sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Φήμες λένε ότι προ ετών είχε άλλο φύλο....
Είναι σίγουρο,απο πολύ έγκυρη πηγή.
Φήμες λένε ότι προ ετών είχε άλλο φύλο....
Γάμος με πουτάνα? Τί είπες τώρα... Φαντάζομαι θα είναι η καλύτερη στιγμή των γονιών του κάθε γαμπρού. Η πραγματοποίηση της all time classic ευχής των γονέων:" Να μου φέρεις καλή νύφη". Φαντάζομαι η μητέρα του άντρα της Ντέπυς θα είναι υπερβολικά περήφανη για την νύφη που έκανε! Πάντως έχω μια απορία.τοσα χρονια δεν τη χορτασες την ντεπυ?
για φαντασου να παντρευτεις πρωην μπουρδελιαρα?
να το κανουμε θεμα για forum?
panosmpos το ρουμανακι ηταν ψηλο? ξερεις πανω απο 1.60 δεν λειτουργω καλα, εξου και ειμαι φαν καρινας κατιας μιρελας , αφου να φανταστεις η ντανα μου πεφτει λιγο ψηλη... χαρη της κανω που τη γαμαω..Ρεμούνδου 21 (το ισόγειο όχι αυτό που ανεβαίνεις τις σκάλες και που έπαιζε η Όλγα) έπαιζε σήμερα Ρουμανάκι με μαύρο μαλλί και μπλέ μάτια. Φόραγε μαύρο τάγκα και μαύρη μπότα. Αυτό ήτανε... πίπα καλή με νευρικές κινήσεις και πισωκολλητό με φωνές (το μόνο που ξενέρωσε είναι που δεν με άφησε να της σφαλιαρώσω τα καπούλια >) Καλή επιλογή για 20 Ε και το όνομά της είναι Άννα και την πήρα ώρα 12:40 περίπου (ότι έπρεπε πριν κατέβω για κάτι δουλειές που είχα στο γραφείο ).
Ξανθια με σκυλοφατσα??Μηπως η Ντεπυ που αναζητειτε???ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΥΛΗΣ 67Α ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΚΑΛΕΣ. ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ.
ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ , ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΒΛΩΣΕΙ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΓΕΣ ΠΤΩΜΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΑ 20 ΕΥΡΩΠ
παιδια σημερα αλκαμενους....μιλαμε για πολυ καλο μωρο..ολγα....τσιμπουκι απιστευτο....πηγα βραδυ κατα τις 9.30....τα πηρε ολα και τα εφτυσε στο νιπτηρα...ξανθο μωρο και πολυ γλυκο..Ακριβώς φίλε μου,αυτη λεω!Ετσι οπως βγαινει η πουτανα,βλεπεις και το ξυρισμενο της μουνακι,δεν μπορεσα να αντισταθω.Οσο για το σιλικονάτο βυζι,το συγκεκριμένο σπίτι φέρνει πολλές με σιλικόνη απ'οτι εχω παρατηρήσει,ίσως είναι πολιτική τους..τι να πω,εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου..
ναι βεβαια αλκαμενους και περγαμου...arkas αλκμενους και περγαμου εννοεις?