Την επόμενη φορά θα σου γράψω λίστα αρκεί να μη βγει το θρεντ υπέρβαρο...
![]()
![]()
Αλκιβιαδου 16α ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ χοντρη αδιαφορη 2/10
η ιζαμπελλα μονο αδιαφορη δεν ειναι...
Την επόμενη φορά θα σου γράψω λίστα αρκεί να μη βγει το θρεντ υπέρβαρο...
![]()
![]()
Αλκιβιαδου 16α ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ χοντρη αδιαφορη 2/10
Ποια ειναι η Κωνσταντίνα η Σαλονικιά ;
σ ευχαριστώ έρικ ! Και πρωινά δουλεύει στην Λιοσίων αυτή ;Μπες στο Φυλής 136 και διάβασε τρεις κριτικές για αυτήν στο όνομα Κωνσταντίνα καθώς και στο Φυλής 109β άλλη μία κριτική για αυτήν με το όνομα Υβέτ.
σ ευχαριστώ έρικ ! Και πρωινά δουλεύει στην Λιοσίων αυτή ;
πηγα μεταξι τελικα χθες κατα τις 1 παρα, περασα σε ενα σπιτι στην Ιασωνος δεν θυμαμαι νουμερο αλλα εχει κατι κουκλες στην αυλη με εσωρουχα ειχε 3 κοπελες μια ξανθια γεματουλα αννα, αλλα εγω πηρα τις δυο αλβανιδες μια μελαχροινη και μια κοκκινομαλα αδυνατες μικρες μετριες στο δωματιο.Ονοματα δε θυμαμαι ανζελα νομιζω η μαρια.Φευγωντας επεσα σε σκηνικο με αστυνομια, ασθενοφορα στην Κολωνου.Εγινε συμπλοκη με κινεζους που ειχαν στριμωξει ενα μαυρο μαλλον και τον κοπανουσαν με ξυλα.Εφυγα γιατι η αστυνομια ζηταγε ταυτοτητες απο τους παρευρισκομενους που παρακολουθουσαν το σκηνικο και δεν ειχα ορεξη να με τραβολογανε βραδυατικα αν και ειχα διπλωμα μαζι μου
ιζαμπελα rules![]()
![]()
Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι ο κ. xilnik έχει ψηλά τη μύτη και δεν σας απευθύνει το λόγο;Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Πορνορεπόρτερ κ.xilnik...
...
Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι ο κ. xilnik έχει ψηλά τη μύτη και δεν σας απευθύνει το λόγο;
Στην βραδυνη αλλαγη την ειδα την Δευτερα.Σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση του DEVITO ναι, δουλεύει στο Τροφωνίου 13 ισόγειο.
Δες και στο Πιπίνου 65β, έχει άλλες δύο κριτικές για αυτήν-αν θυμάμαι καλά.
Και γω μια βολτα τελικα απο Μεταξι σημερα οπου λογω και περιορισμενου σχετικα χρονου πηγα με σκοπο να βολταρω στην Ιασωνος και οποτε εβρισκα κατι που μου αρεσε να μπω..Και ενω ειδα στα πρωτα πρωτα σπιτια(απο 'κατω') κατι που τελικα μαλλον μ αρεσε περισοτερο(33 νομιζω που ειχε δυο κοπελες) επειδη ηταν τοσο αρχη προχωρησα και μετα απο 5-6 μπηκα (μαλλον επειδη ετσι μου την βαρεσε) στην απεναντι μερια με μικρη Αντζελα δηλωνει 20 αλβανιδα αλλα ξανθια κοντο μαλλι σχετικα,λεπτη-αρκετα ωραιο σωμα.Ενταξει στο οτι εκανε οτι ηθελα αλλα μετριοτατη συμμετοχη...
Και γω μια βολτα τελικα απο Μεταξι σημερα οπου λογω και περιορισμενου σχετικα χρονου πηγα με σκοπο να βολταρω στην Ιασωνος και οποτε εβρισκα κατι που μου αρεσε να μπω..Και ενω ειδα στα πρωτα πρωτα σπιτια(απο 'κατω') κατι που τελικα μαλλον μ αρεσε περισοτερο(33 νομιζω που ειχε δυο κοπελες) επειδη ηταν τοσο αρχη προχωρησα και μετα απο 5-6 μπηκα (μαλλον επειδη ετσι μου την βαρεσε) στην απεναντι μερια με μικρη Αντζελα δηλωνει 20 αλβανιδα αλλα ξανθια κοντο μαλλι σχετικα,λεπτη-αρκετα ωραιο σωμα.Ενταξει στο οτι εκανε οτι ηθελα αλλα μετριοτατη συμμετοχη...