Μικρό οδοιπορικό από τη βόλτα στη δεύτερη βάρδια,σε μερικά ''σπίτια'' που ήθελα να δω.Όσο κι αν ακούγεται παράξενο,στα Ρεμούνδου δεν είχα μπει ποτέ!
Στο Αλκαμένους 113 δύο milf,ψηλές και οι δύο,μια ξανθιά με γαλανά μάτια,πλατύ χαμόγελο και μεγάλο στόμα,και μια μελαχροινή με μακρύ μαλλί,πιο συγκρατημένη έκφραση.Στο Αλκαμένους 117 δεν θυμάμαι...
(Αλτσχάιμερ προ των πυλών)!
Στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο μια μουνάρα πλατινέ με πιασίματα και βυζάρες,Μόνικα άκουσα.Στον όροφο δύο κοπέλες,μια ξανθιά και μια μελαχροινή,Καίτη και Αλίκη αν θυμάμαι καλά.(Και για τις δύο απόρησα,περιμένοντας από τις κριτικές και τις ενημερώσεις των συναγωνιστών να δω κάτι εξωτικό,αλλά δεν… Μάλλον θα κάνουν… παπάδες μέσα,γιατί από εμφάνιση κατ’εμέ είναι κάτω του μετρίου)!
Στο Ρεμούνδου 20,στο… κρατητήριο όπως μου φάνηκε,μια ξανθιά βυζαρού.Σε τηλεφωνική επικοινωνία με @Dude007,με πληροφόρησε ότι πρόκειται για την Ντενίζα,παλιά καραβάνα!(Να του ευχηθούμε περαστικά,καθώς τον έριξε στο κρεβάτι μια ίωση).
Παραπάνω μπήκα στο Περγάμου 1,και είδα μια ενδιαφέρουσα κι ευγενική ξανθιά milf,Φωτεινή άκουσα,με μασάζ και άνεση χρόνου,στα υπ’όψιν.
(Μπήκα και στο Αγ.Πέτρου 7,αλλά πάλι δεν θυμάμαι,γαμώ το κέρατό μου… Συγκράτησα μόνο ότι ο χώρος είναι εντελώς σπιτικός)!
Ανέβηκα Φυλής και μπήκα στο 109 ισόγειο,… έπεσα στη Χριστίνα τη μελαχροινή τη γυρολόγο,και σε μία milf ξανθιά με φαρδύ χαμόγελο,θα έπαιρνα όρκο ότι ήταν η Λίλη από Λεωνίδου 28,για τέτοια ομοιότητα λέμε!Σχεδόν… ψήθηκα να περάσω με Χριστίνα,δεν έχω παράπονο,αλλά ο προγραμματισμός ήταν για αλλού.
Στο Φυλής 109 όροφο μια Τζέσικα με κανονικό κορμί,τίποτα το ιδιαίτερο.
Στο Φυλής 134 η ''κλασική'' Τζέσικα.
Στο Φυλής 136 η... βολεϋμπολίστρια Ιωάννα.
Καφεδάκι στο Everest και ποδαράτο για Μετάξι.
Στο Κολωνού 48 η Αντριάνα,πιασιματάκια,καλό χαμόγελο.
Στο Κολωνού 53 η Σιμόνα,ψηλή υπέρβαρη με βλέμμα απογοήτευσης.
.Στο Κολωνού 32 γωνία μια ζουμερή μαυριδερή.
Στο Κολωνού 32 υπόγειο η Άννα το στυλιάρι με τη γαμψή μύτη,καυλάντιζε με υποψήφιους.
Στο Κολωνού 32 onlygreekάδικο δεν ανέβηκα.
Στο Κολωνού 30 ισόγειο δύο κοπέλες,και οι δύο μελαχροινές,η μία ψηλή και η άλλη κοντή,η κοντή είχε το μαλλί με κότσο,δεν συγκινήθηκα.
Στο Κολωνού 15 αριστερά η Σάρα,ξανθιά ψηλή,ατσούμπαλη μου φάνηκε.
Στο Κολωνού 15 δεξιά Αλεξάνδρα άκουσα,κοντή σχετικά,κανονικό κορμί με πλούσιο στήθος.
Στο Κολωνού 11 υπόγειο μία με καστανόξανθο μαλλί μακρύ με μπούκλες,ωραίο κορμί,ζουμερό κωλαράκι,την επόμενη φορά.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο η Άννα ''το μαϊμουδάκι'' του @Billy13.
Στο Κολωνού 11 όροφο με το σκαλί για να σε στείλει στο ΚΑΤ,η ανορεκτική Ζωίτσα,σχεδόν με έβαλε να ορκιστώ ότι θα επέστρεφα να την πάρω!
Η κατάθεση της ημέρας ήταν προγραμματισμένη για την Κάτια στο Κολωνού 30 όροφο.Δούλευε επίσης και η Άννα η milf.Η Κάτια είναι μια μάλλον ψηλή με μαύρο μαλλί,''χωριάτικο'' πρόσωπο,με πιασιματάκια και εμφανή κυτταρίτιδα,αλλά είχα καλές συστάσεις από p.m. με μέλος του site,και πέρασα.Αν και είχα αμφιβολίες για την επιτυχή ολοκλήρωση της συνεύρεσης λόγω συνεχόμενων καταθέσεων χωρίς day off,εντούτοις με... έφτιαξε και πήγαν όλα καλά!Θα ακολουθήσει κριτική.
(Πρέπει να βρώ τους ιδιοκτήτες στα Κολωνού 30 και Ιάσωνος 10,να μου βγάλουν διαρκείας με τόσες μηνιαίες καταθέσεις)!
Καλή αυριανή να έχουμε!