Σήμερα 21-01 11πμ πέρασα αλλά είναι ακόμα σε διακοπές!!!Η Ναταλι απο διδιμου 18α, ηρθε ξερει κανεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε παιδια η βανεσσα στις φυλης 59 χθες με ξενερωσε τελειως , μου ειπε οτι δεν ειναι εκει το σπιτι μουκαι να τελειωνω γρηγορα ενω δεν μ αφηνε να την φιλησω καθολου .Στο τελος εφυγε με ενα υφος λες και οτι ηθελα να την σκοτωσω μετα της ειπα Σι γιου νεξτ λαιφ μπειμπι κοροιδευτικα βεβαια.Σας συνιστω να το αποφυγετε για οικονομικους λογους.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Δεν εκανε τατου στον κωλο οπως μας ενημερωσε συναγωνιστης χθες?Ρε παιδια η βανεσσα στις φυλης 59 χθες με ξενερωσε τελειως , μου ειπε οτι δεν ειναι εκει το σπιτι μουκαι να τελειωνω γρηγορα ενω δεν μ αφηνε να την φιλησω καθολου .Στο τελος εφυγε με ενα υφος λες και οτι ηθελα να την σκοτωσω μετα της ειπα Σι γιου νεξτ λαιφ μπειμπι κοροιδευτικα βεβαια.Σας συνιστω να το αποφυγετε για οικονομικους λογους.
Ειναι κυκλοθυμικη,απ`τις 4-5 φορες που την πηρα τη μια ηταν ψιλοξενερωτη...αλλα ολες τις αλλες αν την πας χαλαρα απο την αρχη τα δινει ολα στο δωματιο,παιζει πριν αρχισει το κλαρινο και γενικα ειναι καυλιαρικο πανθηρακι(οταν ειναι στα high της)
Ρε παιδια η βανεσσα στις φυλης 59 χθες με ξενερωσε τελειως , μου ειπε οτι δεν ειναι εκει το σπιτι μουκαι να τελειωνω γρηγορα ενω δεν μ αφηνε να την φιλησω καθολου .Στο τελος εφυγε με ενα υφος λες και οτι ηθελα να την σκοτωσω μετα της ειπα Σι γιου νεξτ λαιφ μπειμπι κοροιδευτικα βεβαια.Σας συνιστω να το αποφυγετε για οικονομικους λογους.
Στη Βανέσα δίνουμε ΜΑΥΡΟ είναι από τις πιο βαλμένες τάνες που κυκλοφορούν στη Φυλής. Η κοπέλα χάνει λάδια.
Για τον psolara78 με τόσες ανταποκρίσεις, και να λέει καλά λόγια για τη Βανέσα δεν ξέρω τι γίνεται.
Ο αυτοκράτορας πάντως της έχει δώσει ΜΑΥΡΟ εδώ και καιρό.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Τι να γινεται ρε φιλαρακο?Ο ψωλαρας πηδαει ολα τα ΚΑΛΑ πορνιδια-αν εσενα δεν σου εκατσε καλα το γαμησι αλλο θεμα-μια σελιδα πισω να πας θα διαβασεις αλλα χθεσινα μου γαμησια,ξεκολλαΣτη Βανέσα δίνουμε ΜΑΥΡΟ είναι από τις πιο βαλμένες τάνες που κυκλοφορούν στη Φυλής. Η κοπέλα χάνει λάδια.
Για τον psolara78 με τόσες ανταποκρίσεις, και να λέει καλά λόγια για τη Βανέσα δεν ξέρω τι γίνεται.
Ο αυτοκράτορας πάντως της έχει δώσει ΜΑΥΡΟ εδώ και καιρό.
Ποια η γνωμη σας για την Τζενη την Θεσσαλονικια Στην κολωνου 30.Εγω την εχω παρει και μου αρεσε παρα παρα πολυ.Οπως και η απεναντι η ρωσιδα ειρηνη Στην 27α.Γενικα με το Μεταξουργειο τα παω πολυ καλυτερα απ οτι στης Φυλης.Στο Μεταξουργειο ειμαι ενω στις Φυλης
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Την Ειρηνη τη βυζαρου στο 27α την ειχα παρει ενα απογευμα και ενω βρισκομουν στα περιξ,πολυ καλη βαθια πιπα και στησιμο σε μια ζορικη κωλαρα με βυζαρες,οταν τυχει και ξαναπερασω απο την Πορνοντισνευλαντ και την πετυχω θα την τιμησω,το teeny Ρουμανακι Λολα εντοπιστηκε καπου?Ποια η γνωμη σας για την Τζενη την Θεσσαλονικια Στην κολωνου 30.Εγω την εχω παρει και μου αρεσε παρα παρα πολυ.Οπως και η απεναντι η ρωσιδα ειρηνη Στην 27α.Γενικα με το Μεταξουργειο τα παω πολυ καλυτερα απ οτι στης Φυλης.Στο Μεταξουργειο ειμαι ενω στις Φυλης
Τι να γινεται ρε φιλαρακο?Ο ψωλαρας πηδαει ολα τα ΚΑΛΑ πορνιδια-αν εσενα δεν σου εκατσε καλα το γαμησι αλλο θεμα-μια σελιδα πισω να πας θα διαβασεις αλλα χθεσινα μου γαμησια,ξεκολλα
Η Βανέσα δε μου έκατσε καλά Οσο για τη σελίδα πίσω την έχω δει.
Η Λόλα πρέπει να σταμάτησε πάλι απο οτι μου είπε ένας συναγωνιστής.
Εγώ ψάχνω τη Τζένιφερ ή Τζένη.. είναι Βουλγάρα, καστανή με αφέλειες και είναι πολύ άνετη και ευχάριστη στο δωμάτιο και όμορφη. Την είχα πετύχει στο Φυλής 59 επάνω πιο παλιά.
Οποιος την έχει δει κάπου ας μας πει.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Την Τζενη την ειχα παρει στο Κολωνου 27(βραδυνες ωρες) και απο τοτε την ειχα πετυχει 2 φορες στο 65 κατω απογευμα αλλα δεν κατεθεσα.Ειναι για hardcore τσοντες η τυπισσαΗ Βανέσα δε μου έκατσε καλά Οσο για τη σελίδα πίσω την έχω δει.
Η Λόλα πρέπει να σταμάτησε πάλι απο οτι μου είπε ένας συναγωνιστής.
Εγώ ψάχνω τη Τζένιφερ ή Τζένη.. είναι Βουλγάρα, καστανή με αφέλειες και είναι πολύ άνετη και ευχάριστη στο δωμάτιο και όμορφη. Την είχα πετύχει στο Φυλής 59 επάνω πιο παλιά.
Οποιος την έχει δει κάπου ας μας πει.
Την Τζενη την ειχα παρει στο Κολωνου 27(βραδυνες ωρες) και απο τοτε την ειχα πετυχει 2 φορες στο 65 κατω απογευμα αλλα δεν κατεθεσα.Ειναι για hardcore τσοντες η τυπισσα
Αυτή η Τζένη που λες εσύ πρέπει να είναι άλλη.
Είναι πολύ ανώτερης κλάσης η Τζένιφερ για να δουλέψει στο μεταξουργείο.
Ηταν πρωινή βάρδια συνήθως, γιαυτό δεν την είχα ανακαλύψει από παλιά.
Δεν ξερω σε ποια τζενη αναφερεστε αυτη παντως ειναι απο θεσσ/νικη και ειναι 23 ετων. πολυ φηλικι και ομιλιτικη. : Μου ειπε επισης οτι κανει 3 χρονια αυτην την δουλεια.Αρε Μεταξουργειο με τα μεγαλεια σου.
Περιμένοντας φίλους στο Σταθμό Λαρίσης, χθες το απόγευμα, είπα να κάνω μια βόλτα στο κοντινά της περιοχής μόνο για ενημέρωση έχουμε λοιπόν:
Βέργας 2Α: Ξανθό MILF μικρό βυζί, πιασίματα 40 -45 ετών χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Το μαγαζί ελαφρά ανακαινισμένο με ωραία πόστερ αλλά τπτ άλλο.
Εξηκίου 18: Η Κατερίνα που μιλάει σαν την Μπέθυ (ψευδίζει). Περίπου 30 ετών μοιζαζει με κορίνα του bowling. Φαρδιά κάτω, λεπτή επάνω. Μικρό βυζί για το μέγεθός της. Μπόλικη κυτταρίτιδα. Την είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια. Γλύφει μπάλλες και κοντάρι χωρίς σκούφο (δεν βάζει το κεφάλι στο στόμα) Σου ζητάει να της βάλεις δάκτυλο στην πίσω πόρτα (χωράει άνετα ο αντίχειρας και με δούλεμα μπορείς να βάλεις και 3 δάκτυλα) Πολύ κυταρίττιδα όμως και μπολύ μπλα-μπλά.
Εξηκίου 20: Αλβανή,μελαχρινή 35-40 ετών, μετρίου αναστήματος με καλό βυζί ανεβαίνει από πάνω. Την είχα πάρει πέρυσι. Καλή πίπα καλή συμμετοχή. Για μια φορά αν βρεθείτε στην περιοχή και δεν υπάρχει κάτι καλό και βαριέστε να ανηφορίσετε προς Φυλής αξίζει να δοκιμαστεί.
Βέργας 2Α: Ξανθό MILF μικρό βυζί, πιασίματα 40 -45 ετών χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Το μαγαζί ελαφρά ανακαινισμένο με ωραία πόστερ αλλά τπτ άλλο.
Εξηκίου 18: Η Κατερίνα που μιλάει σαν την Μπέθυ (ψευδίζει). Περίπου 30 ετών μοιζαζει με κορίνα του bowling. Φαρδιά κάτω, λεπτή επάνω. Μικρό βυζί για το μέγεθός της. Μπόλικη κυτταρίτιδα. Την είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια. Γλύφει μπάλλες και κοντάρι χωρίς σκούφο (δεν βάζει το κεφάλι στο στόμα) Σου ζητάει να της βάλεις δάκτυλο στην πίσω πόρτα (χωράει άνετα ο αντίχειρας και με δούλεμα μπορείς να βάλεις και 3 δάκτυλα) Πολύ κυταρίττιδα όμως και μπολύ μπλα-μπλά.
Εξηκίου 20: Αλβανή,μελαχρινή 35-40 ετών, μετρίου αναστήματος με καλό βυζί ανεβαίνει από πάνω. Την είχα πάρει πέρυσι. Καλή πίπα καλή συμμετοχή. Για μια φορά αν βρεθείτε στην περιοχή και δεν υπάρχει κάτι καλό και βαριέστε να ανηφορίσετε προς Φυλής αξίζει να δοκιμαστεί.
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
Προχθες πήγα στο Αγκυρας 12 και ήταν η Βανέσα ή Βαλέρια δεν θυμάμαι. 30-35αρα ωραίο σώμα και πρόσωπο γερασμένο και ταλαιπωρημένο από τις πούτσες που έχει φάει. Γλύφει πολύ καλά και αρχιδόμπαλες αλλά μόλις γύρισε για να βλέπω την κολάρα της μου ήρθε μια δυσοσμία από το μουνί της και κόντευα να λυποθυμήσω... Σαν ψόφιο ποντίκι. Προσοχή μην πάθετε τίποτα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
χθες το βραδυ κατα τις 11 περασα απο το συγκεκριμενο μαγαζι και δεν δουλευε εκει η βανεσσα.
Μηπως φιλε μου γαμησες αλλη κοπελα?Την βανεσσα που εχει πολλες αναφερθει την γνωριζεις ή πιθανολογεις οτι ηταν αυτη?...γιατι απλα χθες βραδυ δεν ηταν εκει.
Δεν την υπερασπιζομαι,εξαλλου και εγω θεωρω οτι κανει που μετριο γαμησι αλλα μαλλον χθες γαμησες καποια αλλη,που ισως και να χρησιμοποιουσε το ονομα βανεσσα,αλλα οχι την αυθεντικη.
Να παρακαλέσω τους φίλους συναθλητές να γράφουν την ώρα που έκαναν scouting. Οι περισσότεροι το κάνουν αλλά δεν το κάνουν όταν γράφουν κριτική. Έτσι για παράδειγμα στην ωραία κριτική του φίλου poutanoleon λείπει η ώρα επίσκεψης. Μήπως κάποιος συναθλητής γνωρίζει πότε δουλευει αυτή η μπαλκονάτη στο Αγ. Πέτρου;
Η τσα2 μου ειπε οτι ΔΕΝ ηξερε για την Ντενιζα,επισημαινω οτι η εν λογω τσα2 ειναι αλλοδαπη, μιλαει βεβαια Ελληνικα, αλλα η δεν ξερει η δεν δινει πληροφοριες.Συνηθως η Ντενιζα δουλευε εκει απογευματα/βραδυ.Commander η Ντενίζα είναι το απόγευμα στο Ρεμούνδου 21? Γύρισε?
φιλοι μου συναθλητες, εχω να αναφερω οτι η ντενιζ επεστρεψε στην βαση της ρεμουνδου21.
κατεθεσα σημερα το πρωι κατα τις 11:30 και οφειλω να ομολογησω οτι με ξεπουπουλιασε.
εκανε σαν λυσαρα που αναζητουσε πουτσο. καλα τα λεω χωρις σαλτσες.
μας επεστρεψε απο την τσεχια με μεγαλο κεφι για πηδημα.
το τελειο ηταν οτι την ωρα που πηγα , ηταν αδειο και κατα την μικρη αναμονη μου στο δωματιο, ξαφνικα ανοιγει την πορτα και πεφτει πανω μου σαν σιφουνας και να με αρχιζει στα γλωσοφιλα.
ηταν η ατιμη τελεια, ειδικα σημερα.
ειχε και μια μελανια στο δεξι της ποδι ψηλα που το απεκτησε απο το σκι στην τσεχια.
τελικα η γκομενα και σκι κανει αλλα και ξεσκι..!!!!!!!!!
παιδεια ορματε , παρτε το οπλο σας και επιστρεψτε στο μετωπο της ρεμουνδου 21 να ριξεται πραγμα.
ειχα να την δω απο πριν τα χριστουγγενα και το σωματακι τη εφτιαξε και αλλο.
οσο μεγαλωνει γινεται πιο γκομενα.
να ειναι καλα η κοπελα και παντα με αυτη την διαθεση.....
φιλοι τα λεμε προς νεοτερα......
κατεθεσα σημερα το πρωι κατα τις 11:30 και οφειλω να ομολογησω οτι με ξεπουπουλιασε.
εκανε σαν λυσαρα που αναζητουσε πουτσο. καλα τα λεω χωρις σαλτσες.
μας επεστρεψε απο την τσεχια με μεγαλο κεφι για πηδημα.
το τελειο ηταν οτι την ωρα που πηγα , ηταν αδειο και κατα την μικρη αναμονη μου στο δωματιο, ξαφνικα ανοιγει την πορτα και πεφτει πανω μου σαν σιφουνας και να με αρχιζει στα γλωσοφιλα.
ηταν η ατιμη τελεια, ειδικα σημερα.
ειχε και μια μελανια στο δεξι της ποδι ψηλα που το απεκτησε απο το σκι στην τσεχια.
τελικα η γκομενα και σκι κανει αλλα και ξεσκι..!!!!!!!!!
παιδεια ορματε , παρτε το οπλο σας και επιστρεψτε στο μετωπο της ρεμουνδου 21 να ριξεται πραγμα.
ειχα να την δω απο πριν τα χριστουγγενα και το σωματακι τη εφτιαξε και αλλο.
οσο μεγαλωνει γινεται πιο γκομενα.
να ειναι καλα η κοπελα και παντα με αυτη την διαθεση.....
φιλοι τα λεμε προς νεοτερα......
χαιρετω ολους τους καυλιαριδες.μαγκες οσον αφορα φυλης 59,προτεινω μακραν την μισελ που ηταν κατω και τωρα παιζει στο πανω,απο την μαλακο και κυκλοθυμικη βανεσα.μπορει να ναι νταρντανογκομενα αλλα οχι κομπλεξικια σαν την μαλακω που πολλοι την εχετε ανεβασει χωρις να μετραει.το μισελακι πολυ φιλοτιμη χωρις να ναι τελεια,κανει βαθια πιπα και βαζει πολυ κοντρα στο πισωκολλητο.βυζακι πολυ σπεσιαλ,ευγενικη και κυριως καθαρη.οσον αφορα βανεσα την εχω παρει και παλιοτερα και παντα ετσι ηταν,του υψους η του βαθους.εμφανισιακα μπορει να μετραει αλλα απο κρεβατι,οταν και σε οποιον γουσταρει.αυτα για να σωσετε το 20ε.επισης καταδρομικη και λεωνιδου 19α,πρωινη βαρδια βυζαρου για πιπιλισμα τρελο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις