Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (27 μέλη και 292 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πιπινου 65 στο μαναβαδικο γωνια με Φυλης, μια μελαχρινη Βουλγαρα κοντο μαυρο ισιο μαλλι, ακαπ πιπα και 69, για χυσιμο δε ρωτησα αλλα δε νομιζω θα το ελεγε η τσα2. Κωλο δε δινουν παντως.
Εχω πετυχει κι αλλες παρομοιες σε αλλες εφοδους.
Ετσι θα αποτελουν εναλλακτικες πιπουδες :grin: για μαντροσκυλα Αλκαμ 117!

Επισκέπτης
Καλη χρονια.κανενα μπουρδρλο για παρτουζα εχεται να μου προτεινεται?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ωραίος .Γουστάρεις τύπε να σε παρτουζώσουν 2 τάνες πρωτοχρονιάτικα ή να πας με φίλο σου μαζί;
Καλή φάση είναι να γαμάς την μία και η άλλη να σου γλείφει τα αρχίδια. Όταν πάντως το έίχα ζητήσει εκεί στην Φωκαίας ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε παρτούζα μου είπαν ότι ανωμαλίες δεν κάνουν.

:crazy:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ωραίος .Γουστάρεις τύπε να σε παρτουζώσουν 2 τάνες πρωτοχρονιάτικα ή να πας με φίλο σου μαζί;
Καλή φάση είναι να γαμάς την μία και η άλλη να σου γλείφει τα αρχίδια. Όταν πάντως το έίχα ζητήσει εκεί στην Φωκαίας ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε παρτούζα μου είπαν ότι ανωμαλίες δεν κάνουν.

:grin: :grin: :grin: :grin:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Μέχρι και προχθές δούλευε στο Κολωνού 11 στο ισόγειο(κυρίως)στην δεύτερη βάρδια.

Ναι ρε φιλε την ειδα και γω εχτες τη Λολα 3η βαρδια στο Φ59 ισογειο με το ονομα Χρυσα.Τι εγινε πηρε μεταγραφη η εκανε χρεη ρεπατζου.Παντως αν οι υπηρεσίες είναι όπως στο Μεταξι δηλαδή τυπικες τοτε δεν αξιζει στο 20αρικο...

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ενημέρωση από την νυχτερινή βάρδια που ξεκίνησε πριν από δυομιση ώρες-υπό πυκνό χιονόνερο και απίστευτο κρύο...

Φυλής 71α: Η μελαχροινή Άννα, σχετικά ψηλή, με μέτριο πρόσωπο και κανονικό κορμί με χαρακτηριστικό την κωλάρα της...

69 ισόγειο: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Τζούλια, με το ποντικίσιο προσωπάκι, μικρόσωμη, με μικρό στήθος και πεταχτό κώλο.

69 όροφος: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Ιωάννα, κοντούλα, με ελαφρώς τραχύ πρόσωπο, με ελαφρώς ζουμερό κορμί και ωραίο γεμάτο στήθος και τουρλωτό προκλητικό κώλο.

67: Ερχόνταν να πιάσει δουλειά η Αντίνα με υπηρεσία τον θρυλικό κ.Βασίλη...

65β: Η γνωστή Εμμανουέλα με το ωραίο κορμί...

86 ισόγειο: Η Μάγια με νάζι μάς τούρλωσε το κωλαράκι της στο σαλόνι...

84 ισόγειο: Η Μαρίνα, η γλυκιά ζουμερή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και τις γεμάτες βυζάρες-πρόκειται για την κοπέλα που δούλευε μαζί με την μουνάρα Κατρίν στο Φυλής 71 όροφος και 69 ισόγειο.

80: Η μελαχροινή ζουμερή Μαίρη, με το ωραίο πρόσωπο με τα σκιστά μάτια και με καλό ζουμερό σώμα-έχει ωραίο κώλο η άτιμη...

61: Η Νίκη, πρώην Τζούλια, με το χαρακτηριστικό μαλλί αφάνα, η κοντούλα με το αδύνατο σώμα που κάνει και πρωκτικό.

59: Η υπηρεσία μάς είπε να περιμένουμε να βγει απ'το δωμάτιο η Χρύσα από την Τσεχία...
Μα ποια είναι, μα ποια είναι...
Ώσπου βγήκε η ξανθιά Λόλα από το Μεταξουργείο-όχι η κοντή Λόλα η φόλα, η άλλη η προμιλφ με το φουντωτό μαλλί και το γεμάτο κορμί που δουλεύει στα Κολωνού 11.

74: Δεξιά η μελαχροινή πλέον(από κοκκινομάλλα) Σαμπρίνα, με το συμπαθητικό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί, με γεμάτο στήθος και καλό ζουμερό κώλο-πρόκειται για την κοπέλα που δουλεύει συνήθως στα Φυλής 71α,69 και 80.

Αριστερά η μελαχροινή Ειρήνη, με συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά ψηλή κοπέλα με γεμάτο αλλά όχι απωθητικό σώμα.

Φωκαίας 9: Στο κέντρο η ξανθιά Βίκυ με το ωραίο προσωπάκι και το καλό κωλαράκι-και με ωραίο στήθος παρακαλώ...

Δεξιά η γνωστή μελαχροινή Νάντια ενώ το αριστερό ήταν κλειστό.

Φυλής 54: Η Ορόρα με τα βυζόμπαλά της...

Κλειστά ήταν τα: Φυλής 71 όροφος,86 και 84 όροφος,65 όροφος,66δ και α,56 και 54α.

Στη Φωκαίας εκτός από το 9, ανοικτά ήταν και τα 17α και β καθώς και το 27 όροφος(με όλα τα υπόλοιπα να είναι κλειστά) στα οποία και δεν μπήκα.

Καλή Χρονιά να έχετε γεμάτη υγεία...

Χαχαχα εδώ γελαμε.Μανια που την εχουν οι Αλβανιδες να βαφτίζονται Τσεχες  :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μου μπηκε η ιδεα να παω να γαμησω πρωτοχρονια την μαρσελα απο μαραθωνος ... καλη περιπτωση ειναι!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε την ειδα και γω εχτες τη Λολα 3η βαρδια στο Φ59 ισογειο με το ονομα Χρυσα.Τι εγινε πηρε μεταγραφη η εκανε χρεη ρεπατζου.Παντως αν οι υπηρεσίες είναι όπως στο Μεταξι δηλαδή τυπικες τοτε δεν αξιζει στο 20αρικο...

Αν και δεν την έχω πάρει την κοπέλα, κρίνοντας από αυτά που μου έχουν πει ,θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την σχέση κόστους-απόδοσης.

Πιο πιθανό πάντως το βλέπω να κάνει χρέη ρεπατζούς (επειδή λείπουν αρκετές κοπέλες λόγω εορτών) παρά να ανήλθε μόνιμα στα...υψηλά πατώματα της Φυλής!!!

ΥΓ: Έτσι όπως το πάνε με τις καταγωγές των κοριτσιών θα γίνει τελικά συνένωση Τσεχίας-Αλβανίας!  :grin:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Σε προχθεσινη βολτα οπου πηγαινοντας στο Χριστινακι-στανταρακι μου στο Ιασωνος10 παρατηρησα ενα φανταστικο αδυνατο καυλακι στο 1Β, απογευματινη βαρδια. Δεν συγκρατησα ονομα αλλα επειδη θα τιμηθει εντος της ημερας θα ηταν κατατοπιστηκο αν ξεραμε κατι παραπανω για εκεινη. Καλη χρονια κιολΑ με καταθεσεις εντος και εκτος ρδελων!  :knockinb:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
καλη χρονια σε ολους τους μυστες.φιλε dude η χρυσα-λολα που λες οτι δουλευει κ μεταξι στο κ 11,μπορεις να μου πεις τι βαρδιες γιατι την ειδα χτες κ γω κ με καυλωσε.. :tits2:
Πήγα χθες στο Κ.11 στην πρωινή βάρδια.Για το δεκάρικο αξίζει,όχι για παραπάνω...

Επισκέπτης

να με παρτουζονουν θελω. εχεις να μου προτείνεις καποια?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σε προχθεσινη βολτα οπου πηγαινοντας στο Χριστινακι-στανταρακι μου στο Ιασωνος10 παρατηρησα ενα φανταστικο αδυνατο καυλακι στο 1Β, απογευματινη βαρδια. Δεν συγκρατησα ονομα αλλα επειδη θα τιμηθει εντος της ημερας θα ηταν κατατοπιστηκο αν ξεραμε κατι παραπανω για εκεινη. Καλη χρονια κιολΑ με καταθεσεις εντος και εκτος ρδελων!  :knockinb:
Άμα την λένε Μίνα με κοκκινοπα μαλλιά, ρουμάνα, μην πας μέσα γιατί θα γαμίσεις ένα ωραίο κομοδινάκι, εκτός άμα σου αρέσουν αυτά. Εγώ γάμησα πριν 4 ημέρες ένα άλλο κομοδίνο στη Κολωνού 11 υπόγειο ονόματι Μαρία. Ωραιότατο albani με αναλογίες μοντέλου αλλά καλύτερα να την έπαιζα με το χέρι, πιο καλά θα πέρναγα, Ευτυχώς ήταν μόνο ένα 10ρικο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Επειδή δεν παίζω χαρτιά,θέλοντας να… κάψω μερικά ευρώ σε μπουρδελότσαρκα, αντί για το παραδοσιακό 31, και ακολουθώντας τη ρήση του Τζιμάκου παραφρασμένη,ότι ''άλλοι έχουνε πέσει στην πρέζα,άλλοι στον τζόγο,άλλοι στον... Νταλάρα,εγώ έχω πέσει στις πουτάνες!'',έκανα το μεσημέρι μια βόλτα στο Μετάξι.Πολλά ήταν κλειστά,σ’αυτά που ήταν ανοιχτά βρήκα... μπάζα,ονόματα δεν άκουσα ή δεν συγκράτησα,κατέληξα στο Ιάσωνος 37,στη Ροζαλία από το παρ’ολίγον Ελληνικό Αργυρόκαστρο.Μέτριο σώμα,μαύρο μαλλί,διέψευσε τα χαμόγελα στο σαλόνι,με ξενέρωσε κι έφυγα άχυστος... :headbang:
Στο Ιάσωνος 33,(αν θυμάμαι καλά,διορθώστε με),ένα πιπίνι,η Άντζελα,κοντή,με σφιχτό σώμα,ξανθό μπουκλέ μαλλί,ίσως κάποια άλλη φορά.
Ξαναγύρισα στο Κεραμεικού 13α που είχα σταμπάρει πριν,πέρασα δωμάτιο.''Πώς σε λένε;'',''Χριστίνα'' μου απάντησε. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ρουμάνα δήλωσε,κανονικό ύψος,ελαφρώς πλαδαρό σώμα,λευκή επιδερμίδα,γαλανά ψιλοαλλοίθωρα μάτια,καλούτσικο βυζί.Πίπα χάλια,τουλάχιστον είχε την υπομονή να χύσω και να σηκωθώ να φύγω...
Για τους στυλιαροπιπινολάτρεις,στο Ιάσωνος 27α και Λεωνίδου,ένα μαυροτσούκαλο,όνομα δεν ανακοινώθηκε.
Καλή χρονιά και πάλι!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Ιάσωνος 33,(αν θυμάμαι καλά,διορθώστε με),ένα πιπίνι,η Άντζελα,κοντή,με σφιχτό σώμα,ξανθό μπουκλέ μαλλί,ίσως κάποια άλλη φορά.

Ίσως ποτέ...τυχερός ήσουν...ανεβαίνει κριτική... ;)
Έβαλε και εξτένσιον "καούκα" τρομάρα,της... :grin: :headbang:

Ιάσωνος 33 - Άντζελα (η γνωστή κοντή Αλβανίδα,με το κενό στα μπροστινά δοντάκια)

Ετιμήθη με μέτριες εντυπώσεις...
Μάλλον είχε κακή διάθεση,λόγω της ημέρας...δεν θα ξανατιμηθεί....τέλος από εμένα.... :)

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Άμα την λένε Μίνα με κοκκινοπα μαλλιά, ρουμάνα, μην πας μέσα γιατί θα γαμίσεις ένα ωραίο κομοδινάκι, εκτός άμα σου αρέσουν αυτά. Εγώ γάμησα πριν 4 ημέρες ένα άλλο κομοδίνο στη Κολωνού 11 υπόγειο ονόματι Μαρία. Ωραιότατο albani με αναλογίες μοντέλου αλλά καλύτερα να την έπαιζα με το χέρι, πιο καλά θα πέρναγα, Ευτυχώς ήταν μόνο ένα 10ρικο

Οταν θα μπω και σιγουρευτώ για το ονομα θα εχω υπόψιν αυτο που λες. Αν ομως ουτως η αλλως το κλικ υπερισχυσει.. μαλλον χανουμε δεκαρικο!  ;)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους παιδια,συναγωνιστες καλη χρονια ευχομαι με υγεια ευτυχια και απασχοληση δουλεια σε ολους γιατι δυστυχως υπαρχει ακομα πολυ ανεργια χρονια πολλα καλα να περνατε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
καλύτερα να την έπαιζα με το χέρι, πιο καλά θα πέρναγα, Ευτυχώς ήταν μόνο ένα 10ρικο
Μου φαίνεται ότι αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των γαμησιών σε μπουρδέλα του δεκάρικου,αλλά και σε πολλά του εικοσάρικου... (Για στούντιο και παραπάνω,δηλώνω άγνοια).Μήπως καλύτερα θα'ταν να μαζεύαμε χρήμα για μια καλή βίζιτα μία στο τόσο,αλλά να μας μείνει η εμπειρία;

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Μου φαίνεται ότι αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των γαμησιών σε μπουρδέλα του δεκάρικου,αλλά και σε πολλά του εικοσάρικου... (Για στούντιο και παραπάνω,δηλώνω άγνοια).Μήπως καλύτερα θα'ταν να μαζεύαμε χρήμα για μια καλή βίζιτα μία στο τόσο,αλλά να μας μείνει η εμπειρία;

Εχω κανει πολλες φορες την σκεψη αυτη

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

εξαρταται απο την συχνότητα των καταθέσεων που θες να κανεις ... αυτο που λες ειναι καλο οταν εχεις μια γκομενα, να δωσεις μια φορα στο τοσο να παρεις ενα καλο call girl πχ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom