Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (2 μέλη και 99 επισκέπτες)

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Πρώτον,σωματοτυπικά και σε αύρα της ταιριάζει περισσότερο το Χριστινάρα!Δεύτερον,άμα το συνεχίσεις με τα υποκοριστικά και ταυτιστείς,θα περάσεις με τον'α πόδι την πόρτα του ψυχιάτρου!
(Δεν έχω διάθεση να σε περιπαίξω,δεν σε γνωρίζω,φιλική συμβουλή δίνω).

:cheesy:
Φιλε μπορει να εχεις δικιο ως προς το που οδηγουνται καποια ατομα οντας επιρρεπη σε τετοιου ειδους.. τακτικες αλλα πιστεψε με το ανοσοποιητικο μου σε αυτα ειναι κατι παραπανω απο ακμαιο! Τοσο που μερικες φορες ειναι και κακο αυτο! Ειχα και εχω ευκαιριες να ερθω πολυ πιο κοντα με τανες και να την βγαλω στο τσαμπε πουλοντας υταυτοχρονα και μουρη αλλα κραταω αποστασεις επειδη ξερω και με ξερω..
;)

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Τελικα επισκεψη ξανα στο Κορινακι χθες οπου χαρηκε παλι που με ειδε (θυμαται με ακριβεια και τις δυο φορες που την εχω παρει η καργιολα και που, δεν ξερω τι παιζει με την παρτη της..) αφου πολλα ηταν κλειστα και οι επιλογες ελαχιστες (βολτα κατα τις 20:00-21:00) Η Κορινα πρεπει να κοψει τις ατακες σε φαση "Τι κανεις Κορινα; -Τσιμπουκια χιχι!" ή "Το μουνι μου το θυμασαι, το δωματιο ασε να το θυμαμαι εγω χιχιχι" γιατι ειναι προπαρασκευασμενες και προσωπικα με ξενιζουν. Τιμια καταθεση κατα τ'αλλα περασα αφου σπανια βολταρω το πρωι που δουλευει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
LMFAO εμένα φώναξες?

Σήμερα το πρωί πέρασα στην ξανθιά Τζούλια την Τσέχα στο Φ71Α κι ανέβασα την παρθενική κριτική της (για το συγκεκριμένο οίκο) για ένα παρθένο κώλο. Πάντως αν πάτε να τη βρείτε και είναι η κοντούλα καστανομάλλα Ελληνίδα τσα2 (φοράει γυαλιά) πείτε της ότι είστε φίλοι μου για να σας προσέξει περισσότερο :grin:
Τα απογεύματα πάει στο Φ40.

Όχι,τον 007... ;)

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Η Έλενα-Αθηνά η Πειραιώτισα(η γνωστή αγρότισα-ελαιοπαραγωγός!!!) έχει σταματήσει από το Αλκαμένους 117 οριστικά -όπως τουλάχιστον δηλώνουν από το κατάστημα.

Οπότε αναμένουμε αν,πότε και που θα επανεμφανισθεί.

ευχαριστώ, περιμένει με ανυπομονησία όλο το fun-club !!!

τώρα θα πρέπει να βολευτούμε με άλλες κυρίες...έχει κανείς φίλος να
προτείνει κάποιες με καλές υπηρεσίες, και πιασίματα, Φυλής κ περίχωρα;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά αυτή την ωρα στο Ιασωνος2A δουλεύει η Μαρια κοντή με πιρσινγκ στο χείλος γυρολόγος σε διάφορα μαγαζιά έτσι για να μου λυθεί η απορια αυτή δεν αποκαλούμε ξωτικό η κάνω λάθος? Επίσης στο2Β δουλεύει η Βίκυ ψηλή ωραιο σωμα μακρί μαλλί στο 1Α βερόνικα και Μαρινα και στο 1Α μια μιλφ με καστανό μαλλί που έχει δουλέψει παλιότερα Ιασωνος20Γ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ευχαριστώ, περιμένει με ανυπομονησία όλο το fun-club !!!

τώρα θα πρέπει να βολευτούμε με άλλες κυρίες...έχει κανείς φίλος να
προτείνει κάποιες με καλές υπηρεσίες, και πιασίματα, Φυλής κ περίχωρα;

Φίλε μου τα παιδιά έχουν αναφερθεί επανειλημμένως για την καλή απόδοση των τριών κοριτσιών στο Ρεμούνδου 21α, δηλαδή της Αντζέλικας, της Ιβάννας και της Καίτης.

Από εκεί και πέρα, σαν προσωπική γνώμη και εμπειρία, θα σου προτείνω την Υβόννη στο Ρεμούνδου 21.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά αυτή την ωρα στο Ιασωνος2A δουλεύει η Μαρια κοντή με πιρσινγκ στο χείλος γυρολόγος σε διάφορα μαγαζιά έτσι για να μου λυθεί η απορια αυτή δεν αποκαλούμε ξωτικό η κάνω λάθος?

Φίλε μου aorate,η συγκεκριμένη Μαρία η γυρολόγος φόλα δεν είναι η Μαρία το ξωτικό.

Η Μαρία το ξωτικό είναι πιο ψηλή και βέβαια πολύ πιο ωραία απ'την συγκεκριμένη γυρολόγο με την οποία κάποτε είχε τραυματική εμπειρία  ο billy 13.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φίλε μου aorate,η συγκεκριμένη Μαρία η γυρολόγος φόλα δεν είναι η Μαρία το ξωτικό.

Η Μαρία το ξωτικό είναι πιο ψηλή και βέβαια πολύ πιο ωραία απ'την συγκεκριμένη γυρολόγο με την οποία κάποτε είχε τραυματική εμπειρία  ο billy 13.

Όντως,το ξωτικό είναι μουνάρα...μπροστά της... :P
Θυμήθηκα που είχα δει την Μαρία/γυρολόγο...μέχρι και Φυλής 134Β... :headbang:

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε μου τα παιδιά έχουν αναφερθεί επανειλημμένως για την καλή απόδοση των τριών κοριτσιών στο Ρεμούνδου 21α, δηλαδή της Αντζέλικας, της Ιβάννας και της Καίτης.

Από εκεί και πέρα, σαν προσωπική γνώμη και εμπειρία, θα σου προτείνω την Υβόννη στο Ρεμούνδου 21.

ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω και θα αναφέρω κριτικές...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Kurt,εδώ έχεις πάρει άλλες και άλλες,στην Σουζάννα θα κολλήσεις; :grin:

Στο Ιάσωνος 36 θα βρεις τέσσερις κριτικές για αυτήν-διαβασέ και αν δεν σεληνιαστείς γράψε μου! :grin:
Προσυπογραφω τα καλα σχολια για την Σουζανα.Την εχω τιμησει μια φορα και ηταν πολυ καλη.Αφθονα προκαταρκτικα ,καλη πιπα και καλα στησιματα.Απο κωλο δεν την ειχα παρει γιατι μου ειπε οτι η πουτσα μου ειναι για μουνι! :rockon: Οποτε τελειωσα πανω στα βυζια της.Ενταξει το σωμα της εχει χαλαρωση και μου προκαλεσε λιγο αηδια!Μετα εκανα δευτερη καταθεση για να ξεχασω το ταλαιπωρημενο κορμι της.Απο πλευρας ομως υπηρεσιων ειναι αψογη! Γενικα , ειναι μια ευγενικη και ευχαριστη γυναικα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

Η Μαρία το ξωτικό είναι πιο ψηλή και βέβαια πολύ πιο ωραία απ'την συγκεκριμένη γυρολόγο με την οποία κάποτε είχε τραυματική εμπειρία  ο billy 13.

Οκ κατάλαβα οποτε για να μην μπερδευω τον κοσμο γιατί την κοπελα αυτή σε ενημερωσεις την ανεφερα σαν ξωτικό αλλη φορά θα την αναφέρω ως Μαρια το σαμιαμιδι ευχαριστώ για την διόρθωση Dude

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οκ κατάλαβα οποτε για να μην μπερδευω τον κοσμο γιατί την κοπελα αυτή σε ενημερωσεις την ανεφερα σαν ξωτικό αλλη φορά θα την αναφέρω ως Μαρια το σαμιαμιδι ευχαριστώ για την διόρθωση Dude

Καλύτερα Μαρία - φόλα/γυρολόγος....σαμιαμίδι πάμε αλλού πάλι... :)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
:cheesy:
Φιλε μπορει να εχεις δικιο ως προς το που οδηγουνται καποια ατομα οντας επιρρεπη σε τετοιου ειδους.. τακτικες αλλα πιστεψε με το ανοσοποιητικο μου σε αυτα ειναι κατι παραπανω απο ακμαιο! Τοσο που μερικες φορες ειναι και κακο αυτο! Ειχα και εχω ευκαιριες να ερθω πολυ πιο κοντα με τανες και να την βγαλω στο τσαμπε πουλοντας υταυτοχρονα και μουρη αλλα κραταω αποστασεις επειδη ξερω και με ξερω..
;)
Σου βγάζω το καπέλο!(Δεν βρίσκω αντίστοιχο emoticon).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 24

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
εχει ανεβει η οδος ρεμουνδου τελευταια ή ιδεα μου ειναι ??  :grin:

εμ...αφου φερνει μουναρες εκει το boss....που μαλλον ειναι η παλια μας ιβαννα,η τσιμπουκομανα......μαλλον.....αυτες οι τρεις εκει ιβαννα αντζελικα καιτη ...και διπλα η υβονν,ισως ειναι τα πιο ωραια μωρα αυτη τη στιγμη σε ολη τη πιατσα..για μενα...
Νουμερο ενα σε ομορφια η υβον
Νουμερο δυο η καιτη
Νουμερο τρια η ιβανα
Νουμερο τεσσερα η αντζελικα......ολες κουκλες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 28
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom