Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (33 μέλη και 291 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
Και η Φωκαίας...

Φωκαίας 9: Το κοκκινομάλικο καυλιάρικο Βανεσάκι που είναι σαν να του λείπει μια πιπίλα από το στόμα-πιπίλα οποιασδήποτε μορφής, σχήματος και μεγέθους....

Μαζί της ένα καινούριο μελαχροινό κοντό τσουρκάκι με το όνομα Αντέλα.

19: Η μελαχροινή μουνάρα Μάγια.
Αυτή η κοπέλα ή πρέπει να έχει δικό της μαγαζί με εσώρουχα ή κάποιος πελάτης της το μοναδικό δώρο που της κάνει είναι εσώρουχα...Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια και τόση ποικιλία...

25 όροφος: Η καστανή πιτσιρίκα Γιούλια ή Γιουλιάννα.
Πολύ όμορφο κοριτσίστικο πρόσωπο, με ανοικτά μάτια και ωραίο κορμί...
Σκέφτεσαι να μπεις στο δωμάτιο μαζί της και φοβάσαι μήπως απ'έξω σε περιμένει η αστυνομία...

25 ισόγειο: Η Τζούλια η πιρσινγκάτη.
Με αέρα παλιάς, προκλητικά βυζόμπαλλα, στυλ που σου λέει "μπες και θα σε ξεπετάξω με ωραίο τρόπο"....

27 υπόγειο: Το Ρουμάνικο Παρθεναγωγείο...
Η ξανθιά Χριστίνα που δίνει πιο εύκολα κώλο παρά μουνί και η Γκάμπυ με το ωραίο κορμί-αν κεντράριζε σωστά αυτή η κοπέλα θα είχε σαρώσει...

27 υπερυψωμένο ισόγειο: Η Τζίνα, με ωραίο κορμί και προκλητική κωλάρα.
Βλέμμα, κίνηση, άγγιγμα που σου φωνάζει "σκίσε με"...
Τίμια-παλιά νόμιζα πως στο σαλόνι ήταν πλαστά αυτά που έβγαζε μέχρι που στο κρεββάτι ανακάλυψα ότι είχαν αντίκρυσμα...

27 όροφος: Η μελαχροινή Καμέλια.
Σχετικά καλό-αν και ελαφρώς -ατσούμπαλο-κορμί.Μέτρι πρόσωπο.Ξέρει τις αδυναμίες της και προσπαθεί να τις καλύψει με τις υπηρεσίες της-και τα ψιλοκαταφέρνει...

24: Η πλατινέ σκουρόδερμη νεαρής ηλικίας Ελένη.
Κορμάρα, μπουτάρες, κωλάρα.
Μαύρα προκλητικά εσώρουχα, πρόστυχο κούνημα, το 20ρικο βγαίνει εύκολα από την τσέπη.
Ποιος κλαίει και ποιος γελάει μετά την απομάκρυνση εκ του δωματίου είναι το ζήτημα....

Αγκύρας 12: Ανοικτό μόνο το δεξιό οπου ήταν η μικρή μελαχροινή Φλώρη.
Ηλικιωμένος κύριος μπήκε κατευθείαν στο δωμάτιο παραδίδοντας στην υπηρεσία μαζί με το 20ρικο και ένα ταψί γλυκά από το Κοσμικόν το οποίο-παρεμπιπτόντως-φημίζεται για το γαλακτομπούρεκό του....

Μ'αυτά και μ'αυτά καύλωσα και πείνασα.....

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
χαιρετω την μπουρδελο κοινοτητα και προσπαθόντας να βαλω κι γω ενα λιθαρακι στην ενημερωση προσθετω τι ειδα μεχρι τις 19 30 που ημουν στους δρομους της ακολασιας....
ντοπαρισμενος απο μεσημεριανο γιαουρλου πηγα σφαιρα στο αχιλλεως και μαραθωνος όπου ειδα την βανεσσα αδυνατη πιπινα που ηταν τον τελευταιο καιρο βεργας 3 ... δεν με ενεπνευσε ποτε να περασω,,... στο μεσαιο (καινουργιο ) της μαραθωνος ειδα τν μαρσελ μελαχρινη ουκρανεζα μικρη 20-25 χρονων όπου ετοιμος να δωσω το κοσαρι μπαινοντας ξανα στο μαγαζι ειδα διαμαρτυρόμενο συναγωνιστη να ζηταει πισω λεφτα καθοτι η κοπελα εφυγε απτο δωματιο και τον αφησε αχυστο....
μεταβολη και βουρ για αλκιβιαδου στο γ η τονια πολυ εντυπωσιακή αλλα μυριζε μουφα απο μακρυα καθως σε κοιταει σαν να βλέπει σκατα στο δρομο... (δεν επεσε και πολυ εξω βεβαια)
στο β η νικα όπου εσωσε την κατασταση αφου ηταν εκτακτως για 2 3 ωρες οπως μου ειπε αφου κανει μονο πρωινες βαρδιες... 
στο α η ελενη γκιλφ με θεληματικο πιγουνι και χαλασμενη οδοντοστοιχια.... ωστοσο καποιος ρομαντικος χυστης την ειχε τιμησει....βγαινοντας απτο δωματιο....
αυτα τα ολιγα  :2on1:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μπράβο Eric Castel.    :thumbsup:

Είσαι περιγραφικότατος . . . . . ! ! !

:rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
σε προδιαθετει φιλε Ερικ αλλα δεν ειναι καθολου
ψιλομουφα απο υπηρεσιες δεν το εχει
εκτος και αν απο το καλοκαιρι που την πηρα εχει βελτιωθει
..δεν εχει βελτιωθει..προς αποφυγη..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και η Φωκαίας...

27 υπόγειο: Το Ρουμάνικο Παρθεναγωγείο...
Η ξανθιά Χριστίνα που δίνει πιο εύκολα κώλο παρά μουνί και η Γκάμπυ με το ωραίο κορμί-αν κεντράριζε σωστά αυτή η κοπέλα θα είχε σαρώσει...

Μ'αυτά και μ'αυτά καύλωσα και πείνασα.....

Η Γκάμπυ από κορμί,σκίζει...και νιώθω άσχημα που όλο με ρωτάει...γιατί δεν περνάω μαζί της...

Όσο για το δεύτερο...τι να σου κάνουμε...φυσικό επακόλουθο ήταν να καυλώσεις  :grin: ...εγώ τι έφταιγα να καυλώσω με το Τζωρτζιαννάκι που δεν αφήνει 69...ούτε στο 20€... :grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Η Γκάμπυ από κορμί,σκίζει...και νιώθω άσχημα που όλο με ρωτάει...γιατί δεν περνάω μαζί της...

Όσο για το δεύτερο...τι να σου κάνουμε...φυσικό επακόλουθο ήταν να καυλώσεις  :grin: ...εγώ τι έφταιγα να καυλώσω με το Τζωρτζιαννάκι που δεν αφήνει 69...ούτε στο 20€... :grin:

Ρε τυπε γουστα ειναι ολα... αλλα σαν πολυ δεν την εχεις θεοποιησει τη Τζωρτζιαννα;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε τυπε γουστα ειναι ολα... αλλα σαν πολυ δεν την εχεις θεοποιησει τη Τζωρτζιαννα;;

Δεν νομίζω,απόδειξη ότι δεν πέρασα μαζί της την Τετάρτη...
Q2oCaRJ.gif

Επισκέπτης
Δυστηχως η αναζητηση για Διπυρηνο τσιμπουκι συνεχιζεται ...
Στο Φ109 τις σκάλες έχει με 30Ε δύο γκόμενες εμφανισιακά και ψηλές, αλλά ΔΕΝ κάνουν ακάπ. Το έχω γράψει ήδη. Λογικά δε θα δίνουν και κωλαράκι. Βέβαια τις έχω στοχοποιήσει για μαρκάλημα, θα τις τιμήσω για πρώτη φορά να δω αν είναι κατουρλούδες  :humpleg: και τη δεύτερη θα τους ζητήσω έξτρα υπηρεσίες  :rockon:

Διευκρινήσεις περί μαγαζιών Ρεμούνδου
Περνώ χθες γύρω στις 15:30 από το Ρεμούνδου 21 (τελικά είχα ξαναπεράσει ο @@ρας πριν ένα μήνα, αλλά μπερδευόμουνα αρκετή ώρα να το βρω, LOL είναι κοντά στο Προπατζίδικο της Περγάμου) τώρα δεν κράτησα ονόματα και πίπες, ήταν ένα ωραίο πετίτ μελαχρινό, λοιπόν εκεί μέσα οι γκόμενες κάνουν ακάπ με 30, δίνουν κωλαράκι με 30Ε, ενώ ακάπ & κωλαράκι πάει 40. Το απλό πρόγραμμα στα 20.
Στο δε άλλο μαγαζί απέναντι, υπήρχε πάλι μια καλή, με απλό πρόγραμμα στα 20. Δεν έκανε κάτι έξτρα, η μαντάμ Μέρκελ μου είπε ότι κάνουν άλλες κοπέλες έξτρα με υψηλότερο κόστος.

Χθές βράδυ => οίκος Καλλιφρονά => κλειστός => το μεσημέρι ήταν ανοικτός => αλλά δεν κάνω πρωινή έφοδο για περιέργεια, χρειάζεται απόκρυψη νυκτός!
Το μαγαζί Θάσου & Δροσοπούλου => ανοικτό χθες => αλλά εκεί παραείναι ρίσκο να μπω!

Καλή εβδομάδα, προσωρινά παύονται οι εξορμήσεις, έχουμε κι ασχολίες!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου ξερη κανεις χτες απογευματινη βαρδια στο ιασονος 31 πια κορασιδα ηταν ;;  :think:

Επισκέπτης
Στο Φ109 τις σκάλες έχει με 30Ε δύο γκόμενες εμφανισιακά και ψηλές, αλλά ΔΕΝ κάνουν ακάπ. Το έχω γράψει ήδη. Λογικά δε θα δίνουν και κωλαράκι. Βέβαια τις έχω στοχοποιήσει για μαρκάλημα, θα τις τιμήσω για πρώτη φορά να δω αν είναι κατουρλούδες  :humpleg: και τη δεύτερη θα τους ζητήσω έξτρα υπηρεσίες  :rockon:

Διευκρινήσεις περί μαγαζιών Ρεμούνδου
Περνώ χθες γύρω στις 15:30 από το Ρεμούνδου 21 (τελικά είχα ξαναπεράσει ο @@ρας πριν ένα μήνα, αλλά μπερδευόμουνα αρκετή ώρα να το βρω, LOL είναι κοντά στο Προπατζίδικο της Περγάμου) τώρα δεν κράτησα ονόματα και πίπες, ήταν ένα ωραίο πετίτ μελαχρινό, λοιπόν εκεί μέσα οι γκόμενες κάνουν ακάπ με 30, δίνουν κωλαράκι με 30Ε, ενώ ακάπ & κωλαράκι πάει 40. Το απλό πρόγραμμα στα 20.
Στο δε άλλο μαγαζί απέναντι, υπήρχε πάλι μια καλή, με απλό πρόγραμμα στα 20. Δεν έκανε κάτι έξτρα, η μαντάμ Μέρκελ μου είπε ότι κάνουν άλλες κοπέλες έξτρα με υψηλότερο κόστος.

Χθές βράδυ => οίκος Καλλιφρονά => κλειστός => το μεσημέρι ήταν ανοικτός => αλλά δεν κάνω πρωινή έφοδο για περιέργεια, χρειάζεται απόκρυψη νυκτός!
Το μαγαζί Θάσου & Δροσοπούλου => ανοικτό χθες => αλλά εκεί παραείναι ρίσκο να μπω!

Καλή εβδομάδα, προσωρινά παύονται οι εξορμήσεις, έχουμε κι ασχολίες!

▪Στο  Φυλής 109 είδες τις δύο καυλοΛάουρες-η ξανθιά Λάουρα έδινε κωλαράκι παλιότερα στα Φυλής 86 και 84 αλλά μετά το έκοψε, φρονίμεψε και σε όποιον περνάει μαζί της μιλάει στον πληθυντικό...

▪Στο Ρεμούνδου 21 σου γυάλισε το Μαιράκι που όντως με ένα 10ρικάκι παραπάνω δίνει το κοριτσίστικο κωλαράκι της-με 40 ευρώ όχι μόνο ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι δίνει αλλά μη σου πω ότι μπορείς και να την αγοράσεις και ολόκληρη...Σάτυρε....

▪Στο Καλιφρονά 12 όταν το βρεις ανοικτό σε περιμένει η Ειρήνη(Ρένα)Παπά...
Καθότι είσαι  λάτρης και της Barbie-όπως πληροφορούμαι- σε ενδιαφέρει πιστεύω....

▪Στο Θάσου είναι περίεργα τα πράγματα-όπως είπε και ο spougenas.
Η υπηρεσία-μάιμω που θήτευσε και στα Κασάνδρας, κάνει ότι σκουπίζει στον πεζόδρομο και μόλις βλέπει κάποιον να πλησιάζει τον ρωτάει "ψάχνετε κάτι;".
Αν κάποιος κάνει το λάθος και απαντήσει "ναι, την πουτάνα που έχεις για να την γαμήσω",βγάζει φλύκταινες και δηλώνει ότι τέτοιες αισχρές καταστάσεις δεν συμβαίνουν εκεί.

Αν πάλι είναι μέσα στο μπουρδέλο και μπει κάποιος, σε κόβει από την κορφή εως την ψωλή και σου λέει(συνήθως...)"τί γυρεύεις εσύ εδώ".
Αν της δώσεις την απάντηση περί πουτάνας, θα σου πει "δεν έχω καμμιά κοπέλα"-την ίδια στιγμή που η Βραζιλιάνα από το Μοσχάτο κουνάει την κωλάρα της στο κουζινάκι του σπιτιού......

Τι περιπέτειες ζούμε...

Επισκέπτης
διπλη καταθεση χθες σε μια Αντρεα που δουλευε Κεραμεικου 13 πανω, και τελευταια τη βρισκουμε Ιασωνος 19 κατω! μετριες εντυπωσεις. Οταν τη ρωτησα αν με αφηνει να τελειωσω πανω στο σωμα της, μου ζητησε 5 ευρω! ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ!!

Δίκιο έχεις τύπε...

Γούστα είναι αυτά...

Δίνε εσύ 20 ευρώ στο μπάζο την Άντρεα(με το ρομαντικό τατού Elvis στο χέρι...) στο Ιάσωνος 19α και μετά άσε τον άλλον να θεοποιεί και να δίνει 10ρικο ή και 20ρικο ακόμη για την Τζωρτζιάννα.....

Επισκέπτης
Τυποι μου ξερη κανεις χτες απογευματινη βαρδια στο ιασονος 31 πια κορασιδα ηταν ;;  :think:

Στην Ιάσωνος 31 υπάρχουν δύο σπίτια:

Το βρωμερό υπόγειο και το διπλανό που είναι σαν την σπηλιά του Νταβέλη, το χόστελ.
Ποιο από τα δύο εννοείς;

Και-αν και πάει το μυαλό μου σε κάποια κοπέλα για την οποία ίσως ρωτάς...- κάνε μια περιγραφή της κοπέλας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom