Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (16 μέλη και 184 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή δεν παίζω χαρτιά,θέλοντας να… κάψω μερικά ευρώ σε μπουρδελότσαρκα, αντί για το παραδοσιακό 31, και ακολουθώντας τη ρήση του Τζιμάκου παραφρασμένη,ότι ''άλλοι έχουνε πέσει στην πρέζα,άλλοι στον τζόγο,άλλοι στον... Νταλάρα,εγώ έχω πέσει στις πουτάνες!'',έκανα το μεσημέρι μια βόλτα στο Μετάξι.Πολλά ήταν κλειστά,σ’αυτά που ήταν ανοιχτά βρήκα... μπάζα,ονόματα δεν άκουσα ή δεν συγκράτησα,κατέληξα στο Ιάσωνος 37,στη Ροζαλία από το παρ’ολίγον Ελληνικό Αργυρόκαστρο.Μέτριο σώμα,μαύρο μαλλί,διέψευσε τα χαμόγελα στο σαλόνι,με ξενέρωσε κι έφυγα άχυστος... :headbang:
Στο Ιάσωνος 33,(αν θυμάμαι καλά,διορθώστε με),ένα πιπίνι,η Άντζελα,κοντή,με σφιχτό σώμα,ξανθό μπουκλέ μαλλί,ίσως κάποια άλλη φορά.
Ξαναγύρισα στο Κεραμεικού 13α που είχα σταμπάρει πριν,πέρασα δωμάτιο.''Πώς σε λένε;'',''Χριστίνα'' μου απάντησε. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ρουμάνα δήλωσε,κανονικό ύψος,ελαφρώς πλαδαρό σώμα,λευκή επιδερμίδα,γαλανά ψιλοαλλοίθωρα μάτια,καλούτσικο βυζί.Πίπα χάλια,τουλάχιστον είχε την υπομονή να χύσω και να σηκωθώ να φύγω...
Για τους στυλιαροπιπινολάτρεις,στο Ιάσωνος 27α και Λεωνίδου,ένα μαυροτσούκαλο,όνομα δεν ανακοινώθηκε.
Καλή χρονιά και πάλι!

Το Μεταξουργείο είναι ένα πολύ όμορφο ναρκοπέδιο-υπάρχουν καλά κομμάτια αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε τις νάρκες είτε με τη βοήθεια ναρκαλιευτή,είτε με τη βοήθεια της προσωπικής διαίσθησης...

Αγαπητέ μου @Επιρρεπής αν είσασταν ναρκαλιευτής,στο Μεταξουργείο θα είχατε ανατιναχθεί-εν ώρα καθήκοντος-επανειλημμένως...

▪Στο Ιάσωνος 37, δοκιμάσατε μία από τις πιο παλαιές κοπέλες του Μεταξουργείου, την περίφημη Ροζαλίντα.
Παραδοσιακή φόλα...

▪Στο Κεραμεικού 13α, δοκιμάσατε μία ωραία κοπέλα, την γνωστή Χριστίνα-παρεμπιπτόντως σάς καταδιώκει το συγκεκριμένο όνομα ή μου φαίνεται;;;
Όμορφη φόλα...

(Στο Ιάσωνος 27α είδες την μικρή Ναταλί από το Ιάσωνος 37α-σε παραπέμπω στην κριτική του billy 13 για την κοπέλα...)

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
καλη χρονια σε ολους..
γνωρηζει καπιος αν σημερα δουλεβη η Αλιονα στη δηδημου μην μπει η χρονια με φολα

pctech

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
0
καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους και καλά γαμ....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Το Μεταξουργείο είναι ένα πολύ όμορφο ναρκοπέδιο-υπάρχουν καλά κομμάτια αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε τις νάρκες είτε με τη βοήθεια ναρκαλιευτή,είτε με τη βοήθεια της προσωπικής διαίσθησης...

Αγαπητέ μου @Επιρρεπής αν είσασταν ναρκαλιευτής,στο Μεταξουργείο θα είχατε ανατιναχθεί-εν ώρα καθήκοντος-επανειλημμένως...

▪Στο Ιάσωνος 37, δοκιμάσατε μία από τις πιο παλαιές κοπέλες του Μεταξουργείου, την περίφημη Ροζαλίντα.
Παραδοσιακή φόλα...

▪Στο Κεραμεικού 13α, δοκιμάσατε μία ωραία κοπέλα, την γνωστή Χριστίνα-παρεμπιπτόντως σάς καταδιώκει το συγκεκριμένο όνομα ή μου φαίνεται;;;
Όμορφη φόλα...

(Στο Ιάσωνος 27α είδες την μικρή Ναταλί από το Ιάσωνος 37α-σε παραπέμπω στην κριτική του billy 13 για την κοπέλα...)

dude στο only greek μαζι με την μισελ ειναι απογευμα και μια κοντη ξανθια, ωραιο πλασματακι ... ονομα ξερεις?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Άμα την λένε Μίνα με κοκκινοπα μαλλιά, ρουμάνα, μην πας μέσα γιατί θα γαμίσεις ένα ωραίο κομοδινάκι, εκτός άμα σου αρέσουν αυτά. Εγώ γάμησα πριν 4 ημέρες ένα άλλο κομοδίνο στη Κολωνού 11 υπόγειο ονόματι Μαρία. Ωραιότατο albani με αναλογίες μοντέλου αλλά καλύτερα να την έπαιζα με το χέρι, πιο καλά θα πέρναγα, Ευτυχώς ήταν μόνο ένα 10ρικο

Larson,για την κοκκινομάλλα Μίνα ισχύει (δυστυχώς) αυτό που είχα γράψει προ καιρού στον Professorx για την συγκεκριμένη κοπέλα:

Ξεκίνησε με τις καλύτερες των προυποθέσεων, με μεγάλη όρεξη και με τρελλή δουλειά αλλά στην πορεία  στράβωσε πολύ-από κάθε άποψη.

(Βέβαια η συγκεκριμένη δουλεύει μόνιμα στο Ιάσωνος 1γ οπότε ενδεχομένως ο @endorphin να αναέρεται σε άλλη-πολύ φοβάμαι ότι αναφέρεται στην γνωστή γυρολόγο Μαρία, την μέγιστη των φολών!)

Όσο για την Αλβανίδα Μαρία, την ωραία πιτσιρίκα από το Κολωνού 11 υπόγειο,την οποία πήρες, είναι γνωστά πράγματα:
Να φαντασθείς πως ακόμη και η συμπαθέστατη υπηρεσία που συνήθως δουλεύει μαζί της, μάς έχει αποτρέψει -επανειλημμένως-να περάσουμε μαζί της...  :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686

Παραδοσιακή φόλα...

Όμορφη φόλα...

Εύστοχες οι παρατηρήσεις σου σε όλα! Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως ένα ταχύρυθμο... πορνοφροντιστήριο!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλη χρονια σε ολους..
γνωρηζει καπιος αν σημερα δουλεβη η Αλιονα στη δηδημου μην μπει η χρονια με φολα

Η Αλιόνα Χούβερ δεν δουλεύει απόψε.

Στη θέση της είναι η Αντριάννα η μούμια.

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
υπαρχει κανενα καλο διδυμο για τωρα το βραδακι στη φυλης?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
(Βέβαια η συγκεκριμένη δουλεύει μόνιμα στο Ιάσωνος 1γ οπότε ενδεχομένως ο @endorphin να αναέρεται σε άλλη-πολύ φοβάμαι ότι αναφέρεται στην γνωστή γυρολόγο Μαρία, την μέγιστη των φολών!)

Όσο για την Αλβανίδα Μαρία, την ωραία πιτσιρίκα από το Κολωνού 11 υπόγειο,την οποία πήρες, είναι γνωστά πράγματα:
Να φαντασθείς πως ακόμη και η συμπαθέστατη υπηρεσία που συνήθως δουλεύει μαζί της, μάς έχει αποτρέψει -επανειλημμένως-να περάσουμε μαζί της...  :grin:
Η Μαρία στο Ιάσωνος 1β ή και 19 είναι το γνωστό μαυρομάλλικο κοντοπούτανο και μεγάλη φόλα. Απ΄ ότο ξέρω κάνει και τα εξτραδακια της σε ώρες ανάγκης. Η Μαρία της Κολωνού 11 με τα ξυνισμένα μούτρα έχει σπέσιαλ σώμα, αλλά μέχρι εκεί, αυτό έλαβα μόνο στα υπόψην. Η φόλα προφανώς ήταν δεδομένη. Καλή χρονιά σε όλους.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Τώρα για όποιον ενδιαφέρεται Ρεμούνδου 21Α κλειστό, στο Ρεμούνδου 21 η Κάρλα ένα αρχιμπάζο και μισό και στο Αλκαμένους 117 η Σάντρα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

Απο την Σκυλα στη Χαρυβδη ενα πραγμα Κυβερνησεις πεφτουν αλλα σε αυτο το μαγαζι τιποτα δεν αλλαζει εδω και χρονια....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα για όποιον ενδιαφέρεται Ρεμούνδου 21Α κλειστό, στο Ρεμούνδου 21 η Κάρλα ένα αρχιμπάζο και μισό και στο Αλκαμένους 117 η Σάντρα.

Πήγες στα εξωτερικά ιατρεία...που λέει και ο φίλος/Στρατηγός Farkeli... :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πήγες στα εξωτερικά ιατρεία...που λέει και ο φίλος/Στρατηγός Farkeli... :grin:

Μάλλον για "θεραπεία" με Αντζέλικα πήγαινε ο μύστης Antisthenis αλλά το συγκεκριμένο ιατρείο δεν εφημέρευε απόψε!  :grin:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Ως νουνός του "μουμια" και "σπιτι της μουμιας"(Διδυμου 18α) ,για την ιστορια αναφερω ότι το ειχα γραψει για την Αλιόνα (δυστυχως ,αυτά καμουν οι φουστανοι..).

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εχει ανεβει η οδος ρεμουνδου τελευταια ή ιδεα μου ειναι ??  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom