Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Το μαύρο εσώρουχο,είναι όλα τα λεφτά... :-* :-* :-*
εβαλε και το μαυρο βρακι της ... το καλο
Το μαύρο εσώρουχο,είναι όλα τα λεφτά... :-* :-* :-*
σε ζητανε απεγνωσμενα να τις γαμησεις χυστη μου.....Το μαύρο εσώρουχο,είναι όλα τα λεφτά... :-* :-* :-*
σε ζητανε απεγνωσμενα να τις γαμησεις χυστη μου.....
εβαλε και το μαυρο βρακι της ... το καλο
...
... η τονια πολυ εντυπωσιακή αλλα μυριζε μουφα απο μακρυα καθως σε κοιταει σαν να βλέπει σκατα στο δρομο... (δεν επεσε και πολυ εξω βεβαια)
...
Σήμερα κ. Πύραυλε επισκεφθήκατε την Ξένια;
Αστείρευτος, κ. Eric Castel!Ενημέρωση ....
...
Αφήστε με στις σκέψεις μου, κύριε...Σήμερα κ. Πύραυλε επισκεφθήκατε την Ξένια;
Θέλω να δω ρομαντικές στιγμές!!!Αφήστε με στις σκέψεις μου, κύριε...
..δεν εχει βελτιωθει..προς αποφυγη..σε προδιαθετει φιλε Ερικ αλλα δεν ειναι καθολου
ψιλομουφα απο υπηρεσιες δεν το εχει
εκτος και αν απο το καλοκαιρι που την πηρα εχει βελτιωθει
Και η Φωκαίας...
27 υπόγειο: Το Ρουμάνικο Παρθεναγωγείο...
Η ξανθιά Χριστίνα που δίνει πιο εύκολα κώλο παρά μουνί και η Γκάμπυ με το ωραίο κορμί-αν κεντράριζε σωστά αυτή η κοπέλα θα είχε σαρώσει...
Μ'αυτά και μ'αυτά καύλωσα και πείνασα.....
Η Γκάμπυ από κορμί,σκίζει...και νιώθω άσχημα που όλο με ρωτάει...γιατί δεν περνάω μαζί της...
Όσο για το δεύτερο...τι να σου κάνουμε...φυσικό επακόλουθο ήταν να καυλώσεις ...εγώ τι έφταιγα να καυλώσω με το Τζωρτζιαννάκι που δεν αφήνει 69...ούτε στο 20€...
Ρε τυπε γουστα ειναι ολα... αλλα σαν πολυ δεν την εχεις θεοποιησει τη Τζωρτζιαννα;;
Στο Φ109 τις σκάλες έχει με 30Ε δύο γκόμενες εμφανισιακά και ψηλές, αλλά ΔΕΝ κάνουν ακάπ. Το έχω γράψει ήδη. Λογικά δε θα δίνουν και κωλαράκι. Βέβαια τις έχω στοχοποιήσει για μαρκάλημα, θα τις τιμήσω για πρώτη φορά να δω αν είναι κατουρλούδες και τη δεύτερη θα τους ζητήσω έξτρα υπηρεσίεςΔυστηχως η αναζητηση για Διπυρηνο τσιμπουκι συνεχιζεται ...
Στο Φ109 τις σκάλες έχει με 30Ε δύο γκόμενες εμφανισιακά και ψηλές, αλλά ΔΕΝ κάνουν ακάπ. Το έχω γράψει ήδη. Λογικά δε θα δίνουν και κωλαράκι. Βέβαια τις έχω στοχοποιήσει για μαρκάλημα, θα τις τιμήσω για πρώτη φορά να δω αν είναι κατουρλούδες και τη δεύτερη θα τους ζητήσω έξτρα υπηρεσίες
Διευκρινήσεις περί μαγαζιών Ρεμούνδου
Περνώ χθες γύρω στις 15:30 από το Ρεμούνδου 21 (τελικά είχα ξαναπεράσει ο @@ρας πριν ένα μήνα, αλλά μπερδευόμουνα αρκετή ώρα να το βρω, LOL είναι κοντά στο Προπατζίδικο της Περγάμου) τώρα δεν κράτησα ονόματα και πίπες, ήταν ένα ωραίο πετίτ μελαχρινό, λοιπόν εκεί μέσα οι γκόμενες κάνουν ακάπ με 30, δίνουν κωλαράκι με 30Ε, ενώ ακάπ & κωλαράκι πάει 40. Το απλό πρόγραμμα στα 20.
Στο δε άλλο μαγαζί απέναντι, υπήρχε πάλι μια καλή, με απλό πρόγραμμα στα 20. Δεν έκανε κάτι έξτρα, η μαντάμ Μέρκελ μου είπε ότι κάνουν άλλες κοπέλες έξτρα με υψηλότερο κόστος.
Χθές βράδυ => οίκος Καλλιφρονά => κλειστός => το μεσημέρι ήταν ανοικτός => αλλά δεν κάνω πρωινή έφοδο για περιέργεια, χρειάζεται απόκρυψη νυκτός!
Το μαγαζί Θάσου & Δροσοπούλου => ανοικτό χθες => αλλά εκεί παραείναι ρίσκο να μπω!
Καλή εβδομάδα, προσωρινά παύονται οι εξορμήσεις, έχουμε κι ασχολίες!
διπλη καταθεση χθες σε μια Αντρεα που δουλευε Κεραμεικου 13 πανω, και τελευταια τη βρισκουμε Ιασωνος 19 κατω! μετριες εντυπωσεις. Οταν τη ρωτησα αν με αφηνει να τελειωσω πανω στο σωμα της, μου ζητησε 5 ευρω! ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ!!
Τυποι μου ξερη κανεις χτες απογευματινη βαρδια στο ιασονος 31 πια κορασιδα ηταν ;;