Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (32 μέλη και 220 επισκέπτες)

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους εδω μεσα θα ηθελα να πω και εγω κατι... πριν απο 1 χρονο (περιπου μπορει και παραπανω ) ειχα κατεβει αθηνα για δουλειες ειμαι απο λαμια αλλα εδω τα εχω χορτασει τα μπουρδελα ασε που δεν εχει ανανεωση :tickedoff: περιμενωντας να παρω το τραινο για τον γυρισμο κατα το μεσημερακι καβλωμενος καθως ημουν θελησα να κανω μια βολτα απο τα κοντινα μπουρδελα λιγα τετραγωνα πιο κατω (δεν θυμαμαι οδο και ειναι πολυ σημαντικο για εσας και για μενα ) διπλα απο ενα συνεργειο μπηκα σε ενα σπιτακι εκει υπηρχε μια milf (ονομα δεν θυμαμαι) με κολαρο στο λαιμο σγουρα καστανο-κοκκινα μαλλια ψηλη αδυνατη με σουπερ βυζους  :boobies:(πλαστικους) και με ασπρες μποτες-τακουνια εως το γονατο, αμεσως εκανα καταθεση, πιπα για 10 λεπτα και γαμησι στα τεσσερα δεν αντεξα και την πλημμυρισσα , ποια να ηταν και αξιζει δευτερη ευκαιρια; ευχαριστω!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
χαιρετω ολους τους καυλιαριδες.μαγκες οσον αφορα φυλης 59,προτεινω  μακραν  την μισελ που ηταν κατω και τωρα παιζει στο πανω,απο την μαλακο  και κυκλοθυμικη βανεσα.μπορει να ναι νταρντανογκομενα αλλα οχι κομπλεξικια σαν την μαλακω που πολλοι την εχετε ανεβασει χωρις να μετραει.το μισελακι πολυ φιλοτιμη χωρις να ναι τελεια,κανει βαθια πιπα και βαζει πολυ κοντρα στο πισωκολλητο.βυζακι πολυ σπεσιαλ,ευγενικη και κυριως καθαρη.οσον αφορα βανεσα την εχω παρει και παλιοτερα και παντα ετσι ηταν,του υψους η του βαθους.εμφανισιακα μπορει να μετραει αλλα απο κρεβατι,οταν και σε οποιον γουσταρει.αυτα για να σωσετε το 20ε.επισης καταδρομικη και λεωνιδου 19α,πρωινη βαρδια βυζαρου για πιπιλισμα τρελο.
συμφωνω φιλε μου για την μισελ.την εχω παρει δυο φορες και ειναι ετσι οπως τα λες.το δυνατο της σημειο ειναι η πιπα.πολυ δυνατο ρουφηγμα.τωρα παιρνει και 20 οχι 25 οπως οταν ηταν στο κατω.ρε παιδια η βανεσα ειναι η ιδια βανεσα που ηταν και στη φωκαιας πριν καποιους μηνες?

jebac

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σπευδω να διορθωσω ιασωνος 19α και οχι το παραπανω που εγραψα,ναταλι βυζαρου πρωινη βαρδια

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Χθεσινή επίσκεψη και απογοητευτική κατάθεση στην Μαρίνα (Αγ. Πέτρου 7) θα ακολουθήσει κριτική αφού έχω πρόβλημα να ανεβάζω από εδω κριτικές. Όμως πέρα από ένα καλό μέγθος βύζων δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Ούτε ελευθερο στοματικό, πίπα μέτρια, αγέλαστη, και ένα πισωκολλητό χωρίς συμμετοχή μα πολύ κρέμα. Με 20€ βρίσκεις αρκετά καλύτερες. Βέβαι μπορεί να την είχε επηρεάζει και η πανσέληνος αλλά εγώ δεν θα ξαναδοκιμάσω.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Φιλε kokolonge η βανεσσα ηταν αυτη που γαμησα, μου το ειπε εξαλλου  ο τσατσος αν μου το ελεγε αυτη δεν θα την πιστευα. :huh: :huh:

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ισα ισα ..που οι τσατσοι κανουν τις πουστιες (γι αυτο λεγονται και τσατσοι.... :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: )
οχι να το πιστεψεις κιολας επειδη στο ειπε ο τσατσος... οταν βλεπουν οτι μια κοπελα εχει κινηση χρησιμοποιουν το ονομα της για να πιασουν κι αλλους ανυποψιαστους ...!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Φίλος συναγωνιστής βυζολάγνος έμαθε από τα επίσημα τσατσοχείλη ότι η Λάουρα (Τροφωνίου 11) σταμάτησε να παρέχει τις υπηρεσίες της στο συγκεκριμένο ευαγές ίδρυμα και ίσως σταμάτησε γενικώς...Όποιος φίλος την πετύχει οπουδήποτε, παρακαλώ ας στείλει εδώ ή στο "Βυζοπούλες σε μπουρδέλα" ενημέρωση γιατί άρχισε ήδη το στερητικό σύνδρομο.Ευχαριστώ για την κατανόηση...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
η νανα απο καλυμνου 36 ειναι στο ποστο της?καποιος συνανθρωπος μας, ειπε οτι θα λυψει.
ξερει κανις στα σιγουρα τι γινεται με αυυην την ατιθαση κυρια?

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Η Ειρήνη  :boobies: από Κωλονού 27 θα είναι για κάμποσο καιρό Λεωνιδίου 6 τα απογεύματα.
Ρεπό μόνο το Σάββατο.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Φυλης 59 και 69 κατω ηταν η Βανεσα και η ρουμανα Τίνα αντιστοιχα...

-Η Βανεσα εκ Βουλγαρίας ορμώμενη ειχε πολλα κεφια (ύποπτη η πηγη τους..!!!) και μεσα στο δωματιο ηταν πραγματικος δυναμιτης..!!
Heelover πρεπει να τιμησεις την κοπελα αφου φορουσε high heels σχεδον ιδια με αυτα που εχεις στο avatar σου..

-Η Τίνα η ρουμανα ειναι φωτια και λαυρα οπως λέει και η τσατσα..!!

τα αλλα σπιτια αν και δεν πηγα σε πολλα ηταν μετρια...
αυτα..

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια ξερει καποιος για νανα απο καλυμνου αν δουλευει?γυρισε?

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΦΙΛΟΙ, συναθλητες, επανηλθε στην βαση του η γνωστη καρινα του μεταξουργιου.
σημερα η πρωτη της μερα στο γνωστο πορνιχαουζ της ιασωνος 19 πανω.
αντε αλλο ενα γνωστο κοντοπουτανο γυρισε απο τις εορταστικες διακοπες.
την τιμησα σημερα και ηταν οπως την ειχα αφησει. αψογη σε ολα!!!!!
θα εξακολουθηση να δουλευει μονιμα πρωινη βαρδια στο εν λογο πορνοχαουζ.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ΦΙΛΟΙ, συναθλητες, επανηλθε στην βαση του η γνωστη καρινα του μεταξουργιου.
σημερα η πρωτη της μερα στο γνωστο πορνιχαουζ της ιασωνος 19 πανω.
αντε αλλο ενα γνωστο κοντοπουτανο γυρισε απο τις εορταστικες διακοπες.
την τιμησα σημερα και ηταν οπως την ειχα αφησει. αψογη σε ολα!!!!!
θα εξακολουθηση να δουλευει μονιμα πρωινη βαρδια στο εν λογο πορνοχαουζ.

χαραμιζεται ρε πουστη μου στο μεταξουργειο αυτο το κοριτσι.
ειναι για πολλα γαμησια αλλα  αυτο το μαγαζι,οπως και τα περισσοτερα στο μεταξι,ειναι απλα σιχαμα

ligalogia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα!!!
έχετε καμια πρόταση για τώρα????

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
"Πετάχτηκα" μέχρι τη Φυλής το πρωί,και βρήκα την Αλεξάνδρα στο 69ισόγειο.Την πήρα,και μετά είπα να δω και τι άλλο παίζει.Όχι δεν έχω πρόβλημα,απλώς ήθελα να πάρω την Αλεξάνδρα,και πήγα κατευθείαν.Λοιπόν,στο 71 το επάνω,μια ξανθιά μπουρούχα.Στο κάτω όμως,ήταν ένα όμορφο πιτσιρίκι (19 ετών είπε η τσατσά) με καστανά μαλλιά.Την έχει πάρει κανείς;Δεν ξέρω όνομα.
Στο 67 τσατσά ήταν η χοντρή με τα πράσινα μαλλιά που ήταν στο 71 επάνω!!!!Πολύ ευγενική.Κοπέλα καλή.Με 25€ έκανε και "69".Αν θελήσω να αυτοκτονήσω,θα περάσω από εκεί!Στο 65 ισόγειο,μια μελαχρινή κοντοχοντρούλα.Στα άλλα δεν πήγα,διότι είχα μια δουλειά και είχα αργήσει!

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από Νανά στην Καλύμνου.
Επέστρεψε, από ότι μου είπε σταμάτησε
λίγο για ξεκούραση.......

πρόγραμμα το γνωστό σε όλους!!!!!!! :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

φίλε δε θυμάμαι... ποιο είναι;;

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

φίλε δε θυμάμαι... ποιο είναι;;

δηλαδη δουλευει απογευματα τωρα?εγω λεω να παω κατα τις 10 του μηνα.θα ειναι απογευμα 'η θα αλλαξει βαρδια με την αλλη?ξερει κανεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom