Υστερα από τα ποσταρισματα του cobra και του σκορπιου venom τωρα το βραδι,ο ρομαντισμος εφτασε στα υψη και η αποφαση να κατευθυνθω προς τη φυλης για αναζητηση φουλ ρομαντικης συνευρεσης μονοδρομος
Στο μυαλο μου υπηρχαν δυο επιλογες,η μαρινα από αχαρνων 85 και η κριστυ από αλκαμενους 117,με το μειονεκτημα ωστοσο ότι και οι δυο ηταν αδοκιμαστες
Αχαρνων 85 ηταν πραγματι η μαρινα,η μελαγχροινη mlf,παλι βαρια ντυμενη στα μαυρα
Μαυρες καλτσοδετες,μαυρο πουκαμισακι αν προσεξα καλα,λιγο μεγαλη για τα γουστα μου και δεν μπηκα
Αλκαμενους
117 ηταν η βερονικα από αγκυρας 12 και διδυμου 20,ελειπε η κριστυ
113 ηταν η ξανθια mlf νικη και η μελαγχροινη ψηλη μαρια
Εδώ υπηρχε μια σκεψη να μπω,αλλα αμφιβαλω πολύ αν κανω καταθεση σ αυτόν τον οικο με άλλη κοπελα από την βαλερια
Κατι τετοια βραδια ηταν η αποκλειστικη μου επιλογη και η μονη που μπορουσε να σβησει την φλογα
Ρεμουνδου
21 οροφος ηταν η καιτη,ζουμερο πληθωρικο κορμακι και γλυκο προσωπο,μου αρεσε
21 ισογειο μονικα,εδώ ηταν η στιγμη που κοντοσταθηκα περισσοτερο
Ξανθια σεξι mlf αλλα στα πρωτα βηματα,θηλυκοτητα όπως της βαλεριας,στα πολύ υποψιν
Ωραιο κορμι,ωραια ποδια,ωραιο βλεμμα,ωραια όλα
Μαζι της ηταν η μελαγχροινη mlf λαουρα,ντυμενη στα μαυρα και αυτή
Καλο κορμι,κανονικο,αξιοπρεπης παρουσια γυρω στο 1,70,την εχω δει μια κυριακη και αχαρνων 85
Αγ πετρου 7 ιζαμπελα,ξανθια κοπελα με κανονικο κορμι,λευκη επιδερμιδα,ζουμερο φρουτωδες πλασμα,την εχω ξαναδει εκει
Χωματιανου 11 ισογειο ναταλι με παρομοια χαρακτηριστικα αλλα μαλλον πιο ποιοτικη
Μαζι με την ιζαμπελα,η δευτερη και τριτη επιλογη που μ ενεπνευσαν για αισθησιακες καταστασεις
Αν και εχει χαρακτηριστει παχουλη,εμενα μου αρεσε το σωμα της,είναι πολύ θηλυκο και απολυτως καταλληλο για φαγωμα
Λιοσιων 73 η μελαγχροινη ντελια από τον οροφο του 109
Εξηκιου
18β η μελαγχροινη mlf ελλη με τον στραβισμο στη δεξια γωνια του στοματος
18γ η μελαγχροινη νταρντανα μονικα με φουλ προγραμμα από βεργας 2
Αν και υπηρχαν δυο με τρεις καλες επιλογες προτιμησα να μην σβησω την φλογα του ρομαντισμου που μ εκαιγε,υπο το αγχος της πιεσης μιας συνευρεσης με μια κοπελα με την οποια θα βρισκομουν για πρωτη φορα και προτιμησα να την αφησω να παραμεινει αναλοιωτη να σιγοκαιει για ολο το υπολοιπο βραδι