και στο διδύμου 7 αν δεν κανω λαθος..Μικρή διόρθωση όσον αφορά την ενημέρωση το μεσημέρι
Μαραθωνος 59 το παλιό ελβιρα αντί για αντινα που έγραψα
Η κοπελίτσα που είναι duo με την αγάπη συνήθως στο γωνιακό Αχιλλέως και μαραθωνος
Υ.Γ Η αντριαννα cobra δούλευε πρώτα στη φυλης 134 στον οροφο,αρκετά συχνά και στις δυο βαρδιες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όπως το'πες στην αρχή.Την έχουμε ξεμουνιάσει τον τελευταίο καιρό!Χθες πάντως στην αρχή της βάρδιας με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο,στα όρια του normal sex πάντα!Όποιοι ψάχνονται για γαμήσια τύπου @FORMET,απλά πάνε αλλού... ;)
Να συμπληρώσω δηλαδή ότι την έχουνε ξεκωλιάσει; ;)Mην παιρνεις και ορκο μυστη μου...
Και μην ξεχνας οτι η Αντριαννα εχει περασει και απο Ρεμουνδου για ενα μεγαλο διαστημα.
Ρομαντικοι μεσηλικες και πορνογεροι, παιζαν ξυλο για το ποιος θα πρωτομπει
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρομαντικε μου Χιλνικ, για να το λες, ετσι θα ειναι.
Η συγκεκριμενη ποτε δεν μου κεντρισε το ενδιαφερον οποτε δε θυμαμαι και πολλα για τις μεταγραφες της.
Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μετα απο μια κριτικη που της εγραψε ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ, η Ρεμουνδρου πλημμυρισε απο Πορνογερους και αυτο με γεμισε υποψιες
'Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά με βάση τις εμπειρίες μας από την πιάτσα...χεχεχε
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας, Διδύμου και Φυλής-δεν κυκλοφορεί ούτε το κουνούπι της Φυλής...
▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η ξανθιά σιλικονάτη Μαξίμ, αδύνατη, με ωραίο κώλο και με σκυλέ πρόσωπο-και με κόκκινες καλτσοδέτες!
Έχω την εντύπωση πως απόψε ο κώλος της ρεπάρει...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Πρώτα βγαίνουν τα βυζιά και μετά η Εστέλ!!!
▪27 υπόγειο:
Η μελαχροινή Μαρίνα, με περίεργο πρόσωπο και με σχετικά καλό κορμί, με ωραία κωλάρα την οποία και δίνει.
▪24:
Η σκουρόδερμη Χριστίνα, Βουλγαρικό στυλιάρι με συμπαθητικό πρόσωπο και με ωραίο μικρό κώλο-με πρωκτικό στο πρόγραμμα.
▪25 ισόγειο:
Βαρέθηκα να βλέπω τα βυζιά της Μάτζικα ντε Σπελ, πιρσινγκάτης Τζούλιας...
▪25 όροφος:
Η στυλιαροπούλα και πηγουνόφατσα Νίκη ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.
▪19:
Η μελαχροινή Σοφία, μικρούλα με αδύνατο κορμάκι και με απλά συμπαθητικό πρόσωπο.
▪17 όροφος:
Η καστανή Αλεξάνδρα.Κοπέλα νεαρής ηλικίας,με ωραίο, σχετικά αδύνατο κορμάκι αλλά με πρόσωπο αδιάφορο και άχρωμο.Με κώλο στο πρόγραμμα.
▪17 ισόγειο:
Η γνωστή Ιονέλα στο σαλόνι με το μουνί φόρα παρτίδα!!!Λίγο ακόμη και η κ.Εύα θα τη βγάλει καταμεσής στη Φωκαίας!!!
▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η ξανθιά σιλικονάτη Μαξίμ, αδύνατη, με ωραίο κώλο και με σκυλέ πρόσωπο-και με κόκκινες καλτσοδέτες!
Έχω την εντύπωση πως απόψε ο κώλος της ρεπάρει...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Πρώτα βγαίνουν τα βυζιά και μετά η Εστέλ!!!
▪27 υπόγειο:
Η μελαχροινή Μαρίνα, με περίεργο πρόσωπο και με σχετικά καλό κορμί, με ωραία κωλάρα την οποία και δίνει.
▪24:
Η σκουρόδερμη Χριστίνα, Βουλγαρικό στυλιάρι με συμπαθητικό πρόσωπο και με ωραίο μικρό κώλο-με πρωκτικό στο πρόγραμμα.
▪25 ισόγειο:
Βαρέθηκα να βλέπω τα βυζιά της Μάτζικα ντε Σπελ, πιρσινγκάτης Τζούλιας...
▪25 όροφος:
Η στυλιαροπούλα και πηγουνόφατσα Νίκη ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.
▪19:
Η μελαχροινή Σοφία, μικρούλα με αδύνατο κορμάκι και με απλά συμπαθητικό πρόσωπο.
▪17 όροφος:
Η καστανή Αλεξάνδρα.Κοπέλα νεαρής ηλικίας,με ωραίο, σχετικά αδύνατο κορμάκι αλλά με πρόσωπο αδιάφορο και άχρωμο.Με κώλο στο πρόγραμμα.
▪17 ισόγειο:
Η γνωστή Ιονέλα στο σαλόνι με το μουνί φόρα παρτίδα!!!Λίγο ακόμη και η κ.Εύα θα τη βγάλει καταμεσής στη Φωκαίας!!!
Για να κάνω τον Δικηγόρο του Διαβόλου,και το πυροτέχνημα αφήνει καπνό.αλλά δεν θεωρείται φωτιά...'Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά με βάση τις εμπειρίες μας από την πιάτσα...χεχεχε
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Κανενα σκηνικο με τη κυρια Ευα στα ενδοτερα,η μονο λογια λογια ειναι;Οι 2 μεγαλοι μου ερωτες
Και οι πιο σκληροί και άτεγκτοι μύστες,στο τέλος λυγίζουν και αποκαλύπτονται!Οι 2 μεγαλοι μου ερωτες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
ιονελα μουναρα
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Οι 2 μεγαλοι μου ερωτες
Κάποτε είχα 'απατήσει' την Σάντυ την Γερμανο-Ρωσίδα
μοντέλα-στυλιάρι με την κυρία Εύα μύστη μου...χεχεχε
όσο περίμενα το πιπίνι να τελειώσει με τον προηγούμενο
για να έρθει στο δωμάτιο...χεχεχε
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Συνέχεια στη Διδύμου...
▪7α:
Η ωραία Αλίνα.Μελαχροινότατη πλέον, με ωραίο σχετικά αδύνατο σώμα, με νόστιμα βυζάκια και με προκλητικό κωλαράκι.
Φορούσε ένα μαύρο διαδανές κορμάκι καιμες την μαυρίλα ήταν σαν την Μαριλένα στο "Άνοιξε πέτρα"...
Στο καπάκι βγήκε η υπηρεσία Μαρίζα Κωχ τραβώντας την απ'το χέρι για να μη μιλήσει σε κανέναν!
▪7β:
Το καυλοΤζιωτζιανάκι!
Με λευκό ζακετάκι που άφηνε τα βυζάκια της έξω και με ροζ δαντελωτό εσώρουχο!
Την κοίταζα κατευθείαν στα μάτια, δηλαδή ανάμεσα στα πόδια...
▪8 όροφος:
Η μελαχροινή μιλφ Σοφία, η γνωστή από Αλκιβιάδου και Διδύμου 18.
Με όμορφο πρόσωπο και με ανοικτόχρωμα μάτια, με ωραίο-για την ηλικία της-σώμα.
▪8 ισόγειο:
Η μελαχροινή Μόνικα.Δεν είναι κακό το μελανούρι!
Με εξωτικά χαρακτηριστικά προσώπου και με ωραίο σωματάκι με λίγα τοπικά πιασίματα.
▪16:
Η Βαλέρια με το θηλυκό πρόσωπο και το ζουμερό σώμα και η ξανθιά Αναστασία, με ωραίο αθώο πρόσωπο και καλές βυζάρες.
▪18 υπόγειο:
Η μελαχροινή μιλφ Μαρία, με το χαρακτηριστικό πρόσωπο Μορφονιού και με τραγική αχλαδοκωλάρα...
▪18 ισόγειο:
Κλασσικά η Αλιόνα με τουμπανιασμένο σώμα.
▪22:
Η μελαχροινή ατσούμπαλα γεματούλα Μικαέλα, γνωστή γυρολόγος κοντόχοντρη πιτσιρίκα.
Μαζί της η Νικόλ, μελαχροινή σκουρόδερμη πιτσιρίκα, με μέτριο ύψος και με καστόρινα δόντια.
Γεματούλα όσο πρέπει και με ωραίες βυζάρες.
▪27:
Η Μελινάρα με ωραία βυζόμπαλα και με καλή κωλάρα, όμορφο θηλυκό-αρχοντικό πρόσωπο.
(Πως κόλλησα την κωλάρα με το αρχοντικό πρόσωπο, ένας Θεός το ξέρει...)
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Θυμαμαι που το εχεις αναφερει.Δεν ειχε καθολου κοσμο εκεινη την ωρα;Οταν λες απατησες.Απ εξω απ εξω η κανονικα οτι θα εκανες και με την κοπελα;Κάποτε είχα 'απατήσει' την Σάντυ την Γερμανο-Ρωσίδα
μοντέλα-στυλιάρι με την κυρία Εύα μύστη μου...χεχεχε
όσο περίμενα το πιπίνι να τελειώσει με τον προηγούμενο
για να έρθει στο δωμάτιο...χεχεχε
Συνέχεια στη Διδύμου...
▪7β:
Το καυλοΤζιωτζιανάκι!
Με λευκό ζακετάκι που άφηνε τα βυζάκια της έξω και με ροζ δαντελωτό εσώρουχο!
Την κοίταζα κατευθείαν στα μάτια, δηλαδή ανάμεσα στα πόδια...
Επίτηδες τα γράφεις ρε,μαν? :'( :'( :'(
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Θυμαμαι που το εχεις αναφερει.Δεν ειχε καθολου κοσμο εκεινη την ωρα;Οταν λες απατησες.Απ εξω απ εξω η κανονικα οτι θα εκανες και με την κοπελα;
Φιλάκι έδωσα κι εγώ αλλά πιο χαμηλά από το φιλί του κόμπρα...χεχεχε
και δείξαμε ο ένας στον άλλο τα καλούδια μας...χεχεχε πριν πολλά χρόνια
Είναι αδύνατο να παιχτεί κάτι χρονοβόρο σε μαγαζί μια και η τσα2 είναι ο διοικητής
του μαγαζιού δεν μπορεί να το αφήσει.
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πηγα φυλης 56 και πιτσιλισα αυτο το ξανθο πουτσομεζε, τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ειχα αναγκη να φαω ενα πουτσομεζε αφου πολλες φορες ο μεζες ειναι καλυτερος και απο γευμα
Ποιά πόρνε μου την Πατρίτσια ?
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
...
▪7α:
Η ωραία Αλίνα.Μελαχροινότατη πλέον, με ωραίο σχετικά αδύνατο σώμα, με νόστιμα βυζάκια και με προκλητικό κωλαράκι.
Φορούσε ένα μαύρο διαδανές κορμάκι καιμες την μαυρίλα ήταν σαν την Μαριλένα στο "Άνοιξε πέτρα"...
...
Την πήρα το Σάββατο πρωί την Αλίνα στο 7Α και φορούσε ένα Ρόζ αραχνούφαντο που μισόκρυβε τα βυζάκια,
έχει γίνει ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ με τα μαύρα μαλλιά και της είπα να μην αλλάξει χρώμα.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Συνέχεια στη Φυλής...
▪54α:
Η καστανή Βαλέρια με το περίεργα ψυχρό πρόσωπο αλλά με ωραίο κορμί.
▪54:
Η Ορόρα και η μελαχροινή Νάντια με τα σκιστά μάτια και με ωραίο, ζουμερό κώλο.
▪56:
Η μουνάρα Άννα Ιλόνα με τα δικτυωτά της...
▪66α:
Η όμορφη Ξένια.
Άλλος αέρας απόψε δίχως την Ρενάτα-το παίρνει όλο επάνω της με βλέμμα και στυλ Ρενάτας!
▪66δ:
Η μελαχροινή ομορφούλα πιτσιρίκα Άννα, κοντούλα με ωραίο προσωπάκι και με καλό αδύνατο σωματάκι.Με κώλο στο πρόγραμμα.
▪61:
Η Αλεξάνδρα η Οσία καυλαντήστρια...
▪65 όροφος: κλειστό.
▪65 ισόγειο:
Το μελαχροινό μικρόσωμο Λουιζάκι, το γνωστό γλυκούλικο πιπίνι.
▪84 α και β καθώς και 86 όροφος: κλειστά.
▪86 ισόγειο:
"Καινούρια κοπέλα έχουμε, δεύτερη μέρα στη δουλειά",ανήγγειλε με καμάρι η υπηρεσία!
Τη Μάγια την ξέρει κάποιος;;;
▪67:
Κλασικά η σιλικονάτη Αντίνα.
▪69 όροφος:
Η ομορφούλα και σήμερα Άννα Πίτσος η οποία ήταν και η μοναδική που είχε συνεχόμενα δωμάτια...
▪69 ισόγειο:
Η κάστανή Κλαούντια, η γνωστή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και με ωραίο, σχετικά αδύνατο, σώμα και με ψιλοζουμερό κώλο-η Κλαούντια από Χωματιανού 11 όροφος.
▪71 όροφος:
Κλασσικά η Χριστίνα με τον γνωστό άνετο Καζακστανικό στυλ της...
▪71 ισόγειο:
Η Άννα με το καλό κορμί και με κωλάρα που έχει τάσεις προς Στεφανία...
▪54α:
▪54:
Η Ορόρα και η μελαχροινή Νάντια με τα σκιστά μάτια και με ωραίο, ζουμερό κώλο.
▪56:
Η μουνάρα Άννα Ιλόνα με τα δικτυωτά της...
▪66α:
Η όμορφη Ξένια.
Άλλος αέρας απόψε δίχως την Ρενάτα-το παίρνει όλο επάνω της με βλέμμα και στυλ Ρενάτας!
▪66δ:
Η μελαχροινή ομορφούλα πιτσιρίκα Άννα, κοντούλα με ωραίο προσωπάκι και με καλό αδύνατο σωματάκι.Με κώλο στο πρόγραμμα.
▪61:
Η Αλεξάνδρα η Οσία καυλαντήστρια...
▪65 όροφος: κλειστό.
▪65 ισόγειο:
Το μελαχροινό μικρόσωμο Λουιζάκι, το γνωστό γλυκούλικο πιπίνι.
▪84 α και β καθώς και 86 όροφος: κλειστά.
▪86 ισόγειο:
"Καινούρια κοπέλα έχουμε, δεύτερη μέρα στη δουλειά",ανήγγειλε με καμάρι η υπηρεσία!
Τη Μάγια την ξέρει κάποιος;;;
▪67:
Κλασικά η σιλικονάτη Αντίνα.
▪69 όροφος:
Η ομορφούλα και σήμερα Άννα Πίτσος η οποία ήταν και η μοναδική που είχε συνεχόμενα δωμάτια...
▪69 ισόγειο:
Η κάστανή Κλαούντια, η γνωστή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και με ωραίο, σχετικά αδύνατο, σώμα και με ψιλοζουμερό κώλο-η Κλαούντια από Χωματιανού 11 όροφος.
▪71 όροφος:
Κλασσικά η Χριστίνα με τον γνωστό άνετο Καζακστανικό στυλ της...
▪71 ισόγειο:
Η Άννα με το καλό κορμί και με κωλάρα που έχει τάσεις προς Στεφανία...
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συνέχεια στη Φυλής...
▪54α:
▪61:
Η Αλεξάνδρα η ρομαντική Οσία καυλαντήστρια...
...
Πόρνοι μου εδώ να πω οτι η Βαλέρια μπορεί να φαίνεται 'ψυχρή' στο σαλόνι αλλά
μέσα στο δωμάτιο έχει εξελιχθεί σε μεγάλη κάβλα, μια και σε παρτούζα με το Αλινάκι
η Βαλέρια έκανε πολύ καλό παιχνίδι και στην πίπα και στο πήδημα και στις πρωτοβουλίες
για στάσεις και συμπλέγματα. Εγώ έχω πολύ θετική εμπειρία με το πιπίνι και σε ένα-ένα
και σε δύο-ένα.
Πριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...
Μεταξουργείο....μόνο Πάκια...ούτε 1 Έλληνας!
Καλά τα λέει ο Δημητράκης/πορνομετανά.....
Κολωνού 32Β - 3 κοπέλες / Μαρία (το στυλιάρι...με το πεταχτό κωλάκι ,ξανθιά Αλβανίδα με εντελώς απλό...χωρίς 69 ) - Μόνικα (άλλο στυλιάρι,από το Κ.15 αριστερά...με απλό) Την 3η κοπέλα δεν την είδαμε γιατί η τρελο/τσα2...μας είχε ζαλίσει στα @@ και έλεγε σε έναν θείο...αν θέλει να παντρευτούν....
Κολωνού 11Α κάτω - Άννα (ξανθό μαϊμουδάκι ,με απλό πρόγραμμα)
Τιμήθηκε και πάλι,με καλές εντυπώσεις από εμένα....
Ιάσωνος 20Α - Σάρα (όμορφο τσουρκο-πιπίνι,με απλό)
Ο εξωθεσμικός την τίμησε και έφαγε τρελή φόλα....
Δεν ήξερε ούτε πίπα να πάρει και την έδιωξε από το δωμάτιο!
Πήρε τα χρήματα πίσω...
Ιάσωνος 30Α - Τζέσικα (συνέχισε 2η βάρδια....πολύ καύλα το μωρό,με απλό πρόγραμμα)
Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (εντελώς στυλιάρι,καύλα με απαξιωμένη μούρη....θα πέρναγα...αλλά δεν κάνει 69 )
Ιάσωνος 19Α κάτω - Ντιάνα (το κοντό πιπίνι με τα ωραία βυζάκια,απλό πρόγραμμα)
Αυτά τα λίγα,γιατί ο εξωθεσμικός ξενέρωσε και δεν ήθελε να συνεχίσουμε την τσάρκα...να γαμήσει καμιά άλλη...
Όπως φεύγαμε είδαμε τον @Karampinas...με το νέο εργαλείο...
Καλό βράδυ!
Μεταξουργείο....μόνο Πάκια...ούτε 1 Έλληνας!
Καλά τα λέει ο Δημητράκης/πορνομετανά.....
Κολωνού 32Β - 3 κοπέλες / Μαρία (το στυλιάρι...με το πεταχτό κωλάκι ,ξανθιά Αλβανίδα με εντελώς απλό...χωρίς 69 ) - Μόνικα (άλλο στυλιάρι,από το Κ.15 αριστερά...με απλό) Την 3η κοπέλα δεν την είδαμε γιατί η τρελο/τσα2...μας είχε ζαλίσει στα @@ και έλεγε σε έναν θείο...αν θέλει να παντρευτούν....
Κολωνού 11Α κάτω - Άννα (ξανθό μαϊμουδάκι ,με απλό πρόγραμμα)
Τιμήθηκε και πάλι,με καλές εντυπώσεις από εμένα....
Ιάσωνος 20Α - Σάρα (όμορφο τσουρκο-πιπίνι,με απλό)
Ο εξωθεσμικός την τίμησε και έφαγε τρελή φόλα....
Δεν ήξερε ούτε πίπα να πάρει και την έδιωξε από το δωμάτιο!
Πήρε τα χρήματα πίσω...
Ιάσωνος 30Α - Τζέσικα (συνέχισε 2η βάρδια....πολύ καύλα το μωρό,με απλό πρόγραμμα)
Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (εντελώς στυλιάρι,καύλα με απαξιωμένη μούρη....θα πέρναγα...αλλά δεν κάνει 69 )
Ιάσωνος 19Α κάτω - Ντιάνα (το κοντό πιπίνι με τα ωραία βυζάκια,απλό πρόγραμμα)
Αυτά τα λίγα,γιατί ο εξωθεσμικός ξενέρωσε και δεν ήθελε να συνεχίσουμε την τσάρκα...να γαμήσει καμιά άλλη...
Όπως φεύγαμε είδαμε τον @Karampinas...με το νέο εργαλείο...
Καλό βράδυ!
Συνημμένα
Αυτή,μαν...αν κάνει λίγη γυμναστική και γίνει εντελώς στυλιάρι....θα είναι ότι πρέπει... :-*Με τη Μισελ ειχα μια πολυ ρομαντικη εμπειρια την δευτερη μερα της στη δουλεια, Κασσανδρας 4 οροφος. (βλεπε παρανομα εξτρακια)
Τοτε ηταν μουναρα βεβαια ειχε τα κιλακια της, με κωλαρα και κατι μασταρια μεχρι το πατωμα
Μετα απο κανα χρονο την γαμησα και στο Μεταξουργειο αλλα το γαμησι ηταν πολυ κατωτερο των προσδοκιων μου και ετσι την απαξιωσα και δεν ξαναπηγα...
Αμα λετε οτι εγινε και στυλιαρι τωρα, ουτε να τη χεσω...
Συμφωνώ μικρέ...η κ.Εύα είναι πολύ ξηγημένη,αν είναι ο άλλος σωστός! ;)Ειχε πεσει ενα γλωσσοφιλο μια φορα στο Φωκαιας27.
Τα χε τσουξει λιγο βεβαια εκεινη τη μερα, σταθηκα τυχερος.
Την καυλαντιζω συνεχεια, αλλα για δωματιο δεν της εχω πει ποτε διοτι πρωτον θα πεσει ακυρο 100% και δευτερον μπορει να το παρει στραβα δεν ξερεις...
Καυλα η Ευα παντως και μαζι μου πολυ ξηγημενη. Πριν το 15-20λεπτο δε μου χτυπαει ποτε πορτα.
Της το κολλήσαμε το "Μαρίζα Κωχ",τελικά....Συνέχεια στη Διδύμου...
▪7α:
Στο καπάκι βγήκε η υπηρεσία Μαρίζα Κωχ τραβώντας την απ'το χέρι για να μη μιλήσει σε κανέναν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις