You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΣωΝι_Πι_900
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε στούντιο μπορείς να βρεις αυτό που θες. Στα μπουρδέλα δεν έχει τέτοια προγράμματα.
ΟΥΣΤ λούγγρα.
Καλε και απο εδω με διωχνουν. Γιατι ειστε ετσι μαζι μου ?
Επειδη γουσταρω να με γαμανε ?
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Δηλαδη θα περασω καλα μονο στα στουντιο. Ποιο ομως ?
Καποιος να πεταξει τον μαλακα εξω ρε παιδες....
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
αν σε αρχισω σε φαπες ρε κωλοπουστα..δε σου ειπα στο αλλο θρεντ τα κουβαδακια σου και τον μπουλο?ουστ μωρη λουκια απογευματιατικαΚαλε και απο εδω με διωχνουν. Γιατι ειστε ετσι μαζι μου ?
ΣωΝι_Πι_900
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν σε αρχισω σε φαπες ρε κωλοπουστα..δε σου ειπα στο αλλο θρεντ τα κουβαδακια σου και τον μπουλο?ουστ μωρη λουκια απογευματιατικα
Και απο εδω να φυγω ? Προσπαθησε να εισαι λιγο γλυκος μαζι μου.
psolaras διώξε τον με την μεγάλη ψωλή σου αλλά καλύτερα άσε μην την δει και σου ορμήξει...αν σε αρχισω σε φαπες ρε κωλοπουστα..δε σου ειπα στο αλλο θρεντ τα κουβαδακια σου και τον μπουλο?ουστ μωρη λουκια απογευματιατικα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Και απο εδω να φυγω ? Προσπαθησε να εισαι λιγο γλυκος μαζι μου.
Σε στούντιο μπορείς να βρεις αυτό που θες. Στα μπουρδέλα δεν έχει τέτοια προγράμματα.
ΟΥΣΤ λούγγρα.
Καποιος να πεταξει τον μαλακα εξω ρε παιδες....
Έχω λιώσει στο γέλιο θα πέσω από την καρέκλα...αν σε αρχισω σε φαπες ρε κωλοπουστα..δε σου ειπα στο αλλο θρεντ τα κουβαδακια σου και τον μπουλο?ουστ μωρη λουκια απογευματιατικα
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Εισαι θεος. Εχω κλασει στο γελιο.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Σοβαρα παντως. Η υποκρισια εχει και τα ορια της.
Αν δεν υπηρχαν ανοιχτοκωλα αγορια τα στουντιο δε θα ειχαν αυτα τα προγραμματα. Παντως παω στοιχημα οτι πολλοι αντρακλες εδω μεσα τον παιρνουν (και γερνουν).
Με τις υγειες σας και λιγο χιουμορ δε κανει κακο.
Αν δεν υπηρχαν ανοιχτοκωλα αγορια τα στουντιο δε θα ειχαν αυτα τα προγραμματα. Παντως παω στοιχημα οτι πολλοι αντρακλες εδω μεσα τον παιρνουν (και γερνουν).
Με τις υγειες σας και λιγο χιουμορ δε κανει κακο.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 5.975
-----Αν δεν υπηρχαν ανοιχτοκωλα αγορια τα στουντιο δε θα ειχαν αυτα τα προγραμματα.
Δεν καταλαβαίνω τους φιλοσοφικούς συσχετισμούς πίσω από αυτήν την παρατήρηση ...
Νομιζα ότι τα στουντιο είχαν γυναίκες που τις έπαιρναν άντρες....
Προφανώς θα υπάρχουν και στούντιο με τα λεγόμενα <<αυταρχικά προγράμματα>> ;)-----
Δεν καταλαβαίνω τους φιλοσοφικούς συσχετισμούς πίσω από αυτήν την παρατήρηση ...
Νομιζα ότι τα στουντιο είχαν γυναίκες που τις έπαιρναν άντρες....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πεθαινω για τις περιγραφες που κανεις,εχουν πολυ γελιο,συνεχισεΣτην σημερινη κρυα και βροχερη μερα η υπομονη εξαντληθηκε,εφτασα στο αμην και σε γρηγορο σχετικα χρονο στα ιατρεια της οδου Φυλης οπου παρεχονται πληρεις υπηρεσιες,ετσι ενα γρηγορο τσιμπουκι χωρις γαμησι για αρχη στην Ζανα(σαρανταφευγα πουρο που εχει στυλ ''οικιακης βοηθου΄΄,γρηγορο τρομπονι σε κανα 2 στασεις με ρουφηγμα στα @@ και αφου μου ειπε να μην την παρουν στο ματι τα φλοκια απο αποσταση αναπνοης τα εκτοξευσα σε στομα,μυτη,στηθος,αριστερο χερι και ματι,δεν ειπε κουβεντα αλλα αντιθετως ηταν φιλικη και μου ειπε οτι εχει και μια κορη 20 χρονων για την οποια ρωτησα αν εργαζεται σε καποιο ΄΄σπιτι''και η απαντηση ηταν''δεν ξερει για μενα τι δουλεια κανω,της εχω πει σερβιτορα΄΄.
Αρα λοιπον η ΄΄φλοκο-σερβιτορα΄΄εδωσε ενα γρηγορο ορεκτικο στην καυλαρα μου ενω απο το βαθος και σε ενταση ακουγοταν το τι κατεθεσε ο Κουκοδημος σημερα στον ανακριτη.Τσατσος στην Αγκυρα; 12 ενας παπουδε αλητοβιος και ντιγκινταγκας στα νιατα του με πολυ χαβαλε κυριος(ανω των 60)
Τοσα φωτα ανοιχτα μεσημεριατικα,χρονος και ορεξη να τα ξεκινησω ενα-ενα και να τους γαμησω το κερατο στην καταγραφη δεν υπηρχε οποτε λεω ας παιξω τζοκερ και να παω στο 69 κατω να δουμε τι παιζει,αντι για την teeny Ρωσιδα Αλεξανδρα εκτακτως σημερα ηταν το χαμογελαστο με μακρια μαυρα μαλλια teeny 21 χρονων Ρουμανακι Ντινα,πολυ καυλιαρικες φυσικες μεγαλες βυζαρες,τελειο σωματακι και ενα κωλαρακι που μονο για γλειψιματα ειναι,πιπα με το πασο της,αδεια ολα τα δωματια και το σαλονι,πριν μου τον επαιζε χαλαρα και τα λεγαμε και μετα επιασε ενα πολυ ζορικο τεμπο στο κλαρινακι ενω ηταν υπακουη και εφερνε το κωλαρακι της προς το μερος μου κατοπιν προτροπης,ιεραποστολικα με τα ποδια στους ωμους και ενα ομορφο doggy style για τελειωμα,μετα καπακι στη Φωκαιας οπου ειχα παρκαρει και back 2 base
ΥΓ Η Ντινα η Ρουμανα απογευμα ειναι απ`οτι μου ειπε,αυριο δεν θα ειναι γιατι θα παρει ρεπο
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δινεις ρεστααν σε αρχισω σε φαπες ρε κωλοπουστα..δε σου ειπα στο αλλο θρεντ τα κουβαδακια σου και τον μπουλο?ουστ μωρη λουκια απογευματιατικα
Μία ερώτηση:
Η προστυχόφατσα που παίζει στο Φυλής 59 κάτω αξίζει η όχι??Είναι πολύ kinky η γκόμενα!!!
οι αποψεις διιαστανται.
εγω θεωρω οτι ειναι για κλωτσιες.
Αλλοι την βρισκουν τρομερη.
μαλλον γαμιεται αναλογα με τα κεφια της
οπως τα λεει ο φιλος kokolongos ειναι...
εχουμε καταληξει οτι η γκομενα τελικα γαμιεται αναλογα με τα κεφια της !!
αν την δεις στο σαλονι χαρουμενη ,χαμογελαστη ,να χορευει μονη της τοτε δοκιμασε...
αν οχι τοτε
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
επιβεβαιωνω πως η ντινα η ρουμανα ειναι πολυ υπομονετικη με παιξιμο πρώτα και μετα ωραια πιπουλα ... τελεια και ειναι πιπινι με φυσικα βυζακια teeny... και παιδικο νακι!
επισης η χριστινα η περιβοητη ειναι όντως φωτια ... ευτυχως μετα σχολια σας που μπηκα...
ααα και οσα παιδακια θελουν πουλακι ... μην πηγαινουν στα στουντιο και κουράζονται ... να ανοιξουν ένα δικό τους μαγαζακι και οσοι πιστοι προσελθετε!!
επισης η χριστινα η περιβοητη ειναι όντως φωτια ... ευτυχως μετα σχολια σας που μπηκα...
ααα και οσα παιδακια θελουν πουλακι ... μην πηγαινουν στα στουντιο και κουράζονται ... να ανοιξουν ένα δικό τους μαγαζακι και οσοι πιστοι προσελθετε!!
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
με πρώτο και καλύτερο εσένα που γράφεις και ποστάρεις στο τραβέλια με προσόντα.Παντως παω στοιχημα οτι πολλοι αντρακλες εδω μεσα τον παιρνουν (και γερνουν).
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
άντε μωρί παλιοχαμούρα βρωμαδερφή που μπήκες εδω για να βρεις γκόμενο να σε γαμήσει.ούστ του διάολο βρρρρρωμόπουστα.για κλώνο σε κόβω γιατί έβαλες στα ελληνικά νίκ νέημ Mod.σίγουρο πέρα απο πούστης είσαι και κλώνος.αυτά τα δύο πάνε μαζί.Δηλαδη θα περασω καλα μονο στα στουντιο. Ποιο ομως ?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
με πρώτο και καλύτερο εσένα που γράφεις και ποστάρεις στο τραβέλια με προσόντα.
άντε μωρί παλιοχαμούρα βρωμαδερφή που μπήκες εδω για να βρεις γκόμενο να σε γαμήσει.ούστ του διάολο βρρρρρωμόπουστα.για κλώνο σε κόβω γιατί έβαλες στα ελληνικά νίκ νέημ Mod.σίγουρο πέρα απο πούστης είσαι και κλώνος.αυτά τα δύο πάνε μαζί.
ρε παιδι μου.δεν εχουν περασει 10 λεπτα απο οταν σου εβγαλε ο πανος το πρασινο σημαδι και εσυ αρχισες τα μπινελικια.
πας γυρευοντας
Και επειδή είναι πούστης πρέπει να τον βρίζεις έλεος...Συμορφώσουάντε μωρί παλιοχαμούρα βρωμαδερφή που μπήκες εδω για να βρεις γκόμενο να σε γαμήσει.ούστ του διάολο βρρρρρωμόπουστα.για κλώνο σε κόβω γιατί έβαλες στα ελληνικά νίκ νέημ Mod.σίγουρο πέρα απο πούστης είσαι και κλώνος.αυτά τα δύο πάνε μαζί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις