Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (35 μέλη και 325 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τα πρωϊνά στο Φυλής 84 στην πράσινη πόρτα δουλεύει η Αντελλα? Όποιος γνωρίζει ας ενημερωσει.

μερικες φορες την εχω πετυχει εκει και σε αυτο που ειναι ακριβως
διπλα.το σταθερο ομως ειναι φωκαιας 25 ισογειο τα απογευματα

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο chrysargos ξαναχτυπησε χριστουγεννιατικα, στις κριτικες των μπουρδελων.
ηρθε η ωρα να εκδωσει τα δοκιμια? με τη χορηγια των bourdela.com φυσικα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παιδια πηγα σημερα φραντζη 47 στον νεο κοσμο εχει ανοιξει ενα καινουργιο μπουρδελο ιδιοκτητρια ειναι η ειρηνη η ευγενεστατη τσατσα  που ειχε ενα μπουρδελο που εκλεισε στο θησειο στην ακαμαντοσς ωραιος χωρος πηρα με 50 ευρω ενα 22 χρονο μουνακι  την παολα  μου ειπε οτι ειναι απο τσεχια .πολυ καλο γαμησι και περιποιηση μου ειπε να τησ λεμε για ακομα ποιο πολυ περιποιηση οτι μαθαμε  για το μπουρδελο απο το ιντερνετ ειναι ανοιχτα απο 11 πρωι μεχρι  2 τα ξημερωματα.. 15 ωρες συνεχως.. 2 με 3 βαρδιες

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Έπραξες άριστα νέε μου! Το ελεύθερο είναι πιο γλυκό!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
παιδια πηγα σημερα φραντζη 47 στον νεο κοσμο εχει ανοιξει ενα καινουργιο μπουρδελο ιδιοκτητρια ειναι η ειρηνη η ευγενεστατη τσατσα  που ειχε ενα μπουρδελο που εκλεισε στο θησειο στην ακαμαντοσς ωραιος χωρος πηρα με 50 ευρω ενα 22 χρονο μουνακι  την παολα  μου ειπε οτι ειναι απο τσεχια .πολυ καλο γαμησι και περιποιηση μου ειπε να τησ λεμε για ακομα ποιο πολυ περιποιηση οτι μαθαμε  για το μπουρδελο απο το ιντερνετ ειναι ανοιχτα απο 11 πρωι μεχρι  2 τα ξημερωματα.. 15 ωρες συνεχως.. 2 με 3 βαρδιες
Εχει παραπάνω από 1 κοπέλες στην κάθε βάρδια όπως στην Ακάμαντος;

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ΓΑΜΑΤΑ!!!!! :headbang:

Αφου κατέβασα όλο το αποστακτήριο του jack daniels ....... θελησα να ξαλαφρώσω...
Πού? Στο σπίτι στην κωσταντινοπώλεος, στο μεταξουργείο
Η γκόιμενα μια ξανθιά σιτεμένη μεγαλούτσικη ξανθιά Βουλγάρα.
Ως εδ¨ω καλά....
Πάνω στη σούρα μου όμως τον πήρε στο στόμα της χωρίς καπότα....
Και αφού είχε αρχσει την πίπα ξεσκουφωτη λέω δε γαμιεται....
και της πετάω το φλόκι μες στο στόμα της.

Εντάξυ , καλό γαμήσι και αρκετάπή καλή πίπα αλλα γενικά τα ακάποτα ειναι μεγάλο ρίσκο
Μηπως εννοεις Κολοκυνθους φιλε Savala???

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Στο υπογειο- ερειπιο ? Ελπιζω οι ατμοι του Jack Daniels να σε απολυμαναν αποτελεσματικα !!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
  δεν εχει πανω απο 1 καθε βαρδια αλλα εχει ωραια μουνακια που κανουν καλη πριποιηση...
Έπραξες άριστα νέε μου! Το ελεύθερο είναι πιο γλυκό!
  δεν εχει 2 γυναικες την βαρδια διοτι φοβατε την αστυνομια οπως μου ειπε αλλα τα γκομενακια που ειδα και το 1 που γαμησα ωραιο σωματακι 22 χρονων πολυ περιποιητικο γαμω τα παιδια

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Παίδες επειδή αύριο πρωί-προς μεσημέρι θα περάσω από Φυλής και δεν θα έχω πολύ χρόνο υπάρχει καμιά καλή-και κυρίως καινούργια-επιλογή; (Λόγω δουλειάς δεν θα έχω χρόνο να προλάβω να ψάξω). Όποιος έχει κάτι ας ενημερώσει και εννοείται το βράδυ της ίδιας μέρας παίζει review  ;)

Επισκέπτης
Αύριο έχει Λαϊκή...Τα επάνω θα είναι κλειστά.

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
πολυ καλο γαμησι και περιποιηση μου ειπε να τησ λεμε για ακομα ποιο πολυ περιποιηση οτι μαθαμε  για το μπουρδελο απο το ιντερνετ
Αυτη η μαλακια παιζει πολυ απο τοτε που εγινε το σαιτ...
Για να σου κανει καλο κρεβατι η πουτανα και να σεβαστει τα λεφτα σου, πρεπει να της πεις, οτι εισαι απο το σαιτ, και αρα ολο και καποιο σχολιο θα γραψεις...οποτε δεν την συμφερει να μην ειναι περιποιητικη...
Με αυτα τα μυαλα που κουβαλανε μερικες, δε βλεπω να αλλαζει η νυχτα στη χωρα μας...

Επισκέπτης
Παπαριές.Το 99,9999999% των γυναικών εκεί δεν ξέρει τι είναι το bourdela.com.Μερικοί λένε βλακείες εδώ.Κάποιοι πιθανόν να έχουν οφέλη.Σιγά μην αποδυκνύουμε ότι ειμαστε μέλη

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.Χρόνια πολλά.Ξέρει κανεις αν η ρωσίδα Μαρία στο φωκαίας 25Β δουλευει αυτες τις μερές ή εχει φύγει λόγω χριστουγέννων?thx

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συνάδελφοι ξέρει κανείσ κανα καλό μωρο για κατάθεση φυλής για αύριο το απόγευμα???ακούω προτάσεις

Επισκέπτης
ρε μεγαλε βαριεσαι να πας μπουρδελοτσαρκα ?

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παπαριές.Το 99,9999999% των γυναικών εκεί δεν ξέρει τι είναι το bourdela.com.Μερικοί λένε βλακείες εδώ.Κάποιοι πιθανόν να έχουν οφέλη.Σιγά μην αποδυκνύουμε ότι ειμαστε μέλη
dstp κανεις μεγαλο λαθος και μου κανει η εντυπωση που το λες εσυ γιατι εισαι και παλιος...
Και σε πληροφορω οτι αυτο δεν συμβαινει μονο στα στουντιο και τα μπουρδελα αλλα εχει προχωρησει και στα στρηπτιζαδικα...
Μαλλον εχεις χασει επεισοδια...

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε μεγάλε αλλά αμα παίζει κατι καλό γιατί όχι....Για να ξέρω να μην πέσω σε καμιά φλόμπα και κλαίω τα λεφτά μου πάλι.Αλλά αν σε μερικούς είναι δύσκολο να απαντήσουν ας μην απαντήσουν......

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η αντελλα δουλεύει σήμερα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom