Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (43 μέλη και 330 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Στο μπουρδέλο στην Κολοκυνθούς 38 εξακολουθεί να δουλευει το δίδυμο Όλγα-Σάντρα? Ας ενημερωσει όποιος πήγε πρόσφατα.(μην τρεχουμε και τσάμπα)

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αλκιβιαδου 16 Γ πρωην ναοs τηs evas παχια ουκρανεζα γηρω στα 35
20Ε πιπα ισπανικο.
ιουλαιανου 71  ναοs τηs  μαιρηs ουκρανεζα  χοντρουλα  γηρω  35-40 πιπα ακαπωτη τα ρουφαη ολα 25Ε μονο πρωι μεχρι 1700.
κνιδοs18 παραληλοs λιοσιων  ανατολικο μπλοκ  40-45  20Ε πιπα ισπανικο.
λιοσιων 72Α νεο studio 12 ωρα κλειστο.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε μ' αυτό εδώ.

markman

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φίλοι μου
καλησπέρα σας σήμερα το απόγευμα κατα τησ 5 και 30 στο κατάστημα της οδού φυλης 134β  το υπογειο  είδα το πιο όμορφο πουτανάκι που έχω δει ποτε μου.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ !!!!!

ξανθό κουκλάκι περίπου 165 ύψος αδύνατο και ξυρισμένο !
ότι πιο φιλικό μου έχει τύχει .

αφού μου στήθηκε στα τέσσερα τρελάθηκα
και όταν το έχυσα πιάσαμε την κουβέντα και χεστήκαμε στο γέλιο .

όνομα δεν θυμάμαι (σχεδόν ξέχασα το δικό μου )

μην το χάσετε

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιλε markman δεν το εχουμε χασει εδω και καιρο, ειναι η κατια, ρωσιδα βαβαια, εγω πριν τις εκλογες τις δημοτικες την ειχα ψηφισει χυσει. και μετα ψηφισα Κ.Κ.Ε

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Και δεν πας στη Ζάνα καλύτερα? Αλκιβιάδου 16Α, πρωινές ώρες.Ψηλή κοκκινομάλλα Ρωσίδα, 40+ ωραίο κορμί τα παίρνει στο στόμα-25Ε. Ίσως είναι καλύτερα!
Δυστυχως πρωινες ωρες δεν μπορω,εκτος αν παιζει και το Σαββατο αυτη η Ζανα.Αν ναι καλως..

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Μαγκες υπήρχε μία καινούρια στη Φυλής 40, η οποία παίρνει 20 και με άλλα τόσα δίνει κώλο. Την ειδα χθες κατα τις 11.30 που περασα. Και το σημαντικό είναι οτι προκειται για πολυ ωραιο μουνι! Μελαχρινή και αν προσεξα καλά, πράσινα μάτια. Πολύ γλυκιά, όχι μαλακίες
Χμμ,ενδιαφερον ακουγεται,δωσε ομως και καμμια αλλη πληροφορια συναδελφε.Ονομα,κλπ..Το λεει η τσατσα οταν μπαινει ή το ρωτας μεσα στο δωματιο?

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες υπήρχε μία καινούρια στη Φυλής 40, η οποία παίρνει 20 και με άλλα τόσα δίνει κώλο. Την ειδα χθες κατα τις 11.30 που περασα. Και το σημαντικό είναι οτι προκειται για πολυ ωραιο μουνι! Μελαχρινή και αν προσεξα καλά, πράσινα μάτια. Πολύ γλυκιά, όχι μαλακίες
Χμμ,ενδιαφερον ακουγεται,δωσε ομως και καμμια αλλη πληροφορια συναδελφε.Ονομα,κλπ..Το λεει η τσατσα οταν μπαινει ή το ρωτας μεσα στο δωματιο?

Και γω το ίδιο ρωτώ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
το ντανακι τελευταια το κοβω κουρασμενο, λετε να αποχωρησει
Δεν ξερω αν αποχωρησει αλλα σιγουρα εχει "βαρυνει" το Ντανακι τωρα τελευταια.Μηπως φταιει και το πολυαγαπημενο μας σαιτ σε αυτο, που ξεμυαλιζονται τα αθωα σλαβακια? Λεω τωρα εγω...Anyway στο θεμα μας χτες 19/12 βραδυνη βαρδυα φυλης δεν επαιζε  τιποτα σπουδαιο και κατεληξα στο μεσαιο του 134 που ηταν μια Νινα(απο το Αντάνινα ..:uglystupid: :uglystupid:) εμφανισιακα πολυ μετρια πραγματα κατι σαν 35αρα MILF με αρκετα χαλαρωμενο σωμα αλλα γενικως χαμογελαστη χωρις να κανει τιποτα το ιδιαιτερο στο προγραμμα της.Σημερα(21/12) στο 134 στο υπογειο επαιζε πολυ ωραια ουκρανη ονοματι Ελενη.Εμφανισιακα για να γινω πιο κατατοπιστικος ειναι στο στυλ της γκομενας που εχει το Xcompanion στην αρχικη σελιδα του σαιτ.Και για να γινω ακομα πιο κατατοπιστικος ,οσοι ενδιαφερονται για το ποσο ομορφη ειναι η πουτανα και οχι για το τι προγραμμα κανει και τελος παντων ειναι fun των Αντέλλα,Ντάνα και Βερονικα ας κανουν μια βολτα.Μου ειπε οτι εχει δουλεψει και σε αλλα μαγαζια της φυλης αν και εγω τη πετυχαινω πρωτη φορα.Οι παλιοι ας ριξουν τα φωτα τους.Εννοειται οτι ειναι κουκλα αλλα και...γρηγορη.Αυτα και καλες γιορτες σε ολους τους bourdelacom.ιαρηδες

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Τhanx Λέω να περάσω μια βόλτα αύριο νωρίς το μεσημεράκι.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
τι ειναι αυτο το milf ρε παιδια? σαν milfey μου ακουγεται :)

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
MILF ?
Θυμάστε την φρεγάτα μαμά του συμμαθητή μας στο γυμνάσιο, με τις τορπίλες της και την έκφυλη φάτσα, για την οποία την παίζαμε νυχθημερόν ????

"Γεια σας, ήρθα να πάρω τον Γιωργάκη να πάμε για μπάλλα..."
"Βρέ καλώς τον Βαγγέλη, τον έχω στείλει αγόρι μου σε μια δουλίτσα δεν θα αργήσει πάνω από μισή ώρα. Έλα μέσα να τον περιμένεις (να σε κεράσω και μια πίπα γύρο) :boobies:

ΟΛΓΑ   Ρεμούνδου 21 δεξιά επάνω πρωί (ψηλή ξανθιά 40άρα, ελληνικά με έκφυλη Ρούσκι προφορά και συμπεριφορά  μαμάς που ξεπετάει  τον συμμαθητή του γιού :dancing:)

Για όσους μπορούν να εκμεταλλευτούν το, κατα τα άλλα μειονέκτημα της πρωινής βάρδιας, θα αποζημιωθούν απο άδειο σαλόνι και άνεση χρόνου...

Sele

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατέβηκα χθες το βράδυ Μεταξουργίο με 2 φίλους και βρήκαμε μια αρκετά καλή κοπέλα (με βάση την ιδιαίτερα περιορισμένη εμπειρία μου από μπουρδέλα).
Δεν πρόσεξα την οδό αλλά θα σας πω περιγραφικά που βρίσκεται το εν λόγω σπίτι και λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα να το βρείτε. Όποιος συναγωνιστής καταλάβει για ποια μιλάω ας δώσει διεύθυνση και όνομα κοπέλας (ναι ούτε αυτό ασχολήθηκα να μάθω...).

Λοιπόν όπως κατεβαίνουμε την Κολωνού από την Πειραιώς, κάνουμε δεξιά εκεί που είναι το γωνιακό μπουρδέλο με την όμορφη, αλλά απίστευτα ξενέρωτη ξανθιά Ελληνίδα (η τσατσά συνέχεια λέει only greek only greek όποτε μπαίνει κάποιος ξένος και τονίζει συνέχεια ότι η κοπέλα παιρνει μόνο έλληνες).
Κοίταξα στο χάρτη και η οδός πρέπει να είναι η Κεραμικού αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το μπουρδέλο είναι σχεδόν γωνιακό στη διασταύρωση με Καλλέργη στο αριστερό χέρι όπως πάτε, στον πρώτο όροφο.
Έχει τσάτσο μέσα ο οποίος είναι αρκετά φιλικός και σχετικά συμπαθής.
Η κοπέλα είναι πολωνέζα, ξανθιά, πολύ αδύνατη, με πολύ μικρό βυζί αλλά όμορφο πρόσωπο και, ιδιαίτερα σημαντικό για μένα, βγήκε έξω χαμογελαστή, χωρίς την βαριεστημένη έκφραση που προσωπικά με ξενερώνει πολύ.
Εκτός από το κλασσικό πρόγραμμα 20αρικου μπορείς να πάρεις και κουλούρι με 25 ευρώ (το οποίο τίμησα).
Στο κρεβάτι, πολύ καλή πίπα με ωραίο παιχνίδισμα της γλώσσας (την καπότα στη βάζει με το χέρι) για περίπου 1 λεπτό και μετά πισωκολλητό, πρώτα μουνί και μετά κώλο. Γύρισμα ιεραποστολικό στο οποίο κολλάει πάνω σου, γλύφει ρώγες, σε χαιδεύει και γενικά συμμετέχει στην όλη φάση και μετά πάλι πισωκολλητό κώλο.

Αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση ήταν κάποιες μικρολεπτομέρειες, όπως ότι καθ' όλη τη διάρκεια του πισωκολλητού παίζει με τα αρχίδια σου (ασφαλώς το κάνει και για να τελειώσεις πιο γρήγορα αλλά είναι ωραία η αίσθηση) ή ότι όταν τελείωσα δεν τραβήχτηκε αμέσως αλλά περίμενε μέχρι να αδειάσω τελείως και να τραβηχτώ ο ίδιος και γενικά είχε ωραία συμμετοχή στην όλη φάση.

Έχω πολύ μικρή εμπειρία από μπουρδέλα αλλά η κοπέλα ήταν η καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει στην κλίμακα του 20άρικου και άμα κάτσει η φάση θα την ξαναπάρω.

ΥΓ: Πολύ μπλα μπλα για μόνο μία γκόμενα σόρυ αν κούρασα.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπελα για την οποια μιλας πρεπει να ειναι η Μαρθα, υπαρχουν αρκετα για αυτη σε προηγουμενα threads σε παλαια forum.

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές έχω μια ερώτηση παιζει κανα καλό μαυράκι αυτή την εποχή στην πιάτσα?αν ναι που?????

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φυλης 40 πρωι, μελαχροινη με μεγαλο κωλο  που τον δινει, δεν πηρα, την βρηκα νταρντανα, και οπως λενε τα ημισκουμπρια στον καινουριο δισκο, "οποιος δεν εχει παει με νταρντανα, ειναι σαν καθαρη δευτερα να μην τρωει λαγανα".  sorry panosmpos δεν πηρα απο φυλης 40, τσεκαρα ομως στην καλλεργη το κοντο με το μαυρο ποστις, μεγαλουτσικη δεν ειναι?
για να τελειωνω πηρα για χιλιοστη φορα καρινα, την εχει δει κι αυτη καπως....?    πηραν αερα τα σλαβακια?
καλες γιορτες σε ολους, και τον καινουριο χρονο περισσοτερα και καλυτερα μουνια

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Περνούσα σήμερα γύρω στις 13.00 το μεσημέρι απο Αλκιβιάδου και είπα να ρίξω μια ψήφο στο 1ο σπιτάκι που θα έβλεπα επειδή βιαζόμουν.Στο 16Α λοιπον, Ρωσίδα κοκκινομάλλα ψηλή 40+, με ετσι κ ετσι σώμα με 20 ?. Πιπίλισμα στις ρώγες,πίπα καλή παραλίγο να χύσω και πισωκολλητό. Συμμετοχή όχι καλή αν και έβγαλε στο τέλος 2 κραυγές και έχυσα γρήγορα.Τσάτσος κεφάτος κ ευγενικός.

Και δεν πας στη Ζάνα καλύτερα? Αλκιβιάδου 16Α, πρωινές ώρες.Ψηλή κοκκινομάλλα Ρωσίδα, 40+ ωραίο κορμί τα παίρνει στο στόμα-25Ε. Ίσως είναι καλύτερα!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Τώρα το είδα! Τα παίρνει και στο στόμα;;;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑ  :headbang: :headbang: :headbang:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
καμια που να τα παιρνει στο στοματακι κ να κανει κ φουσκες παιζει? :dancing: :jerking:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τα πρωϊνά στο Φυλής 84 στην πράσινη πόρτα δουλεύει η Αντελλα? Όποιος γνωρίζει ας ενημερωσει.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η αντελα εχει στανταρ μαγαζι στη φωκαιας απογευμα, παντα το ιδιο και παντα μουναρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom