Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (12 μέλη και 187 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Τώρα ο πιο νέος απ'όλους είμαι εγώ   :)
[/quote]
Αλλα με μεγάλη "όρεξη" για μάθηση θα συμπληρώσω,χαχα!
Εσυ μας εχεις ξεπεράσει όλους μου φαίνεται..
Καληνύχτα(καλημερα)!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
συμπολιτες , και ξανα συμπολιτες ,  τι εστι ?  αχαρνων 85 ? περασα με το αμαξη αλλα δεν μπορουσα να παρκαρω , χαμος .  λοιπον λετε λετε λετε ......

Επισκέπτης
στουντιο!!το εχει η ναταλια που εχει και την βριλλησου 57!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ευχαριστο , δηλαδη να παω , θα περασω καλα ? , ποσο κοστιζει 50 ε ή να παρω παραπανω ? (χαχαχαχαχαχα)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
panosmpos πηγα ρεμουνδου ειδα το ρουμανακι, επεσες διανα ειναι 1.65 μπραβο. δεν κατεθεσα, δεν μου αρεσε, ψηλη πολυ...
αλκμενους και περγαμου, απογευμα ηταν μια ψιλοκαλη, λολα ειπε η τσατσα, δενν μπηκα, την ξερει κανεις? κανει ακαποτο και χυσιμο στομα?
μετα πηγα για ντενις, φυλης 109 ο τσατσος ειπε οτι εφυγε τελειως, ειχε ρωσιδα μετρια, μπηκα, μαπα, δεν ανοιγε τα ποδια της, ηταν και αξυριστα, δεν εχυσα εφυγα, πηγα σφαιρα για αλινα, μουναρα δε λεω, λιγο ψεκαστε σκουπιστε, δεν εβγαζε σουτιεν, δεν θα ξαναπαρω.
θελω info για αλκμενους περγαμου, τι κανει η λολα?

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ολα τα ειπα προχθες νομιζω οπως ζανα βικυ και λοιπες κοστα ολα τα κανει!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
papias μου φανηκε πολυ καλη για να κανει οτι κανουν τα MILF  καταλαβες ποια λεω?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
γκομενιε λες για αυτην που βγαινει στο σαλονακι ολοτσιτσιδι???κατι δεν μου παει σε αυτην την γυναικα.βυζι πολυ σιλικονατο :idiot:

Παιδιά,

Το έχω κάνει αρχή μου:
Όταν βλέπω την πουτάνα ολοτσίτσιδι στο σαλόνι, κάνω τον "έλεγχο" μήπως είνει εγχειρισμένο τραβέλι (μέσα στο μυαλό μου) 6 φορές, όχι μία.
Και αν αυτό συνδυάζεται και με βυζί τορπίλα σαν κρεμ καραμελέ, τοτε οι πιθανότητες αυξάνουν γεωμετρικά.
Ο λόγος είναι ψυχολογικός.
Πρίν κόψουν το πουλί τους, ντρεπόντουσαν που το είχαν. Θέλανε να περνάνε για γκόμενες, αλλά ήξεραν ότι έστω και αν ξεγέλαγαν τον αφελή στην αρχή (με τα ρούχα), μόλις έβγαινε το στριγκάκι, έφτανε η στιγμή της αλήθειας.
Μετά την εγχείρηση, αυτό το πρόβλημα έχει φύγει. Και έχει φύγει μετά από και πόνο, και έξοδα.
Οπότε αισθάνονται κατά κάποιο τρόπο "περήφανες" που είναι πιά "κανονικές" γυναίκες. Χωρίς πουλί. Και αυτό έχουν την τάση να το προβάλλουν.
Γι αυτό λέω, ότι όταν βλέπεις τσίτσιδη, δρόμο....
Εκτός κι αν γουστάρεις τέτοια κατάσταση, βέβαια.

ʼλλα σημεία προσοχής:
-Το μήλο του Αδάμ στο λαιμό (αλλά αυτό δε σου δίνει πάντα την ευκαιρία να το παρατηρήσεις στο σαλόνι).
-Η έλλειψη ομιλίας (στο σαλόνι). Τα λέει όλα η τσατσά. Η πούτα δε βγάζει άχνα, ούτε ένα "γεια σας παιδιά". Γιατί η φωνή θα είναι αντρική με τάσεις αδερφικές, όχι γυναικεία.
-Η γενική σωματική κατατομή (μπράτσα, πλάτες, στενός κόλος, παπούτσι νο 48, κλπ).
-Η μορφή της κίνησης. ʼλλο γκόμενα, άλλο αδερφή.

Αλλά παρ' όλες αυτές τις παρατηρήσεις, μπορεί να την πατήσει κάποιος κάποια φορά.

Μη ξεχνάτε, ότι για το μπουρδέλο το σαλόνι είναι το σημείο πώλησης, το σημείο δηλαδή που ο πελάτης θα αποφασίσει αν θα ξοδέψει τα λεφτά του εκεί, ή σε κάποιον άλλο ανταγωνιστή. Είναι δηλαδή πολύ κρίσιμο το σημείο, και οι αδερφές (που είναι πανέξυπνες και καλλιεργημένες οι περισσότερες , περισσότερο απο τις γυναίκες κατα μέσο όρο), τα ξέρουν αυτό, και έχουν κάνει επιστήμη το πως θα "περάσουν" απο το σαλόνι, ώστε να τσιμπήσουν οι υποψήφιοι... Όλα τα προσέχουν, και το τι φοράνε (ή ΔΕ φοράνε), και το τι λένε (αν λένε), και το τι έχει μέσα ο χώρος, και το τι λέει η τσατσά, τα φώτα, τη μουσική, το ύφος τους, τα πάντα.
Δεν είναι σαν τις Νιγηριανές που ο μόνος τρόπος προώθησης πωλήσεων που ξέρουν να κάνουν είναι να σου έρθουν (ίδίως αν είσαι μόνος σου στο σαλόνι) να σου χαϊδεύουν τον πούτσο μέχρι να πεις το "ναι".
Και να σε βρίζουν μετά αν δε το πεις!

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ναι τα κανει οπως ειπα εστω και καθυστερημενα ολα απο προσωπικη εμπειρια.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Χθες βράδυ περνούσα την Πατησίων και ειπα να μπω στο Φωκαίας 25Β μονο και μονο για να δω την Αντελλα στο σαλόνι. Όπως και έγινε. Ρε παιδια, τί μουνάρα ειναι αυτη? Πωπω! Δεν τη χορταίνω... Κρίμα που στο κρεβάτι είναι φόλα... Ενδεικνυται μόνο για πίπες. Όντως σε αυτην πάω μόνο οταν θέλω μόνο πίπα. Όποιος θέλει και γαμήσι εκτος από πίπα, ας το ξεχάσει καλύτερα. Στέκεται με ανοιχτά πόδια σαν την ψόφια κατσαρίδα που πάτησε στο ΤΕΖΑ ... Κρίμα...  :tickedoff:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!
Πολύ καλό germaon !

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
[/quote]
Κώστα πήγα προχτές με την λόλα(ελλείψη Αντζελας),για να δω τι λέει.Οντως κάνει γλείψιμο στις μπάλλες,ακάποτο,και τα παίρνει στο στόμα.Αλλα απο συμμετοχη μηδέν!Μιλάμε εντελως μουγγή..Οπότε μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο.Α,ρε Αντζελα που'σαι,παρεπιπτόντως η Αντζελα εχει πάει στην πατρίδα της και θα γυρίζει μετά τις γιορτές.Αυτά..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506

Κώστα πήγα προχτές με την λόλα(ελλείψη Αντζελας),για να δω τι λέει.Οντως κάνει γλείψιμο στις μπάλλες,ακάποτο,και τα παίρνει στο στόμα.Αλλα απο συμμετοχη μηδέν!Μιλάμε εντελως μουγγή..Οπότε μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο.Α,ρε Αντζελα που'σαι,παρεπιπτόντως η Αντζελα εχει πάει στην πατρίδα της και θα γυρίζει μετά τις γιορτές.Αυτά..

Και δεν πας στη Ζάνα καλύτερα? Αλκιβιάδου 16Α, πρωινές ώρες.Ψηλή κοκκινομάλλα Ρωσίδα, 40+ ωραίο κορμί τα παίρνει στο στόμα-25Ε. Ίσως είναι καλύτερα!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
panosmpos πιτσιρικα ειναι? για το υψος σου εχω πια εμπιστοσυνη....
λοιπον, χθες αργα  πηγα για λολα στην αλκμενους, δεν πηρα, δεν τις μπορω τις μεγαλες,,, συγνωμη κιολας.
πηρα ομως ντανα, δεν πολυ ειχα ορεξη, αλλα ολα καλα.
το ντανακι τελευταια το κοβω κουρασμενο, λετε να αποχωρησει?
re panosmpos τωρα πρεπει να τσεκαρω και την καλεργη?
τι μας κανεις..

Επισκέπτης
Μαγκες υπήρχε μία καινούρια στη Φυλής 40, η οποία παίρνει 20 και με άλλα τόσα δίνει κώλο. Την ειδα χθες κατα τις 11.30 που περασα. Και το σημαντικό είναι οτι προκειται για πολυ ωραιο μουνι! Μελαχρινή και αν προσεξα καλά, πράσινα μάτια. Πολύ γλυκιά, όχι μαλακίες

Επισκέπτης
Ξέχασα να τονίσω ότι πέρασα 11.30 το βραδυ

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πανος συμφωνω σε ολα εκτος απο τις ασιατισες, 3 φεβ. παω ταυλανδη για κιτρινες

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σα μουνια οι σλαβες δεν συγκρινονται με ασια, ειναι πολυ καλυτερες (οι σλαβες). ασιατισες ομως στην ελλαδα δεν εχουμε, και θελουμε παντα οτι δεν εχουμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom