Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Αντελίνα.Ίσως η μεγαλύτερη φόλα που κυκλοφορεί στο Μεταξουργείο.
Αντελίνα τη λένε, όχι Αντονέλα. Πήγα κι εγώ σήμερα μήπως τη βρω αλλά έπεσα πάνω στην Κορίνα. Με υποδέχτηκε με ένα "άντε στο διάολο" όπως συμβαίνει συνήθως τελευταία αλλά σήμερα για πρώτη φορά δεν άντεξα και της απάντησα "άντε γαμήσου". Ο καλός κύριος Θωμάς σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα.
Καλησπερα.Γραφω και εδω μηπως ξερει καποιος κατι γιατι Μαρια μιλφμε τις βιζαρες δουλευε Ιασωνος 30 και μετα κολωνου 15 στο αριστερα και εχει χαθει.
αν ξερει καποιος κατι ας στειλει και πμ.ευχαριστω.
Αντελίνα.Ίσως η μεγαλύτερη φόλα που κυκλοφορεί στο Μεταξουργείο.
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι για απαιτητικούς αλλά κάθεται και γαμιέται χωρίς να δυσανασχετεί. Εμένα που μου αρέσει η γυναίκα να είναι απόλυτα παθητική μου κάνει μια χαρά.
Tην ειχα παρει στο ρομαντικο Κολωκυνθους 63 το καλοκαιρι. Την ειδα να μπαινει με τα ρουχα και καυλωσα.
Συμφωνησαμε εξ αρχης με 20 ευρω να μεινει μιση ωρα στο δωματιο και να μου κανει ακα τσιμπουκι.
Τιμια περιπτωση, αλλα λιγο βρωμερη και σαπια
Η Μαρία πάλι, η ξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας,στο Πιπίνου 65, είναι μια μικρογραφία της Γεωργίας Βασιλειάδου! :S
Ήρωας ο μύστης Βοργιας!
Φυλής 54, πρωϊνή βάρδια , η Ρωσόφωνη Βαλέρια , περίπου 25 ετών , με ωραίο σώμα
και στητό στήθος ,σέξυ πρόσωπο, με καστανοξανθα μαλλιά ,πάντα χαμογελαστή.
Σταθερή αξία για κάποιον που θέλει να περάσει με μία πρόσχαρη κοπέλα .
Ευτυχισμενο το νεο ετος !!!!
...... γαματε γιατι χανομαστε !!!!!
αλλη μια μινι χαϊπερ ενημερωση μετα απο ΟΜΑΔΙΚΗ συμμετοχη !
αντιγραφω για να μην τα ξαναγραφω !
Πππππππσσσσσσσσσσςςςςςςς,καλή χρονιά άταχτη γιατράρα...
εγώ μια φορά που την πήρα, ήταν γι ' αυτό το λόγο. Επειδή είναι κακάσχημη. Μέσα όπως τα γράφει ο Σμύρνη στην κριτική του, μέτρια προς κακή.
νταξ μωρε λιγο σκυλομουρα μπορει να σου φαινεται αλλα δεν συμφωνω μαζι σου.
Γιατραρα μου ΠΕΛΩΡΙΟ ΡΙΣΠΕΚΤ, εχω ξεροχυσει με ιατρικη ενημερωση, την ειχαμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ
Ξεροχυνω με ατακτη Γιατραρα!!!!!!
Πέρασμα χθες απο το κάλτ πορνειο στην Βιργινία μπενακη . Με το που μπήκα μου ήρθε μια έντονη μυροδια σκατιλας γάτας και η Τσατσα μου παρουσίασε μια καστανή μεγαλοαστική Ελληνίδα αλλα όπως είπα λόγω της σκατιλας δεν πέρασα