Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (34 μέλη και 234 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στην Ιάσωνος 31 υπάρχουν δύο σπίτια:

Το βρωμερό υπόγειο και το διπλανό που είναι σαν την σπηλιά του Νταβέλη, το χόστελ.
Ποιο από τα δύο εννοείς;

Και-αν και πάει το μυαλό μου σε κάποια κοπέλα για την οποία ίσως ρωτάς...- κάνε μια περιγραφή της κοπέλας.
Μαυρομαλλα πετιτ πιπινακι...λευκο δερμα...απο αλβανια ειναι  :rockon: οχι το 31 β το υπογειο το αλλο απεναντη απο το ιασονος 33 τυπε μου  :rockon:

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
▪Στο  Φυλής 109 είδες τις δύο καυλοΛάουρες-η ξανθιά Λάουρα έδινε κωλαράκι παλιότερα στα Φυλής 86 και 84 αλλά μετά το έκοψε, φρονίμεψε και σε όποιον περνάει μαζί της μιλάει στον πληθυντικό...

▪Στο Ρεμούνδου 21 σου γυάλισε το Μαιράκι που όντως με ένα 10ρικάκι παραπάνω δίνει το κοριτσίστικο κωλαράκι της-με 40 ευρώ όχι μόνο ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι δίνει αλλά μη σου πω ότι μπορείς και να την αγοράσεις και ολόκληρη...Σάτυρε....

▪Στο Καλιφρονά 12 όταν το βρεις ανοικτό σε περιμένει η Ειρήνη(Ρένα)Παπά...
Καθότι είσαι  λάτρης και της Barbie-όπως πληροφορούμαι- σε ενδιαφέρει πιστεύω....

▪Στο Θάσου είναι περίεργα τα πράγματα-όπως είπε και ο spougenas.
Η υπηρεσία-μάιμω που θήτευσε και στα Κασάνδρας, κάνει ότι σκουπίζει στον πεζόδρομο και μόλις βλέπει κάποιον να πλησιάζει τον ρωτάει "ψάχνετε κάτι;".
Αν κάποιος κάνει το λάθος και απαντήσει "ναι, την πουτάνα που έχεις για να την γαμήσω",βγάζει φλύκταινες και δηλώνει ότι τέτοιες αισχρές καταστάσεις δεν συμβαίνουν εκεί.

Αν πάλι είναι μέσα στο μπουρδέλο και μπει κάποιος, σε κόβει από την κορφή εως την ψωλή και σου λέει(συνήθως...)"τί γυρεύεις εσύ εδώ".
Αν της δώσεις την απάντηση περί πουτάνας, θα σου πει "δεν έχω καμμιά κοπέλα"-την ίδια στιγμή που η Βραζιλιάνα από το Μοσχάτο κουνάει την κωλάρα της στο κουζινάκι του σπιτιού......

Τι περιπέτειες ζούμε...

Φιλε μου στο καλλιφρονα 12 ποια κοπελα δουλευει?Ειναι αλλαγης φυλου?

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Ρε Καστελ μπραβο πολυ κσλη δουλεισ..Απο μεταξι δεν παιζουν τοσες ενημερωσεις βλεπω τελευταια δεν πειραζει ομως..Ρε τυποι που τα θυμαστε ολα τα ονοματα πως ειναι και σε ποιο σπιτι ηταν?? :grin: :grin:Εγω θα επρεπε να μπαινω με μπλοκακι να σημειωνω  :2funny:  Ασχετα μαυρες παιζουν πουθενα πλεον σε κανενα σπιτι?Ισχυουν καποιες στο μεταξι ετσι που και που?Ειχα δει ειδικα μια φορα πολυ ομορφη σε ενα νουμερο με τρια κοριτσια(αν δεν κανω λαθος) που προφανως δν θυμαμαι πιο νουμερο ηταν  :cheesy: Αλλα δν μπηκα δεν την ειχα δει και πολυ ορεξατη..Και δεν νομιζω οτι εχω τσεκαρει και πουθενα εντυπωσεις απο αυτες (αλλη μια ειχα πετυχει με πολυ καλο σωμα αλλα πολυ κακο προσωπο)-Μιλαω για κανεναν μηνα πριν

Επισκέπτης
Φιλε μου στο καλλιφρονα 12 ποια κοπελα δουλευει?Ειναι αλλαγης φυλου?

Ναι φίλε μου...Ούτε πουλί πετούμενο δεν παίζει στην Καλιφρονά....

Ως τις 5 το απόγευμα είναι η ξανθιά ψιλοεντυπωσιακή Ρένα Παππά και μετά(ως τις 10 το βράδυ) η γνωστή μελαχροινή Δηώ.

Κάποιες φορές δουλεύουν και δίδυμο ενώ για τους μερακλήδες παίζει και στραπόν.

Όλα αυτά στην φανταστική τιμή των 30 ευρώ-σαν τις διαφημίσεις των μασαζοκαλσόν μου φάνηκε αυτό....  :grin:

Επισκέπτης
Ρε Καστελ μπραβο πολυ κσλη δουλεισ..Απο μεταξι δεν παιζουν τοσες ενημερωσεις βλεπω τελευταια δεν πειραζει ομως..Ρε τυποι που τα θυμαστε ολα τα ονοματα πως ειναι και σε ποιο σπιτι ηταν?? :grin: :grin:Εγω θα επρεπε να μπαινω με μπλοκακι να σημειωνω  :2funny:  Ασχετα μαυρες παιζουν πουθενα πλεον σε κανενα σπιτι?Ισχυουν καποιες στο μεταξι ετσι που και που?Ειχα δει ειδικα μια φορα πολυ ομορφη σε ενα νουμερο με τρια κοριτσια(αν δεν κανω λαθος) που προφανως δν θυμαμαι πιο νουμερο ηταν  :cheesy: Αλλα δν μπηκα δεν την ειχα δει και πολυ ορεξατη..Και δεν νομιζω οτι εχω τσεκαρει και πουθενα εντυπωσεις απο αυτες (αλλη μια ειχα πετυχει με πολυ καλο σωμα αλλα πολυ κακο προσωπο)-Μιλαω για κανεναν μηνα πριν

Μόνο δυο μαυρούλες έχουν απομείνει πλέον τύπε στο Μεταξουργείο:

Η Τζούλια στο Ιάσωνος 30 (βρωμο)υπόγειο-η αποθέωση της θηλυκότητας:με το που σε βλέπει σου κολλάει πέντε και σου λέει λάγνα: "Τι κάνεις αφεντικό; "
Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα σου πει "Γεια σου καπετάνιε"....

Και στο Ιάσωνος 36(το κοτέτσι...)παίζει η Βαλεντίνα που μόλις σε αντικρύζει σε κοιτάζει λες και ήρθε να την πάρει ο μπόγιας...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
▪Στο  Φυλής 109 είδες τις δύο καυλοΛάουρες-η ξανθιά Λάουρα έδινε κωλαράκι παλιότερα στα Φυλής 86 και 84 αλλά μετά το έκοψε, φρονίμεψε και σε όποιον περνάει μαζί της μιλάει στον πληθυντικό...

▪Στο Ρεμούνδου 21 σου γυάλισε το Μαιράκι που όντως με ένα 10ρικάκι παραπάνω δίνει το κοριτσίστικο κωλαράκι της-με 40 ευρώ όχι μόνο ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι δίνει αλλά μη σου πω ότι μπορείς και να την αγοράσεις και ολόκληρη...Σάτυρε....

▪Στο Καλιφρονά 12 όταν το βρεις ανοικτό σε περιμένει η Ειρήνη(Ρένα)Παπά...
Καθότι είσαι  λάτρης και της Barbie-όπως πληροφορούμαι- σε ενδιαφέρει πιστεύω....

▪Στο Θάσου είναι περίεργα τα πράγματα-όπως είπε και ο spougenas.
Η υπηρεσία-μάιμω που θήτευσε και στα Κασάνδρας, κάνει ότι σκουπίζει στον πεζόδρομο και μόλις βλέπει κάποιον να πλησιάζει τον ρωτάει "ψάχνετε κάτι;".
Αν κάποιος κάνει το λάθος και απαντήσει "ναι, την πουτάνα που έχεις για να την γαμήσω",βγάζει φλύκταινες και δηλώνει ότι τέτοιες αισχρές καταστάσεις δεν συμβαίνουν εκεί.

Αν πάλι είναι μέσα στο μπουρδέλο και μπει κάποιος, σε κόβει από την κορφή εως την ψωλή και σου λέει(συνήθως...)"τί γυρεύεις εσύ εδώ".
Αν της δώσεις την απάντηση περί πουτάνας, θα σου πει "δεν έχω καμμιά κοπέλα"-την ίδια στιγμή που η Βραζιλιάνα από το Μοσχάτο κουνάει την κωλάρα της στο κουζινάκι του σπιτιού......

Τι περιπέτειες ζούμε...
Φίλε ,Eric, μήπως θυμάσαι το όνομα αυτής της βραζιλιάνας από το Μοσχάτο , στο Θάσου 13? Θα με υποχρεώσεις , γιατι πήγα εκεί , καί μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία Βραζιλιάνα από Μοσχάτο . Νάσαι καλά καί σε ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Φίλε ,Eric, μήπως θυμάσαι το όνομα αυτής της βραζιλιάνας από το Μοσχάτο , στο Θάσου 13? Θα με υποχρεώσεις , γιατι πήγα εκεί , καί μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία Βραζιλιάνα από Μοσχάτο . Νάσαι καλά καί σε ευχαριστώ.

Φίλε μου όταν πήγα είδα μόνο πρόσωπο και κωλάρα γιατί η γαμωτσατσά μού έκανε το παγώνι.

Αλλά όσο ήταν αυτή Βραζιλιάνα άλλο τόσο είμαι εγώ Εσκιμώος...

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Χαχα ωραιος τυπε...Παιζει να λεμε τις ιδιες...Ιδιως αν η πρωτη εκτος των αλλων εχει και πολυ 'περιεργη' φατσα..Και ισως μιλαω για την δευτερη ειναι ομορφη?Ηταν αρκετα ομορφη για επιπεδο μεταξι αλλα κατι μου κανε και λιγο η ορεξη της που δεν την ειδα, λιγο ο πολυς ο κοσμος που ειχε στο σπιτι και ενα βλεμμα οπως λες που εριξε γυρω γυρω λιγο πραματα που εχω ακουσει απο φιλους δεν μπηκα...Παντως οταν βρεθω και αν την ξαναπετυχω για ενα 10ευρω ισως να δοκιμαστει..Αν και φοβαμαι για της (μη-)υπηρεσιες μεσα..Βλεποντας

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Φίλε μου όταν πήγα είδα μόνο πρόσωπο και κωλάρα γιατί η γαμωτσατσά μού έκανε το παγώνι.

Αλλά όσο ήταν αυτή Βραζιλιάνα άλλο τόσο είμαι εγώ Εσκιμώος...
Σε ευχαριστώ, πολύ φίλε Eric, ΄δεν χάθηκε ο κόσμος. Πάντως η κολόγρια στην φάτσα τσατσά ήταν ευγενέστατη (περίεργο πράγμα) μου μίλησε , μάλιστα , στον πλυθηντικό. Νάσαι καλά καί καλές τσάρκες.

Επισκέπτης
Χαχα ωραιος τυπε...Παιζει να λεμε τις ιδιες...Ιδιως αν η πρωτη εκτος των αλλων εχει και πολυ 'περιεργη' φατσα..Και ισως μιλαω για την δευτερη ειναι ομορφη?Ηταν αρκετα ομορφη για επιπεδο μεταξι αλλα κατι μου κανε και λιγο η ορεξη της που δεν την ειδα, λιγο ο πολυς ο κοσμος που ειχε στο σπιτι και ενα βλεμμα οπως λες που εριξε γυρω γυρω λιγο πραματα που εχω ακουσει απο φιλους δεν μπηκα...Παντως οταν βρεθω και αν την ξαναπετυχω για ενα 10ευρω ισως να δοκιμαστει..Αν και φοβαμαι για της (μη-)υπηρεσιες μεσα..Βλεποντας

Η Τζούλια όντως έχει περίεργη φάτσα ενώ η δεύτερη μπροστά της φαίνεται(δίχως να είναι) καλλονή.

Ίσως (μια και λες ότι αναφέρεσαι σε κάποια που είδες πριν από κάνα μήνα) να είδες την Σακίρα, το απίθανο μαύρο καυλάκι-πιπινάκι που χάθηκε και πάλι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε μαγκες για μεταξουργειο σημερα υπαρχει καμια καλη προταση για τριτη βαρδυα? πιτσιρικα αδυνατη κατα προτιμηση σαν αυτες που αρεσουν στον billy 13

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μόνο δυο μαυρούλες έχουν απομείνει πλέον τύπε στο Μεταξουργείο:

Η Τζούλια στο Ιάσωνος 30 (βρωμο)υπόγειο-η αποθέωση της θηλυκότητας:με το που σε βλέπει σου κολλάει πέντε και σου λέει λάγνα: "Τι κάνεις αφεντικό; "
Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα σου πει "Γεια σου καπετάνιε"....

Δεν είχα περάσει και άσχημα...ανεβάζω να διαβάσει - σχετικά - πρόσφατη κριτική ο φίλος...

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Μια χαρα ωραιος ευχαριστω..Θα τσεκαρω στο συγκεκριμενο σπιτι τοτε οποτε βρεθω και αν πετυχω καποια και δεν ειναι αυτη που ειχα θεωρησει 'ασχημη'(πως ειπα μονο και μονο λογω προσωπου--κακου) και δεν θα περναγα με τιποτα θα τιμησω και θα πω και εγω την γνωμη μου.Τωρα ειδα το παραπανω δεν ξερω μπορει να ηταν οποιαδηποτε απο τις δυο.Αφου ηταν καλλονη μπροστα στην Τζουλια καταλαβα :P Ευχαριστω και παλι τυποι και τους δυο

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο...

Κορίτσια που είναι ή που έχουν δουλέψει στη Φυλής:

▪Στο Κολωνού 27α, η μελαχροινή μικρόσωμη αδύνατη ομορφούλα Αγάπη-από το Φυλής 65β.
Πολύ όμορφη και απόψε με προκλητικά λευκά εσώρουχα...
(Μαζί της δούλευε η γνωστή μελαχροινή γυμνασμένη Μιρέλα που φορούσε ένα ωραίο μαύρο κορμάκι).

▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα Κλαούντια-από το Φωκαίας 25β και Φυλής 84α και β.Καινούρια στο Μεταξουργείο.

▪Στο Κολωνού 23β,στην δεύτερη βάρδια δούλευε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η καστανή Ρωξάννη, με το ωραίο κορμί και τον προκλητικό ζουμερό κώλο-πρόκειται για την Άννα που δουλεύει στο Φυλής 65β τα απογεύματα και στο Φυλής 61 τα πρωινά με φουλ πρόγραμμα.

▪Στο Ιάσωνος 46β, η μελαχροινή ζουμερή μικρούλα Σάρα-από το Φωκαίας 25α και Φυλής 86α και β και Φυλής 84.
Δουλεύει εδώ και καιρό πλέον στο Μεταξουργείο.

▪Στο Ιάσωνος 44β, η ξανθιά νταρντάνα πιτσιρίκα με το πολύ λευκό δέρμα Μανταλένα-από Φυλής 84β.
Και αυτή δουλεύει αρκετό καιρό στο Μεταξουργείο.

Οι όμορφες του Μεταξουργείου σ'αυτήν την βάρδια:

▪Στο Κολωνού 32α,η μελαχροινή μουνάρα πιτσιρίκα Αλεξάνδρα, με ωραίο κορμί και όμορφο πρόσωπο.

▪Στο Κολωνού 32β, η μελαχροινή πολύ όμορφη Έλενα με την κορμάρα και η ωραία και πολύ αδυνατισμένη , πλέον, μελαχροινή Μισέλ με το μεγάλο στήθος.Στα 15 ευρώ η καθεμία.

▪Στο Κολωνού 23α, η πλατινέ όμορφη Ντιάνα με το λεπτό αλλά ωραίο κορμί-δούλεψε για μερικά φεγγάρια στα Φυλής 86α και β και Φυλής 84β με το όνομα Άντρεα.Στα 15 ευρώ και αυτή.

▪Στο Κολωνού 23β, η ξανθιά ωραία αδύνατη νεαρής ηλικίας Λαρίσα.Γνωστή και παλαιά-με θητεία και σε Φυλής και Φωκαίας.

▪Στο Ιάσωνος 10 όροφος, η αδύνατη αρκετά εμφανίσιμη Αντριάννα με τα χαρακτηριστικά γυαλάκια της.
Από τις λίγες περιπτώσεις που αποδίδούν ανάγλυφα τον χαρακτηρισμό στυλιάρι...

▪Στο Ιάσωνος 20α, η μελαχροινή αδύνατη μουναροπιπίνα Αντριάννα.Στα 15 ευρώ και αυτή.

▪Στο Ιάσωνος 20β, η νέα μελαχροινή ελαφρώς ζουμερή Χριστίνα με συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο κορμί με πιασίματα.

Κοπέλες μικρόσωμες και αδύνατες-πιπινάκια:

▪Στο Ιάσωνος 10 ισόγειο, η μικρούλα καστανή Νίνα.Λεπτό σώμα, μινιόν ύπαρξη, κοριτσίστικο προσωπάκι.

▪Στο Ιάσωνος 1γ, η μελαχροινή μικρούλα Μίνα, με πολύ γλυκό προσωπάκι, αδύνατο κορμί και απίστευτο κωλαράκι.

▪Στο Ιάσωνος 20γ, η πάρα πολύ αδύνατη μελαχροινή ομορφούλα πιτσιρίκα Άννα.

▪Στο Ιάσωνος 30 όροφος, η μελαχροινή μικρόσωμη μουνάρα πιτσιρίκα Σαμπρίνα, κοντούλα, αδύνατη και με θηλυκό προσωπάκι.

▪Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο η ξανθιά πιτσιρίκα με το πολύ γλυκό πρόσωπο και το χαρακτηριστκό λευκό δέρμα Ειρήνη.
Όμορφη παρουσία, πολύ καλή περίπτωση πιπινιού.

▪Στο Ιάσωνος 43, η καστανόξανθη μικρούλα αδύνατη Μαρία με το ελαφρώς τραχύ πρόσωπο-όχι η Μαρία η φυλακόβια αλλά η πιτσιρίκα Μαρία από Λεωνίδου 28 όροφος και Ιάσωνος 19 όροφος.

▪Στο Κολωνού 15 αριστερά η Κατερίνα-Άννα απίστευτο στυλιαροπίπινο με μοναδικά στητό στήθος.

▪Στο Κολωνού 11 ισόγειο η αδύνατη κοντούλα Ζωή με το περίεργο πρόσωπο και την πολύ καυλάντα στο σαλόνι.

Κακώς το κάνω αυτό γιατί θα έπρεπε να κανετε μόνοι σας την γύρα σας να δείτε και να τελικά να αποφασίσετε-έχει απόλυτο δίκιο ο billy όταν μου τα λέει...

Εν πάσει περιπτώσει αυτή είναι ενημέρωση προ μιας εβδομάδας(και λιγότερο)από την τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο.

Διάβασε, λάβε υπ'όψην σου ότι σήμερα Δευτερα πολλά μαγαζιά θα είναι κλειστά το βράδυ και κάνε ότι καταλαβαίνεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κακώς το κάνω αυτό γιατί θα έπρεπε να κανετε μόνοι σας την γύρα σας να δείτε και να τελικά να αποφασίσετε-έχει απόλυτο δίκιο ο billy όταν μου τα λέει...

Εν πάσει περιπτώσει αυτή είναι ενημέρωση προ μιας εβδομάδας(και λιγότερο)από την τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο.

Διάβασε, λάβε υπ'όψην σου ότι σήμερα Δευτερα πολλά μαγαζιά θα είναι κλειστά το βράδυ και κάνε ότι καταλαβαίνεις.

ωραιος, θα τη κανω τη βολτα μου ουτως η αλλως απλα εχουμε ενα μπουσουλα τωρα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Με πρόλαβες... :rockon:

ρε μαγκες για μεταξουργειο σημερα υπαρχει καμια καλη προταση για τριτη βαρδυα? πιτσιρικα αδυνατη κατα προτιμηση σαν αυτες που αρεσουν στον billy 13

Κολωνού 23 Λαρίσα
Ιάσωνος 10 πάνω Ανδριάνα
Ιάσωνος 10 κάτω Νίνα

Επισκέπτης
Live(που λένε και οι πορνορεπόρτερ...) ονομαστικά και μόνο και απ'όσα μπήκα στα κεντρικά της Φυλής...

71α: Στεφανία.

71 όροφος: Χριστίνα η Καζακστανή.

69 ισόγειο: κλειστό.

69 όροφος: Χριστίνα η ξανθιά μουνάρα από Φυλής 80.

67: Αντίνα.

65β: Άννα η καστανή με το τατού στη μέση με το φουλ από Φυλής 61.

65α: Λίζα η μελαχροινή κορμάρα από Λιοσίων 73α.

86 ισόγειο: Αλίνα.

86 όροφος: Λαβίνια.

84 όροφος:Μάγια.

84 ισόγειο: Βέρα.

80: Άννα με το ωραίο κορμί και το λαγόχειλο.

61: Αλεξάνδρα η ξανθιά αδύνατη.

74:Αριστερά η ψηλή μελαχροινή πιτσιρίκα Τζοβάννα.

66δ: Βανέσα η καινούρια μελαχροινή ατσούμπαλη πιτσιρίκα από Φυλής 71 όροφος.

66α: Ναταλί η μυστήρια.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.782
Πόντοι
5.547
eric φιλαρακι την ατζελινα απο θασου την εχεις τιμήσει? ισχυουν οι κριτικες αν και παλιες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom