Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (30 μέλη και 271 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
σημερα το πρωι
Βεργας 3 ισογειο αριστερα
Η σεξυ Ελλη με το φουλ προγραμμα και η ψιλη προμιλφ Μιλα. δοκιμαστηκε η Μιλα θα βαλω κριτικη αργοτερα
Βεργας 6 υπογα
Η σοβιετικη μιλφ ξανθια Μαριαννα, πρωην Περγαμου 27 με τις φυσικες βυζαρες
Παιωνιου 47 η ξανθια γλυκια Αλεξναδρα περιπου 25.  λιγο γεματουλα αλλα πολυ ευγενικη και προσχαρη στο σαλονι
Τροφωνιου 11 ισογειο , μια κοντη γκιλφ Ελληνιδα με μαλλι ρετρο κομμωτηριου και ολοσωμο εσωρουχο, εφυγα τρεχοντας
Τροφωνιου 11 ανωγειο, η Νικη μια ξανθια κοντουλα κοπελα με σφιχτο γυμνασμενο σωμα , στητο στηθος και ελευθερο στοματικο, Δοκιμαστηκε και αυτη με καλες εντυπωσεις
Εξηκιου 18 ισογειο η μαλακω μιλφ Τζουλια με τα τεραστια ρουθουνια με ακομα πιο μαλακισμενη και ξυνη ελληνιδα υπηρεσια
Εξηκιου 18 οροφος η σεξυ μιλφ ξανθια Αλεξανδρα, με ωραιες καμπλυλες και εσωρουχο ολοσωμο, διχτυ. Μεχρι προσφατα δουλευε μονοβαρδια στο Κωνσταντινου Σχοινα 2 που τωρα εχει κλεισει
Λιοσιων 79 οροφος μια ξανθια νεαρη λιγο γεματουλα με ελευθερο στοματικο. Στηθη μικρα και φυσικα εμφανιστηκε ξωβυζη στο σαλονι

Αυτα απο εμενα να δωσω και εγω συγχαρητηρια στον billy13 και τον Eric Castel οι οποιοι προσφερουν παρα πολυ στην ενημερωση
Φυσικα να μην ξεχασω και τα αλλα παιδια Φανουρη,ν.σμιρνι,Προφεσορα xilnik, aorato, amadeus και ολους οσους ενημερωνουν

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Τωρα το πρωι
Βεργας
2 η μονικα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανα με φουλ προγραμμα και ποδια γεροδεμενα ωσαν των παλαιμαχων ποδοσφαιριστων,ακολουθωντας την παραδοση των προκατοχων της,ναταλι και τζουλια

σε λιγο αυτος ο οικος θα κατεβασει 11αδα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Δροσοπούλου και Θήρας καλά κάνεις και δεν μπαίνεις:στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης...

Δροσοπούλου και Θάσου εννοείς...

Όσο για το Καλιφρονά 12...

Ναι, τώρα που το ξανασκέφτομαι προτίμησε το Δροσοπούλου και Θήρας.....

πέρασα την πέμπτη από το Θάσου και η λατινα τσατσα μου τα μασαγε πως δεν εχει κοπελα, ενω την ειδα ... σα να φοβόταν  :think:

στο Δροσοπούλου με τις σκάλες πάτησα το κουδούνι αρκετές φορές αλλά άνοιγμα πόρτας δεν πήρα ....

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σ εναν περίεργο δρόμο της Κυψέλης !!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σε λιγο αυτος ο οικος θα κατεβασει 11αδα

:tooth: :tooth: :tooth:

Αυτα απο εμενα να δωσω και εγω συγχαρητηρια στον billy13 και τον Eric Castel οι οποιοι προσφερουν παρα πολυ στην ενημερωση
Φυσικα να μην ξεχασω και τα αλλα παιδια Φανουρη,ν.σμιρνι,Προφεσορα xilnik, aorato, amadeus και ολους οσους ενημερωνουν

http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/hello/hat-tip-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]

Ευχαριστούμε...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πολύ καλός,φίλε @professorx...έχει δουλέψει η Αγάπη Ιάσωνος...?
Κολωνού 32Α (& Λεωνίδου),μάλλον εννοείς... :thumbsup:
Ναι Κολωνού 32& Λεωνίδου εννοούσα. Δεν υπάρχει μπουρδέλο γωνιακό Ιάσωνος 32.
Συγχαρητήρια επίσης σε σένα και στο Έρικ Καστέλ για τις προαγωγές σας!

Εμενα απο Αλβανια μου ειπε οτι ειναι, οχι Βουλγαρια.
Η κοπελα οντως ειναι πολυ ευγενικη και φιλοτιμη και οσοι τη βρισκουν με συνεσταλμενα αματουρια, επιβαλλεται να την τιμησουν.
Θα ξαναπαω συντομα  :cum:

ΥΓ Αψογη ενημερωση οπως παντα  :rockon:
Ευχαριστώ! Έχεις δίκιο! Στο σαλόνι την παρουσιάζουν σαν Ίνα απο Βουλγαρία αλλά είναι απο Αλβανία.Για αυτό ξέρει άλλωστε και τόσο καλά την γλώσσα.
Καλώς ήλθες στο νήμα της ενημέρωσης!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι Κολωνού 32& Λεωνίδου εννοούσα. Δεν υπάρχει μπουρδέλο γωνιακό Ιάσωνος 32.
Συγχαρητήρια επίσης σε σένα και στο Έρικ Καστέλ για τις προαγωγές σας!

Ευχαριστούμε,ναι μετά είδα ότι μάλλον μπερδεύτηκες... :thumbsup:
Πάντως η Αγάπη είναι πολύ σούπερ,για όποιον ζητάει κοντούλικο στυλιάρι "Ελληνίδα"  :grin: ...

Angus Fuck

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξερουμε αν στο Περγάμου 27 στο ισόγειο θα ειναι σημερα το Milf Ευα καημός μου εχει  γίνει χθες που ηταν ειδα την ενημερωση αργα για να παω  :(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξερουμε αν στο Περγάμου 27 στο ισόγειο θα ειναι σημερα το Milf Ευα καημός μου εχει  γίνει χθες που ηταν ειδα την ενημερωση αργα για να παω  :(
η ευα εχει ξεπερασει τον χαρακτηρισμο μιλφ εδω και πολλα χρονια τυπε :grin:

Επισκέπτης

Angus Fuck

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κατεβαινω συχνα αθηνα και χθες που ηταν περγαμου ειδα αργα την ενημερωση  >:( αν ειναι και σημερα καπου και μπορει καποιος να ενημερώσει θα ειμαι ευγνώμον σας ευχαριστώ μάγκες  :rockon:

Επισκέπτης
Εκεί είναι φίλε τώρα,στο Περγάμου 27,μαζί με το μελαχροινό σκληρό μιλφ με το κοντό μαύρο μαλλί,την Άννα την οποία,παρεμπιπτόντως,έτσι όπως την είδα και σήμερα,σε προδιαθέτει για πολύ σκληρό και άγριο πήδημα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Εκεί είναι φίλε τώρα,στο Περγάμου 27,μαζί με το μελαχροινό σκληρό μιλφ με το κοντό μαύρο μαλλί,την Άννα την οποία,παρεμπιπτόντως,έτσι όπως την είδα και σήμερα,σε προδιαθέτει για πολύ σκληρό και άγριο πήδημα.

σε προδιαθετει φιλε Ερικ αλλα δεν ειναι καθολου
ψιλομουφα απο υπηρεσιες δεν το εχει
εκτος και αν απο το καλοκαιρι που την πηρα εχει βελτιωθει

Επισκέπτης
σε προδιαθετει φιλε Ερικ αλλα δεν ειναι καθολου
ψιλομουφα απο υπηρεσιες δεν το εχει
εκτος και αν απο το καλοκαιρι που την πηρα εχει βελτιωθει

Ναι, ε;Καλά που μου το είπες και μου το γλυτωσες το 20ρικο, την είδα και την έβαλα στο μάτι για απόψε κιόλας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Ναι, ε;Καλά που μου το είπες και μου το γλυτωσες το 20ρικο, την είδα και την έβαλα στο μάτι για απόψε κιόλας.

αστο καλυτερα και εγω ετσι την ειχα πατησει μολις την ειδα

Angus Fuck

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξυρίζω μπαλάκια και φεύγω για Περγάμου  :rockon:

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Διδύμου με ελάχιστη κίνηση από κόσμο...

Φυλής 71α: Η ψηλή Στεφανία με την κορμάρα και την κωλάρα-η ξανθιά νεαρή υπηρεσία άκρως γαμεύσιμη....

71 όροφος: Η Χριστίνα η Καζακστανή μες το νάζι και την τσαχπινιά...

69 υπερυψωμένο ισόγειο: Η νεαρή πλατινέ μουνάρα Χριστίνα, από τα Φυλής 71α και 80.
Πολύ ωραίο πρόσωπο,αδύνατη, μικρό στήθος, απίστευτο κωλαράκι...Δεκαενιά χρονών αλλά μεγαλίζει...

69 όροφος: Ανακαινισμένο σε σαλόνι και δωμάτια-στον τοίχο του σαλονιού ανάγλυφο το 69.
Όσο για τα δωμάτια ακολουθούν την σύγχρονη μπουρδελιακή αρχιτεκτονική τάση όπου η κόκκινη τεχνοτροπία συνδυάζεται με το πεταμένο(χρησιμοποιημένο βέβαια...)προφυλακτικό στο πάτωμα.

Η κοπέλα;Ποια κοπέλα;Εδώ μιλάμε για εικαστικές παρεμβάσεις τις οποίες η τεραστίων διαστάσεων κωλάρα της μελαχροινής Πατρίτσιας απειλεί άμεσα....Παραφράζοντας το "και από φωνή, μουνάρα",θα έλεγα "και από σαλόνι, κωλάρα".....
(Περισσότερες λεπτομέρειες στο περιοδικό "Μπουρδέλο και Διακόσμηση")

67: Η ξανθιά σιλικονάτη Αντίνα.Βαρέθηκα να βλέπω τα σιλικονάτα βυζιά της-το πρόσωπο το απέφυγα γιατί το μεσημέρι έφαγα αρνάκι με πατάτες στο φούρνο...

65 ισόγειο: Η μελαχροινή μουνάρα Λίζα.Πολύ όμορφη κοπέλα, με μοντελέ αλλά όχι ξερακιανό κορμί, πηγαίο χαμόγελο αλλά κάτι δεν μου κολλάει...
Ξενιτεύθηκε από το στουντέλο της Λιοσίων στην πολύβουη Φυλής για να βρει την τύχη της...Τι να σου πω,σώθηκε...

86 ισόγειο:Η Ρουμάνα πιτσιρίκα Αλινάρα με την κωλάρα, αποκτηθείσα εν Ελλάδι.

Δεν την ενδιαφέρει αν θα περάσεις μαζί της-αρκεί να σου πει πως πέρασε χθες το βράδυ στο Ρουμάνικο κλαμπ που κάθε Σάββατο θυμίζει γενική συνέλευση των πουτάνων της Φυλής με ημερήσια διάταξη φλέγοντα ζητήματα όπως ποια γαμιέται καλύτερα, ποια τα καταπίνει κλπ, κλπ.

86 όροφος: Η μελαχροινή ατσούμπαλη πιτσιρίκα Βανέσα από το Φυλής 71 όροφος.
Τι χάρη...Τι αρμονία...Τι θηλυκότητα...
Πήγε να κάνει χορευτικό στο στύλο του σαλονιού και παραλίγο να καταρρεύσει το ταβάνι...

84 όροφος: Η ξανθιά Μάγια βάφονταν.
Η υπηρεσία απήγγειλε το ποίημά της ώσπου είπε "τελειωτικό στο στήθος".
Η Μάγια ούρλιαξε από το καμαράκι.
Η υπηρεσία απεσύρθη για σύντομη διάσκεψη.
Η υπηρεσία εξήλθε σκυθρωπή με την αναγγελία του διορθωμένου προγράμματος.
Η  Μάγια σαλονάρισε ευδιάθετη-λέμε τώρα....
Ο κόσμος...Ποιος κόσμος;;;Καπνός....

84 ισόγειο: Η καστανή γεματούλα πιτσιρίκα Βέρα.
Συμπαθής, φιλότιμη, με βλέμμα που σου λέει "αν περάσεις θα σου δώσω εγώ 20ρικο".

Συμπαθής...Μου θυμίζει αυτό που λένε οι γυναίκες για κάποιους άνδρες:" Καλό παιδί όμως..."

80: Η σχετικώς καινούρια Άννα, μελαχροινή, νεαρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και χαρακτηριστικά μάτια.
Σώμα ζουμερό, χείλια στραβωμένα σαν να έπαθε εγκεφαλικό...

61: Η ξανθιά Αλεξάνδρα, απίστευτο καυλάκι κοριτσάκι με γυναικείες επιθετικές διαθέσεις...
Κάθε Κυριακή σχολεία διοργανώνουν εκδρομή με προορισμό την υπόγα του Φυλής 61.
Τα αγοράκια καυλώνουν με τα στηθάκια της Αλεξάνδρας και η Αλεξάνδρα τούς δηλώνει πειστικά ότι την επόμενη ημέρα θα βρίσκεται στο διπλανό θρανίο τους φορώντας μόνο το σουτιενάκι της και το βρακάκι της...

66δ: Η ξανθιά ζουμερή Τζουλιάννα.
Κατά ένα περίεργο τρόπο σου μιλάει και ταυτόχρονα τα στήθ της κουνιούνται σαν ζελέ...Θαύμα εν τη Φυλής...

66α: Η ξανθιά ζουμερή και αυτή Ναταλί.
Επανεμφανίσθηκε με ανανεωμένο λουκ:το μαλλί της είναι σαν τα πλαίημομπιλ, η κωλάρα της έπηξε στην κυτταρίτιδα. Όσο για το βλέμμα της;Βγαίνει στο σαλόνι και σε κοιτάζει χειρότερα και από την Άννα την μυστήρια...
Μυστήριο...

56: Το ξανθό πιπινάκι Πατρίτσια.Όμορφο, λεπτό σαν μίσχος λουλουδιού...
Η λεπτή φωνούλα της στο σαλόνι έρχεται σε αντίθεση με την είκονα του να βάζει μια κορωμένη ψωλή στο στοματάκι της..

54: Η φοιτητριούλα Αλίνα.
Βγαίνει στο σαλόνι και νομίζεις πως στο καμαράκι γράφει την πτυχιακή της εργασία την οποία όμως δεν τελειώνει ποτέ γιατί η (κακιά) μητριά τσατσά την καλεί στο σαλόνι για να την επιδείξει στους καυλωμένους επισκέπτες...
Παλιοκατάσταση και παλιοκοινωνία...

Επισκέπτης

Συνέχεια στη Διδύμου...

Διδύμου 7α: Η ξανθιά κοντή αχλαδοκώλα Νατάσα ή αλλιώς η Κρίστυ(νομίζω, δεν παίρνω και όρκο...)από Αλκαμένους 117.
Με μαλλί και βλέμμα σαν της Δέσποινας Στυλιανοπούλου...

7β: Η ξανθιά Ρουμάνα λεπτή νεαρά Αλεξάνδρα.
Όλο θηλυκότητα σου ξεριζώνει τα αρχίδια στο σαλόνι και μετά λάγνα σε ρωτάει με Ρουμανοβλάχικη προφορά "πότε θα μου σκίσεις τον κώλο;"

8α: Η ξανθιά θηλυκιά Άννα-Ιλόνα.
Με μαύρο αραχνούφαντο, στήθος, κοιλιά, μουνί-όλα έξω...
Και αυτή δήθεν να καλύπτεται επειδή συνέβησαν τα προαναφερθέντα ατυχήματα...

8β: Η δεσποινίς Τζωρτζιάννα αναζητούσε κολασμένα τον κ.billy 13.

"Πού είναι ο φίλος σου;", με ρώτησε απειλητικά.
Ομολογώ πως τρόμαξα-μήπως την άφησε έγγυο;σκέφτηκα...

"Ποιος φίλος μου;Δεν ξέρω τίποτα και κανέναν",απάντησα κάθιδρος κοιτώντας το μουνάκι της...
"Ο φίλος σου ντε...Που είναι απόψε που έβαλα το μαύρο βρακάκι μου;" ανταπάντησε...
Ηρέμησα(αφού είδα και την σχισμή της...) και έφυγα γελώντας...

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.630
Πόντοι
30.558
Μήπως μεταμφιέζεσαι για να μην σε καταλαβαίνουν, λογικό μου ακούγεται

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνέχεια στη Διδύμου...

7α: Η ξανθιά θηλυκιά Άννα-Ιλόνα.
Με μαύρο αραχνούφαντο, στήθος, κοιλιά, μουνί-όλα έξω...
Και αυτή δήθεν να καλύπτεται επειδή συνέβησαν τα προαναφερθέντα ατυχήματα...

7β: Η δεσποινίς Τζωρτζιάννα αναζητούσε κολασμένα τον κ.billy 13.

"Πού είναι ο φίλος σου;", με ρώτησε απειλητικά.
Ομολογώ πως τρόμαξα-μήπως την άφησε έγγυο;σκέφτηκα...

"Ποιος φίλος μου;Δεν ξέρω τίποτα και κανέναν",απάντησα κάθιδρος κοιτώντας το μουνάκι της...
"Ο φίλος σου ντε...Που είναι απόψε που έβαλα το μαύρο βρακάκι μου;" ανταπάντησε...
Ηρέμησα(αφού είδα και την σχισμή της...) και έφυγα γελώντας...

Το μαύρο εσώρουχο,είναι όλα τα λεφτά... :-* :-* :-* :grin: :grin: :grin:

Κούκλα και η Άννα-Ιλόνα,με τα λευκά που φορούσε την Τετάρτη... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom