Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (52 μέλη και 333 επισκέπτες)

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.985
Πόντοι
5.547

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ποια ειναι η Κωνσταντίνα η Σαλονικιά ;

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μπες στο Φυλής 136 και διάβασε τρεις κριτικές για αυτήν στο όνομα Κωνσταντίνα καθώς και στο Φυλής 109β άλλη μία κριτική για αυτήν με το όνομα Υβέτ.
σ ευχαριστώ έρικ ! Και πρωινά δουλεύει στην Λιοσίων αυτή ;

Επισκέπτης
σ ευχαριστώ έρικ ! Και πρωινά δουλεύει στην Λιοσίων αυτή ;

Σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση του DEVITO ναι, δουλεύει στο Τροφωνίου 13 ισόγειο.
Δες και στο Πιπίνου 65β, έχει άλλες δύο κριτικές για αυτήν-αν θυμάμαι καλά.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά περασμα πριν 40 λεπτα απο βεργας3 μαζι με δυο ακομα κρατικοδιαιτους συναδελφους για να δουμε απο κοντά την καινούργια κοπελα Μιλά που δούλευε στο αριστερό μαζί με την Σβετα η Μιλά συμπαθητική κοπελα αλλά δεν με ενθουσίασε για να περασω δεξια δούλευε η Σαμπρινα  φευγουμε απο εκεί και πάμε Αγκυρας για να αναζητησω για μια ακόμα φορά την Μιχαελλα η ευγενέστατη τσατσα μου είπε οτι δουλεύει η φλωρη το χόμπιτ στο12Αδουλευε η γλυκητατη Ελένη παντα με το χαμόγελο αυτό το κορίτσι οι κρατικοδιαιτοι συνδικαλιστές μεσοκοποι φιλοι μου ενθουσιάστηκαν και άραξαν για κατάθεση εγώ τους άφησα και έφυγα για καφεδακι αυτά τα ολίγα απο την μικρή γύρα εντος της εβδομάδος θα κατεβω για ενα γενικό πλανο καλη συνεχεια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πηγα μεταξι τελικα χθες κατα τις 1 παρα, περασα σε ενα σπιτι στην Ιασωνος δεν θυμαμαι νουμερο αλλα εχει κατι κουκλες στην αυλη με εσωρουχα ειχε 3 κοπελες μια ξανθια γεματουλα αννα, αλλα εγω πηρα τις δυο αλβανιδες  μια μελαχροινη και μια κοκκινομαλα αδυνατες μικρες μετριες στο δωματιο.Ονοματα δε θυμαμαι ανζελα νομιζω η μαρια.Φευγωντας επεσα σε σκηνικο με αστυνομια, ασθενοφορα στην Κολωνου.Εγινε συμπλοκη με κινεζους που ειχαν στριμωξει ενα μαυρο μαλλον και τον κοπανουσαν με ξυλα.Εφυγα γιατι η αστυνομια ζηταγε ταυτοτητες απο τους παρευρισκομενους που παρακολουθουσαν το σκηνικο και δεν ειχα ορεξη να με τραβολογανε βραδυατικα αν και ειχα διπλωμα μαζι μου

Επισκέπτης
πηγα μεταξι τελικα χθες κατα τις 1 παρα, περασα σε ενα σπιτι στην Ιασωνος δεν θυμαμαι νουμερο αλλα εχει κατι κουκλες στην αυλη με εσωρουχα ειχε 3 κοπελες μια ξανθια γεματουλα αννα, αλλα εγω πηρα τις δυο αλβανιδες  μια μελαχροινη και μια κοκκινομαλα αδυνατες μικρες μετριες στο δωματιο.Ονοματα δε θυμαμαι ανζελα νομιζω η μαρια.Φευγωντας επεσα σε σκηνικο με αστυνομια, ασθενοφορα στην Κολωνου.Εγινε συμπλοκη με κινεζους που ειχαν στριμωξει ενα μαυρο μαλλον και τον κοπανουσαν με ξυλα.Εφυγα γιατι η αστυνομια ζηταγε ταυτοτητες απο τους παρευρισκομενους που παρακολουθουσαν το σκηνικο και δεν ειχα ορεξη να με τραβολογανε βραδυατικα αν και ειχα διπλωμα μαζι μου

Στο Ιάσωνος 43, στο κονταίηνερ πήγες και πήρες τα δυο πιπινάκια, την Άντζελα και την Μαρία-αμφότερες Αλβανίδες.

Η Άντζελα αν και εμφανίσιμη, είναι πραγματικά πολύ μέτρια στο δωμάτιο, η Μαρία(από Λεωνίδου 28 όροφος) έχει λίγο καιρό που εμφανίστηκε.

Έχασα τέτοιο σκηνικό στο Μετάξι;;; Ειδοποίησε ρε φίλε... :tickedoff:

Ωραίος ο pussy wagon!   :cool2:
Και ρώτησε χθες αλλά και μάς ενημέρωσε για το πού πήγε και πώς πέρασε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ετσι ειναι και η τσατσα μου ειπε καλυτερα παρε την αννα αλλα ηθελα τα δυο πιπινακια, συνηθως δεν παω μεταξι πολυ σπανια και ετυχε εχθες να πεσω σε σκηνικο :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όποιος ψάχνει την Μαρία / "Γαλλίδα"...ήταν 2η βάρδια στο Κολωνού 27Α...
Q2oCaRJ.gif

Επισκέπτης
Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι ο κ. xilnik έχει ψηλά τη μύτη και δεν σας απευθύνει το λόγο;

....Θα τολμούσα να επικαλεσθώ τον Βολταίρο και την ρήση του:
"Το μεγαλύτερο αμάρτημα στον έρωτα είναι η αδιαφορία..."

Απλώς ο αμαρτωλός-κατά την ως άνω έννοια-κ.xilnik είναι αυτό που έχει πει ένας ποιητής:
"....Είναι σαν την θάλασσα: Χίλιοι την χαίρονται, ένας την πληρώνει...".

Προς χάρην , λοιπόν, των χιλίων ας θυσιαστώ εγώ...

ΥΓ: Αν και διακρίνω ζήλεια στην παρέμβασή σας για το αγνό και άδολο αίσθημα που αναπτύσσεται μεταξύ δύο Τιτλούχων μελών του παρόντος Ιστοτοπου, ελπίζω να σας κάλυψα....

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση του DEVITO ναι, δουλεύει στο Τροφωνίου 13 ισόγειο.
Δες και στο Πιπίνου 65β, έχει άλλες δύο κριτικές για αυτήν-αν θυμάμαι καλά.
Στην βραδυνη αλλαγη την ειδα την Δευτερα.

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Και γω μια βολτα τελικα απο Μεταξι σημερα οπου λογω και περιορισμενου σχετικα χρονου πηγα με σκοπο να βολταρω στην Ιασωνος και οποτε εβρισκα κατι που μου αρεσε να μπω..Και ενω ειδα στα πρωτα πρωτα σπιτια(απο 'κατω') κατι που τελικα μαλλον μ αρεσε περισοτερο(33 νομιζω που ειχε δυο κοπελες) επειδη ηταν τοσο αρχη προχωρησα και μετα απο 5-6 μπηκα (μαλλον επειδη ετσι μου την βαρεσε) στην απεναντι μερια με μικρη Αντζελα δηλωνει 20 αλβανιδα αλλα ξανθια κοντο μαλλι σχετικα,λεπτη-αρκετα ωραιο σωμα.Ενταξει στο οτι εκανε οτι ηθελα αλλα μετριοτατη συμμετοχη...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Και γω μια βολτα τελικα απο Μεταξι σημερα οπου λογω και περιορισμενου σχετικα χρονου πηγα με σκοπο να βολταρω στην Ιασωνος και οποτε εβρισκα κατι που μου αρεσε να μπω..Και ενω ειδα στα πρωτα πρωτα σπιτια(απο 'κατω') κατι που τελικα μαλλον μ αρεσε περισοτερο(33 νομιζω που ειχε δυο κοπελες) επειδη ηταν τοσο αρχη προχωρησα και μετα απο 5-6 μπηκα (μαλλον επειδη ετσι μου την βαρεσε) στην απεναντι μερια με μικρη Αντζελα δηλωνει 20 αλβανιδα αλλα ξανθια κοντο μαλλι σχετικα,λεπτη-αρκετα ωραιο σωμα.Ενταξει στο οτι εκανε οτι ηθελα αλλα μετριοτατη συμμετοχη...

Κάνει μπαμ η φολα ... και η τσατσα ειναι για το πεος η καριολα

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Δεν ξερω λιγο εκατσα οποτε δεν ενοχλησε καθολου με ρωτηςσε και για δωματιο αν θελω να παω στο αλλο χαλαρη την ειδα.Οσο για την Αντζελλα ενταξει αν ηθελα να προσδιορισω μια κακη συναντηση με την λιγη εμπειρια που εχω στα του χωρου δεν θα ελεγα αυτο το πραμα.Θεωρω οτι αυτες που λετε φολες εχουν αρκετα χειροτερη συμπεριφορα..Τουλαχιστον τοτε θα της ελεγα εγω φολες..Απλα δεν εδωσε και πολλα αν και ρωτησςε απο πανω απο κατω αλλαξε ευκολα τροπο που καβαλουσε και μετα χωρις καμια αντιρρηση αλλαξε και σταση..Με μετρια απλα διαθεση--αποτυπωνοταν στην φατσα.Ενα μετριο οχι κακο αδειασμα θα λεγα(παντα σε σχεση με τα 10ευρω--αυτο προτιστως μετραει για εμενα το vfm)...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Στο Ιάσωνος 30Α,πήγες...
1η βάρδια ήταν η Τζέσικα και μετά ανέλαβε η Άντζελα που πήρες...
Όσες φορές την έχω πάρει ήταν καλή..

Ακόμα στο Ιάσωνος 10 κάτω ήταν 1η βάρδια η Ελένη και 2η η Νίνα.
Στο πάνω 2η βάρδια ήταν το μωρό/στυλιάρι Ανδριάνα... :rockon:
Ιάσωνος 37Α ήταν 2η βάρδια η Μαρία /ποντικομούρα φόλα...γυρολόγος
Τέλος Κολωνού 23Β,2η βάρδια είδα την "υγειονομική βόμβα" Κατερίνα..."τσουρκοειδής/τσιγγανοειδής" κορασίδα... :sleeping:

P.S:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25,εργαζόταν "η πανύψηλη Άσπα"...με πρωκτικό και τσιμπούκι...για μερακλήδες...
Q2oCaRJ.gif

Επισκέπτης
Συνοπτική Ενημέρωση(μέσω κινητού)από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας...

Φυλής 71α: Η μελαχροινή ψηλή πιτσιρίκα Άννα με την κορμάρα.

71 όροφος:Η καστανή ζουμερή πολύ γλυκιά μικρή Μαρίνα.

69 όροφος:Η πλατινέ μινιόν μουνάρα Χριστίνα από το Φυλής 80.

67: Η ξανθιά σιλικονάτη Αντίνα.

86 ισόγειο: Η ξανθιά ωραία Μάγια-Λάουρα.

84όροφος: Η Αλιόνα.

80: Η μελαχροινή νεαρή με το ποντικίσιο πρόσωπο αλλά ωραίο κορμί Τζούλια.

61: Η μελαχροινή σχετικά ψηλή ωραία Τζούλια.

74: Η μελαχροινή ψηλή πιτσιρίκα με το συμπαθητικό πρόσωπο και με ωραία κορμάρα Τζοβάννα.

66α:Η ξανθιά κορμάρα Άννα-Ιλόνα.

56:Το ξανθό απίστευτο ππιπινάκι Πατρίτσια.

Τα υπόλοιπα μαγαζιά που δεν αναφέρθηκαν είναι κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom