mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Τη δική σου ξεχωριστή ιατρική ενημέρωση έχουμε ανάγκη!
την φροντισουμε ....
Τη δική σου ξεχωριστή ιατρική ενημέρωση έχουμε ανάγκη!
προκειται για την παλαι ποτε γερμανιδα ιεροδουλο ρενε,που εργαζοταν επι σειρα ετων στο μεταξουργειο,και κρεμασε τα παπουτσια στο Διδυμου 27 το 2007.Της το κολλήσαμε το "Μαρίζα Κωχ",τελικά....
Τη μία και μοναδική φορά μαζί της έζησα τη δεύτερη κατάσταση που περιγράφεις.Τουλάχιστον εσύ έζησες και την πρώτη... ;)με τη βαλερια που αναφερεις πιο πανω εχω αναμικτες εμπειριες , την 1η φορα ξεσκιστηκαμε ... το ιδρωσαμε το σεντονι με ρομαντικα γλωσσοφιλα ...
τη 2η φορα εκτος του οτι φυσικα δεν με θυμοταν ... ηταν πιο κρυα και απο παγωμενη μπιρα. τουλαχιστον και οι 2 πινονται
Ειναι λυρα 100 η Πωλιναρα , αμασητα και καργα ρομαντικη!
προκειται για την παλαι ποτε γερμανιδα ιεροδουλο ρενε,που εργαζοταν επι σειρα ετων στο μεταξουργειο,και κρεμασετα παπουτσιατις καπότες στο Διδυμου 27 το 2007.
Για όποιον ενδιαφέρεται την Κυριακή 1η βάρδια μαγνησίας 1 είδα την Ειρήνη από Αλκιβιάδου.Πραγματικά λυπήθηκα με την κάτω βόλτα που έχει πάρει αυτή κοπέλα αναλογιζόμενος το πόσο καλά είχα περάσει μαζί της όταν είχε πρωτοέρθει.Έχει παχύνει σε σημείο που προεξέχει πολύ πλέον το προκοίλι, τα μάγουλά της έχουν πρηστεί, και δεν ξέρω αν πινει κα τίποτα γιατί είχε ένα βλέμμα χαμένο στο διάστημα.Ελπίζω μόνο βότκες :S :S :S
Όσο θυμάμαι το αγαθό βλέμμα της όταν τη γαμούσα κι έχυνε και σπαρταρούσε, ότι με μαγκωνε κι έκλεινε τα πόδια πισω μην τυχόν και της φύγω με πιάνει κατάθλιψη :S :S :S :S :S
Κατι γινεται εκει περα...
Ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ παντως που την πηρε, εχει να λεει για το τσιμπουκι της.
Καταβροχθιζε το καυλι του και οσο τον ειχε σφινομενο βαθια στο λαρυγγι, με τη γλωσσαρα της του γλυφε τις μπαλες!
Πλεον της εχει δωσει την κωδικη ονομασια, "Η Φακιρισα"
για μένα είναι πρόκληση να κρατιέμαι και να μην τελείωνω στο στόμα τηςΌτι και να πούμε για την Πωλίνα είναι καύλα.
Θυμάμαι που ήμουν όρθιος στο πάτωμα, αυτή στα τέσσερα στο
κρεβάτι, ανεβοκατέβαζε το στόμα της στο καβλί μου και όταν
κάποια στιγμή το έβγαλε, τράχανε τα σάλια στο πάτωμα.
Απίθανες καταστάσεις, γι' αυτό όποτε πάω της γλείφω τη
μουνάρα μέχρι να χύσει.
πρωί μετά τις 10 και περίπου μέχρι 6 το απόγευμα.τι ωρες παιζει η Πωλινα ρε παιδια???
τύποι χτες 3η βάρδια φ71 πάνω πετυχα σκούρο μελαχρινο με ωραίο κορμί και συμπαθητική φάτσα.. φούλ πρόγραμμα..έβγαζε όμως αέρα ξεπετοκομοδίνου..έχει δοκιμάσει κανείς?
θεα η πωλινα
μια φορα την εβδομαδ στανταρ θα παω
κ παντα κοσμος το φελεκι μου μεσα
τελευταια φορα 40 λεπτα στο σαλονι κ 20 λεπτα στο δωματιο αναμονη
λες να παιζονται ρομαντικα σκηνικαολοι οι πορνογεροι αποζητουν τον ρομαντισμο και φρακαρει το συστημα