Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (5 μέλη και 139 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
  Ως νουνός του "μουμια" και "σπιτι της μουμιας"(Διδυμου 18α) ,για την ιστορια αναφερω ότι το ειχα γραψει για την Αλιόνα (δυστυχως ,αυτά καμουν οι φουστανοι..).

Ομολογώ ότι απόψε που με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής η Αντριάννα, τρόμαξα!  :S

Μού θύμισε το δαιμονισμένο κοριτσάκι από τον "Εξορκιστή" !  :grin:

Τις προάλλες φορούσα ένα μπλουζάκι με μια τρομακτική νεκροκεφαλή και μόλις την αντίκρυσε η Αντριάννα με πλησίασε όλο χαρά και μού είπε -σαν να αναγνώρισε το χαμένο, δίδυμο αδελφάκι της...- "να, αυτό είμαι εγώ"!!!!  :grin:

Μπροστά της η Αλιόνα είναι Μις Γαλαξίας!!!  :rockon:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
εχει ανεβει η οδος ρεμουνδου τελευταια ή ιδεα μου ειναι ??  :grin:
γεια σου spougena καλη χρονια δεν εχει ανεβει απλα εχει απογειωθει με τις υπεροχες παρουσιες Ιβανας,Αντζελικας και της Υβον-Αντριαννας για οσους την εχουν γνωρισει σε στουντιο αυτη παντως δεν ειναι σε καθημερινη βαση  συνηθως ειναι στανταρ Παρασκευες και τεταρτες νομιζω

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
εγω παντος πηγα στην ¨μουμια¨ και δεν το μετανιοσα,
καλη χρονια σε ολους

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Χρονια πολλα παιδια , καλη χρονια σε ολους!!!

Τσαρκα στο μεταξι κατα τις 20:00. 80% ξενοι.

3 πραματα θελω να αναφερω...

1)Ιασωνος 13α...στο πανω...η κοπελα που εργαζοταν εβγαινε στην πορτα με στυλ ''κου κου'' και ουρλιαζε (κυριολεκτικα,δεν εβριζε σαν υστερικια,απλα μουγκριζε) σε κατι γυφτοαλλοδαπους νεαρης ηλικιας για να τους την πει ενω δεν ειχαν καν ανεβει επανω. Τι να πω...εγω και αλλος ενας συναγωνιστης που ειχαμε προλαβει να ανεβουμε 2-3 σκαλοπατια την καναμε αθορυβα στα μουλοχτα.

2)Δε θυμαμαι σε ποιο ηταν...Ιασωνος 1 η 2...σε οροφο. Βγηκε για :knockinb: μια καστανοξανθη 60αρα+ !!! πρεπει να εισαι πολυ μερακλης!

3)Καταθεση στο κολωνου 23β με καποια ελενη. Μελαχροινη με ωραιο κορμι...καλη πιπα με λαστιχο και πισωκολλητο αγριο. Δεν βιαζεται ουτε αυτη , ουτε η συμπαθεστατη τστσ. Καθησα γυρω στο τεταρτο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Χρονια πολλα παιδια , καλη χρονια σε ολους!!!

Τσαρκα στο μεταξι κατα τις 20:00. 80% ξενοι.

3 πραματα θελω να αναφερω...

1)Ιασωνος 13α...στο πανω...η κοπελα που εργαζοταν εβγαινε στην πορτα με στυλ ''κου κου'' και ουρλιαζε (κυριολεκτικα,δεν εβριζε σαν υστερικια,απλα μουγκριζε) σε κατι γυφτοαλλοδαπους νεαρης ηλικιας για να τους την πει ενω δεν ειχαν καν ανεβει επανω. Τι να πω...εγω και αλλος ενας συναγωνιστης που ειχαμε προλαβει να ανεβουμε 2-3 σκαλοπατια την καναμε αθορυβα στα μουλοχτα.

2)Δε θυμαμαι σε ποιο ηταν...Ιασωνος 1 η 2...σε οροφο. Βγηκε για :knockinb: μια καστανοξανθη 60αρα+ !!! πρεπει να εισαι πολυ μερακλης!

3)Καταθεση στο κολωνου 23β με καποια ελενη. Μελαχροινη με ωραιο κορμι...καλη πιπα με λαστιχο και πισωκολλητο αγριο. Δεν βιαζεται ουτε αυτη , ουτε η συμπαθεστατη τστσ. Καθησα γυρω στο τεταρτο.

1) Φίλε μου kurt,Ιάσωνος 13 δεν υπάρχει-προφανώς σε κάποιο άλλο νούμερο αναφέρεσαι! :s&m_1:

2)Στο Ιάσωνος 1β στον όροφο είδες την Σουζάννα.
Και όμως...είναι εγγύηση η Σουζαννάρα!!! :rockon:

3)Τελικά κατέθεσες στην Ελένη το γνωστό μελαχροινό βυζοτούμπανο!
Καλό κομμάτι! :tits2:

Ωραίος ο kurt!  ;)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τροφωνιου 11 πήγα το βραδάκι στην ναντια την Ρωσίδα η οποία κανει τα πάντα με προφύλαξη . Δυστυχώς δεν κανει καραμελωμα στα αρχίδια ! 24 ειναι ,

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Σε προχθεσινη βολτα οπου πηγαινοντας στο Χριστινακι-στανταρακι μου στο Ιασωνος10
Πρώτον,σωματοτυπικά και σε αύρα της ταιριάζει περισσότερο το Χριστινάρα!Δεύτερον,άμα το συνεχίσεις με τα υποκοριστικά και ταυτιστείς,θα περάσεις με τον'α πόδι την πόρτα του ψυχιάτρου!
(Δεν έχω διάθεση να σε περιπαίξω,δεν σε γνωρίζω,φιλική συμβουλή δίνω).

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Νυχτερινή βόλτα στο παγωμένο Μεταξουργείο μαζί με pitsilistis και spedius...

Πάρα πολλά μαγαζιά κλειστά και με αρκετή κίνηση-από πιτσιρικάδες κυρίως!

Πιπινάκια ή πιπινοειδή:

▪Ιάσωνος 10 ισόγειο: Η γνωστή ωραία μελαχροινή Αντριάννα...
Ακόμη και σε μένα που δεν μου πολυαρέσουν τα στυλιάρια, χθες κάτι μού έκανε-έχει ομορφύνει κι άλλο...
Δοκιμάστηκε σε...συμπλεγματικό σχήμα από τους συνοδοιπόρους μου με εντυπωσιακά θετικές εντυπώσεις!!!

Μαζί της, στον όροφο, η επισης μελαχροινή Χριστινάρα, το γνωστό σκυλί του πολέμου, το οποίο πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

▪Ιάσωνος 20α: Η ωραία ξανθιά πιτσιρίκα Γκαμπριέλλα.
Καθαρό, εντελώς κοριτσίστικο προσωπάκι, όμορφο λεπτό σχεδόν εφηβικό κορμάκι, ντροπαλό σαλονάρισμα-εκρηκτικός συνδυασμός.

▪Κολωνού 32β: Η ξανθιά κοντούλα Μάγκη, με συμπαθητικό προσωπάκι(αν εξαιρέσω ένα τεράστιο κενό που χάσκει στα πίσω δόντια της), με όμορφο, λεπτό κορμί και καλό, πολύ στητό στήθάκι και κωλαράκι-ποίημα.

▪Κολωνού 15α(αριστερά): Η μικρόσωμη καστανή Μόνικα, λεπτή, με όμορφο πρόσωπο, καλό κορμί με σχετικά μικρό αλλά ωραίο στήθος και μικρό, πεταχτό κώλο.

▪Κολωνού 11 υπόγειο: Η πιτσιρίκα Μαρία, καστανόξανθη, με λίγο τραχύ πρόσωπο, με λεπτό σώμα(αν και έχει πάρει λίγα κιλά που της πάνε-ιδίως στον κώλο) και με μικρό στήθος.

▪Κολωνού 11 ισόγειο: Η γνωστή μικρόσωμη, πολύ μέτρια εμφανισιακά Ζωή αλλά και πολύ τίμια στο δωμάτιο.

▪Κολωνού 32α: Η μελαχροινή, σκουρόδερμη Σόνια, με μέτριο ύψος και με ζουμερό κορμί-με λάτιν χαρακτηριστικά.

▪Λεωνίδου 28 ισόγειο: Η κοντή, καστανή Μαρία, τσιγγανοειδής κατάσταση, με πολύ λεπτό κορμί-δούλευε στο Ιάσωνος 43 όπου για ένα διάστημα μάς την παρουσίαζαν σαν Μελίνα.

▪Ιάσωνος 37 όροφος: Η κοντούλα Αλεξάνδρα με την παπαγαλίσια μύτη.

Οι λίγο μεγαλύτερες...

Ιάσωνος 19α: Η όμορφη, μελαχροινή Αλεξία, με το χαρακτηριστικό καρέ μαλλί.
Με ωραίο πρόσωπο(εκτός απ'την μύτη),με μικρό στήθος αλλά γενικά καλό, σχετικά λεπτό σώμα.
Μοιάζει στο πρόσωπο με την Στεφανίδου όταν είχε μαύρο καρέ μαλλί!!!

▪Κολωνού 48: Η θηλυξή ξανθιά Βαλέρια, με προκλητικό πρόσωπο και ωραίο κορμί-από τις πιο όμορφες σε αυτό το γυναικείο-θηλυκό στυλ...

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 25: Η μελαχροινή Βίκυ, με όμορφο πρόστυχο πρόσωπο και με γεμάτο κορμί.
Εμφάνιση και στυλ που σε προδιαθέτει για άγριες καταστάσεις-είναι η γνωστή Βίκυ από τα Κολωνού 15, η πρώην Ανθούλα από Ιάσωνος 36.

Ιάσωνος 31 χόστελ: Η γνωστή μελαχροινή Ελβίρα-Ελπίδα, με το όχι άσχημο πρόσωπο και το σχετικά καλό σώμα-κάνει και πρωκτικό με 15 ευρώ.

▪Ιάσωνος 33: Η μελαχροινή Τζένη, με πολύ μακρύ μαλλί, με συμπαθητικό σχεδόν κοριτσίστικο πρόσωπο και με κανονικό, ωραίο σώμα, με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.

▪Ιάσωνος 30 όροφος: Ο Σάρουμαν φορούσε τα καλά του:μόρτικο γιλεκάκι, χαβανέζικο λουλουδάτο πουκαμισάκι συνοδευόμενο από σινιέ γραβατούλα!Μοντέλο!!!
Μάς εμφάνισε την ξανθιά πολύ μέτρια Αλίνα, κοντή και με σώμα με αρκετά πιασίματα.

▪Κολωνού 27α: Η γνωστή, παλαιά Μιρέλα με το σκούρο χρώμα δέρματος και το ωραίο, γυμνασμένο κορμί.

Μιλφ:

▪Κολωνού 30 όροφος: Η Ρουμάνα μιλφάρα Άννα, με το χαρακτηριστικό μαύρο καρέ μαλλί-με γεμάτη σωματάρα και με τροφαντή κωλάρα.

▪Κολωνού 53: Η μιλφογκιλφ Αναστασία η οποία προσφέρει το γνωστό βασιλικό τσιμπούκι και η οποία βαδίζει ολόταχώς στην μουμιοποίηση προσώπου στυλ Αντριάννας από Διδύμου!

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 15: Η θρυλική κυρία Εύα χτυπάει σκοπιά το απόγευμα στο 20ευρο του Περγάμου 27 και μετά κάνει νυχτερινό νούμερο στο 10ευρο του Μεταξουργείου...

▪Ιάσωνος 43: Η σκελετωμένη ξανθιά μιλφ Εμμανουέλα, σκυλί κανονικό με φουλ πρόγραμμα.

▪Ιάσωνος 1β: Η ξανθιά μιλφογκιλφ Σουζάννα, με το μαγκιόρικο στυλ, με ωραίο πρόσωπο και κορμί για την ηλικία της-σε φουλ πρόγραμμα.

Οι αδιάφορες-άσχημες:

▪Κολωνού 15β(δεξιά): Η καστανή χοντρή Σοφία, με μπουτάρες να ξεχειλίζουν και λίπη να περισσεύουν.
Επικεντρωθείτε στο πρόσωπο και στο μασάζ που προσφέρει-είναι το πρώτο μαγαζί με αναρτημένο πίνακα παρεχόμενων υπηρεσιων και χρόνου, με κοστολόγηση τα 10 λεπτά νορμάλ σεξ 10 ευρώ και τα 20 λεπτά νορμάλ σεξ και μασάζ 20 ευρώ!!

▪Ιάσωνος 43: Η ξανθιά Ιωάννα, μικρή σε ηλικία με πρόσωπο κάστορα και κορμί κεφτέ.

▪Ιάσωνος 30 υπόγειο: Η τρομακτική γνωστή Λίζα, η παλαιά του μαγαζιού που κάποτε δούλευε ντουετάκι με την Ελισσάβετ-σεξυ Μπάρμπι από Αγκύρας.
Με κοντό, πανκ μαλλί και εντελώς τραβελοποιημένη εμφάνιση-κοριτσι είναι για να μη σας μπερδεύω...

▪Ιάσωνος 1α: Η μελαχροινή χοντρούλα πιτσιρίκα Βερόνικα, με γλυκό προσωπάκι, γενικά πολύ χαριτωμένη.

▪Ιάσωνος 19β: Η μελαχροινή Αλίνα που πρώτη φορά την είδα.
Μετρίου αναστήματος, μεσ πασμένο πρόσωπο και νεανικό, κανονικό σώμα-τσιγγανοειδής εντελώς αδιάφορη περίπτωση.

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 25 αριστερά: Η μελαχροινή χοντρούλα Άντρεα με το γλυκό προσωπάκι-η γνωστή Άντρεα από τα Ιάσωνος 46 και 44.

▪Ιάσωνος 36: Η γαζέλα η Βαλεντίνα.

Κλειστά ήταν τα:

Ιάσωνος 46 όλα και 44 όλα, Ιάσωνος 37 ισόγειο,31 υπόγειο,20β και γ,2 α και β,1γ.
Κολωνού 11 όροφος, 23 α και β,27β καιγ,30 ισόγειο,32γ(υπόγειο).
Μεγ.Αλεξάνδρου όλα κλειστά εκτός από το 15 και το 17 και το 25.
Κεραμεικού όλα.
Λεωνίδου 28 όροφος και 6.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ωραίο το ντουντάκι.... :rockon:
Να συμπληρώσω,ότι η ψηλή τσουρκο/τσιγκανοειδής/νταρντάνα Ειρήνη από Ιάσωνος 44 - γνωστή και από Φυλής 84-6,πάνω κάτω και πλαγίως  :grin: - θα λείπει για λίγες μέρες...
....σύμφωνα με την υπηρεσία... ;)

Επισκέπτης
Ωραίο το ντουντάκι.... :rockon:
LMFAO εμένα φώναξες?

Σήμερα το πρωί πέρασα στην ξανθιά Τζούλια την Τσέχα στο Φ71Α κι ανέβασα την παρθενική κριτική της (για το συγκεκριμένο οίκο) για ένα παρθένο κώλο. Πάντως αν πάτε να τη βρείτε και είναι η κοντούλα καστανομάλλα Ελληνίδα τσα2 (φοράει γυαλιά) πείτε της ότι είστε φίλοι μου για να σας προσέξει περισσότερο :grin:
Τα απογεύματα πάει στο Φ40.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Νυχτερινή βόλτα στο παγωμένο Μεταξουργείο μαζί με pitsilistis και spedius...

Πάρα πολλά μαγαζιά κλειστά και με αρκετή κίνηση-από πιτσιρικάδες κυρίως!

Πιπινάκια ή πιπινοειδή:

▪Ιάσωνος 10 ισόγειο: Η γνωστή ωραία μελαχροινή Αντριάννα...
Ακόμη και σε μένα που δεν μου πολυαρέσουν τα στυλιάρια, χθες κάτι μού έκανε-έχει ομορφύνει κι άλλο...
Δοκιμάστηκε σε...συμπλεγματικό σχήμα από τους συνοδοιπόρους μου με εντυπωσιακά θετικές εντυπώσεις!!!

Μαζί της, στον όροφο, η επισης μελαχροινή Χριστινάρα, το γνωστό σκυλί του πολέμου, το οποίο πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

▪Ιάσωνος 20α: Η ωραία ξανθιά πιτσιρίκα Γκαμπριέλλα.
Καθαρό, εντελώς κοριτσίστικο προσωπάκι, όμορφο λεπτό σχεδόν εφηβικό κορμάκι, ντροπαλό σαλονάρισμα-εκρηκτικός συνδυασμός.

▪Κολωνού 32β: Η ξανθιά κοντούλα Μάγκη, με συμπαθητικό προσωπάκι(αν εξαιρέσω ένα τεράστιο κενό που χάσκει στα πίσω δόντια της), με όμορφο, λεπτό κορμί και καλό, πολύ στητό στήθάκι και κωλαράκι-ποίημα.

▪Κολωνού 15α(αριστερά): Η μικρόσωμη καστανή Μόνικα, λεπτή, με όμορφο πρόσωπο, καλό κορμί με σχετικά μικρό αλλά ωραίο στήθος και μικρό, πεταχτό κώλο.

▪Κολωνού 11 υπόγειο: Η πιτσιρίκα Μαρία, καστανόξανθη, με λίγο τραχύ πρόσωπο, με λεπτό σώμα(αν και έχει πάρει λίγα κιλά που της πάνε-ιδίως στον κώλο) και με μικρό στήθος.

▪Κολωνού 11 ισόγειο: Η γνωστή μικρόσωμη, πολύ μέτρια εμφανισιακά Ζωή αλλά και πολύ τίμια στο δωμάτιο.

▪Κολωνού 32α: Η μελαχροινή, σκουρόδερμη Σόνια, με μέτριο ύψος και με ζουμερό κορμί-με λάτιν χαρακτηριστικά.

▪Λεωνίδου 28 ισόγειο: Η κοντή, καστανή Μαρία, τσιγγανοειδής κατάσταση, με πολύ λεπτό κορμί-δούλευε στο Ιάσωνος 43 όπου για ένα διάστημα μάς την παρουσίαζαν σαν Μελίνα.

▪Ιάσωνος 37 όροφος: Η κοντούλα Αλεξάνδρα με την παπαγαλίσια μύτη.

Οι λίγο μεγαλύτερες...

Ιάσωνος 19α: Η όμορφη, μελαχροινή Αλεξία, με το χαρακτηριστικό καρέ μαλλί.
Με ωραίο πρόσωπο(εκτός απ'την μύτη),με μικρό στήθος αλλά γενικά καλό, σχετικά λεπτό σώμα.
Μοιάζει στο πρόσωπο με την Στεφανίδου όταν είχε μαύρο καρέ μαλλί!!!

▪Κολωνού 48: Η θηλυξή ξανθιά Βαλέρια, με προκλητικό πρόσωπο και ωραίο κορμί-από τις πιο όμορφες σε αυτό το γυναικείο-θηλυκό στυλ...

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 25: Η μελαχροινή Βίκυ, με όμορφο πρόστυχο πρόσωπο και με γεμάτο κορμί.
Εμφάνιση και στυλ που σε προδιαθέτει για άγριες καταστάσεις-είναι η γνωστή Βίκυ από τα Κολωνού 15, η πρώην Ανθούλα από Ιάσωνος 36.

Ιάσωνος 31 χόστελ: Η γνωστή μελαχροινή Ελβίρα-Ελπίδα, με το όχι άσχημο πρόσωπο και το σχετικά καλό σώμα-κάνει και πρωκτικό με 15 ευρώ.

▪Ιάσωνος 33: Η μελαχροινή Τζένη, με πολύ μακρύ μαλλί, με συμπαθητικό σχεδόν κοριτσίστικο πρόσωπο και με κανονικό, ωραίο σώμα, με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.

▪Ιάσωνος 30 όροφος: Ο Σάρουμαν φορούσε τα καλά του:μόρτικο γιλεκάκι, χαβανέζικο λουλουδάτο πουκαμισάκι συνοδευόμενο από σινιέ γραβατούλα!Μοντέλο!!!
Μάς εμφάνισε την ξανθιά πολύ μέτρια Αλίνα, κοντή και με σώμα με αρκετά πιασίματα.

▪Κολωνού 27α: Η γνωστή, παλαιά Μιρέλα με το σκούρο χρώμα δέρματος και το ωραίο, γυμνασμένο κορμί.

Μιλφ:

▪Κολωνού 30 όροφος: Η Ρουμάνα μιλφάρα Άννα, με το χαρακτηριστικό μαύρο καρέ μαλλί-με γεμάτη σωματάρα και με τροφαντή κωλάρα.

▪Κολωνού 53: Η μιλφογκιλφ Αναστασία η οποία προσφέρει το γνωστό βασιλικό τσιμπούκι και η οποία βαδίζει ολόταχώς στην μουμιοποίηση προσώπου στυλ Αντριάννας από Διδύμου!

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 15: Η θρυλική κυρία Εύα χτυπάει σκοπιά το απόγευμα στο 20ευρο του Περγάμου 27 και μετά κάνει νυχτερινό νούμερο στο 10ευρο του Μεταξουργείου...

▪Ιάσωνος 43: Η σκελετωμένη ξανθιά μιλφ Εμμανουέλα, σκυλί κανονικό με φουλ πρόγραμμα.

▪Ιάσωνος 1β: Η ξανθιά μιλφογκιλφ Σουζάννα, με το μαγκιόρικο στυλ, με ωραίο πρόσωπο και κορμί για την ηλικία της-σε φουλ πρόγραμμα.

Οι αδιάφορες-άσχημες:

▪Κολωνού 15β(δεξιά): Η καστανή χοντρή Σοφία, με μπουτάρες να ξεχειλίζουν και λίπη να περισσεύουν.
Επικεντρωθείτε στο πρόσωπο και στο μασάζ που προσφέρει-είναι το πρώτο μαγαζί με αναρτημένο πίνακα παρεχόμενων υπηρεσιων και χρόνου, με κοστολόγηση τα 10 λεπτά νορμάλ σεξ 10 ευρώ και τα 20 λεπτά νορμάλ σεξ και μασάζ 20 ευρώ!!

▪Ιάσωνος 43: Η ξανθιά Ιωάννα, μικρή σε ηλικία με πρόσωπο κάστορα και κορμί κεφτέ.

▪Ιάσωνος 30 υπόγειο: Η τρομακτική γνωστή Λίζα, η παλαιά του μαγαζιού που κάποτε δούλευε ντουετάκι με την Ελισσάβετ-σεξυ Μπάρμπι από Αγκύρας.
Με κοντό, πανκ μαλλί και εντελώς τραβελοποιημένη εμφάνιση-κοριτσι είναι για να μη σας μπερδεύω...

▪Ιάσωνος 1α: Η μελαχροινή χοντρούλα πιτσιρίκα Βερόνικα, με γλυκό προσωπάκι, γενικά πολύ χαριτωμένη.

▪Ιάσωνος 19β: Η μελαχροινή Αλίνα που πρώτη φορά την είδα.
Μετρίου αναστήματος, μεσ πασμένο πρόσωπο και νεανικό, κανονικό σώμα-τσιγγανοειδής εντελώς αδιάφορη περίπτωση.

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 25 αριστερά: Η μελαχροινή χοντρούλα Άντρεα με το γλυκό προσωπάκι-η γνωστή Άντρεα από τα Ιάσωνος 46 και 44.

▪Ιάσωνος 36: Η γαζέλα η Βαλεντίνα.

Κλειστά ήταν τα:

Ιάσωνος 46 όλα και 44 όλα, Ιάσωνος 37 ισόγειο,31 υπόγειο,20β και γ,2 α και β,1γ.
Κολωνού 11 όροφος, 23 α και β,27β καιγ,30 ισόγειο,32γ(υπόγειο).
Μεγ.Αλεξάνδρου όλα κλειστά εκτός από το 15 και το 17 και το 25.
Κεραμεικού όλα.
Λεωνίδου 28 όροφος και 6.

:fuck1:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
LMFAO εμένα φώναξες?

Σήμερα το πρωί πέρασα στην ξανθιά Τζούλια την Τσέχα στο Φ71Α κι ανέβασα την παρθενική κριτική της (για το συγκεκριμένο οίκο) για ένα παρθένο κώλο. Πάντως αν πάτε να τη βρείτε και είναι η κοντούλα καστανομάλλα Ελληνίδα τσα2 (φοράει γυαλιά) πείτε της ότι είστε φίλοι μου για να σας προσέξει περισσότερο :grin:
Τα απογεύματα πάει στο Φ40.

Η ξανθιά γνωστή Τζούλια ή Τζουλιάννα από την "Τσεχία" δουλεύει στο Φυλής 71β και όχι στο 71α-με βάση τον κατάλογο του σάιτ.

Επισκέπτης
Στην κριτική που ανέβασα, τοποθετήθηκε στο σωστό μαγαζί. Εδώ τα αριθμητικά λάθη δεν κοστίζουν, δεν είναι ΚΙΝΟ  :grin:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
1) Φίλε μου kurt,Ιάσωνος 13 δεν υπάρχει-προφανώς σε κάποιο άλλο νούμερο αναφέρεσαι! :s&m_1:

2)Στο Ιάσωνος 1β στον όροφο είδες την Σουζάννα.
Και όμως...είναι εγγύηση η Σουζαννάρα!!! :rockon:

3)Τελικά κατέθεσες στην Ελένη το γνωστό μελαχροινό βυζοτούμπανο!
Καλό κομμάτι! :tits2:

Ωραίος ο kurt!  ;)

1) Ναι ρε συ σορρυ χαχαχα! τι λακαμας....εννοουσα 19Α ...παντως  με αυτα που εκανε εχασε αρκετο κοσμο....και μου εκανε εντυπωση οτι οι αλλοδαποι δεν την ειχαν πειραξει...αφου κ αυτοι τα εχασαν.

2)Πλακα κανεις η μιλας σοβαρα? λες να την  :fuck1: και να αξιζει? μη μου βαζεις ιδεες!!! γιατι εχω πολλα αποθυμενα να βγαλω  :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
2)Πλακα κανεις η μιλας σοβαρα? λες να την  :fuck1: και να αξιζει? μη μου βαζεις ιδεες!!! γιατι εχω πολλα αποθυμενα να βγαλω  :2funny:

Kurt,εδώ έχεις πάρει άλλες και άλλες,στην Σουζάννα θα κολλήσεις; :grin:

Είναι η ξανθιά,με το μαγκιόρικο στυλ-κάποιες φορές σαλονάρει έχοντας στο χέρι κομπολογάρα σαν του Μάκαρου!  :rockon:

Αυτήν εννοώ-αν την ξαναβρείς πάρτην! :knockinb:

Στο Ιάσωνος 36 θα βρεις τέσσερις κριτικές για αυτήν-διαβασέ και αν δεν σεληνιαστείς γράψε μου! :grin:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Kurt,εδώ έχεις πάρει άλλες και άλλες,στην Σουζάννα θα κολλήσεις; :grin:

Είναι η ξανθιά,με το μαγκιόρικο στυλ-κάποιες φορές σαλονάρει έχοντας στο χέρι κομπολογάρα σαν του Μάκαρου!  :rockon:

Αυτήν εννοώ-αν την ξαναβρείς πάρτην! :knockinb:

Στο Ιάσωνος 36 θα βρεις τέσσερις κριτικές για αυτήν-διαβασέ και αν δεν σεληνιαστείς γράψε μου! :grin:

Οταν γινει ξανα καταδρομικη επιχειρηση , αν την πετυχω θα την τιμησω, διαχρονικα η συμβουλες σου λιρα 100. Θυμαμαι απο τη δεκαετια του 90' στο Ιασωνος 36 παντα μεγαλες επαιζαν...σπανια καποια κατω των 40 ετων. Ασε που πριν 5-6 χρονια εκει  :knockinb:
και μου εσπασαν το τζαμι του αμαξιου κ μου εχει μεινει μετατραυματικο σοκ κ δεν μπαινω ουτε για πλακα μεσα  :idiot:

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά με υγεία. Πολλά μπράβο σε όλους όσους ενημερώνουν με τόση λεπτομέρεια!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

λόγω απουσίας αρκετών ημερών δεν έχω ενημερωθεί. έχει εντοπίσει κάποιος "ρεπόρτερ" την Έλενα-Αθηνά που ήταν
τελευταία Αλκαμένους 117;

να είστε όλοι καλά και καλά γαμήσια!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά με υγεία. Πολλά μπράβο σε όλους όσους ενημερώνουν με τόση λεπτομέρεια!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

λόγω απουσίας αρκετών ημερών δεν έχω ενημερωθεί. έχει εντοπίσει κάποιος "ρεπόρτερ" την Έλενα-Αθηνά που ήταν
τελευταία Αλκαμένους 117;

να είστε όλοι καλά και καλά γαμήσια!!!

Η Έλενα-Αθηνά η Πειραιώτισα(η γνωστή αγρότισα-ελαιοπαραγωγός!!!) έχει σταματήσει από το Αλκαμένους 117 οριστικά -όπως τουλάχιστον δηλώνουν από το κατάστημα.

Οπότε αναμένουμε αν,πότε και που θα επανεμφανισθεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom