Τωρα το πρωι
Βεργας
2 η μονικα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανα με φουλ προγραμμα και ποδια γεροδεμενα ωσαν των παλαιμαχων ποδοσφαιριστων,ακολουθωντας την παραδοση των προκατοχων της,ναταλι και τζουλια
Σιγουρα όμως είναι πολύ πιο γοητευτικη και καλυτερη εμφανισιακα
3 δεξια η τζενη,ξανθια ζουμερη mlf
3 αριστερα η ελλη με την μιλα,και οι δυο ηταν σε δωματια
Γενικα ειχε μια μικρη κινηση ο οικκος
Οροφος κλειστος
Διδυμου
7α γιαννα,σχετικα ψηλη μελαγχροινη με νταρντανε κορμι πια
7β τζωρτζιανα, η αδυναμια του billy
Κριμα που δεν μπορεσα να περασω μ αυτή τη κοπελα,είναι πολύ καλη για τα γουστα μου
Δυστυχως όμως στα μπουρδελα περιμενω παντα πολύ περισσοτερα από τον εαυτο μου παρα από τα κοριτσια,οποτε αν δεν ειμαι πρωτα απ όλα εγω ψυχολογικα και σωματικα 100% ετοιμος,δεν μπαινω
8α αλεξανδρα,η πρωην σαντρα από αλκαμενους όπως εχει γραφτει
Μια δυο φορες την θυμαμαι εκει και νομιζω πιο αδυνατη
Ωστοσο ηταν από τα κοριτσια που ειδα η πλησιεστερη επιλογη για καταθεση,ξανθια κοντοπουτανη ζουμερη και αρκετα καβλιαρα
8β δυο κοπελες,η ξανθια αννιτα με κοτσο στα μαλλια και κοκκινα εσωρουχα θυμιζοντας την μικρη ολλανδεζα και η νικολ,μελαγχροινη κοντοπυτανο με κορμι καλο,κανονικο με πιασιματακια
16α δυο ξανθα mlf,η ειρηνη με τα αγρια χαρακτηριστικα στο προσωπο και η αναστασια
Εδώ οσον αφορα τη δευτερη,μιλαμε για τον ορισμο της γυναικας,λεπτο σωμα,πλουσιο στηθος,γοητευτικο βλεμμα
Μαζι με την αλεξανδρα,η δευτερη επιλογη για καταθεση,για διαφορετικους λογους,σαφως πιο ρομαντικους
18 υπογειο ελενη η γκρανυ
20 αννα η μυστηρια,η λεπτη μελαγχροινη mlf