Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 368 άτομα (41 μέλη και 327 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
xilnik & billy13  :thumbsup: :cool2:

billy13 την σαγιοναρα στανταρ την ειχε μπανισει ο "προεδρος" απο την προηγουμενη φορα που την ειχες ποσταρεις και την "αρπαξε"
Δεν αφηνει τιποτα να παει χαμενο η "προεδραρα"  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ωραίος τύπε Μπίλυ το χες ανάγκη μύστη μου :cum:  ,πολύ ρομαντικές και οι φωτό!

Να'σαι καλά χύστη... :)

Βασιλάκη να το αγοράσεις το οικόπεδο να χτίσεις σπίτι.  :grin: Άντε ρε καλή χρονιά και πολύχρονος.  ;)

Ευχαριστώ...
Πάντως πέρα από την πλάκα,έτσι και αναβαθμιστεί η περιοχή...δεν θα πλησιάζονται οι τιμές... ;)

xilnik & billy13 :thumbsup: :cool2:

billy13 την σαγιοναρα στανταρ την ειχε μπανισει ο "προεδρος" απο την προηγουμενη φορα που την ειχες ποσταρεις και την "αρπαξε"
Δεν αφηνει τιποτα να παει χαμενο η "προεδραρα"  :2funny:

:s&m_2:

Λες;
Ικανο τον εχω  :tooth:

:s&m_2:

Μπα,κανένας πρεζάκιας θα την πήρε...να την πουλήσει...να πάρει την δόση του....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τιμηθηκε πριν λιγο η μαρια απο ιασωνος 1Α ... τυπικο γαμησι !! ακολουθει κριτικη

Επισκέπτης
Αρκετα μαγαζια της Φυλης κλειστα εν ωρα 20:25 που ξεκινησα απο Φ134 την καθοδο για ενημερωση της βασης δεδομενων οχι της C# αλλα του κωλου :cheesy:
Στο Φ40 κλασσικα Μονικα & Ευα, ενω τραβηξα ενα βιαστικο μανικι στη Σαμπρινα στο Φ72 που με εκανε Audi turbo full extra ακαπ!
Κριτικη βαριεμαι, ωρα να κανω μπανιο και να προετοιμαζω τους επομενους τζογους.
Οι υπολοιπες κωλοτρυπιδες της Φυλης που πετυχα αναλυονται στο αλλο θεμα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
καλη χρονια,πορνοι μου......ολοι να εισαστε δυνατοι και με υγεια...πανω απο ολα.....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
To 2014 ηταν μεν ετος σκληρου και ακραιου πορνιασματος, αλλα σε ολους τους υπολοιπους τομεις ηταν σκατα.
Ελπιζω το 15 να μου παει καλυτερα.

Καλη χρονια σε ολους με υγεια και σκληρο πορνιασμα  :rockon:
Καλη χρονια τυποι μου με υγεια χαρα και τρελο Πορνιασμα  :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
χρονια πολλα σε ολους τους αγνους μπουρδελιαριδες  :) :)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
καλη χρονια ευχομαι να εχουμε υγεια και να κανουμε καλα γαμησια  σας ευχομαι  παιδια

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την νυχτερινή βάρδια που ξεκίνησε πριν από δυομιση ώρες-υπό πυκνό χιονόνερο και απίστευτο κρύο...

Φυλής 71α: Η μελαχροινή Άννα, σχετικά ψηλή, με μέτριο πρόσωπο και κανονικό κορμί με χαρακτηριστικό την κωλάρα της...

69 ισόγειο: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Τζούλια, με το ποντικίσιο προσωπάκι, μικρόσωμη, με μικρό στήθος και πεταχτό κώλο.

69 όροφος: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Ιωάννα, κοντούλα, με ελαφρώς τραχύ πρόσωπο, με ελαφρώς ζουμερό κορμί και ωραίο γεμάτο στήθος και τουρλωτό προκλητικό κώλο.

67: Ερχόνταν να πιάσει δουλειά η Αντίνα με υπηρεσία τον θρυλικό κ.Βασίλη...

65β: Η γνωστή Εμμανουέλα με το ωραίο κορμί...

86 ισόγειο: Η Μάγια με νάζι μάς τούρλωσε το κωλαράκι της στο σαλόνι...

84 ισόγειο: Η Μαρίνα, η γλυκιά ζουμερή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και τις γεμάτες βυζάρες-πρόκειται για την κοπέλα που δούλευε μαζί με την μουνάρα Κατρίν στο Φυλής 71 όροφος και 69 ισόγειο.

80: Η μελαχροινή ζουμερή Μαίρη, με το ωραίο πρόσωπο με τα σκιστά μάτια και με καλό ζουμερό σώμα-έχει ωραίο κώλο η άτιμη...

61: Η Νίκη, πρώην Τζούλια, με το χαρακτηριστικό μαλλί αφάνα, η κοντούλα με το αδύνατο σώμα που κάνει και πρωκτικό.

59: Η υπηρεσία μάς είπε να περιμένουμε να βγει απ'το δωμάτιο η Χρύσα από την Τσεχία...
Μα ποια είναι, μα ποια είναι...
Ώσπου βγήκε η ξανθιά Λόλα από το Μεταξουργείο-όχι η κοντή Λόλα η φόλα, η άλλη η προμιλφ με το φουντωτό μαλλί και το γεμάτο κορμί που δουλεύει στα Κολωνού 11.

74: Δεξιά η μελαχροινή πλέον(από κοκκινομάλλα) Σαμπρίνα, με το συμπαθητικό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί, με γεμάτο στήθος και καλό ζουμερό κώλο-πρόκειται για την κοπέλα που δουλεύει συνήθως στα Φυλής 71α,69 και 80.

Αριστερά η μελαχροινή Ειρήνη, με συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά ψηλή κοπέλα με γεμάτο αλλά όχι απωθητικό σώμα.

Φωκαίας 9: Στο κέντρο η ξανθιά Βίκυ με το ωραίο προσωπάκι και το καλό κωλαράκι-και με ωραίο στήθος παρακαλώ...

Δεξιά η γνωστή μελαχροινή Νάντια ενώ το αριστερό ήταν κλειστό.

Φυλής 54: Η Ορόρα με τα βυζόμπαλά της...

Κλειστά ήταν τα: Φυλής 71 όροφος,86 και 84 όροφος,65 όροφος,66δ και α,56 και 54α.

Στη Φωκαίας εκτός από το 9, ανοικτά ήταν και τα 17α και β καθώς και το 27 όροφος(με όλα τα υπόλοιπα να είναι κλειστά) στα οποία και δεν μπήκα.

Καλή Χρονιά να έχετε γεμάτη υγεία...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση από την νυχτερινή βάρδια που ξεκίνησε πριν από δυομιση ώρες-υπό πυκνό χιονόνερο και απίστευτο κρύο...

67: Ερχόνταν να πιάσει δουλειά η Αντίνα με υπηρεσία τον θρυλικό κ.Βασίλη...

Καλή χρονιά ντουντάκι...έσπασες την επί χρόνια "κυριαρχία"...του πρώτου ενημερωτή της χρονιάς... :rockon:
Περίμενα τον φίλο μας τον @n.sznmirni76,πρώτο.... :'(

Θέλω να περάσω από κυρ.Βασίλη - χρόνια του πολλά  ;) - ,να ρωτήσω τι παίχτηκε με την σύνταξη που είπε ότι πήρε.... :grin:

Χρόνια πολλά,σε όλους!

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Η μαγια και η Αντινα ηταν στις απογευματινες εχτες?Ξερει καποιος?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Η μαγια και η Αντινα ηταν στις απογευματινες εχτες?Ξερει καποιος?

Για σίγουρα δεν γνωρίζω αλλά λογικά-και με βάση όλες τις προηγούμενες ημέρες-πρέπει να ήταν  και το απόγευμα.

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
καλη χρονια σε ολους τους μυστες.φιλε dude η χρυσα-λολα που λες οτι δουλευει κ μεταξι στο κ 11,μπορεις να μου πεις τι βαρδιες γιατι την ειδα χτες κ γω κ με καυλωσε.. :tits2:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Για σίγουρα δεν γνωρίζω αλλά λογικά-και με βάση όλες τις προηγούμενες ημέρες-πρέπει να ήταν  και το απόγευμα.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Και εγω με αυτη την λογικη παω στα σπιτακια λογω αποστασης.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
To 2014 ηταν μεν ετος σκληρου και ακραιου πορνιασματος, αλλα σε ολους τους υπολοιπους τομεις ηταν σκατα.
Ελπιζω το 15 να μου παει καλυτερα.

Καλη χρονια σε ολους με υγεια και σκληρο πορνιασμα  :rockon:
Μακάρι να σου πάει παιχταρά μου καλύτερα το νέο έτος! Υγεία να έχεις πάνω από όλα και διάθεση για ρομαντικό και άφθονο πόρνιασμα!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975

Καλή χρονιά και σε εσένα Dude!!! Να είσαι όλο το 2015 γερός και δυνατός να μας δίνεις τις πολύτιμες συμβουλές σου και τις ασταμάτητες ενημερώσεις από το "μέτωπο"!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Tωρα το απογευμα και κλεινοντας αυτή την περιπετειωδη μερα
Βεργας
2 μονικα,το ψηλο μελαγχροινο νταρντανομωρο
3 δεξια η ευα,το μελαγχροινο κοντοπουτανο mlf από μαραθωνος
3 αριστερα βερονικα,η πρωην ιωαννα προφανως στον ιδιο οικο,αδυνατο κορμι και προσωπο που παραπεμπει σε ταυλανδεζικο lady-boy
3 οροφος η ιουλιανα,πρωην σβετλανα
Αλκαμενους
113 συλβια και μαρια,σεξι ξανθια mlf η πρωτη,ψηλη μελαγχροινη με βυζαρες η δευτερη
117 η κριστυ από το πρωι
Περγαμου 27 η ευα,μπαμπατσικη gilf και η μελινα,ξανθια υπεροχη με κορμι πολύ ωραιο για την ηλικια της
Ρεμουνδου 21 οροφος η καιτη και μαλλον και η αντζελικα από το πρωι
H καιτη πραγματι εμφανισιακα ειναι σιγουρα τουλαχιστον ενα σκαλι πιο κατω απο τις ψηλες μουναρες του οικου
Φυλης 109 οροφος βικυ,μελαγχροινη κοπελα τσιγγανορουμανικης αυρας με πλουσιο στηθος
Αγκυρας 12α η νατασα που ειδα το μεσημερι
Φωκαιας,πολυς κοσμος
25 οροφος λαουρα,μελαγχροινη νταρντανα με μαυρο φορεμα προφανως για να κρυψει την πληθωρικοτητα του κορμιου της
Δεν μιλαμε για την κοπελα από φυλης 86 και 109 που επισης εχει δουλεψει εκει με φουλ προγραμμα στο ισογειο του 86 τουλαχιστον
27 ισογειο η εστελ
27 οροφος αννα,η κοπελα που εμφανιζεται ολογυμνη στο σαλονι
Γενικα ολοι σχεδον οι οικοι φυλης ανοιχτοι και με κινηση

Αν μπορουσα να ευχηθω κατι για τον εαυτο μου στη νεα χρονια,θα ηταν λιγοτερες επισκεψεις στους οικους,πολυ λιγοτερες και περισσοτερες ουσιαστικες
Εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί η ευχή σου το έτος αυτό! Να έχεις σωματική και πνευματική υγεία η οποία να είναι οδηγός σου για ακόμα πιο ουσιαστικές και επιτυχημένες επισκέωεις, καθώς φαίνεσαι σοβαρός και μετρημένος χαρακτήρας.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλη χρονια σε ολους τους μυστες.φιλε dude η χρυσα-λολα που λες οτι δουλευει κ μεταξι στο κ 11,μπορεις να μου πεις τι βαρδιες γιατι την ειδα χτες κ γω κ με καυλωσε.. :tits2:

Μέχρι και προχθές δούλευε στο Κολωνού 11 στο ισόγειο(κυρίως)στην δεύτερη βάρδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom