Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (23 μέλη και 214 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Live(που λένε και οι πορνορεπόρτερ...) ονομαστικά και μόνο και απ'όσα μπήκα στα κεντρικά της Φυλής...

66α: Ναταλί η μυστήρια.

Και αυτή "μυστήρια"...;

Λαρίσα γιοκ-για άγνωστο χρονικό διάστημα....

Μόλις με πληροφόρησε ο πλέον αρμόδιος  ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:... :thumbsup:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
σημερα το πρωι

Εξηκιου 18 ισογειο η μαλακω μιλφ γκιλφ Τζουλια με τα τεραστια ρουθουνια με ακομα πιο μαλακισμενη και ξυνη ελληνιδα υπηρεσια
Εξηκιου 18 οροφος η σεξυ μιλφ ξανθια Αλεξανδρα, με ωραιες καμπλυλες και εσωρουχο ολοσωμο, διχτυ. Μεχρι προσφατα δουλευε μονοβαρδια στο Κωνσταντινου Σχοινα 2 που τωρα εχει κλεισει προσωρινά  ;)
Λιοσιων 79 οροφος μια ξανθια νεαρη λιγο γεματουλα με ελευθερο στοματικο. Στηθη μικρα και φυσικα εμφανιστηκε ξωβυζη στο σαλονι Σουζάνα

Αυτα απο εμενα να δωσω και εγω συγχαρητηρια στον billy13 και τον Eric Castel οι οποιοι προσφερουν παρα πολυ στην ενημερωση
Φυσικα να μην ξεχασω και τα αλλα παιδια Φανουρη,ν.σμιρνι,Προφεσορα xilnik, aorato, amadeus και ολους οσους ενημερωνουν
Προσυπογράφω τα υπογραμμισμένα και συμπληρώνω και σένα!

Στην απογευματινή βάρδια του Σαββάτου είδα τα εξής:

Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν μία ξανθιά με μακριά μαλλιά γεματούλα με μαύρο ολόσωμο για ευνόητους λόγους.Απλό. Έλενα μήπως; αν είναι αυτή δουλεύει και δίπλα 3η βάρδια συνήθως

Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η αθίγγανη Ρουμάνα Κατερίνα,κανονικών κιλών, με μελαμψό δέρμα και μαύρο κοντό μαλλί.Και η δεύτερη με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,κάπως γεματούλα με μικρά στήθη,μέτριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο και για τις 2.
Η δεύτερη κοπέλα που είδες ήταν η Ιωάννα, πάντως όσες φορές πέρασα, απλό ανακοινώνονταν!

Στο Κεραμικού 13 υπόγειο μία καινούρια μιλφ,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,λευκό δέρμα,με κωλάρα και μαύρα μακριά μαλλιά.Ορεσίβιο λουκ.Απλό πρόγραμμα. Μαρία

Καλό βράδυ!
Για παν-πολλοστή φορά πολύ καλή ενημέρωση!

Δεν ειχα ξαναπερασει, πρωτη φορα μπηκα στο Φ200 (λιγο παραπανω απο την Αγ. Μελετιου), βραδυνη βαρδια μια ξανθια Ρωσσιδα γυρω στα 30 ειναι, καλο σωματακι, συμπαθητικο προσωπο, αλλα βγηκε στο σαλονι λες κι ειχε πιει ουζο τι να πω ζαλισμενη ηταν....
Νορμαλ προγραμμα, 69, στραπονιαρει αυτους που θελουν, ακα πισω πορτα οχι, με 20ρικο.
Εντυπωση μου εκανε ο χωρος, τα δωματια ανοικτα και φωτισμενα και φαινονταν ευρυχωρα. Αν παιξει κανενα καλυτερο κομματι, θα παω για ταβλι!
Αυταρχικό κάνει η Έλενα από όσο ξέρω σε αυτόν τον οίκο αλλά δεν νομίζω πως είναι Ρωσίδα και ξανθιά δεν την έχω δει ποτέ. Φυσικά ίσως και να πρόκειται για άλλη κοπέλα!

Η πρωινή ζώνη του Μεταξιού δεν τραβάει ...

Ιάσονος
46Β μία πιτσιρίκα κοκκινομάλλα με καλό κορμάκι, πεταχτό κωλαράκι ενδιαφέρουσα
Μάλλον δεν είδες καλά...
44Α μία ασύμμετρα ευτραφής μελαχρινή με στήθος 3αρι και πολύ κυτταρίτιδα πιθανώς Νικόλ

30 πάνω δύο αλβανίδες μελαχρινή 1,5 στήθος & ξανθιά 2αρι στήθος αδιάφορες μου φαίνονται κάποια από τις δύο θα έχω πάρει κάποτε αλλού ...
20 ισόγειο δεξιά η ξανθιά με το πήρσινγκ στο χείλος ... Κολωνού 23 νομίζω και Ιάσονος 1Α παλιότερα, Αντελίνα

Κεραμεικού
13 υπόγειο μία άσχημη νταρντάνα μιλφ Μαρία
13 ισόγειο η ξανθιά που ήταν πάντα εκεί με το καλό κορμάκι και το 2αρι στηθάκι Χριστίνα

Κολωνού
48 η Ψηλή μίλφ με το κντό μαλλί και το μονοκόμματο σώμα Άντζελα

Λεωνίδου 28 ισόγειο ξανθιά με 2άρι στήθος και πάλι εδώ κοιλίτσα (τι γίνεται πολύ σαβούρα πέφτει για φαί) ενώ στον όροφο έφτανε για δουλειά μία κοκκινομάλλα συμπαθής κοντούλα Άννα
:thumbsup:

Κολωνού 47 ισόγειο ξημερώματα τετάρτης έσκασε μύτη ένα σαπάκι(μάλλον ελληνίδα) με μαύρο φόρεμα και πεσμένα 5αρια βυζιά η οποία με ξινισμένο υφάκι κάνει σε μένα και στους 2 συνοδοιπόρους μου από το μπαγκλαντές που περίμεναμε στο σαλόνι,εγώ είμαι η κοπέλα και στο καπάκι μεταβολή και στην κουζίνα.Την έχω βάλει στο μάτι να περάσω μόνο και μόνο για να της τα σκάσω στην μάπα :2on1: :2on1: για το υφάκι ελλεινίδας που έδειξε στο μετάξι :birdman: :birdman:
Η Γαλήνη είναι και από τον όροφο δίπλα και δεν είναι Ελληνίδα παρά το όνομά της!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.772
Πόντοι
5.547
η Γαληνη είναι αυτη σα το ανθρωπακι της Goodyear?

Επισκέπτης
Για όποιον την ψάχνει η Μαρία το ξωτικό μαζί με την μικρή ξανθιά Άντζελα βρίσκεται τώρα στο Ιάσωνος 33.

Επισκέπτης

Ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια στο Μεταξουργείο...

Πέρασα από 50 μαγαζιά της περιοχής οπότε για να μη κουράζω κατηγοριοποιώ τις αξιόλογες περιπτώσεις-κοπέλες που είδα.

Κορίτσια που έχουν δουλέψει στη Φυλής ή Φωκαίας:

▪Στο Ιάσωνος 46 ισόγειο, η ζουμερή όμορφη πιτσιρίκα Σάρα, με γλυκό πρόσωπο, ωραία πιασίματα και σχεδόν μεσαίο στήθος.Ψιλο-ελεεινό το σπίτι.
Έχει δουλέψει σε Φωκαίας 25α, Φυλής 86 και 84.

▪Στο Ιάσωνος 30 όροφος, η μελαχροινή σκουρόδερμη πιτσιρίκα Τζέσικα, με θηλυκό πρόσωπο, αδύνατο σώμα, έχει πάρει λίγο στον κώλο.Χάλια το σπίτι.
Έχει δουλέψει στα Φυλής 86 και 84 β.

▪Στο Ιάσωνος 20 β, η ψηλή ξανθιά(αν και τα σκούρυνε λιγάκι) μουνάρα Πάολα.Ωραίο θηλυκό πρόσωπο και κορμάρα με λίγα πιασίματα.Μέτριο το σπίτι.
Έχει δουλέψει στο Φυλής 109 όροφος.

▪Στο Ιάσωνος 10 όροφος, η αδύνατη γνωστή Αντριάννα με τα γυαλάκια της.
Πολύ καλό και καθαρό το σπίτι καθότι καινούριο.
Έχει δουλέψει στα Διδύμου 7 και Ρεμούνδου 21.

▪Στο Ιάσωνος 33, τα δύο πολύ ωραία πιπινάκια:Η μελαχροινή Μαρία το ξωτικούλι, με ωραίο κορμί, όμορφο πρόσωπο, κορίτσι με χαρακτηριστικά γυναίκας και η ξανθιά κοντούλα ομορφούλα Άντζελα, αδύνατη, με μικρό στήθος και χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια.Πολύ γλυκιά.
Τρισάθλιο το σπίτι στα πρόθυρα της κατάρευσης.
Έχει δουλέψει η Μαρία σε διάφορα μαγαζιά της Φυλής(71 ισόγειο,66δ,134) και η Άντζελα στο Φωκαίας 9.

▪Στο Κολωνού 32β, η μελαχροινή σκουρόδερμη νεαρή Μισέλ, αδυνατισμένη αλλά με απίθανες βυζάρες.
Καλό και καθαρό το σπίτι-στα 15 ευρώ το κόστος.
Έχει δουλέψει σε Φυλής 69 ισόγειο και Φωκαίας 27 ισόγειο.

▪Στο Κολωνού 32γ, η πολύ ωραία σκουρόδερμη καστανόξανθη Μαρία η Γαλλίδα.
Πρόστυχο πρόσωπο, κορμάρα όχι στεγνή.
Βρώμικο το σπίτι-υπόγειο.
Έχει δουλέψει στο Φωκαίας 19.

▪Στο Κολωνού 27β, η κοκκινομάλλα πιτσιρίκα Βανέσα.Ωραίο προσωπάκι, πιπινάκι, με ελαφρώς ζουμερό κορμί και ωραίο στήθος.Βρώμικο το σπίτι.
Έχει δουλέψει στο Φυλής 86α και Φωκαίας 25.

▪Στο Κολωνού 30 ισόγειο, η σχεδόν ξανθιά Έσρα.Νεαρή, με κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο αλλά ελκυστικό σύνολο με κανονικό, πολύ λίγο ζουμερό σώμα.
Πολύ καθαρό και καλό το σπίτι.
Έχει δουλέψει στο Φυλής 71 όροφος,84 α και β,86α.

▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα Τζούλια ή Κλαούντια στη Φυλής.
Μέτριο πρόσωπο αλλά ωραίο αν και αδύνατο σώμα, κοντή.
Πολύ μέτριο το σπίτι.
Έχει δουλέψει στο Φυλής 84 α και β και Φωκαίας 25β.

Επισκέπτης

Οι όμορφες του Μεταξουργείου σε αυτή τη βάρδια...

▪Στο Κολωνού 48, οι ξανθιές μουνάρες Ρωσίδες Βαλέρια και Αννίτα.
Νεαρή η πρώτη, με θηλυκό προκλητικό πρόσωπο και κορμάρα, πιτσιρίκα η δεύτερη με πανέμορφο πρόσωπο, ανοικτά μάτια και ωραίο κορμί με λίγα πιασιματάκια.
Πολύ καλό και καθαρό το σπίτι.

▪Στο Κολωνού 27α, η σχεδόν ξανθιά Ναταλία.Σκουρόδερμη, με ωραίο πρόσωπο, μικρή σε ηλικία, με κανονικό ωραίο σώμα.
Πάρα πολύ μέτριο το σπίτι.

▪Στο Κολωνού 15β, η μελαχροινή Ρουμάνα Έλενα, με την κορμάρα.Δουλεύει και στο 32β.Στα 15 ευρώ το κόστος.
Καλό το σπίτι, προσφάτως ανακαινισμένο.

▪Στο Κολωνού 11 όροφος, η ξανθιά κοντή, αρκτά ωραία Λόλα.Με κανονικό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι.Προσοχή:φόλα.
Μέτριο προς το καλό το σπίτι.

▪Στο Ιάσωνος 1γ, η μελαχροινή πιτσιρίκα Μίνα.Πολύ γλυκό, κοριτσίστικο πρόσωπο, κανονικό πολύ καλό σώμα, μικρό στήθος και κωλαράκι ποίημα.
Μέτριο το σπίτι.

▪Στο Λεωνίδου 28 όροφος, η σχεδόν ξανθιά Άννα.Πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο ζουμερό κορμί.
Μέτριο το σπίτι.

▪Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο, η μελαχροινή πολύ ωραία Χριστίνα.
Νεαρή σε ηλικία, με θηλυκό πρόσωπο, ωραίο κορμί με πολύ λίγα αλλά ελκυστικά και προκλητικά πιασίματα.
Σχετικά καλό το σπίτι μετά από μια μίνι ανακαίνιση που έγινε.

▪Στο Κεραμεικού 13 ισόγειο, η ξανθιά πολύ όμορφη νεαρή Αννέτα.Σχετικά ψηλή και με κανονικό ωραίο κορμί.Προσοχή φόλα.
Βρώμικο το σπίτι.

Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να βάλουμε και αρκετές από τις κοπέλες που έχουν δουλέψει σε Φυλής και Φωκαίας.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
O Eric Castel έχει δώσει άλλη (την 3η) διάσταση στην ενημέρωση! :rockon: :rockon: :rockon:
Μπράβο Eric για τις φοβέρες σου ενημερώσεις και για τον άξιο νέο σου τίτλο όπως και στον billy13!!! :cheesy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
O Eric Castel έχει δώσει άλλη (την 3η) διάσταση στην ενημέρωση! :rockon: :rockon: :rockon:
Μπράβο Eric για τις φοβέρες σου ενημερώσεις και για τον άξιο νέο σου τίτλο όπως και στον billy13!!! :cheesy:

Να'σαι καλά...
Q2oCaRJ.gif

Ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια στο Μεταξουργείο...

Πέρασα από 50 μαγαζιά της περιοχής οπότε για να μη κουράζω κατηγοριοποιώ τις αξιόλογες περιπτώσεις-κοπέλες που είδα.

Κορίτσια που έχουν δουλέψει στη Φυλής ή Φωκαίας:

▪Στο Ιάσωνος 30 όροφος, η μελαχροινή σκουρόδερμη πιτσιρίκα Τζέσικα, με θηλυκό πρόσωπο, αδύνατο σώμα, έχει πάρει λίγο στον κώλο.Χάλια το σπίτι.
Έχει δουλέψει στα Φυλής 86 και 84 β.

▪Στο Ιάσωνος 10 όροφος, η αδύνατη γνωστή Αντριάννα με τα γυαλάκια της.
Πολύ καλό και καθαρό το σπίτι καθότι καινούριο.
Έχει δουλέψει στα Διδύμου 7 και Ρεμούνδου 21.

▪Στο Ιάσωνος 33, τα δύο πολύ ωραία πιπινάκια:Η μελαχροινή Μαρία το ξωτικούλι, με ωραίο κορμί, όμορφο πρόσωπο, κορίτσι με χαρακτηριστικά γυναίκας και η ξανθιά κοντούλα ομορφούλα Άντζελα, αδύνατη, με μικρό στήθος και χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια.Πολύ γλυκιά.
Τρισάθλιο το σπίτι στα πρόθυρα της κατάρευσης.
Έχει δουλέψει η Μαρία σε διάφορα μαγαζιά της Φυλής(71 ισόγειο,66δ,134) και η Άντζελα στο Φωκαίας 9.

Άψογος ο @Eric Castel... :thumbsup:
Από τις παραπάνω που ξεχώρισα...δεν έχω περάσει ποτέ,με Μαρία ξωτικό...θα την πάρω κάποια στιγμή πάντως...
Οι υπόλοιπες προτείνονται...
Τέλος να πούμε,ότι το νέο κούρεμα τύπου "πορτατίφ"...δεν ταιριάζει καθόλου στην κοντή Άντζελα... :grin:

Επισκέπτης
Οι μικρόσωμες-αδύνατες και τα πιπινάκια...

▪Στο Ιάσωνος 43, η σκουρόδερμη καστανή πιτσιρίκα Μαρία.
Με ελαφρώς τραχύ πρόσωπο, κοντούλα, με αρκετά λεπτό κορμί.
Σχετικά καλό το σπίτι μετά από μίνι ανακαίνιση.

▪Στο Ιάσωνος  37 όροφος, η μελαχροινή πολύ κοντή και πολύ λεπτή(και πολύ μικρή)Συλβάννα.Αγέλαστο πρόσωπο και γι'αυτό άγριο αλλιώς πολύ καλό.
Χάλια το σπίτι.

▪Στο Ιάσωνος 1β δεξιά η μελαχροινή κοντή, αρκετά αδύνατη Βικτώρια.
Παλιά που είχε εξαφανισθεί-με πολύ μέτριο πρόσωπο λόγω της γαμψής μύτης της αλλά με καλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της.
Πολύ μέτριο το σπίτι.

▪Στο Κολωνου 11 υπόγειο, η γνωστή κοντή Αλβανίδα Ζωή.Μικρή σε ηλικία με περίεργο πρόσωπο, πολύ αδύνατο σώμα, ανύπαρκτο στήθος.
Μέτριο το σπίτι.

▪Στο Κολωνού 23β, η μελαχροινή Κατερίνα η Αθίγγανη.Με ωραίο θηλυκό πρόσωπο και καλό κορμί.
Το σπίτι από τα πιο καθαρά του Μεταξουργείου-όπως και το Κολωνού 23α.

▪Στο Κολωνού 32β, η μελαχροινή πιπίνα Μαρία-Ιζαμπέλα από Κολοκυνθούς 38.
Κοντή, με συμπαθητικό προσωπάκι, πολύ αδύνατη.

▪Στο Κολωνού 32β, το ξανθό πιπινάκι Μάγκυ.Πολύ ωραίο προσωπάκι,κοντούλα με λεπτό αλλά ωραίο κορμί.Στα 15 ευρώ το κόστος.

Σε αυτή την κατηγορία τοποθετούνται δίχως κουβέντα και πολλές από τις κοπέλες που έχουν δουλέψει σε Φυλής και Φωκαίας αλλά και κάποιες από τις υπόλοιπες...

Όπως η γνωστή Αντριάννα στο Ιασ.10, η μελαχροινή Μίνα στο Ιασ.1γ, η μελαχροινή Τζούλια-Κλαούντια στο Λεων.28, τα δυο πιπινάκια Μαρία και Άντζελα στο Ιάσ.33, η καστανόξανθη ωραία Ναταλία στο Κολωνού 27α, η Βανέσα στο Κολ.27β, η ξανθιά Λόλα στο Κολ.11 όροφος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι μικρόσωμες-αδύνατες και τα πιπινάκια...

▪Στο Κολωνού 23β, η μελαχροινή Κατερίνα η Αθίγγανη.Με ωραίο θηλυκό πρόσωπο και καλό κορμί.
Το σπίτι από τα πιο καθαρά του Μεταξουργείου-όπως και το Κολωνού 23α.

Επίσης,προτείνεται σε σκληρούς χύστες η παραπάνω κορασίδα αυστηρά....
Αυτό γιατί,ρουφάει ακάποτα - χωρίς να ρωτήσει - το πέος...
Ούτε πέρασμα με μαντιλάκι...ούτε τίποτα...
Σε 2η πρόσφατη κατάθεση μαζί της...το έκανε και τις 2 φορές...
Ευτυχώς,έχω πάντα υγρά μαντιλάκια 1 χρήσεως μαζί μου και έσωσα την κατάσταση!

Επισκέπτης
Σκληρά μιλφ...

▪Στο Ιάσωνος 1β δεξιά, η ξανθιά Σουζάννα, με το συμπαθητικό πρόσωπο και το καλό για την ηλικία της σώμα και η άγρια Μπόνα, με τραχύ πρόσωπο, λεπτό κορμί.

▪Στο Κολωνού 15α, η ξανθιά παλαιά Μαρία, με καλό πρόσωπο και γεμάτο σώμα-πολύ καλή στο δωμάτιο.

▪Στο Κεραμεικού 13 υπόγειο, η μελαχροινή Μαρία με το μέτριο νοικοκυρίστικο πρόσωπο και το γεμάτο, ζουμερό κορμί.

▪Στο Ιάσωνος 20γ, η ξανθιά Ρωσίδα Αλίνα, με μέτριο πρόσωπο και ζαρκετά ζουμερό κορμί.

▪Στο Κολωνού 30 όροφος, η μελαχροινή μιλφάρα Άννα, με το κοντό μαλλί.Παλαιάς κοπής μιλφ, με αρκετά κιλά παραπάνω σε σχέση με παλιά.

Στις σφηκοφωλιές-μιλφοφωλιές Κολωνού 53 και Μεγ.Αλεξάνδρου 15 δεν μπήκα.

Μαυρούλα υπήρχε στο Ιάσωνος 30 υπόγειο η Τζούλια ενώ τραβελάκι υπήρχε στο Μεγ.Αλεξάνδρου 25 αριστερά και ήταν η μελαχροινή Άσπα, η οποία είχε και δωμάτιο παρακαλώ!!!

Υπάρχει και η κατηγορία των μέτριων -άσχημων καθώς και των χοντρών αλλά τις αφήνω για άλλη φορά!!!

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Παιδια αυτη η Νικολεττα η ξανθια κοντουλα που ειναι σαν αγγελος απο τη Φυλης υπαρχει ακομα?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.054
Πόντοι
19.505
Αχιλλέως & Μαραθώνος στη δεύτερη βάρδια η Γιάννα. Έχει κάνει παλαιότερα στο Φωκαίας 27Β. Ουκρανή. Έχει γίνει τούμπανο. Να τη γαμίσω;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.054
Πόντοι
19.505
19: Η μελαχροινή μουνάρα Μάγια.
Αυτή η κοπέλα ή πρέπει να έχει δικό της μαγαζί με εσώρουχα ή κάποιος πελάτης της το μοναδικό δώρο που της κάνει είναι εσώρουχα...Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια και τόση ποικιλία...

Η πιο σκληρά εργαζόμενη κοπέλα της Φυλής. Και η τσατσά το ίδιο. Σε όλες τις βάρδιες εκεί είναι. Και πάντα έχει κόσμο. Πάντως χτες βράδυ ήταν πτώμα από την κούραση.

Επισκέπτης
[quote author=Alex Tonchev  link=topic=26.msg5847417#msg5847417 date=1415081509]
Παιδια αυτη η Νικολεττα η ξανθια κοντουλα που ειναι σαν αγγελος απο τη Φυλης υπαρχει ακομα?
[/quote]

:knuppel:

......Σαν άγγελος που είναι,ανελήφθη στους ουρανούς με εξαπτέρυγα όσους κάνουν λογαριασμούς στο σάιτ και ρωτούν διαρκώς για αυτήν....

Επισκέπτης
Η πιο σκληρά εργαζόμενη κοπέλα της Φυλής. Και η τσατσά το ίδιο. Σε όλες τις βάρδιες εκεί είναι. Και πάντα έχει κόσμο. Πάντως χτες βράδυ ήταν πτώμα από την κούραση.

Το ίδιο είδα και εγώ την Κυριακή.
Είχε κόσμο, βγήκε από δωμάτιο και περίμεναν αλλοι δύο για να πάρουν σειρά και η κοπέλα ήταν και κουρασμένη αλλά και εκνευρισμένη.

Επισκέπτης
Αχιλλέως & Μαραθώνος στη δεύτερη βάρδια η Γιάννα. Έχει κάνει παλαιότερα στο Φωκαίας 27Β. Ουκρανή. Έχει γίνει τούμπανο. Να τη γαμίσω;

Η Γιάννα πάντοτε, όπου και αν δουλεύει, ήταν και είναι εγγύηση.Δεν νομίζω τώρα να χάλασε.

Απλά να επισημάνω κάτι που πραγματικά μού έκανε εντύπωση:

Σε μια ενημέρωσή του ο Πορνορεπόρτερ κ.xilnik, διαπίστωσε κούραση στην κοπέλα.
Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ δύο φορές που την έχω δει.
Κούραση που δεν πρέπει να οφείλεται στην πυκνότητα της δουλειάς μια και-όπως μαθαίνω- η ίδια η κοπέλα κάνει παράπονα ότι δεν έχει τη δουλειά που είχε στο πρόσφατο παρελθόν.

Τέλος πάντων...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η Γιάννα πάντοτε, όπου και αν δούλευε, ήταν και είναι εγγύηση.Δεν νομίζω τώρα να χάλασε.

Απλά να επισημάνω κάτι που πραγματικά μού έκανε εντύπωση:

Σε μια ενημέρωσή του ο Πορνορεπόρτερ κ.xilnik, διαπίστωσε κούραση στην κοπέλα.
Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ δύο φορές που την έχω δει.
Κούραση που δεν πρέπει να οφείλεται στην πυκνότητα της δουλειάς μια και-όπως μαθαίνω- η ίδια η κοπέλα κάνει παράπονα ότι δεν έχει τη δουλειά που είχε στο πρόσφατο παρελθόν.

Τέλος πάντων...

ε οσο να ναι ειναι ψυχοφθορα αυτην η δουλεια

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Χθες στην βραδυνη αλλαγη
Βεργας 3 ΑΛΙΝΑ  8/10 τελειωτικο στο στηθος και 69 και η ΣΒΕΤΑ  7/10 με το ιδιο προγραμμα την οποια ο  υπηρετης παρουσιασε ως Γιαννα!!! Τιμηθηκε η Αλινα με απροσδοκητα καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom