Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (27 μέλη και 295 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδια πριν σας καληνυχτισω, περασα το απογευμα εξω απο το μαγαζι στην Καλλιφρονα, αλλα ενταξει δεν μπαινω μεσα ως κατοικος της γυρω περιοχης (οπως και στα Δροσοπουλου & Θηρας)....
Για τα πρωτα δυο, εργαζονται σε καθημερινη βαση, το Θηρας δεν ξερω.

Δροσοπούλου και Θήρας καλά κάνεις και δεν μπαίνεις:στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης...

Δροσοπούλου και Θάσου εννοείς...

Όσο για το Καλιφρονά 12...

Ναι, τώρα που το ξανασκέφτομαι προτίμησε το Δροσοπούλου και Θήρας.....

Επισκέπτης
Συνέχεια στην Διδύμου...

20: "Έχουμε μια καινούρια κοπέλα, την Χριστίνα",ανήγγειλε με στόμφο και περηφάνια η υπηρεσία...
Βρε ποια είναι, βρε ποια είναι...
Ώσπου ξεπροβάλλει η δίμετρη(πολυτραγουδισμένη...) μπασκετμπολίστρια Αντωνία από τα μαγαζιά της Φωκαίας...

....Αυτό σαν επιπρόσθετο στοιχείο για την ιστορία της γνωστής Αντωνίας-Τόνιας-Χριστίνας......

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Bravo στα απιδιά που ενημερώνουν.... :cum: :cum: :cum:

Χθεσινή "αβισαλεα εκπορνευσι" (που λέει ο φίλος pitsilistis)...με τον φίλο (εξωθεσμικό),που έψαχνε σκληρό μιλφ...να της χύσει στο στόμα.
Τον πήγα στην Γιάννα - δεν του άρεσε γιατί δεν ήταν μιλφ  :jerking: -...
Αφού μπήκαμε σε καμιά 40ριά οίκους...Φυλής...Μεταξουργείο κτλ...επιστρέψαμε τελικά στην Γιάννα  :jerking:

Εγώ πήρα Πατρίτσια...

P.S:

@Kωνσταντίνος Πλεύρης,έχουμε ανάγκη...MEGA τσάρκα...από μέρους σας...

Επισκέπτης
Bravo στα απιδιά που ενημερώνουν.... :cum: :cum: :cum:

Χθεσινή "αβισαλεα εκπορνευσι" (που λέει ο φίλος pitsilistis)...με τον φίλο (εξωθεσμικό),που έψαχνε σκληρό μιλφ...να της χύσει στο στόμα.
Τον πήγα στην Γιάννα - δεν του άρεσε γιατί δεν ήταν μιλφ  :jerking: -...
Αφού μπήκαμε σε καμιά 40ριά οίκους...Φυλής...Μεταξουργείο κτλ...επιστρέψαμε τελικά στην Γιάννα  :jerking:

Εγώ πήρα Πατρίτσια...

P.S:

Αλιονάρα είχε ανάγκη ο τύπος billy-άντε έστω την ξανθιά μιλφάρα Ρίτα με την ιατρική ποδιά από το διανυκτερεύον εξωτερικό ιατρείο-τσιμπουκάδικο της Ιάσωνος 2, όχι την Γιάννα...

ΥΓ: Μέσα όλοι στην μεγάλη τσάρκα με τον κ.Κωνσταντίνο Πλεύρη και συνοδοιπόρους τους Στυλιανό Παττακό, Δημήτριο Ιωαννίδη και βεβαίως τον μέγιστο, σκληρό πόρνο Κωνσταντίνο Μανιαδάκη....  :rockon:

Σε αυτή την ιστορική τσάρκα ελπίζουμε να συμμετάσχει και το Πορνώδες Στήθος....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αλιονάρα είχε ανάγκη ο τύπος billy-άντε έστω την ξανθιά μιλφάρα Ρίτα με την ιατρική ποδιά από το διανυκτερεύον εξωτερικό ιατρείο-τσιμπουκάδικο της Ιάσωνος 2, όχι την Γιάννα...

ΥΓ: Μέσα όλοι στην μεγάλη τσάρκα με τον κ.Κωνσταντίνο Πλεύρη και συνοδοιπόρους τους Στυλιανό Παττακό, Δημήτριο Ιωαννίδη και βεβαίως τον μέγιστο, σκληρό πόρνο Κωνσταντίνο Μανιαδάκη....  :rockon:

Να σου και πω και μπράβο,για τον τίτλο...(χωρίς ειρωνική διάθεση)...
Προσθέτω...στην τσάρκα μας και karampinas-karidas-taratata69-spartiatis-ageladaris...
Περιμένω τηλ...όταν όλοι είναι έτοιμοι για την μεγαλύτερη τσάρκα,όλων των εποχών... :grin:

Επισκέπτης
Να σου και πω και μπράβο,για τον τίτλο...(χωρίς ειρωνική διάθεση)...
Προσθέτω...στην τσάρκα μας και karampinas-karidas-taratata69-spartiatis-ageladaris...
Περιμένω τηλ...όταν όλοι είναι έτοιμοι για την μεγαλύτερη τσάρκα,όλων των εποχών... :grin:

Θα γίνει η εκπόρνευση του Αιώνα-θα πω και στον beverly  :grin:

ΥΓ: Βροχή πέφτουν τα Αστέρια....  :rockon:

Τώρα είδα τον νέο σου Τίτλο...Μπράβο!
(Άντε και Mod!!!  :grin: )

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Thanks...
Q2oCaRJ.gif

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

συγχαρητήρια για τον τίτλο Έρικ...τον αξίζεις πιο πολύ από τον καθένα... :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι
Βεργας
2 η μονικα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανα με φουλ προγραμμα και ποδια γεροδεμενα ωσαν των παλαιμαχων ποδοσφαιριστων,ακολουθωντας την παραδοση των προκατοχων της,ναταλι και τζουλια
Σιγουρα όμως είναι πολύ πιο γοητευτικη και καλυτερη εμφανισιακα
3 δεξια η τζενη,ξανθια ζουμερη mlf
3 αριστερα η ελλη με την μιλα,και οι δυο ηταν σε δωματια
Γενικα ειχε μια μικρη κινηση ο οικκος
Οροφος κλειστος
Διδυμου
7α γιαννα,σχετικα ψηλη μελαγχροινη με νταρντανε κορμι πια
7β τζωρτζιανα, η αδυναμια του billy
Κριμα που δεν μπορεσα να περασω μ αυτή τη κοπελα,είναι πολύ καλη για τα γουστα μου
Δυστυχως όμως στα μπουρδελα περιμενω παντα πολύ περισσοτερα από τον εαυτο μου παρα από τα κοριτσια,οποτε αν δεν ειμαι πρωτα απ όλα εγω ψυχολογικα και σωματικα 100% ετοιμος,δεν μπαινω
8α αλεξανδρα,η πρωην σαντρα από αλκαμενους όπως εχει γραφτει
Μια δυο φορες την θυμαμαι εκει και νομιζω πιο αδυνατη
Ωστοσο ηταν από τα κοριτσια που ειδα η πλησιεστερη επιλογη για καταθεση,ξανθια κοντοπουτανη ζουμερη και αρκετα καβλιαρα
8β δυο κοπελες,η ξανθια αννιτα με κοτσο στα μαλλια και κοκκινα εσωρουχα θυμιζοντας την μικρη ολλανδεζα και η νικολ,μελαγχροινη κοντοπυτανο με κορμι καλο,κανονικο με πιασιματακια
16α δυο ξανθα mlf,η ειρηνη με τα αγρια χαρακτηριστικα στο προσωπο και η αναστασια
Εδώ οσον αφορα τη δευτερη,μιλαμε  για τον ορισμο της γυναικας,λεπτο σωμα,πλουσιο στηθος,γοητευτικο βλεμμα
Μαζι με την αλεξανδρα,η δευτερη επιλογη για καταθεση,για διαφορετικους λογους,σαφως πιο ρομαντικους :)
18 υπογειο ελενη η γκρανυ
20 αννα η μυστηρια,η λεπτη μελαγχροινη mlf

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το πρωι
Βεργας
7β τζωρτζιανα, η αδυναμια του billy
Κριμα που δεν μπορεσα να περασω μ αυτή τη κοπελα,είναι πολύ καλη για τα γουστα μου
Δυστυχως όμως στα μπουρδελα περιμενω παντα πολύ περισσοτερα από τον εαυτο μου παρα από τα κοριτσια,οποτε αν δεν ειμαι πρωτα απ όλα εγω ψυχολογικα και σωματικα 100% ετοιμος,δεν μπαινω

Ισχύει,ότι πρέπει να είσαι σε φόρμα...για να περάσεις καλά με αυτό το μωρό...
Q2oCaRJ.gif

Το μωρό είναι σούπερ από κορμί...ειδικά με το μαύρο εσώρουχο και όχι το "ροζέ" που πλασάρει τώρα τελευταία... :-*
Εύχομαι να περάσεις καλά μαζί της,τις επόμενες μέρες...

Στην απογευματινή βάρδια του Σαββάτου είδα τα εξής:
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο ήταν η Αγάπη απο τα Φυλής 65 και Ιάσωνος 32 ισόγειο γωνιακό.Απλό πρόγραμμα.

Πολύ καλός,φίλε @professorx...έχει δουλέψει η Αγάπη Ιάσωνος...?
Κολωνού 32Α (& Λεωνίδου),μάλλον εννοείς... :thumbsup:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Πριν καμια ωρα περιπου είδα την Πάολα απο Μεγαλου Αλεξανδρου στην Αχιλλέως εκεί που είναι η Εθνική τραπεζα πολύ όμορφη απο κοντά πραγματικα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Eυχαριστω  :grin:
οσο για τη χριστινα που λες, δε μου ρχεται στο μυαλο καμια αλλη εκτος απο αυτη που σου ειπα.
Πολυ αδυνατη, με μικρο στηθος, μετριο προσωπο, καστανα μαλλια λιγο κατω απ το υψος των ομως και εδω και λιγες μερες τα χει κανει αφελιες, κοντη με φουλ προγραμμα.
Αλλα απ οσο ξερω ειναι ρουμανα, οχι βουλγαρα.
Μπορει να κανω λαθος βεβαια και να μιλαμε για διαφορετικη κοπελα τι να πω...  :-
Και σε μένα ως Ρουμάνα μου συστήθηκε.Βασικά δεν θα πέρναγα,αλλά σχεδόν με... σπρώξανε στο δωμάτιο αυτή και η τσατσά!Καλή διάθεση,αλλά δεν ήμουνα σε φόρμα και δεν το ευχαριστήθηκα.Μαζί της και μια ψηλή,νταρτανομούνα,αλλοίθωρη μου φάνηκε,Βικτώρια αν δεν απατώμαι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.515
Πόντοι
46.232
τωρα live

ΦΥΛΗΣ
61 Αλεξανδρα ,απλό
66δ Τζουλιανα , ακα τλειωτικο και κωλο
66α Ξενια ,απλό
56 Αλίνα ,απλό , τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
54 Βαλερια ,απλό
40 Μονικα ,ακα κ κωλο και Ευα ακα τλειωτικο κ κωλο

ΔΙΔΥΜΟΥ
8α Αλεξανδρα ,ακα τλειωτικο
8β Αννιτα και Νικολ αμφοτερες ακα , παρτουζα 30
7α Γιαννα ,απλο
7β Τζωρτζιαννα ,απλό
16α Ειρηνη ,ακα και Αναστασ  ,ακα
18β Ελενη ακα τελειωτικο κ κωλο
18α Αντριανν α ,ακα τελειωτικο
20 Αννα , ακα τελειωτικο

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1

Μεγαλος Πορνος! Αλλα τον φαγανε κ αυτον οπως και τον μεγιστο Συνταγματαρχη Πουλο.
Δημοκρατια σου λεει μετα...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσης, στην σημερινή πρωινή βάρδια:

Φυλ. 65 ισ.: η Αντζελίνα, το ξανθό λυγερόκορμο ψυγείο
Φυλ. 69 ισ.: η Μαρία η Πόντια
Φυλ. 71 1ος: 2 κοπέλες. Η Ναταλί η ξανθούλα μινιατούρα και η Βανέσσα , όπου εδοκιμάσθει. Μέτρια τα πράγματα, καθώς η μικρή δεν ακούγεται στο δωμάτιο. Δεν βγάζει άχνα. Μόνο κατά το σεξ, βγάζει κάτι αναστεναγμούς, αλλά με γυρισμένο το κεφάλι τέρμα στο πλάι και με κλειστά τα μάτια (πολύ ξενέρα αυτό). Δεν δοκίμασα το κωλαράκι της, καθώς η όλη μούγκα με ξενέρωσε και δεν ήμουν πολύ στα "πάνω" μου. Την άλλη φορά θα προτιμήσω την Ναταλί, που  σκούζει σαν το γατί !

Υ.Γ.: Είδα και το 69 1ος ανοιχτό, αλλά δεν ανέβηκα, μην ξαναπέσω πάνω  σε γνωστές φυσιογνωμίες (Χριστίνα) και μας χαλάσει το πρόγραμμα για δοκιμές νέων κορασίδων . . . .

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Στο Εξηκίου 18Β βρήκα την Ίνα την Βουλγάρα την οποία και είχα βάλει ως στόχο προς δοκιμή.Κοντή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα παραπανίσια κιλά.Μέσα στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι στην κοιλιά της είχε σημάδι απο καισαρική και ήταν κάπως χαλαρή και τα στήθη της ήταν επίσης μικρά και λίγο σταφιδιασμένα.Γυμνό τσιμπούκι.Συμπαθητική κοπέλα σαν χαρακτήρας.Μέσα στο δωμάτιο πέρασα μέτρια.Δεν ήταν όλο το λάθος της κοπέλας που ήταν ευγενική και φιλότιμη αλλά κατά ένα μέρος ήταν και δικό μου μιας και είχα αρκετά πεσμένο mood σήμερα και ήμουν και αρκετά κουρασμένος.
Εμενα απο Αλβανια μου ειπε οτι ειναι, οχι Βουλγαρια.
Η κοπελα οντως ειναι πολυ ευγενικη και φιλοτιμη και οσοι τη βρισκουν με συνεσταλμενα αματουρια, επιβαλλεται να την τιμησουν.
Θα ξαναπαω συντομα  :cum:

ΥΓ Αψογη ενημερωση οπως παντα  :rockon:

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Συγχαρητηρια για το νεο σου τιτλο φιλε Βασιλειε!  :rockon:
Θα το γιορτασουμε με μια χαιπερ τσαρκα παρεα με ολες τις καθαρες ΙΡ που αναφερατε  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom