kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Και επειδή είναι πούστης πρέπει να τον βρίζεις έλεος...Συμορφώσου
δεν ειναι ο πρωτος βεβαια...
προλαβαν πολλοι αλλοι
τεσπα,ας μην γαμαμε αλλο το θρεντ
Και επειδή είναι πούστης πρέπει να τον βρίζεις έλεος...Συμορφώσου
Ξερετε καποιο μπουρδελο οπου η κοπελλα να με γαμαει με δονητη ?
παιδια ιασωνος 19α σήμερα η Βερονικα...
απιστευτο..κουκλι.. :o
αξιζει με το παραπανω το 20Ευρω
Λες παλια να δουλευε σε κανενα στριπ-σοου..
Σουπερ...
κατω μετα τις 11 το βραδυ,ειναι μουναρα,αλλα το ρδελο ειναι για κατεδαφισηπανω η κάτω και τι ώρα ρε μεγαλε
Λες για μια ξανθια ψηλη που κοντοστεκεται επιδυκνυοντας την κωλαρα της??κατω μετα τις 11 το βραδυ,ειναι μουναρα,αλλα το ρδελο ειναι για κατεδαφιση
ναι,εμενα μου θυμιζει σκλεναρικοβαΛες για μια ξανθια ψηλη που κοντοστεκεται επιδυκνυοντας την κωλαρα της??
Αυτη ρε συνάδελφε ειναι πρωινη βάρδιαναι,εμενα μου θυμιζει σκλεναρικοβα
ψηλη ξανθια μουναρα [size=20pt]βερονικα [/size]ειναι βραδυ,τωρα αν υπαρχει κατι αναλογο το πρωι δεν ξερωΑυτη ρε συνάδελφε ειναι πρωινη βάρδια
Που θα πάει αυτή η κατάσταση φίλε Βύζο;. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;Μεσημβρινό ντού από παντού στους οίκους της μπουρδελοπρωτεύουσας.
Ο στόχος ήταν να πετύχω τη διαβόητη πλέον Νάταλυ στο Ιάσωνος 19. Αγγούρια!!! Πού ήταν η Νάταλυ οέο;
Τέσπα δεν πτοήθηκα και γύρισα σχεδόν όλα τα ρδέλα της Ιάσωνος και της Κολωνού μπας και βρω τίποτα.
Τώρα αν πω ότι το μόνο που βρήκα ήταν μπάζα θα ήταν μάλλον κοπλιμέντο για τις κυρίες...
Την πουλεύω λοιπόν για Λιοσίων μεριά. Πάω Τροφωνίου μπας και πετύχω τη Τζούλια-Λάουρα το βυζοπουλέν μου. Αρχίδια!!!
Πάω στα λοιπά της Τροφωνίου και παίρνω κι από κει ισχυρή δόση σαρμούτας...
Δεν λύγισα όμως διότι η καύλα είχε χτυπήσει σύννεφο!
Ανηφόρισα προς Διδύμου μπας και παίξει τίποτα. Μόνο τη Σκύλα και τη Χάρυβδη δεν είδα...
Με τα πολλά η λύτρωση ήρθε στο Φυλής 54 στη Μαιρούλα την Ελληνίδα. Στρουμπουλή αλλά οκ με συμπαθητικό βυζάκι.
Καλή συμμετοχή. Στα συν ότι ρουφάει καλά το "τρομπόνι" και μιλάει και την "ισπανικήν".
Με έφερε σε οργασμό με την "παλινδρομική" μέθοδο και όλα μέλι-γάλα μετά την ξενερουά μεσημεριανή βόλτα.
Αυτά κύριοι συναγωνιστές...
Που θα πάει αυτή η κατάσταση φίλε Βύζο;. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;