καστανόξανθη Ρενάτα. Με αλλαγμένο μαλλί αλλά με το ίδιο ωραίο κορμί...Απίστευτο κορμί, βλέμμα που ζαλίζει...
▪Φυλής 66δ: κλειστό.
▪Φυλής 74:
Δεξιά, η Μαρία.Μελαχροινό τσουρκοπιπινάκι.Με άγουρο κοριτσίστικο προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο κορμάκι.
Με μικρό στήθος και εφηβικό κωλαράκι το ποίο και δίνει...
Αριστερά, η Μαρίνα.Ωραία κοπέλα...Ψηλή, καστανή, με όμορφο πρόσωπο και με σώμα με ωραία πιασίματα καθόλου απωθητικά-κάθε άλλο μάλιστα.
▪Φυλής 59:
Στο ισόγειο, η πλατινέ Ρεγγίνα.Με θηλυκό πρόσωπο, προκλητικό βλέμμα.
Με ελαφρώς ζουμερό κορμί με μικρό στήθος αλλά από τη μέση και κάτω τροφαντή κωλάρα...
▪Φυλής 65 όροφος:
Το Λουιζάκι το μικρό αδύνατο πιπινάκι.
▪Φυλής 65 ισόγειο:
Η γυμνή Εμμανουέλα η καυλαντίστρια...
▪Φυλής 84 ισόγειο:
Η Άννα.Η γνωστή ξανθιά πιτσιρίκα με το ομορφο κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με κορμί με ελάχιστα πιασίματα και με ωραίο κώλο τον οποίο και δίνει.
▪Φυλής 86 ισόγειο:
Η Αλίνα με τα ωραία καπούλια βγήκε γυμνόστηθη στο σαλόνι και η μίνι Μάγια με τα βυζάκια της έξω και αυτή και τοωραίο κωλί της να κουνιέται σαν συγκαμένο...
▪Φυλής 67:
Η Χριστίνα η Καζακστανή ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.
▪Φυλής 69 όροφος:
Ερχόνταν καθυστερημένη για δουλειά η μελαχροινή Άννα της γνωστής οικογενείας των οικιακών συσκευών...
▪Φυλής 69 ισόγειο:
▪Φυλής 71 ισόγειο:
Η Άννα η ψηλή καστανόξανθη πιτσιρίκα με το θηλυκό πρόσωπο.
Καλό κορμί με μικρό στήθος και με προκλητική κωλάρα.
Τα Φυλής 86 και 84 όροφος και 71 όροφος,59 όροφος κλειστά.
▪Φυλής 109 ισόγειο:
Η πλατινέ Σάρα του Μεταξουργείου.
Τελευταία φορά την πέτυχα στο Φωκαίας 24.Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο-αδύνατο-κορμί με σχεδόν μεσαίο στήθος και με ολοστρόγγυλο κώλο.
▪Φυλής 134 όροφος:
Η ξανθιά ομορφούλα Τζέσσικα με το ωραίο αδύνατο σώμα.
▪Φυλής 136:
Η μελαχροινή κοντούλα Χριστίνα από Φωκαίας 27 υπόγειο που έδινε κώλο.
Γυρολόγος πλέον τα πρωινά δουλεύει μόνιμα στο Φυλής 109 ισόγειο.
Με νόστιμο προσωπάκι, ωραίο βυζάκι και μπάνικο κωλαράκι.
▪Πιπίνου 65:
Η γνωστή μελαχροινή σκουρόδερμη Μάντα η οποία εφαρμόζει επιθετικότατη πολιτική στο σαλόνι...
Τα Φυλής 134 υπόγειο και 109 όροφος κλειστά.
Επίσης:
▪Αγκύρας 12 δεξιά:
Η Λάνα η ξανθιά τροφαντούλα πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο και με βυζάρες, μπουταρες κωλάρες να ασφυκτιούν μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό.
▪Αγκύρας 12 αριστερά:κλειστό.
▪Αχαρνών 85:
Η ψηλή ξανθιά μιλφ Αλεξία με μικρό στήθος και με καλή κωλάρα με ωραίο λευκό εσώρουχο.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Επίσης στην Κολωνού...
▪Κολωνού 11 όροφος:
Η μελαχροινή Λαρίσα με το ωραίο κορμί κλασσικά ολόγυμνη...
▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η ψηλή Χριστίνα η καστανόξανθη πιτσιρίκα με το ωραίο κορμί και η καστανόξανθη Άννα με το θηλυκό πρόσωπο και τον ωραίο γεμάτο κώλο.
▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η ξανθιά Μαρία η πιτσιρίκα με το αδύνατο κορμί και το απίθανο κωλί και η γνωστή κοντή αδυνατούλα Ζωή.
▪Κολωνού 15α:
Η ψηλή μελαχροινή Πάολα με το όμορφο πρόσωπο και η Μόνικα η μελαχροινή πιτσιρίκα με το πονηρό μουτράκι και το ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
▪Κολωνού 15β:
Η Άννα η μελαχροινή πολύ αδύνατη μικρούλα και η Άντζελα η κοντή μελαχροινή κοπέλα με την χαρακτηριστική ξεπετόφατσα.
▪Κολωνού 32β:
Η μελαχροινή Μισέλ με τις βυζάρες και ξανθιά πιπίνα Μέγκυ με τα ωραία στητά βυζάκια και το απίθανο κωλαράκι.
▪Κολωνού 11 όροφος:
Η μελαχροινή Λαρίσα με το ωραίο κορμί κλασσικά ολόγυμνη...
▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η ψηλή Χριστίνα η καστανόξανθη πιτσιρίκα με το ωραίο κορμί και η καστανόξανθη Άννα με το θηλυκό πρόσωπο και τον ωραίο γεμάτο κώλο.
▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η ξανθιά Μαρία η πιτσιρίκα με το αδύνατο κορμί και το απίθανο κωλί και η γνωστή κοντή αδυνατούλα Ζωή.
▪Κολωνού 15α:
Η ψηλή μελαχροινή Πάολα με το όμορφο πρόσωπο και η Μόνικα η μελαχροινή πιτσιρίκα με το πονηρό μουτράκι και το ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
▪Κολωνού 15β:
Η Άννα η μελαχροινή πολύ αδύνατη μικρούλα και η Άντζελα η κοντή μελαχροινή κοπέλα με την χαρακτηριστική ξεπετόφατσα.
▪Κολωνού 32β:
Η μελαχροινή Μισέλ με τις βυζάρες και ξανθιά πιπίνα Μέγκυ με τα ωραία στητά βυζάκια και το απίθανο κωλαράκι.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαλλον στον iggy pop φερνει φιλε▪Διδύμου 22:
Η Άννα η μυστήρια.Σήμερα που την πρόσεξα καλύτερα δεν φέρνει στην Βίκυ Σταμάτη με την τρελλαμένη φάτσα;;;
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλη και τιμια περιπτωση,περικοπες ομως... :-▪Φυλής 69 ισόγειο:
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Πριν καμιά ώρα...
Λεωνίδου 28 πάνω
Η σχετικά νεαρή Νίνα από το Καλλέργη 33 πριν καιρό με μέγαλο διάστημα σε αυτό και έπειτα την έχω πετύχει στο Ιάσονος 2 πάνω και κάπου αλλού που δεν μου ρχεται...
Μελαχρινή με μαλλί ίσιο στο ύψος των ώμων, συμπαθητική ποντικόφατσα κοντόλαιμη και κοντή, 2αρι βυζί και ωραίο πεταχτό στρογγυλό κώλο, ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό αλλά όχι στο στόμα.
Ιάσονος 30Α
Η νεαρή (Βανέσσα νομίζω από το Κολωνού 27Β όροφο κάπου το Φθινόπωρο), καστανομελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο με κανονικό σώμα, 1,5-2αρι μυτερό βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα!
Τσάτσος ο Φουμαν Τσου!
Κεραμεικού 13Γ (υπόγειο)
Η μιλφ Κατερίνα από Κολωνού 15 αριστερά στην 3η βάρδια, καστανοκοκκινο μακρύ μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, ελαφρώς κοντή με 1,5 αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, ωραίο κώλο και τατού κάτω χαμηλά στο πόδι, απλό πρόγραμμα.
Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις!
Λεωνίδου 28 πάνω
Η σχετικά νεαρή Νίνα από το Καλλέργη 33 πριν καιρό με μέγαλο διάστημα σε αυτό και έπειτα την έχω πετύχει στο Ιάσονος 2 πάνω και κάπου αλλού που δεν μου ρχεται...
Μελαχρινή με μαλλί ίσιο στο ύψος των ώμων, συμπαθητική ποντικόφατσα κοντόλαιμη και κοντή, 2αρι βυζί και ωραίο πεταχτό στρογγυλό κώλο, ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό αλλά όχι στο στόμα.
Ιάσονος 30Α
Η νεαρή (Βανέσσα νομίζω από το Κολωνού 27Β όροφο κάπου το Φθινόπωρο), καστανομελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο με κανονικό σώμα, 1,5-2αρι μυτερό βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα!
Τσάτσος ο Φουμαν Τσου!
Κεραμεικού 13Γ (υπόγειο)
Η μιλφ Κατερίνα από Κολωνού 15 αριστερά στην 3η βάρδια, καστανοκοκκινο μακρύ μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, ελαφρώς κοντή με 1,5 αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, ωραίο κώλο και τατού κάτω χαμηλά στο πόδι, απλό πρόγραμμα.
Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις!
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
-νινα,εχει παιξει και ιασ.19 οροφος και τη πετυχα και κολ.32 υπογειο τις προαλλες,φολα...Πριν καμιά ώρα...
Λεωνίδου 28 πάνω
Ιάσονος 30Α
-βανεσσα,εχει απιστευτο φυσικο στηθος,μεσα αρκετα τυπικη...
Καλησπέρα αυτή την ωρα Live μιας και βρίσκομαι στο σημείο
Κωνσταντινουπόλεως166Α Ναταλί η μιλφογκιλφ τουρλοκωλιαστρα σε ελεύθερο στοματικό και Ζακλυν απο Ιωαννινων3 χοντρή μελαχρινή σχετικα ψηλή ενω υπήρχε μια έντονη δυσοσμία στο χώρο
Κωσταντινουπολεως166Β Νικόλ αδύνατο κοντο πιπινι με κοντό καστανό μαλλί ως τους ώμους ωραία φάτσα αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση
Ελευσινίων22 μια ξανθιά ψηλή νταρντανα πληθωρική μιλφογκιλφ Ελληνίδα με ελεύθερο στοματικό
Κωνσταντινουπόλεως166Α Ναταλί η μιλφογκιλφ τουρλοκωλιαστρα σε ελεύθερο στοματικό και Ζακλυν απο Ιωαννινων3 χοντρή μελαχρινή σχετικα ψηλή ενω υπήρχε μια έντονη δυσοσμία στο χώρο
Κωσταντινουπολεως166Β Νικόλ αδύνατο κοντο πιπινι με κοντό καστανό μαλλί ως τους ώμους ωραία φάτσα αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση
Ελευσινίων22 μια ξανθιά ψηλή νταρντανα πληθωρική μιλφογκιλφ Ελληνίδα με ελεύθερο στοματικό
DAVEMURRAY
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας, Φυλής και Διδύμου...
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Αν και δεν είναι του γούστου μου,μπράβο για την πληροφορία που εσύ 1ος έγραψες από εχθές το βράδυ!
Γιατί ορισμένοι θα μας τρελάνουν εντελώς,μου φαίνεται... ;)
Όπως και Φυλής 59 (ΠΑΝΩ) πάλι ο Dude007,το έγραψε 1ος... ;)
Επίσης επειδή έχω την εντύπωση οτι τα μαγαζιά στην Αλκιβιαδου έχουν λίγο καιρό να αναφερθούν περασμα πριν λιγα λεπτα απο εκεί
Αλικιβιαδου16Α Ρόζα καινουργια κοπελα με κοντό κουρεμενο μαλλί σωμα στρουμπουλο φάτσα με αρκετές ελιτσες συμπαθητική όμως ελεύθερο στοματικό.Τα πρωινά δουλεύει η Ιζαμπέλα εκεί όπως μου είπε η υπηρεσία
Αλκιβιαδου16Β Τζούλια νεαρή αδύνατη κοπελα κοντο ξανθο μαλλι νωθρή και διστακτική στο σαλόνι φουλ πρόγραμμα με πρωκτικο
Αλκιβιαδου16Γ κλειστό
Καλό βράδυ να έχετε
Αλικιβιαδου16Α Ρόζα καινουργια κοπελα με κοντό κουρεμενο μαλλί σωμα στρουμπουλο φάτσα με αρκετές ελιτσες συμπαθητική όμως ελεύθερο στοματικό.Τα πρωινά δουλεύει η Ιζαμπέλα εκεί όπως μου είπε η υπηρεσία
Αλκιβιαδου16Β Τζούλια νεαρή αδύνατη κοπελα κοντο ξανθο μαλλι νωθρή και διστακτική στο σαλόνι φουλ πρόγραμμα με πρωκτικο
Αλκιβιαδου16Γ κλειστό
Καλό βράδυ να έχετε
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Επίσης επειδή έχω την εντύπωση οτι τα μαγαζιά στην Αλκιβιαδου έχουν λίγο καιρό να αναφερθούν περασμα πριν λιγα λεπτα απο εκεί
Αλκιβιαδου16Γ κλειστό
Καλό βράδυ να έχετε
Πριν από λίγο πέρασα με Αλίνα στο Ιάσωνος 19 πάνω,χάρηκε που με ξαναείδε,δέχτηκα και παρατήρηση ''πού χάθηκες εσύ;''. Πάλι δεν ζήτησα φουλ που κάνει,(με καπότα φυσικά...),αλλά αρκέστηκα στο gfe κλίμα,κάποια άλλη φορά...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
τύποι πριν κάνα μήνα είχα περάσει στο φ.109 το πιτσοίδρυμα με μία μελαχροινή λευκό δέρμα τατου καλό σώμα και φυσικά βυζόνια αξιόλογου μεγέθους (όχι την άννα πίτσος)...δε την έχω ξαναβρεί από τότε. μου χε πεί δουλεύει και αλλού αλλά δε θυμάμαι που. παρακάλώ τη βοηθειά σας έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να τη ξαναπιτσιλίσω
εργαρα ακούγεταιΠέρασα με Νατάσα στο Ιάσωνος 19 πάνω,βιαστική μου φάνηκε,συν ότι έκοψε το ακά χωρίς ερώτηση.Μου φαίνεται ότι τα ''παράνομα εξτράκια'' τις έχουν πονηρέψει,και κάποιοι-ες τις τα… σφυρίζουν!
*Νωρίτερα έιδα το ''Cinecitta'' των Ρέππα-Παπαθανασίου στο ''Σύγχρονο θέατρο'' στην Ευμολπιδών 45 στο Γκάζι,μάλλον οι παραπάνω παρακολουθούν το site και τη θεματολογία του!Πραγματεύεται κυρίως την προσπάθεια μια πουτάνας στην Ιταλία του’60,που προσπαθεί να ξεφύγει απ’το καλντερίμι και να γίνει σταρ του σινεμά,εποχή που μεσουρανούσαν Σοφία Λώρεν,Μαρτσέλλο Μαστρογιάνι,κ.ά.Υπάρχει μέσα και ο ρόλος του γνήσιου πιρφόρου,που πληρώνει την πουτάνα να του λέει ιστορίες,αλλά και η απολογία άλλης πρωταγωνίσριας σε καλογραμμένο χορευτικό,που προτιμά να νοικιάζει το κορμί της με δόσεις,παρά να το πουλήσει μια και καλή σε κάποιον που θα την δυναστεύει για όλη της τη ζωή!Το συστήνω ανεπιφύλακτα,πολύ καλοδουλεμένο από ημιεπαγγελματίες ηθοποιούς.
Για μένα αξίζει τον κόπο!Εκτός από τις στιγμές γέλιου,στο τέλος δεν μένει μόνο η πικρία για την αποτυχία του εγχειρήματος,αφήνεται και μια νότα αισιοδοξίας... Αν σ'ενδιαφέρει,άλλες τρεις παραστάσεις θα γίνουν,στις 23,24 και 25/5.εργαρα ακούγεται
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
τύποι πριν κάνα μήνα είχα περάσει στο φ.109 το πιτσοίδρυμα με μία μελαχροινή λευκό δέρμα τατου καλό σώμα και φυσικά βυζόνια αξιόλογου μεγέθους (όχι την άννα πίτσος)...δε την έχω ξαναβρεί από τότε. μου χε πεί δουλεύει και αλλού αλλά δε θυμάμαι που. παρακάλώ τη βοηθειά σας έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να τη ξαναπιτσιλίσω
Η Νικόλ με τις ωραίες βυζάρες!
Δούλευε τα πρωινά στο Διδύμου 20 και έκανε και κάποια απογεύματα βάρδιες στο Βέργας 6β.
Είχε φύγει όμως και δεν γνωρίζω αν επέστρεψε.
Αν την πετύχω θα σε ενημερώσω αλλά - μια που το έφερε η (βυζο)κουβέντα-εσύ που την δοκίμασες τί "έλεγε" στο δωμάτιο;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στα μοντελάδικα της Φυλής και στη Διδύμου...
▪Φυλής 56:
Η Έλλη.Ξανθούλικο,κοντούλικο,ναζιάρικο πιπινάκι.
Με αθώο κοριτσίστικο προσωπάκι και με αδύνατο κορμάκι,απίθανο κωλαράκι μέσα σε αγνά λευκά εσώρουχα.
Πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο παρακαλώ η μικρούλα...
▪Φυλής 54:
Η Νάντια η μελαχροινή κοπέλα με το νόστιμο μουτράκι με σκιστά μάτια και με την ζουμερή κωλάρα.
Είχα μέρες να τη δω και μού φάνηκε αρκετά πιο όμορφη...
▪Φυλής 54α:
Η Γιάννα.Καστανή πλέον με τις βυζάρες της έξω και με μπλε εσώρουχο.
Πιο συμπαθητική σε σχέση με παλαιότερα που είχε στυλ και υφάσματα χιλίων καρδιναλίων.
▪Φυλής 7α:
Η Ξένια.Η γνωστή ομορφούλα πιτσιρίκα με το ωραίο σώμα.Με μυτερές ρώγες και με το κωλαράκι της να τονίζεται από ένα σεμνό μαγιουδάκι...
▪Διδύμου 7β:
Η Βαλέρια ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.
▪Διδύμου 8α:
Η Νατάσα.Μελαχροινή με μαύρο μακρύ σγουρό μαλλί.Με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο κορμί με πιασιματάκια - και με ολοστρόγγυλο κώλο.
Τυλιγμένη μέσα σε ένα μαύρο αέρινο μεσοφώρι που την κολακεύει πολύ...
▪Διδύμου 8β:
Η Μαρίνα.Ξανθιά προμίλφ,σχετικά κοντή,με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο,κανονικό σώμα.
Με μικρό στήθος και με καλό κώλο.
▪Διδύμου 16:
Η ξανθιά Αναστασία με το όμορφο σεμνό πρόσωπο και τις ωραίες βυζάρες μέσα σε ένα λευκό δικτυωτό φορεματάκι.
Μαζί της η Ειρήνη.
▪Διδύμου 18 υπόγειο:
Η Μαρία το μελαχροινό κοντό μιλφ με την φάτσα Μορφονιού και την χαρακτηριστική αχλαδοκωλάρα.
▪Διδύμου 18 ισόγειο:
Η μελαχροινή Σοφία με το όμορφο πρόσωπο και τα ωραία ανοικτά μάτια.
Με καλό σώμα,στητό στήθος,ντυμένη νυφούλα που έχει βγάλει τα βυζιά της έξω και περιμένει τον γαμπρό!
▪Διδύμου 20:
Η ξανθιά Σάρα.Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο κορμί με γεμάτο στήθος.
Η παλαιά Σάρα του Μεταξουργείου που χθες το απόγευμα δούλευε στο Φυλής 109β.
▪Διδύμου 22:
Η Άννα η μυστήρια.
▪Διδυμου 27:
Η ξανθιά θηριώδης Όλγα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις