Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (22 μέλη και 174 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές και προπάντον σε όλους όσους ενημερώνουν!

Στο Φυλής 72 ανοιχτό ήταν μόνο το δεξιό όπου και εργαζόταν η Νάνσυ η οποία επέστρεψε.Κοντή,με καστανά κοντά μαλλιά,κανονικών κιλών με βυζάρες.Απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε στο σαλόνι.

Χωρίς κώλο? Καλά,μέχρι την άλλη εβδομάδα...θα το έχει στο πρόγραμμα...
Αυτή έλεγε δεξιά και αριστερά ότι η Φυλής είναι λίγη για τις δυνατότητες/εμφάνιση της  :headbang: :headbang: :headbang: και ότι θα έπρεπε να είναι σε στούντιο... :tooth: :tooth: :tooth:

Καλή χρονιά και σε εσένα...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Χωρίς κώλο? Καλά,μέχρι την άλλη εβδομάδα...θα το έχει στο πρόγραμμα...
Αυτή έλεγε δεξιά και αριστερά ότι η Φυλής είναι λίγη για τις δυνατότητες/εμφάνιση της  :headbang: :headbang: :headbang: και ότι θα έπρεπε να είναι σε στούντιο... :tooth: :tooth: :tooth:

Καλή χρονιά και σε εσένα...
Aν πέσει αναδουλεία σίγουρα θα αναγκαστεί να τον ξαναβάλει στο πρόγραμμα. Αν έλεγε όντως τέτοιο πράγμα τότε μάλλον πλανάται πλάνην οικτρά.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
..καλημερα και καλη χρονιά σε ολους μ'οτι ποθει ο καθενας σας.Το τελευταιο 20ημερο εκανα μερικες καταδρομικες στοχευμενες και γι'αυτο δε μπορω να κανω σωστη ενημερωση..πηγαινα καρφι σε κανα δυο σπιτακια-λογω ελλειψης χρονου- και ειτε χτυπουσα,ειτε εφευγα απρακτος..Εκανα λοιπον τις εξης καταθεσουλες..Αλκαμενους 117 με τη Σαντρα,την ξανθουλα τσουπωτη ρωσοφωνη με το ακα στοματικο,η οποια ηταν πολυ φιλοτιμη και πραγματικα ικανοποιητικη..Ρεμουνδου 21 ισογειο με την υπεροχη αρχοντο γυναικα Υβοννη,η οποια πραγματικα κανει ερωτα..Ρεμουνδου 21 οροφος με την Ατζελινα η οποια σε εμφανιση και υπηρεσιες περιγραφεται σαφεστατα απο τον κυριο καθηγητη μυστηριο και ενω ''εχει το πακετο'' μου αφησε μια γλυκοπικρη γευση..και τελος στο Βεργας 6 υπογειο με τη γνωστη Σονια και το τσιμπουκι ηλεκτροφορο κροταλισμα,το οποιο εχει βελτιωσει ακομα πιο πολυ,αλλα ειναι τοσο τυπικη πια ωστε καταφερε να με κανει να φυγω χωρις να τελειωσω [κατι που την αφησε ασυγκινητη βεβαια]..Αυτα κυριοι,κι ευχομαι τα καλυτερα για ολους σας.Τα σεβη μου..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Aν πέσει αναδουλεία σίγουρα θα αναγκαστεί να τον ξαναβάλει στο πρόγραμμα. Αν έλεγε όντως τέτοιο πράγμα τότε μάλλον πλανάται πλάνην οικτρά.

Έτσι προβέπω,ότι θα το ξαναβάλει...για αυτό είχε πελάτες... ;)
Όσο για το δεύτερο σκέλος,φυσικά και το έλεγε... - όταν δεν έτρωγε σποράκια  :grin: -...

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Ἐγὼ εἶχον τὴν εὐκαιρίαν νὰ καταστῶ διευθυντὴς ἰδρύματος μαλάξεων, ἀλλὰ ἐφοβήθην τὸ ΙΚΑ.

Εγω εφοβηθην αλλους παραγοντες, επ'ουδενι σχετιζομενους με την κρατικη δικαιοδοσια..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Η μεγαλύτερη φόλα όλων των εποχών,ήταν η Σελένα από Φ.84-6..... :S
Έχει κάνει το απίστευτο....να μου σπάσει το προφυλακτικό επίτηδες - με συγκεκριμένη κίνηση  :idiot: - ,ώστε να γλυτώσει το πρωκτικό....
Η Σελενα οκ ηταν μετρια...αν ηθελες να κανεις το κατι παραπανο μαζι της...ισως να σουδινε ακυρο...Επισης της αρεσε να ξερει οτι την θελεις...και εκηνη να σε σηγοψινη...Προσοπικα απο θεμα προκαταρκτικον ηταν μαζι μου τελεια..τουλαχιστον 10 λεπτα καναμε χαδια φιλια...αγκαλιες...στο σεχ οκ ξενεροτη....και δησανασχετουσε...Αλλα ηταν καλο παιδι...ειναι βεβαια και αυτο που λεμε οτι να κανεις κλικ σε ρουμανα..τελος...Αλλα η Μισελ πουτανακι κανονηκο,,την πρωτη φορα μαρχισε στα γλωσοφιλα...κτλ...πολυ ερωτας λεμε...και στην 2 συνεβρεση απλα τυπικη...εκανε πως δεν με θυμοταν...γαμησα μπονο μουνι στην κανονηκη σταση και τελος...φυσικα δεν ξαναπηγα...Ηθελε μαλλον εξτραδακι... :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
χθες το απόγευμα κατα την τσαρκα μου, ρομαντικό σκηνικό στο κολοκυνθούς 63, το πάνω, φωνές, τσιφσα ροπ, σε πελάτη από την κοντη σκουρόχρωμη τάνα σε πελάτη που ήταν στο δωμάτιο, ο νταβας μέσα άκουγε προσεκτικά το σκηνικό, έφυγα στο καπάκι ...
στο κάτω κατάστημα η βουλγαρα τρανς τζουλια, αν ήταν γυναικα θα ειχε ουρα ...

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Γεια σας παιδια. Χτες πηγα μονος μου τσαρκα την Φυλης και την Δυδιμου απογευμα, χαρτογραφοντας μεχρι να βρω καποια στα γουστα μου. Εντοπισα 4 βυζοπουλες ενδιαφερουσες περιπτωσεις, η μια στην φυλης στην μπορντο πορτα με τους ρομβους (δεν θυμαμαι αριθμο). Η αλλη που μου αρεσε σε ενα μαγαζι που ειχε δυο κοπελες μεσα, ηταν η Ειρηνη. Κατι τετοιες ψαχνω.

Εχει παει κανεις με αυτη να μας πει εντυπωσεις;

Αλλη μια ενιφερουσα περιπτωση ηταν στην Πιπινου και Φυλης γωνια απεναντι απο το ζαχαροπλαστειο. Ηταν μια με σκουρο δερμα πιτσιρικα και μου εβγαζε κατι πολυ αγαπησιαρικο. Δεν συγκρατησα ονομα. Ηταν απογευμα. Εχει κανεις ιδεα ποια ειναι;

Μια απορια που εχω λογω οτι ειμαι και αβγαλτος, ειναι οτι η τσατσα πχ της πιπινου ελεγε το εξης: "20ευρω παιδι μου, τσιμπουκακι, πισωκολλητο, ελευθερα πιασιματα, απο πανω απο πλαγια, ακαποτο, το ενα και το αλλο και μπιρι μπρι...".

Αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι το εξης... Ολα αυτα με 20ευρω??

Τελος να σας πω και πως την πατησα... δεν πηγα με καμια διοτι κατουριομουν τρελα και ντροπιαρης γαρ, δεν τολμουσα να κατουρησω σε καμια γωνια... επιπλεον ενιωθα καπως ασυνηθηστα με πονοκεφαλο οπου και διαπιστωσα οταν πηγα σπιτι οτι εχω πυρετο... (μεχρι και τωρα).

Απο το να φαω γκολ απο τα αποδυτηρια, πηρα αποφαση να αναβαλλω τον αγωνα ωστε να επανελθω σωστος στον αγωνιστικο χωρο. Σκληρη αποφαση αλλα συμβαινουν και τετοια.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.787
Πόντοι
8.816
Εγω ειμαι μπουρδελιαρις απο το 2006 αλλα ειμαι νεος στ σαιτ δεν ξερω αν εισαι μικρος η μεγαλος παντως να ξερεις οι συχνες επισκεψεις θα σε ξεψαρωσουν.να εχεις τολμι μπορουσες να βρεις ενα μερος να κατουρισεις καλα γαμισια :knockinb:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Λιοσίων και λίιιγο από Πλατεία Αττικής[/size]

'Οσα βρήκα ανοιχτά

10:43-12:22

Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Η μιλφ Αλεξάνδρα, «σε σούπερ τσιμπουκάκι», με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, φαρδιά κωλάρα, χοντρές μπουτάρες.
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Θα ήταν η πορνοηθοποιός Τζούλια.
Λιοσίων 79 αριστερά (όροφος): Μία άλλη Τζούλια, σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη μ' ανταύγειες, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί, με αφράτη κωλάρα.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Δύο χοντρές, βυζαρούδες με ίσιο ξαθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, η σχετικά αψηλή Τζένη κι η κοντύτερη Στέλλα, σε «νόρμαλ μωρό μου, κανονικά».
Βέργας 3 (όροφος): Η 26άχρονη ουκρανή Μίλα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλό κορμί χωρίς μέση (άμεση), με πιασιματάκια.
Πληρώθηκε...

DSC06850.jpg

DSC06854.jpg

DSC06848.jpg

Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η μίλφ 'Ελλη, σε ΦΟΥΛ (ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλος), με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με λίγα πιασίματα.
Βέργας 2: Η ελληνοβουλγάρα Μόνικα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μετριοκαλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλο σώμα με πιασίματα, φαρδιά κωλάρα και καλοταϊσμενες μπουτάρες.
Πληρώθηκε...

DSC06838.jpg

DSC06835.jpg

DSC06830.jpg]

Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η γνωστή μιλφ Σόνια, με σκουροκάστανο σπαστό μαλλί που κάλυπτε τ' αυτιά της, φιλήδονα χείλη, ωραία μάτια, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Σ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Πατρίτσια, μία σχετικά νεαρή, με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, τριπλόφαρδη κωλάρα και χοντρομπούτα. Σε απλό.
Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"): «Τζούλια η νταρντάνα», σε απλό, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την οσφύ, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, χοντρή κωλάρα και χοντρές μπουτάρες.
Σημείωση: Η Αλεξάνδρα θα είναι από Δευτέρα πρωί.
Αδάνων 2: Κλασικά η Ζάνα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Λιοσίων 91: Δύο κοπέλες: Η Τζοάνα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα, σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, κι η Εύα, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μετριοκαλό πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Κλασικά η κοντόφαρδη μεγάστηθη Τζούλια.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Αγάπη, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η 'Αννα, σ' «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΑΡΑΚΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!», με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με γαμψή μύτη, μεγάλο στήθος, διπλόφαδρη μέση, χοντροκωλαρομπουτού.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Κλασικά η βυζαρού Μπέτυ. Σε απλό.
Παρασίου 36: Σταθερές η Μαρία και η Μπέτυ. Σε απλό.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Η Τάνια, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ (ανακοινώνεται ως «στοματικό»), με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο ωραίο στήθος, σχετικά χαμηλό ανάστημα, σώμα με πιασίματα.
Ξανθίππης 2: Κλασικά η ξανθιά Μαρίνα. Σε απλό
Σημείωση: Το απόγευμα θα είναι η μελαχρινή Φλώρα. Σε απλό επίσης.
Λεωφ. Ιωνίας 12: Τηλεφώνησα κι η υπηρεσία μου είπε πως δούλευε η 'Αννα, από τον όροφο της Καλύμνου 48, σε απλό.

:sunglasses:

Νταξει τα λογια ειναι λιγα για μια ακομα υπερτσαρκα...σημειο αναφορας,φωτεινο παραδειγμα,ινδαλμα για ολους τους νεους... :-* :-* :-*
Σ' ευχαριστώ βρε panagioti.

Φανουρη αυτο που εγραψες ηταν ευαγγελιο οχι ενημερωση. respect.
Χε χε χε... θενξ.

Για αυτό,σε "πάω"....διαβάζεις προσεκτικά τα πάντα... ;)
Καλή χρονιά σου εύχομαι...
Χε χε χε, προσπαθώ Μπίλλυ, προσπαθώ. Χρόνια πολλά και σε σένα.

Φανουρη αψογος οπως παντα.
Να 'σαι καλά φίλε dimmits.

Τα πιο ρομάντικα χριστούγεννα πέρασε ο φίλος Φανούρης  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Πιστεύω κάτι ανάλογο ετοιμάζει και για την πρωτοχρονιά  :sunglasses: :sunglasses:
Χα χα χα, τρίτη υπερτσάρκα μέσα σ' έναν μήνα;

Φανουρη δεν εχω λογια, απλα ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ...  :rockon: :rockon: :rockon:
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλε BMW!

[...]
Φυσικα τα σεβη μου και σε ολους τους υπολοιπους μαχημους ενημερωτες  :rockon:
Παρακαλώ να δεχτούν (εσού συμπεριλαμβανομένου) και τα δικά μου σέβη.

[...]
Kλεινοντας την χρονια να πω ενα μπραβο στον dude για τις ενημερωσεις του και να ευχηθω τα καλυτερα πρωτα απ ολα στα παιδια που γραφουν
,προφεσορα,φανουρη,τομμυ,αορατο,κλεοβουλο,smirni,zero,πυραυλο,bakalh,
μπεμπα,billy,επιρρεπη,fystiki
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου xilnik.

Χθες πήρα και τ' αποτελέσματα των εξετάσεών μου, για HIV και HCV, τα οποία ήταν εντάξει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.990
Πόντοι
10.686
Μεσημεριανή βόλτα στο Μετάξι,με στόχο κάποια ''υπ’όψιν'' δικά μου,και από κριτικές.
Πρώτη στάση στο Ιάσωνος 10 στον όροφο για την Αντριάνα,η τσατσά παρουσίασε μια καινούργια,από Ρουμανία είπε,δεν μιλάει Ελληνικά,ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί,με βυζάρες,κανονικό προς γεμάτο σώμα.
Στο ισόγειο ήταν πάλι μια ψηλή,χοντρή,μελαγχροινή και κεφάτη,(την έχω ξαναπετύχει δίδυμο με άλλη επίσης χοντρή),η οποία είχε πριν δωμάτιο,και τσίμπησε παρακαλώ έναν σκουρόχρωμο συναγωνιστή,εκ διαμέτρου αντίθετα σωματοτυπικά,να τον καταπιεί;,ποιος ξέρει...
Πήγα δίπλα να δω στο Ιάσωνος 2 ισόγειο,μια κοντή αδύνατη,ασχημούλα,με καρέ μαύρο μαλλί,και μια ελιά στο πρόσωπο.
Κατευθύνθηκα προς το Ιάσωνος 20α για την Αντονέλα,ήταν η Κορίνα δωμάτιο,στο 20β μία κοντή γυφτορουμάνα με πλακουτσωτή μύτη,την είχα βρει στο Κολωνού 23 στο ’’αρχοντικό’’,φόλα για μένα.
(Μεγίστη μαλακία,δεν πέρασα Ιάσωνος 30α  για την Τζέσσικα,που διάβασα καλά λόγια,την επόμενη φορά).
Το Κολωνού 23 κλειστό,στο 23β μια συμπαθητικούλα μαυριδερή,με καλούτσικο σώμα,μακρύ σγουρό μαλλί,με πεσμένο βυζί,ωραία μαύρα μάτια,σχεδόν σε ικέτευαν να περάσεις,λίγο ακόμα και θα υπέκυπτα... (ξέρει κανείς ποιά είναι);
Πάμε για ''σιγουράκια'',πήγα να βρω την Χριστίνα,την ψηλή καστανή Ουκρανή νταρντανομουνάρα στο Κολωνού 53,αντ’αυτής μια ψηλή,χοντρή,μαυριδερή,Νικόλ άκουσα.
Δεν πέρασα να βρω την Άντζελα απέναντι στο Κολωνού 48,πρόσφατα είχα περάσει,θα με πάρει για δεδομένο…
Τέλος,κατάθεση στη Λίλη στο Λεωνίδου 28.Για άλλη μια φορά,άξιο το μεροκάματό της!Το μόνο μελανό σημείο ο τσάτσος με τα ματομπούκαλα,που στο 7λεπτο περίπου δεν χτύπησε διακριτικά την πόρτα,σχεδόν την άνοιξε!!! Ευτυχώς η Λίλη με περίμενε να τελειώσω,με πολύ καλή συμμετοχή!
ΥΓ:Κι αν επιτρέπεται,ένα μικρό συγκριτικό μεταξύ δύο milf,της Άντζελας και της Λίλης:η πρώτη είναι πιο τυπική,με πιο επαγγελματικές κινήσεις,κάτι σε ‘’τυφλοσούρτι’’ μου φέρνει,άψογη παρόλα αυτά σε συμπεριφορά και ήθος!Η Λίλη από την άλλη είναι πιο αυθόρμητη,όχι τόσο καλή τεχνικά σε πίπα,αλλά σε φέρνει σε gfe κατάσταση με πολλά φιλιά,και φαίνεται να γουστάρει τη δουλειά της!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά συντομο περασμα απο φυλής πριν λιγα λεπτα με ρομαντική μιλφοκαταθεση κατάθεση όμως πρωτα στο

Διδυμου 27 Αλέξια ψηλή μιλφ Ρωσσιδα που πρόσφατα δούλευε στο Κωσταντινουπολεως166ισογειο όπως ανέφερε και ο πολύ έγκυρος Professorx στην ωραία ενημέρωση του
Φυλης61 Αλεξάνδρα νεαρή κοπελα που δουλεύει καιρό στο μαγαζί αυτό
Φυλης59 κάτω Άντζελα καστανοξανθη μιλφ απο Αλβανία που έχει δουλέψει παλιότερα σε διάφορα μαγαζιά Κωσταντινουπολεως94 πριν κανα τριάρι χρόνια για λίγο,Ιασωνος30Β,Λιοσιων76Β
Φυλης65Α Νατάσα αδύνατη κοντουλα νωχελικο κοριτσάκι
Φυλής 67 Αντίνα με τις Βυζαρες
Φυλής 69 Αλεξάνδρα νεαρή αδύνατη ξανθιά γυρολόγος
Φυλής 71Β Το Χριστίνακι η Καζακστάνη ή όλο ναζί και χάρη θαυμάσια παρουσια απο τις καλιτερες
Φυλης84Β Μια μελαχρινη νεαρή κοπελα με ωραίο σώματακι
Φυλης86Β Μάγια το αδυνατο Στύλιαροπιπίνακι όμορφη παρουσια
Φυλης66Δ Ελένη νεαρή μελαχρινη κοπελα σχετικα ψηλή αδύνατη κοντό μαλλί ως τους ώμους μετριο προσωπο
Φυλής 134 Αννα προμιλφ Αλβανία μελαχρινή με μαυρο ίσιο μαλλί ωραίο σώματα και καλη διάθεση στο σαλόνι
Φυλης134Β Τζέσικα ξανθιά Κοπελα απο Βουλγαρία με το ωραίο σωματακι την λεπτή χαρακτηριστικη φωνή καλη κοπελα χρόνια στη δουλεια σέβεται τον πελάτη
Φυλής 136 Εμανουελλα η μελάμψη τσιγγανορουμανα με τις βυζαρες φυσικές και σωμα με πιασιματα παντα χαρούμενη kαι ευχάριστη στο σαλονι
Πιπινου65και Φυλής Μαρια μια κοντή σαν βουλγαρογυφτοπουλα μου φάνηκε κοντουλα μελαχρινη χαμογελαστη ορεξατη στο σαλόνι

Αυτά τα ολιγα για την ωρα φιλοι μου καλό βράδυ να εχετε

ΡΙCKER

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κατευθύνθηκα προς το Ιάσωνος 20α για την Αντονέλα...

Αντελίνα τη λένε, όχι Αντονέλα. Πήγα κι εγώ σήμερα μήπως τη βρω αλλά έπεσα πάνω στην Κορίνα. Με υποδέχτηκε με ένα "άντε στο διάολο" όπως συμβαίνει συνήθως τελευταία αλλά σήμερα για πρώτη φορά δεν άντεξα και της απάντησα "άντε γαμήσου". Ο καλός κύριος Θωμάς σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Τελικά κατέληξα στην Κλαούντια στο Κολωνού 27 ισόγειο. Σήμερα είχε βάψει και λίγο το ματάκι και ήταν πολύ ωραία.  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom