[size=11pt]
Λιοσίων και λίιιγο από Πλατεία Αττικής[/size]
'Οσα βρήκα ανοιχτά
10:43-12:22
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Η μιλφ Αλεξάνδρα, «σε σούπερ τσιμπουκάκι», με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, φαρδιά κωλάρα, χοντρές μπουτάρες.
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Θα ήταν η πορνοηθοποιός Τζούλια.
Λιοσίων 79 αριστερά (όροφος): Μία άλλη Τζούλια, σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη μ' ανταύγειες, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί, με αφράτη κωλάρα.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Δύο χοντρές, βυζαρούδες με ίσιο ξαθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, η σχετικά αψηλή Τζένη κι η κοντύτερη Στέλλα, σε «νόρμαλ μωρό μου, κανονικά».
Βέργας 3 (όροφος): Η 26άχρονη ουκρανή Μίλα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλό κορμί χωρίς μέση (άμεση), με πιασιματάκια.
Πληρώθηκε...
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η μίλφ 'Ελλη, σε ΦΟΥΛ (ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλος), με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με λίγα πιασίματα.
Βέργας 2: Η ελληνοβουλγάρα Μόνικα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριοκαλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλο σώμα με πιασίματα, φαρδιά κωλάρα και καλοταϊσμενες μπουτάρες.
Πληρώθηκε...
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η γνωστή μιλφ Σόνια, με σκουροκάστανο σπαστό μαλλί που κάλυπτε τ' αυτιά της, φιλήδονα χείλη, ωραία μάτια, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Σ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Πατρίτσια, μία σχετικά νεαρή, με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, τριπλόφαρδη κωλάρα και χοντρομπούτα. Σε απλό.
Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"): «Τζούλια η νταρντάνα», σε απλό, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την οσφύ, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, χοντρή κωλάρα και χοντρές μπουτάρες.
Σημείωση: Η Αλεξάνδρα θα είναι από Δευτέρα πρωί.
Αδάνων 2: Κλασικά η Ζάνα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Λιοσίων 91: Δύο κοπέλες: Η Τζοάνα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα, σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, κι η Εύα, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μετριοκαλό πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Κλασικά η κοντόφαρδη μεγάστηθη Τζούλια.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Αγάπη, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η 'Αννα, σ' «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΑΡΑΚΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!», με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με γαμψή μύτη, μεγάλο στήθος, διπλόφαδρη μέση, χοντροκωλαρομπουτού.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Κλασικά η βυζαρού Μπέτυ. Σε απλό.
Παρασίου 36: Σταθερές η Μαρία και η Μπέτυ. Σε απλό.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Η Τάνια, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ (ανακοινώνεται ως «στοματικό»), με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο ωραίο στήθος, σχετικά χαμηλό ανάστημα, σώμα με πιασίματα.
Ξανθίππης 2: Κλασικά η ξανθιά Μαρίνα. Σε απλό
Σημείωση: Το απόγευμα θα είναι η μελαχρινή Φλώρα. Σε απλό επίσης.
Λεωφ. Ιωνίας 12: Τηλεφώνησα κι η υπηρεσία μου είπε πως δούλευε η 'Αννα, από τον όροφο της Καλύμνου 48, σε απλό.
[...]
[...]
Νταξει τα λογια ειναι λιγα για μια ακομα υπερτσαρκα...σημειο αναφορας,φωτεινο παραδειγμα,ινδαλμα για ολους τους νεους... :-* :-* :-*
Σ' ευχαριστώ βρε panagioti.
Φανουρη αυτο που εγραψες ηταν ευαγγελιο οχι ενημερωση. respect.
Χε χε χε... θενξ.
Για αυτό,σε "πάω"....διαβάζεις προσεκτικά τα πάντα... ;)
Καλή χρονιά σου εύχομαι...
Χε χε χε, προσπαθώ Μπίλλυ, προσπαθώ. Χρόνια πολλά και σε σένα.
Φανουρη αψογος οπως παντα.
Να 'σαι καλά φίλε dimmits.
Χα χα χα, τρίτη υπερτσάρκα μέσα σ' έναν μήνα;
Φανουρη δεν εχω λογια, απλα ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ...
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλε BMW!
[...]
Φυσικα τα σεβη μου και σε ολους τους υπολοιπους μαχημους ενημερωτες
Παρακαλώ να δεχτούν (εσού συμπεριλαμβανομένου) και τα δικά μου σέβη.
[...]
Kλεινοντας την χρονια να πω ενα μπραβο στον dude για τις ενημερωσεις του και να ευχηθω τα καλυτερα πρωτα απ ολα στα παιδια που γραφουν
,προφεσορα,φανουρη,τομμυ,αορατο,κλεοβουλο,smirni,zero,πυραυλο,bakalh,
μπεμπα,billy,επιρρεπη,fystiki
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου xilnik.
Χθες πήρα και τ' αποτελέσματα των εξετάσεών μου, για
HIV και
HCV, τα οποία ήταν εντάξει.